اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21
زانتی: حفظ روند پیروزی ها مهم است.
ما باید ثبات خودمان را حفظ کنیم و این دقیقا کاری است که انجام می دهیم. بعد از پیروزی در دربی، امشب هم عملکرد خوبی داشتیم.
کاپیتان در ادامه مصاحبه اش با کانال اینتر گفت: "حالا باید لاتزیو را شکست دهیم و مانند پارسال به مصاف ناپولی برویم. امیدوارم برایمان خوش شانسی بیاورد. مربی می داند که می تواند روی من حساب کند. من همیشه آماده ام و دین خودم را ادا می کنم. فکر می کنم بهترین نوع تمرین بازی کردن است."
او درباره شرایط بازی گفت: "بازی کردن در ساعت 9 شب آن هم در این هوای سرد و شرایط چمن خطرناک است. نه فقط برای اینتر برای هیچ تیمی نباید در این ساعت بازی گذاشت."
فارائونی: هیچوقت پسرفت نمی کنیم.
هیچوقت نباید پسرفت کنید. این طرز فکر من است و من هیچ وقت پسرفت نخواهم کرد.
مارکو فارائونی در مصاحبه با کانال اینتر گفت: "من برای پیروزی خوشحالم ولی بخاطر گلی که در لحظات آخر دریافت کردیم مایوس شدم. امروز باید سریع و نهایتا دو ضرب بازی می کردم ولی اصلا از اینکه با خسته شدن تمرکزم پایین می آید راضی نیستم. پست مورد علاقه؟ شاید وینگر بودن را ترجیح دهم ولی در تمرینات بعنوان فول بک هم کار کرده ام. هر جا که مربی از من بخواهد انجام وظیفه خواهم کرد."
مايکون: اينتر هدفي جز قهرماني ندارد
بازيکن اينترميلان پس از پيروزي برابر جنووا و صعود به يک چهارم نهايي کوپا ايتاليا گفت: اينتر هدفي جز قهرماني ندارد.
![]()
به نقل از ساکرنت، مایکون تصریح کرد: برای قهرمانی در کوپا ایتالیا کوهی از انگیزه هستیم، هیچ مشکلی سر راه خود نمیبینیم و نباید اجازه بدهیم فشردگی و سختی کار در کالچو مانند ترمزی در مسیر قهرمانی ما باشد.
شماره ۱۳ اینترمیلان که یکی از ۲ گل شب گذشته تیمش را مقابل جنووا به ثمر رسانده گفت: صعود به یک چهارم نهایی بسیار دلنشین بود و تا اینجا دست به کار بزرگی زدهایم، بازیهای تک حذفی استرس بالایی دارند و تیمی برنده میشود که همه ابعاد لازم برای کسب موفقیت را در دستور کار خود دیده باشد.
ستاره پیشین کروزیرو و موناکو از سال ۲۰۰۶ تا کنون در ترکیب اینترمیلان درخشیده و در ۱۶۱ بازی ضمن ایفای نقش تدافعی خود در سطحی مورد قبول ۱۵ گل نیز ثبت کرده است.
سائوپائولو به دنبال انتقال قرضی فورلان به برزیل
سران باشگاه برزیلی خواهان آن هستند تا فورلان را به صورت قرضی به تیمشان ببرند
سایت گل- طبق گزارش منتشره در اسکای سپورت ایتالیا سران باشگاه سائوپائولو پیشنهادی برای جذب قرضی دیگو فورلان، مهاجم اروگوئه ای اینتر ارائه کرده اند
این مهاجم اروگوئه ای باروزهای اوجش فاصله دارد و در ماه های اخیر با مصدومیتهای متعددی دست و پنجه نرم کرد است. فورلان که تابستان گذشته از اتلتیکو مادرید به اینتر منتقل شد، به خاطر این مصدومیتها تنها در 11 بازی رسمی برای نرآتزوری به میدان رفته
این ستاره اروگوئه ای اکنون و برای 4 هفته دیگر از میادین ورزشی به دور خواهد بود؛چرا که نتایج اسکنهای روز چهارشنبه از مصدومیت در ناحیه عضله پای راستش خبر می دهد
اکنون شنیده می شود که سران باشگاه سائوپائولو آماده اند تا فورلان را با قراردادی قرضی و به مدت 6 ماه به تیمشان ببرند.
تمایل سران باشگاه اینتر برای جذب لوکاس، ستاره تیم سائوپائولو ممکن است روند انتقال قرضی فورلان به برزیل را آسان تر کند؛ چرا که شنیده می شود که سران اینتر گروهی را برای مذاکره در راستای خریداری لوکاس 19 ساله روانه سائوپائولو کرده اند
منچستر سیتی به پیشنهادی که اینتر روز گذشته برای جذب کارلوس توز ارسال کرده است، جواب مثبت داده است. اینتر هم اکنون اولین کاندیدای به خدمت گرفتن این ستاره آرژانتینی است، چرا که او نیز چراغ سبز را به موراتی برای آغاز مذاکرات نشان داده است.
اختصاصی Inter.ir - منچستر سیتی، پیشنهاد رسمی اینتر برای جذب کارلوس توز را پذیرفته است.
روز گذشته اینتر پیشنهاد رسمی خود را برای منچستر سیتی ارسال کرده است. بنا بر این پیشنهاد، کارلوس توز به صورت قرضی به اینتر خواهد پیوست و نراتزوری در ماه ژوئن باید با مبلغ 25 میلیون یورو او را خریداری کند. در صورت که توز در اینتر موفق ظاهر شود، اینتر باید 2 میلیون یوروی دیگر نیز به عنوان پاداش به منچستر سیتی عرضه کنید. (جزئیات دقیق تری منتشر نشده است).
حال منچستر سیتی به پیشنهاد اینتر موافقت کرده است. خبرگزاری استودیو اسپورت گزارش می دهد که ماسیمو موراتی امروز با کارلوس توز تماس خواهد گرفت تا "بله" را از او بگیرد.
اما پیش از این، روزنامه گاتزتا دلو اسپورت همه چیز برای تماس اینتر با کیا جورابچیان مهیا می داند. چرا که کارلوس توز چراغ سبز خود را به موراتی نشان داده است: "اینتر؟ مذاکره خواهیم کرد."
بنابراین اینتر وارد مرحله مذاکره نهایی با بازیکن شده است. این در حالی است که باشگاه آ.ث میلان از راه دیگری وارد ماجرا شده بود. گالیانی ابتدا بدون موافقت باشگاه منچستر سیتی با کارلوس توز مذاکره کرد و سپس پیشنهاد خود را به سران سیتی ارائه داد. حال گالیانی راهی جز افزایش مبلغ پیشنهادی خود ندارد.
به نظر می رسد که قضیه پیوستن توز به یکی از تیم های میلانی به روزهای آخر خود رسیده است. میلان تنها نظر بازیکن را جلب کرده است، در حالی که اینتر موافقت رسمی باشگاه منچستر سیتی را در اختیار دارد و در حال مذاکره به مدیر برنامه های این بازیکن آرژانتینی است.
برانکا و تلاش برای جذب توز،پیشنهادی دیگر
مارکو برانکا اظهار داشت که توز به پی اس جی خیلی نزدیک شده است و پیشنهادی خوبی را دریافت کرده است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال پرس - برانکا در تلاش است تا در روزهای آتی پیشنهادی دیگر را ارائه دهد.
او اظهار داشت:
" من نا امید نشده ام و هنوز به توز علاقه مند هستیم و ارتباطمان را با نمایده او حفظ خواهیم کرد.ما داریم بررسی می کنیم تا پیشنهادی دیگر ارائه دهیم.من فکر میکنم که کارلوس و نماینده اش می توانند چند روز دیگر صبر کنند."
مبادله فورلان با لوکاس؟شانسی وجود ندارد
FCInter.ir - اینتر احتمال انتقال فورلان به سائوپائولو به عنوان بخشی از قرار داد لوکاس را رد کرد.![]()
این ستاره ی اروگوئه ای در تابستان از اتلتیکو مادرید به اینتر پیوست اما تا کنون نا امید کننده ظاهر شده است و دچار مصدومیت های پی در پی میشود.
مطالب و اخبار در این هفته نشان از آن داشت که او عازم برزیل می شود تا به عنوان بخشی از قرار داد لوکاس 19 ساله باشد.
اما دانیل بلوت نیکوف مدیر برنامه های فورلان به اف سی اینتر نیوز گفت : "من قاطعانه شایعه مبادله او با لوکاس را رد میکنم."
" هیچ تماسی با ساپائولو نداشتیم.من فکر نمیکنم شانسی برای این انتقال وجود داشته باشد."
دیگو در میلان خوشحال است.پیروزی امری مهم در این فصل است و تنها تمرکز او کمک برای حرکت به سمت پیروزی است.
فورلان 32 ساله به مدت یک ماه از میادین به دور خواهد بود.او در نه بازی که در لیگ انجام داده یک گل برای اینتر به ثمر رسانده است.
رانيري:ديدار مقابل لاتزيو از دربي پيچيده تر است
کلوديو رانيري، سرمربي اينتر، معتقد است ديدار يکشنبه شب تيمش مقابل لاتزيو از دربي دلا مادونينا نيز پيچيده تر خواهد بود.
