Design & Developed BY Patira

صفحه 4 از 38 نخستنخست ... 2345614 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 378
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    منصور پور حیدری
    بازیکن محبوب
    سیاوش اکبرپور
    تشکر ها
    390
    تشکر شده 62 در 34 پست

Jadide اخبار مهم , برنامه بازیها و تحولات تیم ملی ایران

ديدار تيم ملي فوتبال مقابل كنيا قطعي شد
    تيم ملي فوتبال 24 اسفند در ديداري دوستانه به مصاف تيم كنيا مي رود.

فدراسيون فوتبال براي آماده سازي بهتر تيم ملي قبل از بازي مقابل عربستان در 8 فروردين با كشورهاي مختلفي رايزني كرد تا ديدار تداركاتي برگزار كند. ابتدا قرار بود تيم ملي 24 اسفند به مصاف قطر برود اما شرايط براي برگزاري اين بازي مهيا نشد.
    در همين راستا با قطعيت يافتن مذاكرات با فدراسيون فوتبال كنيا تيم ملي 24 اسفند در ورزشگاه ازادي پذيراي تيم فوتبال اين كشور باشد

2. 12 کاربر از پست مفید hossein تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Fergusen
    بازیکن محبوب
    CriStiAnO RoNalDo
    اسم واقعی شما
    ShAyAn

PortugalManUtdRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    115
    تشکر شده 602 در 93 پست

در مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا تیم ایران توانست برد پر گل مقابل سنگاپور به جام ملت های 2010 در قطر صعود کند. ایران در پنجمین بازی خود از گروه 5 توانست با نتیجه سه بر یک و با گلهای هادی عقیلی؛ مهرزاد معندچی و غلامرضا رضایی به برد برسد. تک گل سنگاپور در این بازی را عالم شاه به ثمر رساند.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، در مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا تیم ایران توانست برد پر گل مقابل سنگاپور به جام ملت های 2010 در قطر صعود کند . ایران در پنجمین بازی خود توانست با نتیجه سه بر یک و با گلهای هادی عقیلی؛ مهرزاد معندچی و غلامرضا رضایی به برد برسد. تک گل سنگاپور در این بازی را عالم شاه به ثمر رساند.
    تیم ایران با این برد 10 امتیازی شد و در حالی که یک بازی دیگر مقابل تایلند در تهران باقی مانده است ؛ به جام ملت های 2010 صعود کرد.
    ایران در تورنمت ایران ا سه برد ؛یک تساوی و یک باخت به جام ملت ها صعود کرد . ایران این بازی را علی دایی آغاز کرد و این مربی یک برد و یک تساوی به دست آورد و افشین قطبی بازی ها را ادامه داد. که دو برد ؛یک تساوی و یک باخت در کارنامه او در این تورمنت به ثبت رسید.
    در دیگر بازی این گروه تایلند – اردن به مصاف هم رفتند كه با نتیجه صفر بر صفر بازی را تمام كردند.
    هنوز تیم دوم صعود کننده از این گروه مشخص نیست و سه تیم دیگر شانس صعود دارند. در آخرین روز بازی ها ایران میزبان تایلند است و اردن از سنگاپور پذیرایی می کند.
    نام تیم امتیاز
    ایران 10
    تایلند 6
    سنگاپور 6
    اردن 5

مسافر كهكشاني ها

4. 4 کاربر از پست مفید shayan_cris تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - پپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    زلاتان ایبراهیمویچ - خاویر زانتی
    اسم واقعی شما
    معین الدین
    تشکر ها
    171
    تشکر شده 123 در 40 پست

Bia Inja قطبی : علیه هایچ مربی ای مصاحبه نکرده ام .

