منسز: از شكست ايران برابر كويت تعجب كردم
سرمربي تيم ملي فوتبال برزيل گفت: ديدار ايران و کويت را ديدم و از شکست ايرانيها در اين مسابقه تعجب کردم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] منسز در نشست خبري پس از پايان تمرين تيم ملي برزيل در جمع خبرنگاران عنوان کرد: بازي ايران برابر کويت را ديدم و از اينکه ايران در آن مسابقه شکست خورد تعجب کردم. بازيکنانم شناخت زيادي از فوتبال ايران ندارند اما من فيلم چند بازي ديگر را از اين تيم را ديدهام. در ديدار با ايران ميخواهم بازيکنان جديد تيم را تست کنم.
وي در مورد غيبت ستارههاي برزيل در ديدار برابر ايران گفت: کاکا و چند ستاره ديگر برزيل در اين مسابقه حضور ندارند اما من به بازيکناني که اعتقاد داشتهام فرصت دادهام و آنها را به تيم ملي دعوت کردهام. درهاي تيم برزيل همواره بر روي ستارگاني مانند کاکا باز است. ميدانم در تيم برزيل چه ميخواهم و هدفم چيست. تيم را براي جام جهاني بعدي آماده ميکنم و با قدرت ميخواهم کار کنم.
منسز در مورد اينکه سيستم بازي تيم او دفاعي است، تصريح کرد: اينگونه نيست و من براي آنکه سرمربي تيم برزيل باشم هم گذشته و هم آينده را بايد مدنظر داشته باشم. من به سيستم تهاجمي علاقه دارم و اينکه برزيل بتواند در طول 90 دقيقه بر جريان بازي مسلط باشد. در جام جهاني 2010 نيز بازيهاي تيم ملي را مانند يک هوادار تماشا ميکردم زيرا عاشق تيم ملي کشورم هستم.
سرمربي برزيل در مورد اينکه اين مسابقه به دليل مناسبات سياسي برگزار ميشود، اظهار داشت: من اکنون سرمربي تيم ملي برزيل هستم و فقط ميتوانم در مورد مسائل فني و بازيکنانم صحبت کنم و در جايگاهي نيستم که بخواهم در مورد سياست حرف بزنم.