به نام خدا
در این تاپیک به بحث و تبادل نظر درباره بازیهای شیاطین سرخ خواهیم پرداخت
هواداران و علاقمندان در این قسمت می توانند نظرات و دیدگاههای خودشون رو بیان کنند
به نام خدا
در این تاپیک به بحث و تبادل نظر درباره بازیهای شیاطین سرخ خواهیم پرداخت
هواداران و علاقمندان در این قسمت می توانند نظرات و دیدگاههای خودشون رو بیان کنند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عمرا !
جام حذفیو لیگ اروپا رو هم حساب کنی مونده به ما برسین !
امسال هم ایشالله یا لیورپولو یا چلسی ( با اینکه خیلی ازش متنفرم ) قهرمان میشن !
پارسال اون پاس گل تپلی که به جرارد به دروگبا داد و گلش کرد تا چلسی صدر رو از منچستر بگیره یادت میاد !
ما هرکاری می کنیم که منچستر قهرمان نشه !
حتی تبانی !
بابا برو کشکتو بساب مردک !
مگه لیورپول مرده باشه که شما قهرمان بشین !
خودمون نشدیم میدیم چلسی !
لیورپول از بحران خارج شده و شتابان به سمت جام حرکت خواهد نمود !
خدایا مرگ سامان را هم اکنون نزدیک فرما !مثال بارز سقوط یووه به سری بی بود که بسی حاااال کردیم![]()
دوستان اینجا بحث و تبادل نظر در مورد بازی های منچستر یونایتد است. لطفا کمی هم در مورد بازیها صحبت کنید ،نه مسخره کردن همدیگه و کی قهرمان میشه و .......
در غیر اینصورت پستهای شما پاک میشود.
با تشکر
به نظر بنده تمام لذت فوتبال به کل کلاشه .
الانم ما داشتیم بیشتر راجه به بازیا صحبت میکردیم.
آقای الکس دلپیرو نگاه بعد بحث جنبه پیش اومد میگی چرا قاطی میکنم!
ایشون خیلی راحت به خودش اجازه میده به ما بگه چیکار بکنید و چیکار نکنید.
به نظر من اگه قراره پست من پاک بشه بهتر اینه تایپکو پاک کنی جناب آقای مقررات!
الکس به خدا من جنبم پایین نیستا ولی خودت میبینی که.......
زنده باد شیاطین سرخ
تا ابد به تیمم وفادارم
...
عمرا !
جام حذفیو لیگ اروپا رو هم حساب کنی مونده به ما برسین !
امسال هم ایشالله یا لیورپولو یا چلسی ( با اینکه خیلی ازش متنفرم ) قهرمان میشن !
پارسال اون پاس گل تپلی که به جرارد به دروگبا داد و گلش کرد تا چلسی صدر رو از منچستر بگیره یادت میاد !
ما هرکاری می کنیم که منچستر قهرمان نشه !
حتی تبانی !
آخه عزیز من برای چی سوتی های بازیکناتونو به یه چیز دیگه ربط میدین
من به خوبی درک میکنم که 5 سال جام نبرید چه دردی داره
فعلا ما باید دنبال قهرمانی باشیم
شما باید دنبال مربی باشید
راستی یه سوال
هشتم جدول بودن چه هسی داره؟؟
گل به یاد ماندنی که هیچ وقت فراموشش
نمی کنم
نکاتی درباره بازی منچستر - رنجرز :
رنجرز تنها 1 بازی از 14 بازی قبلی خود در لیگ قهرمانان را یپروز شده
رنجرز در بازی رفت تنها دو شوت به سمت دروازه داشت
رنجرز تا به این جای کار از 12 تعویض مجاز تنها از 4 تای آن ها استفاده کرده
4 تیم بزرگ انگلستان تنها 1 بازی از 7 بازی آخر خود را به تیم های اسکاتلندی باخته اند.
یونایتد 8 بازی از 9 بازی اخیر خود را در خانه حریف در لیگ قهرمانان پیروز شده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب خدا رو شکر بازی رو بردیم !
بازی تو نیمه ی اول زیاد جالب نبود ولی در نیمه ی دوم زیاد بد نبود !
رونی هم که پنالتی گل زد .....اگه اشتباه نکنم دومین گل رونی در این فصل بود که فکر کنم هر دو گل رو هم از روی نقطه ی پنالتی زده ! یکیشو که الان زد یکیشو هم در هفته های اول در مقابل وستهام !
صعودمون رو هم به مرحله ی بعد تبریک میگم ! واقعا رکورد خوبی رو به جا گذاشتیم ! 5 بازی بدون باخت و گل خورده که واقعا عالیه
والنسیا هم 6-1 بورساسپور رو در هم کوبید و هر چند بازی بعدی ما با این تیم زیاد مهم نیست چون هر 2 تیم صعود کردن ! ولی میتونه بازیه خیلی خوب و جذابی باشهو حتی در صورت باخت منچستر والنسیا میتونه به عنوان صدر نشین گام به مرحله ی بعد بذاره !