تاریخ خبر : 14 - ژانویه - 2010 - IranSports.net

سرمربى تيم ملى فوتبال گفت: تاكنون عليه هيچ مربى اى در روزنامه ها مصاحبه نكرده ام. افشين قطبى با اشاره به اينكه پس از بازگشت از سنگاپور عليه هيچ كس و هيچ جريانى مصاحبه نكرده است اظهار داشت: من هيچ مصاحبه اى عليه هيچ كس انجام نداده ام. به همه همكاران احترام مى گذارم و در تمام مدتى كه در ايران كار كرده ام عليه هيچ مربى اى مصاحبه نكرده ام. قطبى ادامه داد: من از تمام مربيان شاغل در فوتبال ايران توقع كمك دارم و از آنها مى خواهم براى پيشرفت فوتبال ايران گام هاى مهم و مؤثرى بردارند و معتقدم اين گونه جريان سازى ها به فوتبال ايران ضربه مى زند. سرمربى تيم ملى در پايان گفت: دست همه مربيان دلسوز فوتبال ايران را براى كمك به تيم ملى بشدت مى فشارم.
    چون اینتری ، چون عجیب غریبی دمت گرم!

از بهترین سایت هوادران اینتر در ایران دیدن کنید

(به زودی در اینتر دات آی ار هیجان زده خواهید شد)
    ٌ[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 4 کاربر از پست مفید intermoein تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

پیش فرض درد دلهاي قطبي: همه دروغهايي كه از قول من نوشته مي شود

من گفتم بازیکنانم نتوانستند آنچه از آنها خواسته بودم را در زمین اجرا کنند. بعد می‌گویند قطبی گفته ملی‌پوشان از او حرف شنوی ندارند. این دو حرف کجای‌شان به هم شباهت دارد؟

