به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Arsenal Vs Queens Park R.
(England - Premier League) - (December 31
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برد آرسنالو به همه ی دوستان گل آرسنالیم تبریک میگم![]()
یه روز خوب میاد ...
بازم کاپیتان و بازم آرسنال
بچه ها این برد رو تبریک میگم بهتون
خیلی برده روحیه بخشی بود
منم به همه بروبچ گله ارسنالی تبریک میگم
اخرین بازی ساله 2011 رو بردیم![]()
بچه ها یه سوال میپرسم راستش رو بگید ها ... راحت باشید
کدوم یکی از شماها بعد از باخت 8-2 به منچستر و بحرانهای اول فصل فکر میکردید آرسنال جزو 4 تیم برتر بشه
جدا خودم فکرش رو میکردم که آرسنال جزو 4.5 تیم بالا نشین باشه و حتی درخشش فن پرسی هم انتظار داشتم
یادمه خیلی از دوستای منچستریم بهم میگفتن باید امسال آرسنال مواضب باشه نره دسته پایین تر
ولی به نظر من مطمئن باشید این آرسنال حتی میتونه بالاتر از این هم جاش تو جدول باشه
ولی واقعا شکست 8-2 شکست تحقیر امیزی برای من بود --- تا حالا تو دوران فوتبالیم تیم هام با این تعداد گل بازی رو واگذار نکرده بودن ..... و من برام غیر قابل هضم بود
خیلی دوست دارم بازی برگشت منچستر رو تو امارات ببینم --------- بازی دیدنی ای میشه
بازی دیشب آرسنال کوئیک بازی خوبی بود خیلی آرسنال فشار اورد اما با بد شانسی تو پ به گل تبدیل نمیشد.
خیلی خوب بازی کرد
باز هم rvp به داد تیم رسید و 116مین گلش رو برای باشگاه زد.
این برد زمانی دلچسبتر شد که منچستر باخت چلسی باخت تاتنهام مساوی کرد.
آرسنال میتونه با هانری دیدنی تر بشه توی این دو ماه میتونه خیلی به باشگاه کمک کنه امیدوارم که جواب اعتماد ونگر رو بده
من یک توپچی هستم عقب باستید
من طرفدار ارسنال نیستم ولی به شدت به ونگر اعتقاد دارم.این ارسنال هیچ بازیکنی غیر از ونپرسی رو نداره که توی کلاس ا جهانی باشه.بقیه هم که جوون یا مصدوم هستن.واقعا ونگر یک هنرمند واقعیه.خیلی دلم میخواد ببینم اگه ستاره هایی مثل ستاره های بارسا یا رئال یا تیمای دیگه رو بهش بدن باهاشون چیکار میکنه.نیمفصل دو خیلی جذاب میشه.
خب دوستان
آرسنال الان خیلی دل چسب تر شده برای من .
راستی نکو جان اون باخت 8 بر 2 مقابل منچسترو که داشتیمو هیچ وقت از یادم نمیره و فقط با انتقام از منچستر دل من آروم میگیره و دیگر هیچ....
من خودم بعد از دیدن نتیجه ی 8 بر 2 حالم خیلی بهم خورد و اعصابم کلی بهم ریخت و خدا میدونه چقد به این ونگر به خاطر خرید نکردن تو تابستون فوش دادم
اما خودم امیدوار بودم که آرسنال دوباره برمیگرده به میادین و خودشو نشون میده
یه روز خوب میاد ...
وای چقدر خوشحال شدم وقتی فهمیدم آرشاوین بهترین بازیکن زمین در بازی مقابل qpr انتخاب شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)