جالبه این فصل همیشه در دقایق پایانی گل میخوردیم ولی این بار گل زدیم !![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Manchester United vs Blackburn
منچستر یونایتد در بلکبرن
رتبه دو تیم در جدول :
منچستر یونایتد : دوم
بلکبرن : یازدهم
لیگ برتر انگلستان
هفته پانزدهم
تاریخ برگزاری :
شنبه ، 6 آذر 1389 مطابق با 27 نوامبر
ساعت برگزاری : 18:30
محل برگزاری : استادیوم اولدترافورد
ظرفیت : 76 هزار نفر
نمایی از این ورزشگاه
آمار کلی رو در روی دو تیم
آمار جزئی رو در روی دو تیم
شبکه های پخش کننده بازی :
نکاتی درباره این بازی :
بلکبرن تنها یک بازی از 16 بازی آخر خود در اولدترافورد را برده
آخرین برد بلکبرن در اولدترافورد به سپتامبر 2005 و پیروزی 2 بر 1 بر می گردد
وین رونی در سه بازی آخر خود در برابر بلکبرن به گل رسیده
منچستر در 8 بازی اخیر خود در برابر بلکبرن نباخته و 6 برد و 2 تساوی بدست آورده
شیاطین سرخ در 18 بازی اخیر خود در اولدترافورد 16 پیروزی ، 1 شکست و 1 تساوی بدست آوردند
دیمیتار برباتوف پس از هتریک در بازی لیورپول 7 بازی است که گل نزده
بلکبرن 3 بازی از 4 بازی اخیر خود در لیگ را با پیروزی پشت سر گذاشته
خب....
WooOooW
اول این برد رو به همه تبریک میگم واقعا بازی عجیب و جالبی بود ! من که میگفتم اگه خیلی خوب ببریم 2-0 هست که دیدیم شد 7-1 ! البته کاش اون 1 گل رو نمیخوردیم ولی اشکال نداره ما که 7 تا زدیم حالا یکی هم خوردیم
در مورده برباگل هم بگم که واقعا جالبه اینجا ! نمیدونم چرا وقتی گل میزنه همه پشته برباتوف هستن ! ولی وقتی 3-4 بازی گل نمیزنه باید بره !![]()
خوشحالم که در این بازی تونست 5 گل بزنه و تا حدودی هم از شر منتقدین راحت شه و همینطور به بازی ها دوباره برگرده ! نمیدونم چرا برباتوف اینطوریهمثل باباشاه میمونه
( قهوه تلخ )باید هلش بدن یا فوتش کنن تا راه بیفته
از اول بازی شروع طولانی داشت و در دقیقه ی 1 گل زد و بعدش هم تونست 4 بار دیگه دروازه ی بلکبرن رو باز کنه ! جالب اینجاست که اکثرا انتظار 1 بازی سخت رو داشتیم که اینطوری نشد خدا رو شکر
همه ی بازیکنای ما عالی بودن تو این بازی مخصوصا بربا - رونی - نانی و اندرسون ! و..... واقعا خیلی برای هواداران این برد با ارزش بود ! خیلی وقت بود 1 برد خوب با این تعداد گل نداشتیم و هممون برای همچین بازی ای دلمون تنگ شده بود !
جالبه اندرسون هم در این بازی خوب بازی کرد و واقعا خوده من تعجب کردم ! بازیکنی که واقعا هر وقت بازی میکرد متوسط رو به پایین بود الان اینطوری بازی کنه ! خوشحالم که پیشرفت کرده اگه اینطوری ادامه بده که خوبه ( هر چند من علاقه ی زیادی بهش ندارم )
رونی هم خوب ظاهر شد و داره کم کم به روز های خوب خودش برکیگرده که امیدوارم کم کم روند گلزنی هاش رو هم شروع کنه
چلسیهم فعلا تو کفش بمونه و بره از ساندرلند و بیرمنگام ببازه![]()
بازم مثل همیشه موتور منچستر دیر روشن شد، ولی حالا که استارت زدیم باید تا قهرمانی بریم. ما میتونیمالبته با کمک همه ی منچستریا
جرج آلن: اگر کسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با کلماتي که ناگفته ميمانند،ميشکنند
بازی واقعا عالی بود حالا نه تنها صدر جدول مال ماست بلکه چدول گلزنان هم به برباتوف تعلق داره .حالا توز باید بره دنبال تیله بازیش
خیلی خوب شد
تو یه بازی هم از فشار انتقادات به بربا راحت شدیم و هم تفاظلمون کمتر شد
به نظر من چلسی فردا بازی سختی خواهد داشت.(مساوی می کنه)
برباتوف هم که تو این بازی کولاک کرد و حالا یازده گله است اگه تو بقیه ی بازی ها فیکس باشه و مصدوم نشه هیچ کس به گردش هم نمی رسه
(صدر جدول چه گلزنان چه گلنزنان مال منچستری ها بوده و است)
گل به یاد ماندنی که هیچ وقت فراموشش
نمی کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)