Design & Developed BY Patira

صفحه 37 از 76 نخستنخست ... 27353637383947 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 759
    کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

بارسلونا اخبار کمپ آبی و اناری فصل 2012-2013

[b]سلام دوستان خسته نباشید
    .با تموم شدن فصل 2011-2012 نیاز به یک تایپیک مربوط به اخبار در فصل جدید بود .در این بخش اخبار رو از سایت های دیگه کپی پیست کنید منبع هم خواستید بگید ولی لطفا از دادن پست های اسپم ( دست نوشت خودتون) در این تایپیک خودداری کنید.این تایپیک مخصوص اخبار نوشته شده در منابع خارج از دربی هست.لطفا فقط دوستان بارسایی این بخش رو بگردونن تا اخبار جانب دارانه راهی به این تایپیک پیدا نکنه.
    گذاشتن اخبار از سایت های گل و ورزش3 ممنوع است
    موفق و پیروز باشید دوستان ابی و اناری
    ویرایش توسط David7 : 09-26-2012 در ساعت 13:54

2. 13 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

بارسلونا آبیدال در فهرست بارسا برای رقابت های چمپیونزلیگ

این مدافع فرانسوی چند ماه قبل تحت عمل پیوند کبد قرار گرفت و حتی گفته می شد ممکن است با این عمل دوران حرفه ای اش به پایان برسد

سایت گل- تیتو ویلانووا، سرمربی بارسا، فهرست تیمش برای رقابت های فصل جدید لیگ قهرمانان را اعلام کرد و این فهرست نام اریک آبیدال، نیز دیده می شود.
    این مدافع فرانسوی چند ماه قبل تحت عمل پیوند کبد قرار گرفت و حتی گفته می شد ممکن است با این عمل دوران حرفه ای اش به پایان برسد اما او در چند ماه گذشته روند بهبودی خوبی را پشت سر گذاشته و اکنون می تواند در چمپیونزلیگ نیز به میدان برود.
    جرارد دلوفو، بازیکن 18 بارسا نیز در این فهرست قرار دارد و نام الکس سونگ، خرید تازه آبی و اناری ها و همین طور کریستین تیو که در تابستان شایعاتی در مورد جدایی اش به گوش می رسید نیز دیده می شود.
    داوید ویا نیز بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت، می تواند بار دیگر در چمپیونزلیگ برای آبی و اناری ها به میدان برود.
    فهرست کامل بارسا:
    دروازه بان ها: والدس، پینتو،الاسابال
    مدافعان: دنی آلوس، جرارد پیکه، کارلس پویول، مارک بارره تا، جوردی آلبا، مارتین مونتویا، اریک آبیدال، فونتاس، سرجی گومز، پلاناس
    هافبک ها: سسک فابرگاس، ژاوی، آندرس اینیستا، تیاگو آلکانتارا، جاناتان دوس سانتوس، خاویر ماسچرانو، سرجیو بوسکتس، آدریانو، الکس سونگ، سرجی روبرتو، رافانیا
    مهاجمان: مسی، الکسیس سانچس، داوید ویا، پدرو، ایساک کوئنکا، جرارد دلوفو، کریستین تیو

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

4. کاربر روبرو از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

توصيه اينيستا به کريس رونالدو

آندرس اينيستا، هافبک بارسا، معتقد است تصميم رونالدو براي علني کردن مشکلش در باشگاه رئال چندان درست نبوده است.

ستاره پرتغالي کهکشاني ها بعد از گلزني مقابل گرانادا، خوشحالي نکرد و دليل آن را ناراحتي از يک موضوع حرفه اي مربوط به باشگاه دانست. البته او در مصاحبه اخيرش تاکيد کرد که مشکلش پول و قرارداد جديد نيست.

انيستا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" گاهي اوقات من هم احساس مي کنم منصفانه با من برخورد نشده اما شخصيت من يا احترامي که براي هم تيمي هايم يا مربيان قائل هستم يا طوري که تربيت شده ام، باعث مي شود تا صبر کنم و مطمئن باشم که در آينده اوضاع بهتر خواهد شد.

فکر نمي کنم رسانه اي شدن موضوع، بتواند تغييري در آن ايجاد کند. اگر خوب کار کنيد، همه چيز درست مي شود. هميشه بايد کلي و جهاني فکر کنيد، نه فقط به يک موضع خاص."

گفته مي شود ممکن است يکي از دلايل ناراحتي رونالدو، اختلافش با مديران يا هم تيمي هايش باشد و اينيستا هم از تجربياتش در اين زمينه صحبت کرد.

" بايد از دوستان يا هم تيمي هاي تان بهتر باشيد اما نبايد از محدوده سلامتي تان خارج شويد. رقابت براي شما و هم تيمي هاي تان مفيد است.

لحظاتي وجود دارد که شما اشتباه مي کنيد و بايد بهتر شويد. لحظاتي که اوضاع خوب پيش نمي رود يا خوب بازي نمي کنيد. بايد آرامش تان را حفظ کنيد و به تيم و زمان هاي بهتر فکر کنيد.

همه ما چنين لحظاتي را تجربه کرده ايم."

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

يوهان کرويف: حضور در محل بازي‌ها وظيفه‌ام است

اسطوره فوتبال هلند و جهان گفت:‌ حضور در محل بازي‌هاي پارالمپيک و حمايت از ورزشکاران معلول وظيفه‌ام است.

به نقل از روزنامه فولکس کرانت، يوهان کرويف روز گذشته راهي لندن محل انجام پيکارهاي المپيک معلولان شد.

وي پيش از انجام اين سفر به برخي خبرنگاران کشورش گفت:‌ تصميم داشتم از ابتدا شروع مسابقات پارالمپيک در لندن حاضر باشم. اما به علت گرفتاري اين امکان را نداشتم. اکنون که به اين بازي‌ها مي‌روم،‌ مايلم با حضورم به افزايش روحيه و حس خودباوري قهرمانان پارالمپيکي کشورم کمک کنم.

وي افزود: البته اين قهرمانان خود روحيه و اراده‌اي قوي دارند. اما با حضورم در محل مسابقات، حس مي‌کنم وظيفه‌ام را انجام مي‌دهم.

چهره تاريخي نارنجي‌پوشان از دو انجمن مربوط به معلولان در آمستردام هلند حمايت مالي مي‌کند.

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

بارسلونا

عکس روز :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اسطوره من فرانچسکو

8. کاربر روبرو از پست مفید FC.Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

فابرگاس: در بارسلونا از فوتبال خداحافظي مي‌کنم

سسک فابرگاس گفته دوست دارد بيشتر از اين‌ها در بارسلونا بازي کند، اما هرگز حاضر نيست روي ذهنيت هم‌تيمي‌هايش اثر منفي بگذارد و حتي به اين دليل حاضر است روي نيمکت بنشيند.

اين ستاره سابق آرسنال در هفته‌هاي آغازين فصل نتوانسته به بهترين فرم خود برسد و نمايش‌هاي نسبتا نااميدکننده‌اش باعث انتقاد از او شده.

فابرگاس به مارکا گفت: «نمي‌توانم بگويم ذخيره طلايي تيم مي‌شوم. من مانند همه دوست دارم بازي کنم و در ميدان حاضر باشم.

اما اين به معناي آن نيست که هم‌تيمي بدي هستم. اگر ناراحت باشم آن را مقابل هم‌تيمي‌هايم نشان نمي‌دهم.

ما همه دوست داريم بيشتر بازي کنيم اما رسيدن به اين هدف دشوار است. من دارم براي بهترين تيم دنيا بازي مي‌کنم. من آمده‌ام از اين حضور لذت ببرم و نمي‌خواهم اين موضوعات اذيتم کند. من از حضور در اين تيم حقيقتا خوشحالم. نمي‌خواهم لم بدهم و همه چيز را آسان بگيرم. اگر بخت بازي پيدا نکنم صبر مي‌کنم، صبر مي‌کنم و صبر مي‌کنم تا زماني که اوضاع تغيير کند. من با اين هدف آمده‌ام که در بارسا بازنشسته شوم.»

فابرگاس در دقيقه 60 بازي با والنسيا تعويض شد. او دو موقعيت عالي براي بيشتر کردن فاصله با اين تيم را از دست داده بود.

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

مسي: درباره رونالدو از من چيزي نپرسيد

ستاره آرژانتيني بارسلونا حاضر نشد، درباره سخنان اخير كريستيانو رونالدو سخني بگويد.

تيم ملي فوتبال آرژانتين در مرحله انتخابي جام جهاني 2014 ميزبان پاراگوئه است. ليونل مسي، كاپيتان آرژانتين كه در اردوي تيم ملي كشورش حاضر شده است، بازي مقابل پاراگوئه را "سخت" دانست. او با اين حال اعلام كرد كه با هم‌تيمي‌هايش آماده پيروزي در اين ديدار هستند.

ستاره بارسا در سخناني كه روزنامه‌‌ ماركاي اسپانيا آنها را منتشر كرد، درباره اين بازي گفت: در مرحله جديدي قرار گرفته‌ايم. در آخرين بازي خود در مرحله مقدماتي مقابل اكوادور نمايش خوبي داشتيم و توانستيم با 4 گل اين تيم را شكست دهيم. مي‌توانيم در دو بازي آينده هم پيروز شويم و خود را به شرايط خوبي در جدول رده‌بندي برسانيم اما مهم اين است كه بتوانيم بازي گروهي خوبي را ارائه دهيم. با تيم‌هاي بزرگي بازي و تاكنون نتايج خوبي را كسب ‌كرده‌ايم و اين باعث خوشحالي‌ام است.

