به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
سرمربی آرسنال جانشین خود را انتخاب می کند.
گواردیولا، بلان یا برکمپ به جای ونگر
بنا به نوشته یک روزنامه معتبر انگلیس، سرمربی آرسنال جانشین خود را به مقامات تیم لندنی معرفی میکند.
به نقل از دیلیمیرر، در فصل جاری یکی از موضوعهایی که در فوتبال جزیره به شدت رسانه ای شده، موضوع جانشین احتمالی آرسن ونگر پس از 15 سال همکاری مشترک با تیم لندنی است.
این موضوع ربط به مسائلی داشته که شاید مهمترین آن،کسب نتایج دور از انتظار آرسنال در رقابتهای باشگاهی بوده است.
به این خاطر همه روزه شایعاتی در مورد استعفا یا برکناری مربی 61 ساله که در شش سال گذشته جامی کسب نکرده، شنیده می شود.
در کنار این برخی از تحلیلگران و کارشناسان او را گزینهای برای جانشینی احتمالی فابیو کاپلو در تیم ملی انگلیس پس از جام ملتهای 2012 معرفی کردهاند که اسوون گوران اریکسون، مربی سوئدی سه شیر (انگلیس) در سالهای 2001 تا 2006 از این جمله بوده است.
به دلایل فوق اکنون بحث ترک لندن توسط او بیشتر از همه دورانی که با آرسنال همکاری کرده، قوت گرفته است. در کنار این از گوشه و کنار نیز اخباری شنیده شده مبنی بر آنکه مربی فرانسوی در حال رایزنی و تعامل با تیم سالهای گذشتهاش تا با توجه به شناخت عمیقی که نسبت به آن دارد، خود جانشینش را معرفی کند.
برهمین اساس شنیده میشود پپ گواردیولا، سرمربی موفق بارسلونا که هنوز یک فصل دیگر از قراردادش با کاتالانها باقی مانده، گزینه پیشنهادی اول ونگر به آرسنالیها است.
همچنین لوران بلان، سرمربی تیم ملی فرانسه نیز دومین گزینهای است که ونگر به او اعتقاد دارد. دنیس برکمپ، ستاره هلندی اسبق آرسنال نیز سومین کسی است که در فهرست جانشینان مربی حال حاضر تیم لندنی نامش شنیده شده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ونپرسی به تیمش ایمان دارد.
ونپرسی از بازگشت آرسنال به بالای جدول مطمئن است.
توپچی ها در نقل و انتقالات دو ستاره خود را از دست دادند، در لیگ برتر مقابل منچستریونایتد 8 گل دریافت کردند و این روند ضعیف، موجب انتقادات بسیاری شد.
اما کاپیتان رابین ونپرسی میگوید آنها نباید بترسند و مطمئن است که آرسن ونگر و هم تیمی هایش به روند پیروزی ها برمیگردند.
" من به تمام چیزهایی که در این باشگاه انجام میشود، ایمان دارم."
" بین بردن و باختن خط باریکیست. به بازی مقابل تاتنهام نگاه کنید، اگر در آنجا از فرصتهایمان استفاده میکردیم برنده بودیم. پس برای هیچ کس جای نگرانی و وحشت وجود ندارد."
" خوب شروع نکردیم. احساس میکردم که اگر دربی را میبردیم ورق برمیگشت اما متاسفانه نشد. اما من به شما اطمینان میدهم که اوضاع آنقدر هم وخیم نیست."
" این به ما ، بازیکنان و کادر فنی بستگی دارد تا همه چیز را در درون زمین تغییر دهیم."
ونپرسی در مورد آینده خود گفت
" نه الان و نه هیچ وقت دیگر در مورد آینده ام بیانیه ای صادر نمیکنم."
" 8 سال قول العاده که برایم مثل گنج بود در آرسنال داشتم. اینکه در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد، کسی نمیداند."
" اینکه مردم چیزهایی میگویند قابل درک است. اما در حال حاضر همه چیز خود را برای آرسنال گذاشته ام."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
![]()
جول کمپل مورد تمجید سرمربی لوریان
کریستیان گورکوف سرمربی تیم لوریان فرانسه به تمجید از توانایی های جول کمپل پرداخت.
کریستیان گورکوف سرمربی تیم لوریان فرانسه به تمجید از توانایی های جول کمپل پرداخت.
کمپل که تا بدست اوردن اجازه ی کار به طور قرضی از آرسنال به این تیم فرانسوی رفته است با درخشش خود مورد حمایت مربی لوریان قرار گرفته است.