افشین قطبی عصر دوشنبه و ساعاتی قبل از پروازش به هلند با خبرآنلاین به گفت و گو نشست. گفت‌وگویی که البته قرار نبود منتشر شود. قطبی گلایه داشت اما نمی‌خواست این حرفهایش منتشر شود.
    آن زمان البته هنوز محمود یاوری این چنین شدیداللحن علیه سرمربی تیم ملی موضع نگرفته بود.
    حرف‌هایی که خیلی از بخش‌هایش بر می‌گردد به همان گفته‌هایی که قطبی بیانش را تکذیب می‌کند.
    من نگفتم بازيكنان از من حرف شنوي ندارند گوشی آیفون اپل اش را روی میز گذاشته بود و قسم می‌خورد که خیلی از حرف‌هایی که به او نسبت داده می‌شوند اصلاً واقعیت ندارند: «من اصلاً در قطر نگفتم که بازیکنانی را می‌خواهم از تیم ملی خط بزنم. واقعاً نمی‌دانم چه وقت گفتم که بازیکنان از من حرف شنوی ندارند. حتی خبرگزاری منتشر‌کننده خبر هم نوشته بود این مطالب را بر اساس شنیده‌ها نقل می‌کند. حرف‌هایی که من هیچ وقت آنها را نزده بودم.» این گفته البته بازتاب‌های بسیاری را در نشریات داخلی داشت و اگرچه کمی بعد از سوی قطبی تکذیب شد اما دیگر از سوی کسی باور نشد؛ «من می‌آیم و می‌گویم این حرف را نزدم ولی تکذیبم را دیگر کسی نمی‌نویسد.» حرفهايي كه به زبان نياوردم البته قطبی حتی خود را خیلی بدشانس‌تر از این می‌داند و می‌گوید: «شما مدام از مصاحبه‌هایی برایم نقل می‌کنید که من باید انجام‌شان داده باشم اما هیچ کدام‌شان را به زبان نیاورده‌ام. مثلاً در همه روزهایی که خارج از ایران بودم فقط دو بار با دو خبرگزاری مصاحبه کردم و هر دوبارش هم این‌طور بود که آقای تاج موبایلش را دست من داد و من به چند سؤال پاسخ دادم. یک مورد هم بود که رسانه‌های سنگاپوری حرف‌های مرا تحریف کرده بودند که درباره‌اش توضیح دادم، فقط همین. من دیگر با کسی مصاحبه نکردم.» او که علاقه‌ای نداشت توضیحات بیشتری دهد در بخشی از گفته‌هایش درباره تغییر نسل فوتبال ملی که تلاش دارد تا انجامش دهد گفت: «من آنجا گفتم بازیکنانم نتوانستند آنچه از آنها خواسته بودم را در زمین اجرا کنند. بعد می‌گویند قطبی گفته ملی‌پوشان از او حرف شنوی ندارند. این دو حرف کجای‌شان به هم شباهت دارد؟ ما در قطر اگر خوش شانس بودیم و توپ‌های‌مان گل می‌شدند، اگر اشتباهات فردی‌مان کمتر بود و البته اگر کسی می‌گفت که داوری‌ها علیه‌مان بود، که آن دو باخت را برابر میزبان و مالی بدست نمی‌آوردیم.» مي گويم سلام ، مي شود مصاحبه درباره نصرتی و کعبی هم که به نقل از او نوشته‌اند دیگر به تیم ملی دعوت نمی‌شوند گفت: «من هیچ وقت این را نگفته‌ام. اگر کسی این حرف را می‌زند حتماً سندی هم برایش دارد. ما می‌خواهیم نسلی جدید برای فوتبال‌مان بسازیم و این بچه‌ها برای اینکه تجربه‌شان بالا‌تر برود باید در کنار بازیکنانی با تجربه بازی کنند.» اما شاید مهمترین قسمت حرف‌های همراه با شکایت قطبی آنجاست که می‌گوید: «به موبایلم که زنگ می‌زنید دو راه دارم، یکی اینکه خاموش کنم و جواب ندهم یا اینکه جواب دهم و بگویم مصاحبه نمی‌کنم. اگر تلفنم خاموش باشد سریع خبر می‌سازید که تیم ملی را ول کرده و رفته خارج از کشور. اگر هم تلفنم را جواب دهم و بگویم ببخشید مصاحبه نمی‌کنم، می‌نویسید برای‌مان کلاس می‌گذارد، افشین خودش را گرفته است و. . . اگر هم این را نگویید بر می‌دارید همان سلام و علیک را به مصاحبه‌ای تبدیل می‌کنید و بعد برایش به دنبال کسانی می‌روید که برای حرفهای نزده من پاسخ بگیرید. حالا خودتان بگویید من چه کار باید بکنم؟» او دستانش را بر روی گوشی آیفونش می‌گذارد و می‌گوید: «مدام خط تلفن همراهم را عوض می‌کنم اما در کمتر از سه روز همه باز شماره‌ام را دارید. واقعاً نمی‌دانم چطور این قدر سریع شماره‌ام را پیدا می‌کنید. این گوشی گاهی این‌قدر زنگ می‌خورد که شروع می‌کند به حرکت کردن. درباره كميته فني قطبی اصرار داشت حرف‌هایش را در برنامه ورزش و مردم زده است اما از همان حرف‌ها هم عده‌ای سعی می‌کنند برداشت‌هایی غیرواقع بسازند؛ «من می‌گویم این صندلی ملی اگر پایه‌هایش شل شود برای همیشه سست می‌ماند. همه ما مربیان باید پشت سر هم باشیم. می‌توانیم خارج از مطبوعات در کمیته‌های فنی از هم انتقاد کنیم اما هیچ جای دنیا مربی‌ها علیه هم حرف نمی‌زنند و اگر هم حرف بزنند اتحادیه‌های مربیگری با آنها برخورد می‌کند. من همیشه به همه احترام می‌گذارم و اجازه نمی‌دهم علیه کسی حرف بزنم. از قول من حرفی می‌نویسید و بعد مرا روبه‌روی دیگران قرار می‌دهید. این کار مرا آزار می‌دهد.»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 4 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

Neww قطبی: دوست دارم کریمی با قهرمانی جام ملتها از فوتبال خداحافظی کند

قسمت اول مصاحبه افشین قطبی دیروز روی خروجی سایت فوتبال مدیا قرار گرفت درباره بحث هایی بود که در مورد لیست تیم ملی مطرح شده بود. افشین قطبی دیروز در گفتگو با فوتبال مدیا ابهامات این لیست را برطرف کرد اما قسمت دوم مصاحبه افشین قطبی درباره برنامه ریزی او برای تیم ملی و محدودیت های موجود برنامه های آینده اش را حضور علی کریمی در تیم ملی است. قسمت دوم این مصاحبه را از دست ندهید.

با توجه به زمان کم این اردو هدف گذاری شما از این اردو و همچنین دیدار تشریفاتی مقابل تایلند نشان می دهد که شما با محدودیت هایی مواجه هستید....

