Design & Developed BY Patira

صفحه 4 از 9 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 84
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

liverpool آخرین اخبار از باشگاه لیورپول فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه لیورپول فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه لیورپول در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

ویرایش توسط feri71 : 05-11-2012 در ساعت 19:25

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

لیورپول برنده دربی سنتی با اورتون شد

تیم تحت رهبری کنی دالگلیش فاتح دربی شهر لیورپول از هفته هفتم لیگ برتر انگلیس شد
    در اولین دیدار هفته هفتم لیگ برتر لیورپول توانست در میهمانی همشهری خود، اورتون با دو گل به برتری برسد.

در این مصاف که در ورزشگاه گودیسون پارک در حضور 39510 تماشاگر و به قضاوت مارتین آتکینسون انجام شد، روی کارول در دقیقه 71 زننده اولین گل آنفیلدی‌‌ها بود. پس از او در دقیقه 82 نوبت به لوئیس سوارز رسید تا زننده گل دوم تیمش شود.

لیورپول با این پیروزی صاحب 13 امتیاز شد و در رده پنجم جای گرفت و اورتون با 7 امتیاز رده دوازدهم جدول باقی ماند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 5 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

liverpool

پروژ‌‌ه‌ای که دالگلیش و همکارانش پیگیری می کنند.

لیورپول خواهان کاگاوا در نقل و انتقالات زمستانی است.

یک روزنامه معتبر چاپ انگلیس از تلاش لیورپول برای جذب هافبک ارزنده تیم ملی ژاپن خبر داد.

به نقل از روزنامه سان، کنی دالگلیش مربی این تیم سنتی از مدت‌ها قبل در جست‌وجوی هافبکی تکنیکی برای تقویت بنیه خط میانی تیمش بوده است. وی براساس توصیه‌های مشاورانش که به امور تیم‌های اسپانیایی، ایتالیایی و آلمانی را زیر نظر دارند، توجه کرده و اکنون راهکار‌های لازم را برای جذب شینجی کاگاوا جست‌وجو می‌کند.

بر اساس این گزارش مقامات تیم آنفیلدی به توصیه مربی خود گوش کرده، بطوری که اکنون خواهان جذب این ستاره تکنیکی در ماه ژانویه و همزمان با ایام نقل و انتقالات زمستانی شده‌اند. بازیکنی که فصل گذشته در قهرمانی بورسیادورتموند آلمان در بوندس‌لیگا نقش داشته است.
    این ستاره 22 ساله تابستان سال گذشته به جمع زردپوشان پیوست و با درخشش در تیم آلمانی مورد توجه چند تیم بزرگ از جمله منچستریونایتد انگلیس قرار گرفت.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

6. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

جرارد در ديدار مقابل منچستر حاضر خواهد بود

منابع رسانه‌اي از بازگشت کاپيتان مصدوم ليورپول به ميدان در جدال با منچستريونايتد خبر ميدهند.

به نقل از روزنامه دیلی تلگراف، استیون جرارد که ابتدای فصل جاری با مشکل مصدومیتی جدی مواجه شد، برای حضور در میدان از بدو شروع مسابقه مقابل منچستریونایتد مشکلی ندارد. وی دوره نقاهت را مطابق اظهار نظر‌های مسئولان لیورپول پشت سر گذاشته و اینک از آمادگی خوبی برای حضور در میدان بهره‌ می برد.

هافبک بازی ساز که در سه بازی اخیر برای دقایقی محدود برای لیورپول به میدان رفته، براساس خواست کنی دالگلیش، سرمربی اسکاتلندی تیم آنفیلدی مصمم و با انگیزه آماده مصاف با یونایتدی‌ها در هفته آینده است.

مصاف این دو تیم شنبه هفته آینده از هفته هشتم لیگ برتر در ورزشگاه آنفیلد انجام خواهد شد.

