Design & Developed BY Patira

صفحه 38 از 72 نخستنخست ... 28363738394048 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 , از مجموع 716
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    پشت مهاجم
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 296 در 44 پست

Jadid ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩

ارتش سرخ

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:44

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

کریم رو یه آدم پولکی حساب نکنید !
    کریم محبوبیتش به خاطر تعصبش بوده و مشخصا یه بازیکن با تعصب پولکی نخواهد بود !
    در حال حاضر کریم باید برای به حاشیه نرفتن تیم با یه عذر خواهی کار رو فیصله بده و کاری نکنه هوادارا مقابلش قرار بگیرند و حتی ممکنه به خاطر محبوبیتش دو دستگی بین تماشاگرا ایجاد بشه !
    کریم باید تا پایان فصل در تیم بمونه و به قول دوستمون برای فیکس شدن باید تلاش بیشتری بکنه !
    پایان فصل هم خداحافظ کریم !

3. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

من هم هيچ وقت كريم رو پولكي نمي دونستم براي همين تعجب كردم . اگر ماجراي مريضي مادرش درست بود از ابتدا با باشگاه در ميون مي ذاشت و بعد نيمكت نشيني تو رشت تيم رو ترك نمي كرد . حالا كه كميته انضباطي باشگاه احضارش كرد و بحث جريمه و غيره پيش اومده مياد ميگه مادرم مريض بود !

انتظار داريم تا كريم مردونه بره با باشگاه و كادر فني مشكلش رو حل كنه و حتي اگه انتقادي به دايي داره تو باشگاه مطرحش كنه نه اينكه تو اين وضعيتي كه كمبود بازيكن داريم و تيممون رو از بازيكنان بزرگ خالي كرده اند كريم هم ناپديد بشه . يا مي تونه بازي كنه با نه. اگه نمي تونه نبايد جاي يه سهميه بازيكن رو در تيم بگيره . گرچه بازيكن كوچيك تو تيممون كم نداريم امسال ولي به جاي حل مشكلات نبايد بر اون افزود .

5. 5 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فورواد
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن کبیر
    بازیکن محبوب
    Wayne Rooney
    اسم واقعی شما
    سامان

EnglandManUtd

Wayne Rooney

تشکر ها
    623
    تشکر شده 917 در 236 پست

متاسفانه تو تنها کشوری که این جور مسائل پیش پا افتاده توش زیاده همین ایرانه خودمونه..
    اگه فوتبال ما حرفه ای باشه اصلا همچین مسائلی نباید توش بزرگ بشه.
    اگه باشگاه ما حرفه ای باشه باید این بازیکن رو جریمه ی سنگین کنن که به اون صورت نمیکنن.
    اگه بازیکن ما حرفه ایه که تو این شرایط نا به سامان باید به تیم کمک روحی کنه نه این که پشت اونو خالی کنه و با رفتاری بچه گانه حاشیه رو دامن بزنه!ناسلامتی ایشون بزرگ پرسپولیسن.
    اگرم هواداران ما حرفه ای هستن که به هیچ وجه نباید با رفتار آقای باقری کنار بیان و اونو مورد حمایت قرار بدن.
    .
    ولی خوب تو ایران همه چیز برعکسه
    من خودم اول پرسپولیسی بودم ولی وقتی دیدم جای اینکه فوتبالش رو روبه رشد ببرن حاشیه هاش رو بزرگ جلوه میدن ترجیه دادن طرفدار تیم دیگه ای بشم.
    مگه منچسترو چلسی و لیورپولو ..... همچین چیزایی دارن ؟اونا دغدغشون نتیجشونه ولی ما حاشیه هامون اولویته!

به هر حال امیدوارم فوتبال ما به بلوغ خودش برسه
    و هواداران تیم های ما سطح درکشون نسبت به برخی مسائل بالا بره و فوتبالمون پیشرفت کنه!
    .
    زنده باد شیاطین سرخ
    تا ابد به تیمم وفادارم
    ...

7. 5 کاربر از پست مفید FoRLaN تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

با لشکری از مصدومان باید به مصاف تیمی بریم که زمین و آسمون پشتش هستند !

9. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    David Beckham | Ashley Young | Wayne Rooney | Luis Nani | Ryan Giggs | Rio Ferdinand | Nemanja Vidic
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460
    تشکر شده 2,433 در 819 پست

واقعا چی بگم؟ چی دارم که بگم؟ از چی بگم؟ از اون داوریا ؟ یا از این که تو سرما رفتیم استادیوم و 4 تا خوردیم اونم با ناداوری ؟

خداییش این داورا دارن بدجوری به تیم ما ضربه میزنن ! مثلا فوتبال ما حرفه ایه و لیگ ما هم حرفه ایه ! ولی خداییش تنها چیزی که نیست همین حرفه ای گری هست !

بسه دیگه ..... چقدر باید از این وضع داوری ما شاکی باشیم؟ تا چند بازی دیگه میخوان به ضرر ما سوت بزنن؟ جدا قصدشون چیه؟ معلومه که عمدا دارن این کار رو میکنن ! اشتباهات داوری هست ! 1 بار 2 بار 3 بار 10 بار نه دیگه هر بازی اونم برای پرسپولیس !

چرا برای تیم های دیگه اشتباهات داور نیست؟ واقعا چرا؟ چرا پرسپولیس باید چوب مشکل دایی با فدراسیون رو بخوره؟
    من واقعا تو استادیوم بهم خوش نگذشت !
    ولی با شعار ها واقعا حال کردم ! و خداییش برازنده بود شعار ها ! مخصوصا اون توپ تانگ فشفشه داور ما .............
    جدا من هیچوقت اهل فحش و فحش کاری نبودم ولی امروز با تمام وجودم این شعار ها رو میگفتم و داد میزدم طوری که الان صدام گرفته !

امیدوارم روزی بیاد که از داوری ها تعریف کنیم ! نه برای اینکه از تیم ما طرفداری میکنن و به نفع ما سوت میزنن ! برای اینکه به حق قضاوت میکنن و عادلانه تصمیم میگیرن !

1 جمله ی دیگه میگم و تمام !

تبانی تبانی فوتبال اصفهانی
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

11. 4 کاربر از پست مفید King Beckham تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

بعد از بازی میخواستم بیام اینجا و هر چ تو ذهنمه بنویسم و تیر و طایفه داور و کفاشیان و عنایت و کاشانی رو زیر باد فحش و ناسزا بگیریم که گفتم نه !
    یه دو سه ساعتی صبر میکنم اعصابم راحت بشه بعد میام !
    ولی با شعار ها واقعا حال کردم ! و خداییش برازنده بود شعار ها ! مخصوصا

دقیقا من هم همچین حالتی داشتم !
    یعنی من اگه خودم اونجا بودم می پریدم تو زمین و یه حال اساسی به داور میدادم !
    مردک یه آفساید اشتباه گرقتند برای سپاهان خواست جبران کنه یه پنالتی ت..می براشون گرفتند !
    پرسپولیس هم که اصلا تیم نبود نیمه دوم !
    نیمه اول هر چقدر خوب بازی کرد نیمه دوم ر.ده بود !
    من نمیدونم این همه میگن مدیر پرسپولسیی مدیر پرسپولیسی کوش ؟!! کجاست ؟!!
    سعیدلو مردک داره تا میتونه م ی ر ی نه تو پرسپولیس !
    خدا کنه هر چی زودتر این کاشانی رو هم عوض نند با این سیاست تخمیش تو یارگیری !
    آخه چفدر بازیکن باید بپره !
    عمادرضا
    معدنچی
    عقیلی
    سید جلال
    رحمتی
    خلعتبری
    و
    .
    .
    .
    همه ش هم زیر سر همین کاشانیه !

13. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

من هم توي اين هواي افتضاح رفتم استاديوم كه كاش پام مي شكست و نمي رفتم. رفتم كه يه بازي قشنگ از تيم محبوبم و يه تيم كه با بودجه اي بي پايان از بيت المال بهترينها رو خريده ببينم . گفتم بازي قشنگي ميشه . تا پايان نيمه اول هم تقريبا با وجود مساوي شدن ناراضي نبودم گرچه عدم تعادل داور هزار درصد مشخص بود . ولي بخدا قسم مي خورم داور رو دائما تخت نظر داشتم . من صد درصد مطمئنم اومده بود پرسپوليس رو ببازيونه و انقدر تابلو بود كه از قيافش ميشد فهميد . و اما دلايل اين شكست به ترتيب اولويت بنظر من :

1_ داور . مي تونم بي سوء نيت و كاملا مطمئن قسم بخورم با يه داور بي طرف بازي يا مساوي مي شد يا مي برديم . داور بنظرم اومده بود به دايي بفهمونه شكايتت به ديوان محاسبات نتيجش اين ميشه يا ...

2_ علي دايي. اينكه تيم ما هر روز از بازيكن بزرگ تهي ميشه كار داييه . از خليلي گرفته تا كاپيتان اولمون كريم و دوممون شيث . اگر شيث و كريم بودند خيلي ماجرا فرق مي كرد .

3_ كاشاني . جذب بازيكنان بزرگ قبلي خودمون مثل علي كريمي - مغدنچي - كاظميان - كعبي و... در ابتداي فصل هم تقصير دايي بود هم كاشاتي .

فكر كنم دايي تا بازوبند رو به نوري يا غلامرضا رضايي نرسونه از اخراج بازيكنان پرسپوليس دست برنداره . دايي بزرگ تر از خودش نمي تونه ببينه و باز مثل سايپايي كه خودش بسته بود مي خواد يه تيم با بازيكناني كوچيك بسازه تا همه بازيكنان هميشه بهش بگن :چشم قربان .شما بهترينيد . پرسپوليس جاي بازيكنان معمولي نيست .

و اما در انتها با همه اين نداشته هامون اين بازي رو داور باعث شد ببازيم و ديگه هوادارن پرسپوليس نبايد خويشتن داري كنند . اينهمه رفتار حرفه اي از سوي تماشاگران در فوتبال زدو بندي ما يعني حماقت . هيچ جاي دنيا انقدر داور رو تحمل نمي كنند . از دربي حساب كنيد چند امتياز ازمون داورا دزديدند . اميدوارم خدا زندگيشون رو نابود كنه . بايد همه هواداران باهم كل فوتبال ايران رو تحريم كنند .من كه اين كارو مي كنم.

15. 4 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

من با دایی مشکلی ندارم و معتقدم اشتباه دایی فقط در قبال شیث بوده !
    خلیلی و باقری دیگه برای پرسپولیس مفید واقع نبودند !
    دیروز اینقدر فشنگچی رو اعصابم راه رفت که حالم بهم میخورد !
    اصلا تا کی باید بگیم داور و کفاشیان و فدراسیون و دایی و هزار کوفت و زهر مار دیگه !
    یک کلام بازیکنامون بی غیرتند !
    اصلا کاشانی فقط بلده حاشیه ها رو جمع کنه و مدیر نقل و انتقالات را باید بذارن یکی دیگه چون این اصلا این چیزا حالیش نیست !

17. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

والا چي بگم . انقدر فكر كرديم مشكل از كجاست خسته شديم .اگه دايي و كاشاني نمي تونن تيم رو جمع وجور كنن بذارن برن .

از داوريها كه بگذريم و ديگه جوك شده رفتارشون ولي چيزي كه كاملا واضحه اينه كه پرسپوليس بازيكن بزرگ مي خواد . بازيكنايي كه قادر به تغيير نتيجه بازي باشند و تيم رو جمع و جور كنند . همين بارسا رو ببينيد گرچه كلي بازيكن متفكر و حرفه اي داره ولي تو همين بازي با رئال همه حركتهاي تيمي توسط مسي به بار مي شست. اينيستا و ژاوي هم نقش خاص خودشون رو دارند . بالاخره هر تيم بزرگي بايد بازيكناي بزرگي داشته باشه اونم تيمي مثل پرسپوليس كه بزرگترينه . كاش چند تا از بازيكناي بزرگمون رو از استيل پس مي گرفتند .