کاملا هم همین است بزرگترین مشکل ما زمان است که برنامه ریزی برای تیم ملی را مشکل می کند. همین الان سفرهای باشگاهها به نقاط مختلف کشور برای برگزاری اردوها و یا شرکت در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا محدودیت هایی را ایجاد می کند متاسفانه در برخی از مبادی اجرایی شاهد کم لطفی برخی از دوستان است که اردو را مجبوریم با 9 نفر شروع کنیم. این از استانداردسازی اردو می کاهد اینکه در چهار روز بازیکنان لژیونر به اردو اضافه شوند و برخی بازیکنان از رقابت های جام حذفی یک روز بعد از این بازیها اضافه شوند نشان از این دارد که ما با یکسری از مشکلات مواجه خواهیم شد. شما دقت کنید بازیهای جام حذفی روز یکشنبه و در روز دوم این اردو برگزار می شود. آیا نمی شد که این بازیها به تاخیر بیافتد اگر بازیکنان موردنظر کادر فنی در این بازیها مصدوم شوند چه؟ این ها محدودیت نیست؟ ما به دنبال برگزاری یک اردوی سازنده هستیم اما متاسفانه این برنامه ریزی کار ما را هم تحت تاثیر قرار داده است.

شما روزهای فیفا را پیش رو دارید و مطمئنا باید برای این روزها برنامه ریزی خوبی انجام پذیرد. اما محدودیت های موجود هم کار را کمی سخت می کند اینکه بازیکنان تیم ملی به دلیل ترافیک بازیهای داخلی و خارجی باشگاهی نتوانند کنار هم باشند این هم مشکل دیگری است...

بله، ما می بایستی از روزهای فیفا به خوبی استفاده کنیم. اما نگاه کنید به دلیل محدویت های که شما اشاره کردید و من هم گفتم همین الان با 4 روز تمرین برای یک بازی سخت مقابل تایلندی که مقابل ایران به مثابه مرگ و زندگی است آماده می شود ما دو ماه تمرین نداشتیم یعنی شما حساب کنید بازی با سنگاپور این اولین بار است که دور هم جمع می شوید بعد از بازی مقابل تایلند هم تا پایان فصل نمی توانیم کنار هم باشیم. برخی از بازیکنان را هم داریم که بدون استراحت از رقابت های جام حذف وارد اردو می شوند. بازیکنانی که ممکن است با اختلاف 72 ساعته مقابل تایلند مصدوم شوند. برای ساخت یک تیم ملی مقتدر اردوهایی که برگزار می شود ثانیه به ثانیه اش مهم است مطمئنا نداشتن ابزار و بازیکنان لازم به همراه ناهماهنگی در برنامه ریزی تیم ملی ضربه می زند. واقعا برای این برنامه ریزی متاسفم و نمی دانم چرا با من همکاری نشد.

البته برخی از باشگاهها هم در لیگ قهرمانان حضور داشتند یکی دو روز سفرشان را طولانی تر کردند و این مورد هم وجود دارد...

بله ، کاملا همین طور است اینها مشکلاتی بود که من به شما گفتم و احساس کردم شاید با گفتن آن اثرگذار باشد و در آینده این مشکلات حل شود. به نظر من باید سازمان لیگ و باشگاهها و فدراسیون برای بهتر نتیجه گرفتن تیم ملی تلاش کنند چون ما برای ایران و مردم کار می کنیم و نباید احساسات مردم تحت تاثیر را قرار دهیم.

درباره تایلند هم صحبت کنید بالاخره آن با برایان رابسون شناخته شده به دیدار ما می آیند تیمی که این دیدار برایش مرگ و زندگی است چه شناختی از این تیم دارید؟

همه بازیها برای ما مهم است و بازی با تایلند که قرار است روز چهارشنبه برگزار شود یکی از مهمترین بازیهای ماست ما این حریف را آنالیز کرده ایم و شناخت خوبی نسبت به این تیم داریم و امیدوارم که با یک بازی خوب از سد این تیم بگذریم

به عنوان سوال آخر این گفتگوی طولانی درباره حضور دوباره علی کریمی صحبت کنید.دعوت از او هم یک بمب خبری بود که منفجر شد و خیلی سرو صدا کرد واتفاقا با استقبال خوبی هم مواجه شد...