این مهاجم کاستاریکایی پنج حضور در تیم فرانسوی خود داشته است و اخیرا اولین گل خود را به تیم والنسیان زده است.
سرمربی لوریان در مورد کمپل میگوید :
" او فوق العاده است ، امیدواریم قرداد طولانی تری به طور قرضی با او ببندیم اما من شک دارم که این موضوع اتفاق افتد.
" آنها (باشگاه آرسنال) ، او را ازاد گذاشته اند چرا که جول اجازه ی کار در انگلستان را کسب نکرده است در غیر این صورت آنها او را نگه خواهند داشت.
" او یک شروع امیدوار کننده داشته است و به سرعت با تیم هماهنگ و یکپارچه شده است.
"او بسیار جالب توجه است ، نه تنها به خاطر گلی که به ثمر رسانده است بلکه به دلیل اینکه در کارهای جمعی و تیمی حضور داشته است...
یه روز خوب میاد ...
![]()
سالامون کالو در رادار آرسنال
لیورپول و آرسنال که با کمبودهایی در خط حمله مواجه هستند در رقابت برای به خدمت گرفتن کالو هستند...
به نقل از روزنامه دیلیمیرر، لیورپول و آرسنال که با کمبودهای در خط حمله مواجه هستند، از مدتی قبل رقابتی نامشهود را برای استخدام سلمان کالو شروع کردهاند.
گلزنی که در زمان مربیگری کارلو آنچلوتی، با اقبال فراوان مواجه شد. اما اکنون در زمان مربیگری آندره ویاس بواس پرتغالی، بیشتر نقش بازیکنی ذخیره را داشته است.
حرکتی که مورد رضایت این ستاره 26 ساله نبوده و باعث شده تا بحث فروش احتمالیاش در ماه ژانویه و همزمان با ایام نقل و انتقالات میان فصل بیشتر از هر زمان دیگری شنیده شود.
در این ارتباط شنیده می شود آرسن ونگر، مربی فرانسوی توپچیهای آرسنال اعتقاد راسخی به بازی کالو دارد و حتی بودجهای بالغ بر 6 میلیون پوند را در نظر گرفته است.
به این خاطر تحلیلگران احتمال حضور وی را پس از ترک چلسی، در جمع شاگردان مربی فرانسوی بیشتر از حضور در آنفیلد نزد دالگلیش میدانند.
گلزن ناراضی از سال 2006 تاکنون در خدمت آبیها بوده و توانسته در 146 بازی 35 گل به ثمر رساند.
یه روز خوب میاد ...
![]()
گراهام: آرسنال بازیکن باکلاس جهانی ندارد
سرمربی سابق آرسنال معتقد است تیم فعلی آرسنال توانایی قرار گرفتن در بین 4 تیم را تقریبا ندارد.
به نظر گراهام توپچی ها برای اولین بار نسبت به تاتنهام ضعیفتر شده اند، همچنین نداشتن بازیکن باکلاس جهانی را یکی از مشکلات تیم فعلی میداند.
" برای اولین بار است که می بینم تاتنهام تیم بهتری نسبت به آرسنال دارد."
" کارهایی که ونگر برای باشگاه انجام داده است را تحسین میکنم. آنها فوتبال زیبایی ارائه دادند، موفقیتهای بسیاری بدست آوردند. اما به نظر میرسد موقعیت آرسنال برای تمام کردن در میان 4 تیم نخست به خطر افتاده است."
" فعلا جوابها بیشتر از سوالها است و این غم انگیز است ! دلیل این روند ضعیف چیست. آرسنال نمیتواند یا نمیخواهد برای بازیکنان باکلاس جهانی پول خرج کند؟ یا به دلیل ساختار پرداخت دستمزدهاست؟ "
" 6 سال پیش آنها بدون شکست لیگ را تمام کردند، آن تیم پر از بازیکنان باکلاس جهانی بود. آنری، ویرا، برکمپ، سیلوا، پیرس و کول ...
اما الان آنها چه کسی را به عنوان بازیکن باکلاس جهانی دارند؟ شاید رابین ونپرسی ! جک ویلشیر شاید در آینده و همین است! ایا ونگر در بازار نقل وانتقالات به مقدار کافی پول در اختیار نداشت ؟!
" چرا ارسنال برای فابرگاسی که مشخص بود تیم راترک میکند، جانشین نخرید؟ و همینطور نصری. چرا قبل از اینکه او برود بازکنی را جذب نکردند؟ و در آخر اینها را در آخرین دقایق گرفت.
