سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
توافق اوليه بارسلونا براي خريد مدافع تونسي تولوز
مطبوعات فرانسوی از توافق باشگاه بارسلونا برای خرید مدافع ملی پوش تونسی خبر دادند. به گزارش الکره ، مجله فرانس فوتبال نوشت ، مسئولان بارسلونا که در تلاش برای یافتن جایگزین اریک آبیدال در فصل آینده هستند با مسئولان تیم تولوز فرانسه برای انتقال ایمن عبدالنور به توافق اولیه رسیدند. در صورت توافق نهایی این انتقال ماه آینده و با پایان فصل انجام می شود و این در حالیست که سه باشگاه آرسنال ، نیوکاسل و لیورپول نیز خواهان خرید عبدالنور 22 ساله هستند.
همیشه در قلبم خواهی بود پپ عزیز
از رونالدو واقعا ممنونم. منو جلو دوستام سربلند کرد! دیگه مثل یکشنبه مسخره نمیکنن منو!، راستی کسی از بازی عبدالنور خبر داره؟ من که نمیشناسمش... ولی اگه خوب باشه واقعا کمکمون میکنه. راستی بارسا چش شده؟ ما آدرینو رو فعلا داریم و تنها پستی که بهش نیاز داریم نوک و دفاع وسطه... نه دفاع چپ. از اریک چه خبر؟
مشکل حمله هم میتونه با اومدن ویا و فیکس شدن پدرو یا آفلای حل بشه ولی مشکل دفاع حل شدنی نیس. دو نفر داریم که از روی پیری بد بازی میکرد این فصل که توی این 3تا بازی چون خسته بودن کاملا معلوم بود این وضعیت.... ژاوی که مشکلش حله و اگه سال بعد خراب کنه تیاگو فوق العاده ست، ولی پویول نه، شاید ماسکی تو چند قسمت عالی بود تو دفاع ولی کاملا معلومه که جلو زیاد میاد و ممکنه زیاد ضدحمله بخوریم.... پس واشه دفاع باید یه نفر مث سیلوا بخریم تا وقتی پویول خستس یا اصلا همون پیکه خستس یه نفر داشته باشیم واسه دفاع.
واقعا منتظر سال بعد و ترکیب بارسام... یادش بخیر زلاتان و اتوو اگه توی این سه تا بازی یکی از اینا رو داشتیم الان فینال بودیم!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
این مدافعه خوبه؟؟؟
اخه چرا دنبال یه مدافع درست حسابی مثل بیل نمیرن؟
درسته باید حسابی هزینه کنن ولی ارزششو داره...
الان بیشترین ضعفمون تو خط دفاعیه...
دوستان بارسائی میخواست بدون چه جوری پنالتی های دیشب رو دانلود کردم میتونم ببینم؟
دانلود کردم وا نمیشه حتما باید پارت دو م رو هم دانلود کنم
RMA vs BAY 0__Penalty Kicks__1280x720__Romantic Boy_-_Kooora (1).mkv.001
این برنامه رو دانلود کن :
فرمت mkv رو هر پلیری پخش نمیکنه
یه روز من نبودم 23 صفحه این تاپیک رفته جلوتر ! چی کار کردین ؟!!!![]()
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
ویرایش توسط Saeid~Barca : 04-26-2012 در ساعت 14:10
آخه چرا راهه دور بریم ! همین آلابا رو بگیریم عالیه ! با این سنه کمش چه سرعتی داره و توی دفاع هم با دقت کار میکنه ! توبازی رفت نیمه دوم همین آلابا بود که رونالدو رو محار کرده بود ! مثلا میشه آفلای رو بدیم , اینو بگیریم !
الابا خیلی خیلی خوب بازی کرد پنالتی که اول زد خدای من تو کف خونسردیش بودم
ولی بایرن چطور اونو میده فکر نکنم باور کنین همین الان چند مشتری دست به نقد داره و تنها مزیت ما اینه که بارسایم با بازیکنای بزرگ که میتونه همین باعث بشه شانس ما زیاد باشه که هر بازیکنی ارزو ش بازی در این تیم باشه
ولی بازم میگم سخت بشه اونو خرید
Argentina te quiero para siempre
دوستان به نظر شما این فصل مسی میتونه آقای گل بشه؟؟؟
اگه این والدس بتونه دروازه رو بسته نگه داره خیلی خوبه تا الان رئال 4 گل بیشتر از ما در لالیگا خورده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)