می خواهم در این باره دقیق صحبت کنم و همچنین به دو نکته مهم اشاره کنم.نکته مهم اول این است که من علاقمند به فوتبال علی کریمی هستم.علی کریمی یکی از بهترین های ایران و آسیاست و فوتبال او مطمئنا در سطح بین الملی است.همان روزهایی که از فوتبال ملی خدحافظی کرد در قلب و ذهنم داشتم این را مرور می کردم که علی کریمی باید به تیم ملی برگردد.من احساس کردم که حضور او در تیم ملی می تواند تیم ملی را بهتر کند و رسیدن به هدفهای تیم ملی را راحت تر کند.نکته مهم دوم این است که دوست دارم علی کریمی فوتبال بین المللی اش را در اوج تمام کند.بکارید شفاف به شما بگویم دوست دارم علی کریمی در شرایطی فوتبال ملی اش را به پایان برساند که در حال بوسیدن کاپ قهرمانی جام ملتهای آسیا باشد.چون هدف ما قهرمانی در رقابتهای جام ملتهای آسیاست.

درباره قابلیتهای فنی علی کریمی نمی خواهید صحبت کنید؟

چرا ، اتفاقا می خواهم بگویم که علی کریمی یک بازیکن بین المللی و از لحاظ فنی بسیار در سطح بالاو موثر است. از ویژگی های فنی علی کریمی این است که هم می تواند بازیکنان دیگر را در موقعیت مناسب قرار دهد و هم اطمینان به نفس فوق العاده ای در رختکن تیم می دهد او با بازی موثرش می تواند توجه بازیکنان حریف را به خود جلب کند و فضای خوبی در اختیار بازیکنان تیم ملی ایران برای انجام کارهای تاکتیکی قرار می گیرد. در کل علی کریمی یک هافبک بازی ساز بین المللی است.خوشحالم که علی کریمی دعوت من را قبول کرد و من از همکاری با کریمی لذت می برم.مطمئنا حضور علی کریمی به نفع تیم ایران تمام می شود.شک نکنید.

ویرایش توسط ibrahim : 03-06-2010 در ساعت 16:09

10. 4 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیر قلعه نوعی_ونگر_گواردیولا
    بازیکن محبوب
    "جواد نکونام"
    اسم واقعی شما
    نسترن
    تشکر ها
    10
    تشکر شده 56 در 37 پست

افشین قطبی عازم هلند شد / حسرت لغو دیدار با تیم ملی مصر

با موافقت فدراسیون فوتبال افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان برای گذراندن تعطیلات نوروز به مرخصی رفت. به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی با موافقت فدراسیون فوتبال و طی یک مرخصی 20 روزه، روز گذشته برای گذراندن تعطیلات پایان سال عازم کشور هلند شد. وی قرار است 17 فروردین سال آینده برای زیرنظر گرفتن بازیهای لیگ برتر به کشور بازگردد.
    پیش از این قرار بود تیم ملی فوتبال کشورمان روز 17 فروردین ماه در دیداری تدارکاتی و بین قاره ای با مصر قهرمان قاره آفریقا دیدار کند که این مسابقه به دلیل برخی تعلل ها از سوی فدراسیون لغو شود تا تیم ملی از انجام یک مسابقه تدارکاتی مفید محروم شود.

12. 4 کاربر از پست مفید Nastaran_Nekounam تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیر قلعه نوعی_ونگر_گواردیولا
    بازیکن محبوب
    "جواد نکونام"
    اسم واقعی شما
    نسترن
    تشکر ها
    10
    تشکر شده 56 در 37 پست

پیش فرض کفاشيان:کميته انضباطي تکليف طلب دايي را مشخص مي کند

کفاشيان:کميته انضباطي تکليف طلب دايي را مشخص مي کند

رئيس فدراسيون فوتبال گفت:کميته انضباطي فدراسيون در خصوص ادعاي خسارت علي دايي تصميم گيري خواهد کرد.