" هیچ کس در این باشگاه نگفت ونگر هرکسی را که بخواهد ما پولش را می دهیم. من در مورد کسانی که 10 میلیون پاند ارزش دارند صحبت نمیکنم. صحبت من در مورد بازیکنان 30 میلیون پاندی هست، کسانی که با جذبشان تفاوت ایجاد کنند."
" آرسنال 6 سال جامی نگرفت امابه آن نزدیک بود. فصل گذشته آنها در مقطعی در 4 جام حضور داشند اما آخرش هیچکدام را نگرفتند.
" تعجب آور بود؟ برای من نه ! آنها در نیم فصل (فصل گذشته) میتوانستند بازیکن باکیفیتی به تیم اضافه کنند، بازیکنی که به این تیم انرژی لازم برای حرکت را بدهد.اما آنها این کار را نکردند."
" آرسن در آخرین روزها چندین بازیکن را گرفت و حالا او دیده میشود. اگر آرسنال در این فصل بتواند جز 4 تیم بالای جدول باشد، دستاورد بزرگی برای ونگر خواهد بود !
" کار سختی است. مخصوصا با تقویت شدن تاتنهام و لیورپول، کار سختی است."
یه روز خوب میاد ...
![]()
فریمن: مرا با آرشاوین مقایسه میکنند
لوک فریمن میگوید معتقد است، تمرین کردن با تیم اصلی سطح او را بالا میبرد.
او در 9 بازی 5 گل به ثمر رساند و توپچی جوان مزد بازیهای خوبش در تیم رزرو را، با تمرین کرد در تیم اصلی گرفت.
" عالی است. استانداردها در اینجا نسبت به تیم رزرو و جوانان خیلی بالاتر است و شما در یک و نیم ساعت تمرینی که اینجا دارید، چیزهای زیادی یاد میگیرید."
" شما با بهترین بازیکنان دنیا بازی میکنید و نمیتوانید از آن لذت نبرید. این یک تجربه خوب برای من است."
" بعضی ها من را با آرشاوین مقایسه میکنند و طبیعتا باید بازی او را زیر نظر بگیرم. اما من به تمام بازیکنان هجومی تیم نگاه میکنیم و سعی میکنم از آنها چیزهایی یاد بگیرم."
یه روز خوب میاد ...
![]()
پست مورد علاقه ی چمبرلین !
الکس چمبرلین هافبک جوان توپچی ها میگوید هر جاکه ونگر بخواهد بازی میکند.
او به عنوان هافبک مرکزی از ساوتامپتون به آرسنال آمد اما در بازیهایی که به میدان رفت به عنوان وینگ بازی میکرد. او مصاحبه ای را با Arsenal Player انجام داده است.
- در کدام پست قصد پیشرفت داری؟
راستش مطمئن نیستم.در ساوتامپتون به عنوان هافبک مرکزی بازی میکردم اما در اینجا فعلا به عنوان وینگ (بال) بازی میکنم و موفق هم بودم.
مادامی که فوتبال بازی میکنم، میخواهم هجومی باشم. پس اهمیتی ندارد که در مرکز باشم و یادر خط حمله! همیشه میخواهم هجومی و تاثیرگذار باشم.
اگر در خط میانی بازی کنم، باز هم به طرف بقیه بازیکنان میدوم.
- در مورد مقایسه شما با تئو والکات...
این مقایسه مرا اذیت نمیکند. به نظرم این مقایسه از سوی رسانه هاست چرا که هر دو در یک سن از ساوتامپتون به اینجا آمدیم و هر دو ذهنیتی هجومی داریم.
مهم نیست. تئو بازیکن خوب و یک پسر خوب است. اما روش بازیمان متفاوت است. من به عنوان هافبک وسط اینجا آمدم و او به عنوان بازیکن نوک حمله یا وینگ به اینجا آمده.
پس بین ما تفاوتهایی هم هست و این تفاوت را وقتی به زمین بروم، هواداران متوجه خواهند شد.
یه روز خوب میاد ...
![]()
ژسنی: جلو زدن از پدر مثل رویاست
ژسنی یک بازی دیگر انجام دهد، از پدرش در تیم ملی لهستان جلو میزند.