19. 5 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    David Beckham | Ashley Young | Wayne Rooney | Luis Nani | Ryan Giggs | Rio Ferdinand | Nemanja Vidic
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460
    تشکر شده 2,433 در 819 پست

دست نوشته های یک لیدر؛ هواداران همواره سنگ زیرین آسیاب هستند

کانون هواداران پرسپولیس : راستش نمی دانم روی سخنم با چه کسی است اما اینها حرف های دلم هستند که بعد از ابزی دیروز تصمیم گرفتم آنها را به نوعی ابراز کنم.

حقیقتاً اتفاقی که روز گذشته رخ داد ویترین واقعت های فوتبال ما بود فوتبالی که این روزها در صدر ناکام ترین رشته های ورزشی کشور قرار گرفته و با سیاست خاصی که سرمداران فدراسیون پیش گرفته‌اند روز به روز محبوبیت خود را نزد اقشار جامعه از دست می دهند.

نتیجه بازی دیروز به تاریخ خواهد پیوست و مثل تمام روزهای دیگر زندگی پایان خواهد یافت اما آنچه که موجباب رقم خوردن این نتیجه بود جای بحث بسیار دارد. در روزی که به هیچ عنوان شرایط برگزاری بازی مهیا نبود و به دلیل آلودگی هوا هر عقل سلیمی برگزاری این بازی را نامعقول می دانست، سازمان لیگ مصرانه تأکید بر انجام بازی داشتند. آیا اگر سپاهان هم از لحاظ برگزاری این دیدار آمادگی نداشت و یا مثل پرسپولیس بازیکن محروم و یا مصدوم داشت همین تصمیم اتخاذ می شد؟.

سپاهانی که با یک قانون غیر منطقی (سه بازیکن در تیم ملی) بازی های خود را به تعویق می اندازد به مصاف پرسپولیس می رود و در روزی که به دلیل بلاتکلیفی و سردرگمی مردم به دلیل انجام این بازی یا لغو بازی و اعلام دیر هنگام سازمان لیگ (ساعت 11 صبح) هوادار زیادی به ورزشگاه نیامده بود (تبریک به متولیان فوتبال) و پرسپولیس یا محرومیت و مصدومیت چند بازیکن کلیدی خود مواجه بود با رویه معمول این روزهای فوتبال ایران که دیگه همه به آن عادت کرده‌اند یعنی اشتباهات صحوی !!! داوران که همگی به ضرر پرسپولیس و به نفع استقلال، سپاهان و سایر رغیبان است، موفق به پیروزی می شود. آیا این رویه داوری ها، این تبعیض بین تیم ها، این بلاتکلیفی تا ساعت 11 صبح روز بازی و.... نمی تواند تأثیرگذار باشد؟

با راستی که هواداران همواره سنگ زیرین آسیاب هستند. هواداری که با عصاب خود و احساس قربانی شدن و مظلوم واقع شدن ورزشگاه را ترک می کند و یک هفته جهنمی را شروع خواهد کرد.

خود محوری و حق به جانبی در تمام ارکان فدراسیون از ریاست تا کمیته انضباطی و سازمان لیگ و کمیته داوران بیداد می کند و این همان دلیلی است که اشتباهات نه تنها اصلاح نمی شوند بلکه بیشتر و بیشتر و سیر قهقرایی این فوتبال با سرعت تمام به مسیر خود ادامه می دهد.

از طرفی سوء استفاده از ممنوعیت دخالت دولت ها در امور فوتبال از سوی فیفا دست آویزی برای آقایانی است که ناکامی از سر و روی فدراسیون تحت مدیریت ایشان می بارد.

سخن برای گفتن زیاد و خارج از حوصله عزیزان است تنها می توانم از خداوند برای نجات این فوتبال کمک خواست. فوتبالی که تبدیل شده به محلی برای تسویه حساب های شخصی و ...

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

21. 5 کاربر از پست مفید King Beckham تشکر کرده اند .

صفحه 38 از 72 نخستنخست ... 28363738394048 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع