به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
یه خورده شبیه لباس زندانی های یه جورایی میشه گفت به لباس خواب هم شبیه واقعا سلیقه به خرج دادن معلوم نیست چه قدر فکر کرده طراحش
شبیه لباس خوابه![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
حالا شما دوستان ميلاني هم همش تيكه بندازين!
البته معلوم نيست حتما از اين لباس استفاده بشه و امكان تغييرش هست!
اميدوارم عوض شه .
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
اين روزها شايعات در مورد خريد بازيساز خيلي زياد شده كه به اعتقاد خيلي ها هيچ كدومش عملي نميشه!
البته بايد واقع بين باشيم و مطمئنا ما حداقل يكي از اون گذينه هارو ميخريم.
ولي به نظر من فرگي اينبار اشتباه نميكنه و حتما تو ژانويه يه بازيساز خوب به خدمت ميگيره.
ضعف تيم تو اين پست به قدري مشهوده كه همه كارشناسان و اهالي فوتبال اينو تاييد ميكنند! پس فرگي هم مطمئنا ميدونه كه با اين هافبك ها نميتونه در رقابت با تيم هاي مطرح اروپايي موفق باشه!
اندرسون,كريك و فليچر نشون دادند كه استعداد زيادي ندارند و با گذشت زمان پيشرفت قابل توجهي نداشتند!با اين حساب نبايد منتظر معجزه باشيم و بايد قبول كنيم كه اين بازيكنها در حد تيم نيستند و شايد در حد نيمكت تيم باشند.
اما كلورلي خوبه و تو همون بازي هاي پيش فصل و اوايل فصل خودشو ثابت كرد و نشون داد كه آينده روشني داره.اما كلورلي هم نميتونه تو بازيهاي بزرگ به كارمون بياد چون هنوز تجربه كافي رو به دست نياورده و نياز به زمان داره.
اخيرا فرگي از روني تو ميانه زمين استفاده كرد كه من زياد موافق نيستم و ميدونم فرگي هم مجبور شد كه اين كارو بكنه چون هافبكهامون يا مصدوم بودند يا تعطيل
اميدوارم با برگشتن كلورلي ديگه روني رو تو اين پست نبينيم چون روني شم گلزني بالايي داره و حيفه كه از اين خصوصيتش استفاده نشه.
مودريچ ميتونه بهترين گذينه واسه خريد باشه هرچند خودش تمايل زيادي واسه اومدن به منچستر نداره و اينو قبلا گفته! اما قبل از اين چلسي هم خواهان اين بازيكن بود كه با خريد ميرلس و ماتا تا حدود زيادي مشكلاتش رو حل كرد و ديگه به هافبك نيازي نداره,پس ميتونيم با يه پيشنهاد خوب اين بازيكن رو جذب كنيم(البته منچستر زياد تو كار پيشنهاد خوب نيست!)
اريكسون ,مارتينز و همسيك و چندتا بازيكن ديگه هم هستند كه اين روزها همه جور شايعه در موردشون به گوش ميرسه!
اميدوارم تو ژانويه بيكار نباشيم و يه بازيساز خوب جذب كنيم تا بعدا حسرت نداشتنشو نخوريم
زنده باد يونايتد...
بچه ها واسه ديدن خبر مربوط به لباس فصل بعد به اين لينك بريد:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا كه زجر آوره![]()
منچستر میخواد با یه بازیکن 5ساله قراراداد ببندهفرگوسن میدونستیم تو استعدادیابی خیلی قهاره ولی دیگه اینقدر رو نمیدونستم
منظورت از اين بازيكن پوگبا نيست؟ميشه بگي با كي قراره 5 ساله ببنديم؟
نكنه پريرا رو ميگي؟اون كه مال 8 9 روز پيشه!
حالا فهميدم منظورت كدومه!
در تصویر زیر ستاره جدید اکادمی یونایتد رو میبینید..چارلی جکسون 5 ساله هست و زمانیکه فقط 3 سالش بوده توسط استعداد یابهای یونایتد کشف میشه...جالب اینه که خودش و خانوادش از طرفدارای منچستر سیتی هستن ولی ظاهرا چارلی از اینکه داره با یونایتد تمرین میکنه خیلی خوشحاله
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منبع:mufctalk
خيلي پسر با مزه ايه!بيچاره خيلي كوچيكه
اميدوارم خيلي زود بزرگ شه! حالا جدا از شوخي اميدوارم مراحل پيشرفت رو به خوبي پشت سر بزاره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)