Maicej ژسنی پدر ووچیچ ژسنی سال 1996 با 7 بازی ملی از فوتبال خداحافظی کرد. حالا ژسنی پسر، ماه بعد در دیدار مقابل ایتالیا میتواند هفتمین بازی ملی خودش را انجام دهد. او تا سال دیگر از پدرش جلو میزند و برای ووچیچ این رویایی بود که در حال پیوستن به حقیقت است.
" این یک موفقیت بزرگ خواهد بود. به عنوان یک پسر، همیشه میخواستم به چیزهایی که پدرم به آن دست یافته، برسم. اما به این معنا نیست که دوران حرفه ای من به پایان برسد."
"Leo Beenhakker, یکی از مربیان سرشناس لهستان که سابقه هدایت تیم ملی را نیز دارد به من گفت، وقتی شما باور کنید که خوب نیستید، دوران بازی شما به پایان خواهد رسید !
" حتی اگر از پدرم جلو بزنم، میخواهم با سخت کوشی تا آنجا که میتوانم برای لهستان بازی کنم."
یه روز خوب میاد ...
![]()
کاسیلنی و ژورو بازگشتند
کوسیلنی و ژورو از دوره ریکاوری بعد از مصدومیت بازگشتند و این هفته توانستند تمرینات خود را از سر بگیرند.
این دو بازیکن از ناحیه قوزک پا و ماهیچه دچار مصدومیت شدند و دو بازی اخیر مقابل المپیاکوس و تاتنهام را از دست دادند.
بعد از انجام دوره نوتوانی در آرسنال، هر دو بازیکن در اختیار تیمهای ملی خود قرار گرفتند اما در روز جمعه در ترکیب اصلی تیمشان حضور نداشتند.
بازگشت کوسیلنی و ژورو و همچنین اسکلاچی، دست آرسن ونگر در خط دفاعی را بازتر خواهد کرد.
آرسنال در روز 16 اکتبر میزبان تیم ساندرلند است.
یه روز خوب میاد ...
دنیس برگ کمپ: فن پرسی در آرسنال نیاز به حامی دارد
برگ کمپ که در سال 1996 از اینتر به آرسنال پیوست، در 10 فصلی که پیراهن این باشگاه را به تن کرد، سه قهرمانی در لیگ برتر و چهار قهرمانی در جام حذفی به دست آورد.
دنیس برگ کمپ، ستاره سابق آرسنال و تیم ملی هلند، معتقد است توپچی ها برای قهرمانی در لیگ برتر به یک مهاجم تمام عیار نیاز دارند.برگ کمپ که در سال 1996 از اینتر به آرسنال پیوست، در 10 فصلی که پیراهن این باشگاه را به تن کرد، سه قهرمانی در لیگ برتر و چهار قهرمانی در جام حذفی به دست آورد.توپچی ها در حال حاضر با 7 امتیاز در رتبه پانزدهم جدول لیگ برتر قرار دارند و برگ کمپ معتقد است که رابین فن پرسی، کاپیتان فعلی آرسنالی ها، در خط حمله نیاز به حمایت دارد. او همچنین از آرسن ونگر که در ماه های اخیر تحت انتقادات زیادی قرار دارد، حمایت کرد.
او در گفتگو با نشریه دیلی میل گفت:" وقتی به فن پرسی که مهاجم تیم است، نگاه می کنم می بینم که او بهتر از من است. آنها به مهاجم نیاز دارند که بتواند از فن پرسی حمایت کند. در عوض آنها با هافبک های بیشتر بازی می کنند.همه هافبک های تیم ویژگی های مشابهی دارند. در حالی که نیاز به بازیکنی پشت سر فن پرسی است.می دانم که ونگر بیش از همه با این مسئله مشکل دارد. اما با توجه به تجربه ای که دارد می تواند از پس آن بربیاید."برگ کمپ که در حال حاضر در کادرفنی آژاکس قرار دارد، اعلام کرد دوست دارد به لیگ برتر برگردد اما تاکید کرد که می داند برای مربیگری مناسب نیست." من اینجا به خوبی جا افتاده ام زیرا خانه ام اینجاست اما چیزی به من می گوید که باید روزی به انگلیس برگردم. این همیشه در ذهن من است. چیزی در ذهن من است که نمی توانم دقیقا آن را توضیح بدهم. هنوز خانه ام در انگلیس را نفروخته ام.من هرگز فکر نمی کردم مربی شوم. ذهن یک مربی دائما درگیر کارش است و این برای من دشوار است. یک بازیکن وقتی به خانه برمی گردد همه چیز را فراموش می کند اما مربی این طور نیست."
varzesh3
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)