واقعا چی بگم؟ چی دارم که بگم؟ از چی بگم؟ از اون داوریا ؟ یا از این که تو سرما رفتیم استادیوم و 4 تا خوردیم اونم با ناداوری ؟
خداییش این داورا دارن بدجوری به تیم ما ضربه میزنن ! مثلا فوتبال ما حرفه ایه و لیگ ما هم حرفه ایه ! ولی خداییش تنها چیزی که نیست همین حرفه ای گری هست !
بسه دیگه ..... چقدر باید از این وضع داوری ما شاکی باشیم؟ تا چند بازی دیگه میخوان به ضرر ما سوت بزنن؟ جدا قصدشون چیه؟ معلومه که عمدا دارن این کار رو میکنن ! اشتباهات داوری هست ! 1 بار 2 بار 3 بار 10 بار نه دیگه هر بازی اونم برای پرسپولیس !
چرا برای تیم های دیگه اشتباهات داور نیست؟ واقعا چرا؟ چرا پرسپولیس باید چوب مشکل دایی با فدراسیون رو بخوره؟
من واقعا تو استادیوم بهم خوش نگذشت !
ولی با شعار ها واقعا حال کردم ! و خداییش برازنده بود شعار ها ! مخصوصا اون توپ تانگ فشفشه داور ما .............
جدا من هیچوقت اهل فحش و فحش کاری نبودم ولی امروز با تمام وجودم این شعار ها رو میگفتم و داد میزدم طوری که الان صدام گرفته !
امیدوارم روزی بیاد که از داوری ها تعریف کنیم ! نه برای اینکه از تیم ما طرفداری میکنن و به نفع ما سوت میزنن ! برای اینکه به حق قضاوت میکنن و عادلانه تصمیم میگیرن !
1 جمله ی دیگه میگم و تمام !
تبانی تبانی فوتبال اصفهانی