8. 4 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

جان هنری: قبل از اینکه لیورپول را بخرم هیچ چیز در مورد آن نمی دانستم

مالک باشگاه لیورپول شنبه سالگرد حضورش در این باشگاه را جشن می گیرد و در مورد اطلاعاتش در مورد این باشگاه می گوید

جان ویلیام هنری مالک باشگاه لیورپول می گوید قبل از اینکه این باشگاه را خریداری کند اطلاعات بسیار ناچیزی در مورد ان داشت.
    هنری شنبه سالگرد حضورش در آنفیلد را جشن خواهد گرفت، او که سال گذشته این باشگاه را خرید سرمایه گذاری فوق العاده ای در لیورپول کرده و امیدوار است این سرمایه گذاری نتیجه بدهد.
    هنری که مالک باشگاه بیسبال ردساکس نیز هست در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" وقتی می خواستم لیورپول را بخرم تقریبا هیچ چیز در مورد این باشگاه نمی دانستم."
    این در حالی است که تام ورنر مدیراجرایی جدید باشگاه نیز می گوید قبل از آمدن به لیورپول اطلاعاتش در مورد منچستریونایتد حریف لیورپول بیشتر بوده است.
    او می گوید:" در مورد فوتبال انگلیس اطلاعاتی داشتم اما منچستریونایتد را بیشتر از لیورپول می شناختم."
    goal.com

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

10. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

سرمربی لیورپول:هدف ما شکست منچستر یونایتد است سرمربی تیم فوتبال لیورپول انگلیس کسب سه امتیاز مقابل منچستر یونایتد را یکی از اهداف تیمش عنوان کرد.

کنی دالگلیش در کنفرانسی خبری درباره دیدار آتی تیمش در برابر تیم فوتبال منچستر یونایتد در لیگ برتر انگلیس گفت:پس از برد دو هفته پیش مقابل اورتون ما قصد نداریم درباره سه امتیاز این بازی دوئل کنیم و آن را از دست بدهیم بلکه تمام تلاش ما ادامه روند مطلوب کنونی تیم و برد در دیدار آتی تیم در برابر منچستر یونایتد است.
    وی افزود: من هیچگونه خصومت شخصی با فرگوسن ندارم و ما در مقام سرمربیان دو تیم با هم رقابت می کنیم و تاثیری بر تیم های یکدیگر نداریم و تنها هدف ما رقابت است.
    تیم های منچستر یونایتد و لیورپول در چارچوب رقابتهای فوتبال لیگ برتر انگلیس شنبه به دیدار هم می روند
    www.iribnews.ir

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

12. 4 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

دالگليش: روي تجربه جرارد و کاراگر حساب مي کنم

سرمربي تيم فوتبال ليورپول انگليس گفت: براي رويارويي با منچستر روي تجربه جرارد و کاراگر حساب مي کنم.

به نقل از روزنامه سان، کنی دالگلیش در آستانه دیدار حساس روز شنبه (فردا) با منچستریونایتد در هفته هشتم لیگ برتر انگلیس گفت: به رویارویی با منچستری‌‌ها خوش‌بین هستم. فکر می‌کنم تک تک نفرات تیمم با انگیزه زیاد راهی بازی با رقیب یونایتدی می‌شوند. البته دو بازیکن مهم ما در این مصاف استیوون جرارد و جیمی کاراگر هستند. این دو به ترتیب با 31 و 33 سال سن از تجربه زیاد برخوردار هستند و می‌توانند در بازی بزرگ با یونایتدی‌ها به این خاطر کمک کنند.

وی ادامه داد: جرارد و کاراگر میدان های مهم فراوانی را تاکنون دیده‌اند. آنها می‌توانند الگوی جوانان شایسته لیورپول در این مصاف باشند.
    varzesh3

14. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

دالگلیش: بازیکنانم از تساوی مقابل منچستریونایتد ناراحت هستند

در دیدار روز گذشته دو تیم، استفن جرارد در دقیقه 68 لیورپول را پیش انداخت اما خاویر ارناندز در دقیقه 81 بازی را به تساوی کشاند.

کنی دالگلیش، سرمربی لیورپول، معتقد است ناراحتی بازیکنان تیمش از تساوی مقابل منچستریونایتد نشان می دهد که تا چه اندازه پیشرفت کرده اند.
    در دیدار روز گذشته دو تیم، استفن جرارد در دقیقه 68 لیورپول را پیش انداخت اما خاویر ارناندز در دقیقه 81 بازی را به تساوی کشاند.
    دالگلیش در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگرچه بازی متعادل و پایاپای آغاز شد، اما ما می توانستیم هر سه امتیاز بازی را به دست بیاوریم.
    بعد از بازی و در رختکن، کاملا مشخص بود که بازیکنان از این نتیجه راضی نیستند. این نشان دهنده پیشرفت تیم است. دخه آ در این دیدار بازی خوبی انجام داد و بارها دروازه تیمش را نجات داد."
    دالگلیش همچنین در مورد استفن جرارد که بعد از مدت ها بازگشت به ترکیب اصلی، گل تیمش را به ثمر رساند، گفت:" این فوق العاده است که استیوی بعد از مدت ها که در ترکیب اصلی قرار گرفت، برای تیم گلزنی کرد. بازگشت او برای تیم فوق العاده است. همه از میزان پیشرفت ما خوشحال هستند و می خواهیم بیش از این پیش برویم. مطمئنم که استیو می تواند کمک زیادی به ما بکند."

goal.com

16. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

سایت گل- به گزارش نشریه گاردین، باشگاه لیورپول قصد دارد در مورد اتهام توهین نژادپرستانه پاتریس اورا به لوئیس سوارس، از اتحادیه فوتبال انگلیس تقاضای تنبیه این مدافع فرانسوی را بکند.
    بعد از دیدار روز شنبه لیورپول مقابل منچستریونایتد که با تساوی 1-1 به پایان رسید، اورا در گفتگو با کانال پلاس، اعلام کرد لوئیس سوارس در طول بازی بیش از 10 بار به او توهین نژاد پرستانه کرده است.
    اتحادیه فوتبال انگلیس اکنون در این مورد در حال تحقیق است و باشگاه لیورپول از این اتحادیه خواسته اگر ادعای اورا نادرست بود، این بازیکن فرانسوی را جریمه کنند.
    اورا در سال 2008 نیز ادعا کرده بود مسئولان زمین ورزشگاه استمفوردبریج به او توهین نژادپرستانه کرده اندو به همین دلیل با آنها درگیر شد که به محرومیت چهار جلسه ای اش انجامید.

18. 2 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

لیورپول خواستار محرومیت پاتریک اورا شد باشگاه فوتبال لیورپول درخواست کرد در صورت بی اساس بودن ادعاهای پاتریک اورا در مورد الفاظ نژادپرستانه لوییس سوآرز؛ این بازیکن محروم شود .

این بازیکن سنگالی الاصل منچستریونایتد بعد از دیدار شنبه شب مقابل لیورپول مدعی شد؛ سوآرز حرف های نژادپرستانه ای به وی زده و بیش از 10 بار به او گفته است ؛ کاکا سیاه با وجود این باشگاه لیورپول با حمایت کامل از بازیکن اروگوئه ای خود از اتحادیه فوتبال انگلیس خواسته است ؛ در صورت بی اساس بودن ادعاهای اورا؛وی را محروم کند.
    سوآرز نیز هرگونه اتهامی را رد کرده است.
    اتحادیه فوتبال انگلیس امروز (دوشنبه ) با فراخواندن اورا؛ تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده است.
    تصاویر تلویزیونی مسابقه نشان می دهد دو بازیکن در نیمه دوم چندین بار جملاتی را با هم رد و بدل کردند اما این مسئله ممکن است به ضرر اورا تمام شود چون او در جریان بازی موضوع را با داور در میان نگذاشته است.
    در این صورت باشگاه و هم تیمی های اورا در منچستریونایتد باید از وی حمایت کنند و علیه سوآرز شهادت بدهند.
    اورا در سال 2008 نیز در بازی با چلسی ؛ یکی از نگهبانان را متهم کرده بود که به وی حرف های نژادپرستانه زده است اما این اتهامات ثابت نشد و اتحادیه فوتبال انگلیس اورا را علاوه بر چهار جلسه محرومیت ؛ به پرداخت 15 هزار پوند جریمه نقدی محکوم کرد.
    www.iribnews.ir

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

20. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

liverpool

کنی دالگلش، ناامیدی خود را در رختکن لیورپول پس از تساوی ۱-۱ آنها برابر منچستریونایتد بیان کرد و معتقد است که این تیم از زمان انتصابش در ژانویه پیشرفت زیادی داشته است.

به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره و به نقل از سایت هواداری لیورپول در ایران،استیون جرارد که از ماه مارس گذشته در ترکیب اصلی قرار نگرفته بود، توانست در ابتدا با یک ضربه ی آزاد از راه دور دروازه را باز کند اما یار جانشین منچستریونایتد، خاویر هرناندز توانست با یک ضربه ی سر که از یک کرنر بدست آمد، بازی را به تشاوی بکشاند.

دالگلیش گفت: “ما میتوانستیم سه امتیاز بازی را بدست آوریم. من فکر میکنم که ما حتی در آغاز مسابقه هم خوب بودیم.”

دروازه بان آنها دو سیو فوق العاده داشت و ما درست در پایان بازی این شانس را داشتیم که توسط جردن
    (هندرسون) توپ را از بالای سر او رد کنیم اما او توانست با توپ تماسی مناسب داشته باشد.”

این یک نشانه ی واقعی از ماست که ما تا چه حد آماده ایم. هنگامیکه ما به رختکن میرویم و مشاهده میکنیم که پسران چقدر از تساوی ۱-۱ مقابل منچستریونایتد ناامیدند.”

ما بسیار خوشحال هستیم که آنها از این نتیجه ناامیدند. ما میتوانستیم شادتر باشیم اگر سه امتیاز بازی را میگرفتیم. نگرش ما حتی در زمانی که بازی مساوی بود، هنگامیکه ما به دنبال ۳ امتیاز بودیم، عالی بود. این قابل تحسین است. تنها چیزی که از دست رفت، ۳ امتیاز بازی بود.”

وین رونی در این بازی از روی نیمکت کار را آغاز کرد.

در عوض آنها با دنی ولبک به عنوان تک مهاجم و درن فلچر و فیل جونز به عنوان هافبک دفاعی بازی را آغاز کردند. این نشانه ای از احترام گذاشتن به دالگلیش است.

این جای شگفتی ندارد زیرا فرگی مجبور بود پس از شکستهای بازیهای ملی تیم خود را ارنج کند.”

و او نیز یک بازی خیلی مهم در سه شنبه شب در لیگ قهرمانان دارد. این تنها حق او برای چیدن ترکیب اصلی تیمش و مسائل اطراف آن بود. سپس او در لیگ برتر باید به مصاف منچسترسیتی برود. من فکر میکنم هر مربی بود همین کار را انجام میداد. من فکر میکنم این یک تعارف هم بود.”

دالگلیش همچنین برای جرارد خوشحال شد که اولین گلش را در اولین شروعش از پیروزی ماه مارس گذشته برابر منچستریونایتد به ثمر رسانده است.

رئیس گفت: “حقیقت اینست که استیوی یک تقویت واقعی برای ما است. این برای او فوق العاده است که در اولیت شروعش یگ گل را به ثمر رساند. او یک کمک فوق العاده برای این باشگاه فوتبال است و من مطمئن هستم که او این تلاش خود را ادامه خواهد داد. بازگشت او برای ما بسیار درخشان بود و برای خود او نیز واقعا دلگرم کننده بود.”

دالگلیش در مورد لوییز سوارز و عملکر او گفت: “لوئیس فوق العاده است. من بدنبال واژگانی میگردم که بتوانم او را توصیف کنم. او یک فوتبالیست فوق العاده است. از زمانیکه به اینجا آمده همینگونه بوده و من مطمئن هستم او این روند خود را ادامه خواهد داد.”

دالگلیش نیز از دفاع سمت راست خود روی گل هرناندز سوال داشت.

او گفت: “آن باید یک ضربه ی دروازه اعلام میشد. ما باید در آن صحنه بهتر دفاع میکردیم و باعث تأسف بود که مارتین اسکرتل در آن صحنه ضعیف عمل کرد. او ممکن است در آنجا وجو داشته باشد اما شما باید آن را دور کنید.”
    ما کمی هم از ضربه ی پنالتی که برایمان گرفته نشد (برخورد توپ به دست ایوانز) ناامیدیم. اما شما باید آن را فراموش کنید.”

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

صفحه 4 از 9 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)