سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
اگه رئال قهرمان cl میشد احتمال اینکه رونالدو توپ طلا رو کسب کنه زیاد بود ولی با حذف رئال باز مسی برای کسب این عنوان شانس زیادی داره.البته اگه بتونه تو ادامه ی فصل هم بدرخشه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
اول اینو بگم که ما مثل بعضی دوستان رئالی عقده ای نیستیم که خدا خدا بکنیم که رئال حذف بشه و بیایم علیه رئال حرف بزنیم ماشاا.. انقد تو این چند سال اخیر جام بردیم که اگه حذف نمیشدیم یجورایی فوتبال زده میشدیم وجدانا بازی دیشب بازی قشنگی بود رئالم مثل بارسا خسته بود ولی کسی نمیتونه بگه که بایرن شایسته صعود نبود باواریایی ها فوق العاده بودند و آلمانیه آلمانی بازی کردن به طرفدارای بایرن تبریک میگم و امیدوارم قهرمان بشن واسه مادریدم آرزوی موفقیت میکنم.
اما یه نکته خیلی مهم من دیشب بین دو نیمه یسری به سایت زدم یکی ازدوستان رئالی نوشته بود " امشب 6تا رو شاخشه مسی بیا بشین فوتبال و پنالتی زدنو از کریس یاد بگیر " واقعا آدم میمونه به این افراد چی بگه ولی دوست عزیز دیدی چوب خدا صدا نداره همین کریس جونتون به ...... دادتون.
همیشه در قلبم خواهی بود پپ عزیز
سلام دوستان این اولین پست من در انجمن بارساست بعد از تکمیل شدن تیم های فینال لیگ قهرمانان
اول از همه برا آقا سعید گل خودمون ناراحتم که قبل از بازی می گفت رئال دوست داره بره فینال ولی به آرزوش نرسید.ولی من دلم می خواست دهان مورینیو و رونالدو سرویس بشه که خدا و حضرت زهرا این کار رو کردند.
یه حرف هایی هم در مورد بازی بزنم. اول اینکه هر دو دروازه بان یعنی کاسیاس و نویر عالی بودن به خصوص نویر.
دوم اینکه پنالتی زدن واقعا هنر میخواد و کار هر کسی نیست و همینطور بعضی ها واقعا چقدر مرد بازی های سختن!!! خلاصه اینکه بایرن از بس موقعیت از دست داد که دیگه شورش در اومده بود. ولی بعد از بازی به قول بچه ها انگار بارسلونا قهرمان شده بود و خیلی خوشحال بودم بخاطر اینکه مورینیو و رونالدو ساکت شدند.
و در مورد خریدهای بارسا هم به نظر من بازیکن هایی که در فصل نقل و انقالات برای بارسا مناسبه اول از همه سیلوا و بقیه هم ون پرسی و تیاگو سیلوا یا گرت بیل و دروازه بان هم که عوض نمیشه که اگه بخواد عوض بشه مانوئل نویر عالیه همینو بس.
راستی شما در جریان نیستین علیرضا چرا گلها و خلاصه بازی رو تا الان آپلود نکرده؟؟؟ بابا معطلیما![]()
ویرایش توسط spbarcelona : 04-26-2012 در ساعت 11:37
اقا یک چیزی تو دلم مونده از دیشب اینو بگم دیگه راجع به ماردید حرف نمیزنم.
اینقدر میگفتین پنالدو پنالدو این بود.اینکه پنالتی هم بلد نیست بزنه.لااقل مسی زد تو تیرک این که زد تو دست دروازه بان![]()
دیروز یه عکس از مسی گذاشتم گفتم خیلی دردناک بود فکر کنم اینم صحنه ای سخت دیشب برای مادریدیا بود
Argentina te quiero para siempre
ولی انصافا دیشب بایرن خیلی خوب بازی کرد من یکی باور نمیکردم بایرن اینجور بازی کنه
خیلی موقعیت گل داشتن
بازی که به وقت اضافه رفت من یقین داشتم بایرن میزنه مادریدیا خسته بودن
ولی این خستگی تو بازی با چلسی ما رو هم از فینال دور کرد
من عامل اصلی موفقیت بایرن رو سه نفر میدونم. نویر گوستاوو و لام.این سه نفر رئال رو حذف کردند.واقعا حیف بارسا که کسی مثل نویر رو نداره.من دیشب گفتم کاش گومز رو بگیریم پشیمون شدم چه قدر بد بازی کرد.موقعیتی که منم گل میکردم رو خراب کرد.کلا فکر کنید اگه چلسی امسال قهرمان بشه واقعا همه دیوونه میشن.تیمی که از گروهش به سختی صعود کرد داره قهرمان اروپا میشه.![]()
تیتر خبرها
دروگبا: همه دوست دارند تا جاي چلسي باشند__این اتوبوش مگه چقدر جا داره که همه دوس دارن
راموس: باز هم پنالتي ميزنم_____اگه کریس بزاره ونویر نباشه
مورينيو: الکلاسيکو دليل اصلي شکست ما بود___شما که به همه برنامه دادی یه برنامه واسه خودت نداشتی
گومس: چيزي قشنگتر از رسيدن فينال نيست___میتونست برات قشنگترم باشه دیشب
روبن: با شايستگي به فينال صعود کرديم____همیشه این شایسته ها به فینال نمیرن
ولی انصافا اگه چلسی هم همونجور که بایرن بازی کرد مقابل بارسا بازی میکرد شکست پر گلی می خورد
و همینطور باید تبریک دیگری هم به مونیخی ها بگیم که بازیکنانی چون گوستاوو و لام و آلابا و نویر دارن که دلیل اصلی شکست مادرید این ها بودند.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)