![]()
اینتر هفته گذشته موفق شد 1-0 روسونری را شکست دهد و اکنون به دنبال این هستند که روند 6 پیروزی پیاپی شان را در دیدار مقابل لاتزیو بهبود ببخشند.
رانیری در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پیروزی ما مقابل میلان اکنون به گذشته تعلق دارد و دیگر باید آن را فراموش کنیم. لاتزیو تیم دینامیکی است. بازی مقابل آنها بسیار پیچیده تر از دربی خواهد بود.
ما پیشرفت خوبی داشتیم اما دیدارهای سختی در پیش داریم و باید 100 درصد تمرکز کنیم. من همیشه تلاش می کنم بهترین ترکیب ممکن را به میدان بفرستم ."
وسلی اشنایدر، ستاره هلندی اینتر، بعد از مدت ها غیبت به دلیل مصدومیت در دیدار مقابل میلان به میدان رفت و رانیری معتقد است بازگشت او مانند یک خرید جدید برای تیمش است.
" بعد از دو ماه، من اولین بازی او را دیدم. او مصمم و با اعتماد به نفس بازی کرد. واضح بود که او کاملا آماده نباشد. به یاد دارم که در ابتدای حضورم با استفاده مداوم از او دچار اشتباه شدم. او فرصت بازگشت به فرم خوب را پیدا نمی کرد.
به همین دلیل است که باید از او آرام آرام استفاده کنم. او وقتی بازی خواهد کرد که من مناسب ببینم. در کنار فورلان، چیوو و استانکوویچ، او هم یکی از خریدهای بزرگ ما در ژانویه است."
توز: من فقط میلان را میخواهم
در حالیکه همه فکر میکردند که توز به پی اس جی میپیوندد بطور شگفت انگیزی این معامله سر نگرفت.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از روزنامه گازتا - توز قصد دارد که به میلان بپیوندد.
این بازیکن اعلام کرده است که دوست دارد فقط به میلان بپیوندد این در حالیست که اینتر بشدت به دنبال این بازیکن است.
عصر روز جمعه گزارش شد که منچستر سیتی با پی اس جی به توافق رسیده و این بازیکن به این تیم می پیوندد.آنها آماده بودند تا مبلغ 37 میلیون را بپردازند تا توز را به تیم خود بیاورند حتی برای لحظاتی هم خبری مبنی بر پیوستن توز به پی اس جی بر روی وب سایت خود انتشار دادند ولی بطور عجیبی این معامله بهم خورد و توز اعلام کرد که دوست دارد به میلان بپیوندد.
علت لغو این معامله عدم توافق منچستر به فروش کامل توز بود و آنها قصد داشتند تا توز را به صورت قرضی انتقال دهند که این درخواست با عدم توافق پی اس جی رو به رو شد.
به نظر میرسد اکنون که دیگر تیمی جز اینتر و میلان به دنبال توز نیستند و اینتر علاقه شدیدتری به جذب او دارد باعث شده تا او چنین صحبتی کرده باشد تا اینتر را مجاب کند که قیمت بیشتری ارائه دهد.
موراتی: نباید لاتزیو را دست کم گرفت
ماسیمو موراتی به تعدادی از سوالات خبرنگاران در هتل ملی که او را محاصره کرده بودند جواب داد.در زیر مصاحبه کامل او را می خوانید.
آقای رئیس شما گفته رانیری را که اظهار داشته این بازی مشکل تر از دربی است را تایید می کنید؟
این کاملا عادیست.همیشه دربی یک بازی خاص و احساسی است ولی بازی با لاتزیو هم آسان نیست آنها به این سه امتیاز نیاز دارند و این آسان نخواهد بود.ما نباید لاتزیو را دست کم بگیریم.
رانیری گفته است که موتا یک بازیکن منحصر به فرد است.آیا این دلیل عدم نام او در لیست فروش است؟
واقعا او یک بازیکن منحصر به فرد است.هر بازیکنی که در این سطح لیگ قهرمانان و جام باشگاه های جهان را پیروز می شود بازیکن منحصر به فردیست.موتا بطور قطع یکی از بازیکنان مهم اینتر است که تاریخ اینتر را رقم زده است و این بدین معنیست که او نباید در لیست فروش باشد.این بازار نقل و انتقالات است و هر چیزی ممکن است اتفاق بیافتد ولی امیدوارم که او ما را ترک نکند.
شما به لوکاس نزدیک شده اید؟
من نمی دانم چون هنوز برانکا را ندیده ام ولی ما میدانیم که نباید چیزی را با عجله انجام دهیم.او یک بازیکن مفید برای ما خواهد بود ولی ضروری نیست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)