علي کفاشيان گفت:دايي تمام مبلغ قرارداد سرمربيگري اش در تيم ملي را دريافت کرده است و هيچ طلبي ندارد.
    وي ادامه داد:دايي معتقد است فدراسيون مبلغي را بايد به عنوان خسارت به دليل قطع همکاري با او به وي پرداخت کند .
    رئيس فدراسيون فوتبال اظهار داشت: در قرارداد فدراسيون با دايي آمده بود که در صورت توافق طرفين،اين قرارداد تا 2 سال قابل تمديد است که فدراسيون صلاح ندانست و پس از شکست برابر تيم عربستان در چارچوب ديدار هاي انتخابي جام جهاني، قرارداد را فسخ کرد.
    کفاشيان ادامه داد:در خصوص پرداخت خسارت به دايي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال تصميم گيري خواهد کرد.

14. 5 کاربر از پست مفید Nastaran_Nekounam تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

Bia Inja سيدبندي جام‌ملت‌هاي آسيا اعلام‌شد

ايران ، استراليا و ژاپن در سيد 2
    جام جم آنلاين: سيدبندي تيم هاي حاضر در رقابت هاي فوتبال جام ملت هاي آسيا اعلام شد و همانطور که انتظار مي رفت ايران به همراه سه کشور ژاپن، استراليا و ازبکستان در سيد دوم مسابقات قرار گرفت.

به گزارش مهر، طبق اعلام کميته فني و مسئولان برگزاري بازي ها تيم ملي فوتبال قطر به عنوان ميزبان در گروه نخست بازي ها سرگروه است و در سيد اول قرار دارد. تيم ملي فوتبال عراق مدافع عنوان قهرمان در گروه دوم سرگروه خواهد بود. عربستان سرگروه سومين گروه بازي هاست و کره جنوبي در گروه چهارم سرگروه است.
    تيم هاي ملي فوتبال ايران، ژاپن، استراليا و ازبکستان در سيد دوم قرار گرفته اند و بر اين اساس در مرحله گروهي بازي‌ها با يکديگر هم گروه نخواهند شد.
    تيم هاي ملي فوتبال چين، امارات، بحرين و اردن در سيد سوم جاي دارند و همچنين تيم هاي ملي کويت ، سوريه ، کره شمالي و هند در سيد چهارم قرار گرفته اند.
    بر اين اساس تيم ملي فوتبال ايران در يکي از گروه هاي اول و تا چهارم مسابقات با يکي از تيم هاي قطر، عراق ، عربستان و کره جنوبي هم گروه خواهد شد.
    کنفرانس خبري پيش از مراسم قرعه کشي روز سوم ارديبهشت با حضور نمايندگان رسانه ها در دوحه برگزار مي شود.سپ بلاتر و پلاتيني از ميهمانان ويژه مراسم قرعه کشي رقابت هاي جام ملت هاي آسياي 2011 خواهند بود. 16 تيم حاضر در اين مسابقات سوم ارديبهشت در چهار گروه چهار تيمي قرار مي گيرند و حريفان خود در مرحله گروهي را مي شناسند.
    مراسم قرعه کشي پانزدهمين دوره رقابت هاي فوتبال جام ملت هاي آسيا روز سوم ارديبهشت ماه در دوحه قطر برگزار مي شود.

16. 5 کاربر از پست مفید Los Anseleig تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

اميدوار به هم‌گروه نشدن با كره‌شمالي در جام ملت‌ها
    نكونام: بيشتر از هميشه به يك جام نياز داريم
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال گفت: بعد از حذف از جام جهاني بايد كاري كنيم و بيشتر از هميشه به يك جام احتياج داريم تا حال و هواي مردم و فوتبال ايران تازه شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، جواد نكونام قبل از قرعه كشي جام ملت هاي آسيا تنها منتظر يك چيز است. " اگر يك چيز بخواهم اين است كه با كره شمالي همگروه نشويم ".
    كاپيتان تيم ملي ايران در گفت و گو با سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا با پيش بيني گروه احتمالي ايران بيش از آنكه بگويد ممكن است با چه كساني همگروه شوند علاقه مند بود نام كره شمالي را در اين گروه نبيند.
    تيم ملي ايران آخرين بار ، سال گذشته در انتخابي جام جهاني 2010 و در پيونگ يانگ با كره شمالي بازي كرد و به تساوي بدون گل رسيد. آنها در بازي رفت كره شمالي را 2-1 برده بودند. تيمي كه بالاخره با همان روش دفاعي اش توانست به جام جهاني برسد.
    نكونام در اين خصوص گفت: اگر بخواهم پيش بيني كنم، با توجه به اين سيدبندي مي گويم عربستان، ايران، اردن و هند. خوب ممكن است هرچيزي پيش بيايد كه اميدوارم تيم آخر كره شمالي نباشد.
    وي ادامه داد: فوتبالي كه آنها بازي مي كنند را دوست ندارم. فوتبال خاصي بازي مي كنند. روش هاي عجيبي دارند. دفاع كردنشان هم معمولي نيست. در بازي‌هاي قبلي بعضي وقت ها يك گل جلو مي افتاديم اما بازهم باز نمي شدند. مدل بازي آنها نمونه مشابهي ندارد.
    كاپيتان تيم ملي ايران تاكيد كرد: كره شمالي‌ها بازيكنان سخت كوشي هستند و داخل زمين با شجاعت مي جنگند اما روش بازي كردنشان غير معمول و خسته كننده است. هيچ جذابيتي از فوتبال نشان نمي دهند.

