سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
بیلسا بهترین جانشین فعلی پپ هست شک نکنید.البته همه اینا مشروط به اینه که پپ بره ولی من 65 درصد احتمال میده پپ بره.
داداش نه تنها نگرانی ندارم بلکه خوشحالم میشم البته نه از رفتن پپ بلکه از اومدن بیلسا.باور کنید این مرد یکی از بزرگترین مربی های تاریخه فقط بازیکناش رو تا الان نداشته.بازی اسپانیا شیلی رو ببینید اونوقت به بزرگی این مربی پی میبرید.موقعیت های شیلی و اسپانیا برابر بود و بازی هم 1-1 شد.اون بازی رو نگاه کنید.اسپانیا فقط از تاکتیک استفاده از عمق استفاده کرد درست مثل بارسا ی فعلی ولی بیلسا حداقل 5 تا سبک امتحان کرد تا اخریش به شیلی یک گل داد اونم جلوی قهرمان جهان.
فردا تکلیف اینده بارسا مشخص میشه.البته امیدوارم راسل خریت نکنه و تیتو رو نذاره برای مربی .واقعا من مخالفم.پپ که به نسبت تیتو بیشتر تجربه داشت اینطوری با تعویضاش تنمون رو میلرزوند حالا ببینید تیتو چه تعویضایی بکنه.فکر کنم اولین حمله حریف رو که ببینه والدز رو تعویض کنه
دوستان نگفتید به نظرتون ترکیب جدید تیممون بدون انجام خرید تو فصل جدید چه طوری میشه؟ من گفتم 4-2-3-1 میشه.اینطوری شاید هم سرعت بازی هم سرعت انفرادی بره بالا هم از قدرت دریپلینگ بیشتر اینیستا و الکسیس استفاده کنیم هم مسی کمتر مارک بشه هم اینکه دفاع هامون کارشون با وجود دو هافبک دفاعی اسون تر میشه
اهههههههچه قدر همه چیز زود پیش میره.ظاهرا بارسا مذاکرات اولیه رو با بیلسا داره انجام میده.فکر کنم از هفته دیگه بیاد رو نیمکت بارسا.خداییش خیلی دلم برا پپ کچل تنگ میشه
در صورت جدایی گواردیولا از بارسا، بهترین گزینه برای جانشینی او کیست؟
مارسلو بیلسا
55.76%
تیتو ویلانووا
13.9
آندره ویلاس بواس
12.34%
لوئیس انریکه
11.75%
لورن بلان
5.2%
ارنستو والورده
1.04%
نظر سنجی گل تا این لحظه
Argentina te quiero para siempre
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)