كره شمالي كه اتفاقاً در سال هاي اخير به دفعات در گروه هاي انتخابي جام جهاني و جام ملت هاي آسيا برابر ايران قرار گرفته 19 سال بود كه به جام ملت ها نرسيد.
    آخرين بار در جام ملت هاي 1992 ژاپن بود كه كره شمالي حضور داشت و اتفاقا آن بار هم در گروه يك در كنار ايران، ژاپن و امارات قرار گرفت، زماني كه علي پروين مربي ايران بود و در اولين بازي تيم ملي با گل هاي فرشاد پيوس و سيروس قايقران در هيروشيما 2-0 كره شمالي را كنار زد. هرچند در پايان ايران با تساوي مقابل امارات و شكست برابر ژاپن همراه با همين كره شمالي خداحافظي زود هنگامي با بازي ها داشت.
    ايران كه با سه قهرماني پياپي براي آخرين بار در سال 1976 جام آسيا را بالاي سر برده مدت هاست كه نتوانسته خودي نشان بدهد.

نكونام كه در دو دوره قبلي در جام ملت ها بود، گفت: در 2004 چين كمي بدشانس بوديم. هرچه جلوتر مي رفتيم تعداد مصدومان و محرومان تيم بيشتر مي شد و ما در آخر كم آورديم. با اين وجود بازي‌هاي خوبي انجام داديم. در 2007 هم شرايط ايده آلي داشتم كه متاسفانه اين بار زودتر حذف شديم.
    وي تصريح كرد: بعد از حذف از جام جهاني 2010 بايد اين دفعه كاري كنيم. فوتبال ايران دچار كمي ياس شده است. فكر مي كنم بيشتر از هميشه به يك جام احتياج داريم تا حال و هواي مردم و فوتبال ايران تازه شود.

تفاوت اين جام ملت ها با دوره هاي قبلي تنها اين چيزها نيست. جام ملت هاي 2011 بعد از سال ها در غرب آسيا برگزار مي شود و ماه ژانويه در قطر آب و هوايي متفاوت براي تيم ها فراهم خواهد كرد.
    هافبك 29 ساله ايران و اوساسونا گفت: بعد از دو دوره بازي در هواي گرم و شرجي اين بار در هواي خوبي بازي خواهيم كرد. به علاوه در چين مسافت بين شهرها هم زياد و خسته كننده بود كه در دوحه شرايط راحت تري خواهيم داشت.

ماه ژانويه تفاوت هاي ديگري هم بوجود مي آورد. امسال بازيكنان در ميانه فصل به بازي‌ها مي آيند نه مثل قبل كه در پايان يك فصل كامل ليگ به جام ملت ها مي رسيدند. هر چند شرايط براي همه يكسان نيست.
    نكونام تاكيد كرد: براي چهار تيمي كه به جام جهاني مي روند كار خيلي دشوار است. استراليا، ژاپن، كره جنوبي و كره شمالي سال سختي دارند و بدون هيچ استراحتي به جام ملت ها مي رسند. برگرداندن شرايط تيم بعد از جام جهاني به نقطه اوج كار خيلي سختي است. مسئله حساس بدنسازي است.
    وي ادامه داد: ما مي توانيم در تابستان كمي استراحت كنيم و قبل از اينكه انرژي مان در ليگ تمام شود با قدرت بيشتري بازي كنيم. خوب البته كمي زود است. بهتر است صبر كنيم و ببينيم برنامه تيم ها تا آن زمان چگونه است. چه اردوهايي و چه بازي‌هاي تداركاتي دارند. جام ملت ها جايي است كه همه براي قهرماني مي آيند.

18. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

اعلام سيدبندي 16 تيم جام‌ ملت‌ها
    تيم ملي فوتبال ايران در گوي 2 قرار گرفت
    خبرگزاري فارس: كنفدراسيون فوتبال آسيا مكانيزم قرعه كشي و سيد بندي 16 تيم حاضر در قرعه كشي جام ملت ها را نهايي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ مراسم قرعه كشي روز جمعه سوم ارديبهشت در اسپاير دوم دوحه پايتخت قطر برگزار مي شود.
    16 تيم حاضر بر مبناي عملكرد خود در بازي‌هاي دور قبل جام ملت هاي آسيا در سال 2007 سيد بندي شده اند.
    در مراسم قرعه كشي 16 تيم در چهار گوي 1و2و3و4 تقسيم مي شوند و چهار گوي ديگر Aو B و C و D چهار گروه اين رقابت ها خواهند بود.
    عراق قهرمان پشت سر قطر ميزبان در سيد دو است و بعد عربستان و كره جنوبي قرار دارند كه در دوره قبل به ترتيب نايب قهرمان و تيم سوم شدند. اين چهار تيم در گوي يك قرار مي گيرند.
    قطر ميزبان بطور اتوماتيك در جاي اول گروه 1(1 A ) قرار مي گيرد و سه تيم باقيمانده به ترتيب قرعه در رديف هاي اول گروه هاي1 B ،1 C و1 D مي ايستند.
    بعد از آنكه تيم هاي درون گوي 1 تمام شدند، به ترتيب از داخل گوي 4، بعد گوي 3 و در آخر گوي 2 نام كشورها بيرون مي آيد.
    اولين تيمي كه كه از گوي 4 بيرون مي آيد براي قرار گرفتن در گروه A منتظر قرعه ديگري مي ماند تا رديف آنها را در همين گروه A مشخص كند.
    به همين ترتيب براي گروه B ابتدا نام تيم از گوي 4 بيرون مي آيد و براي تعيين رديف تيم قرعه ديگري كشيده مي شود تا رديف همين تيم را در گروه B نشان دهد.
    اين روش براي گروه C و D هم انجام مي شود، سپس نوبت گوي سوم و بعد گوي دوم مي شود تا همه 16 تيم در گروه ها و رديف هاي مختلف تقسيم شوند.

سيد بندي تيم ها:
    گوي 1 ( تيم هاي سيد 1 تا 4) : قطر - عراق - عربستان سعودي و كره جنوبي
    گوي 2 ( تيم هاي سيد 5 تا 8): ژاپن - استراليا - ايران - ازبكستان
    گوي 3 ( تيم هاي سيد 9 تا 11): چين - امارات - بحرين - اردن
    گوي 4 (تيم هاي سيد 12 تا 16): سوريه - كويت - هند - كره شمالي

20. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

برنامه کامل ديدارهاي تيم ملي فوتبال ايران

تيم ملي فوتبال کشورمان ديدار افتتاحيه پانزدهمين دوره رقابتهاي جام ملتهاي آسيا را روز 21 ديماه برابر عراق مدافع عنوان قهرماني برگزار خواهد کرد.

براساس برنامه ملی پوشان فوتبال کشورمان در مرحله گروهی مسابقات فوتبال جام ملت‌های 2011 آسیا نخستین بازی خود را مقابل عراق، مدافع عنوان قهرمانی مسابقات برگزار می کنند، سپس برابر کره شمالی به میدان می روند و در آخر مقابل امارات صف آرایی خواهند کرد.
    تیم ملی فوتبال کشورمان ابتدا روز 21 دی به مصاف عراق می رود، روز 25 دیماه با کره شمالی دیدار خواهد کرد و در آخرین دیدار مرحله مقدماتی روز 29 دیماه به مصاف تیم ملی فوتبال امارات خواهد رفت

22. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

صفحه 4 از 38 نخستنخست ... 2345614 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)