بهترين بازيكن 3 سال اخير فوتبال جهان در واكنش به حرف‌هاي اخير كريستيانو رونالدو گفت: "وقتي او صحبت مي‌كند، از من سوال نكنيد. عكسش هم صدق مي‌كند. يعني در مسايلي كه به من مربوط است، بايد از خود من سوال شود، نه شخص ديگري. اين مساله به خود رونالدو مربوط است و هيچ ربطي به من ندارد. نمي‌خواهم در اين باره اظهارنظري داشته باشم."

مسي درباره ديدار پس روز جمعه آلبي‌سلسته مقابل پاراگوئه نيز گفت: "پاراگوئه بازيكنان بسيار خوبي را در اختيار دارد. مطمئنا پيروز شدن مقابل اين تيم سخت خواهد بود ولي تمام تلاش خود را براي كسب 3 امتياز خانگي به كار خواهيم گرفت. در شرايط بدني خوبي قرار دارم. در چند بازي اخير بارسلونا در تركيب اصلي بوده و كاملا در شرايط بازي قرار گرفته‌ام. احساس مي‌كنم، مي‌توانم نمايش خوبي را مقابل پاراگوئه داشته باشم."

ستاره بارسلونا درباره خبر بازگشت كارلوس توس به تيم ملي آرژانتين و غيبت آگرو به علت آسيب‌ديدگي گفت: "اين كه توس به تيم ملي برگردد يا نه، به نظر مربي بستگي دارد. اگر مربي تصميم بگيرد كه او را به تيم فرا بخواند همه ما خوشحال خواهيم شد. درباره آگرو هم بايد بگويم كه مطمئنا مصدوميت او به تيم ملي ضربه خواهد زد. او بازيكن بسيار مهمي براي ماست و بازيكنان ديگر نمي‌توانند جاي خالي او را پر كنند."

11. کاربر روبرو از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده است .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

بارسلونا

لیست 25 بازیکن بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا

دروازه بان :
    والدز - پینتو - اولازابال

مدافع :
    دنیل آلوز - جرارد پیکه - کارلس پویول - بارترا - جوردی آلبا - مونتویا - آبیدال

هافبک :
    سسک فابرگاس - ژاوی - آندرس اینیستا - تیاگو آلکانترا - دوس سانتوز - خاویر ماسکرانو - سرجیو بوسکتس - الکس سانگ - آدریانو

مهاجم :
    داوید ویا - الکسیس سانچز - لیونل مسی - پدرو - کوئنکا

The King

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

juventus

پس از فصل 1997/98، این اولین دفعه ای است که بارسا پس از سه بازی به تنهایی به صدر جدول تکیه زده است و مایورکا نیز در جایگاه دوم قرار دارد. در آن فصل نیز در سه بازی اول، هشت گل به ثمر رسید و نهایتا با قهرمانی بارسا خاتمه یافت.

شروع فصل 2012/13 یادآور قهرمانی 15 سال پیش است که در آن موقع نیز، کاتالانها هر سه مسابقه ابتدائیشان را با پیروزی پشت سر گذاشتند. تیمی که در آن زمان به رهبری لوئیس فن خال بود، صدرنشین جدولی بود که مایورکا، تیمی که اکنون به همراه مالاگا و رایو وایکانو 7 امتیاز کسب کرده اند، در جایگاه دوم قرار داشت.

شروع لالیگا با رئال سوسیداد

تفاهمات بین این دو فصل به همین مسائل ختم نمی شود؛ شروع هر دو سال با برد راحت رئال سوسیداد در نیوکمپ همراه بوده است؛ 3-0 در 1997 و 5-1 در فصل جاری. 15 سال پیش، دومین مسابقه بارسلونا در مستایا و در برابر والنسیا انجام شد که با برد 3-0 همراه بود. به مانند فصل جاری، در آن سال نیز در سه بازی ابتدائی سه گل به ثمر رسیده بود، به طوریکه که آنها در دو سال اخیر، یک بازی را واگذار کرده بودند.

آمار 100 درصد برد در سه بازی

آبی اناری ها تنها در 5 فصل موفق به کسب 9 امتیاز اولیه شده اند؛ 1997/98، 1999/00، 2006/7، 2009/10 و 2012/13.

تیتو ویلانووا هفتمین مربی است که توانسته بارسا را در سه بازی اولیه لالیگا پیروز از میدان خارج کند و صدرنشینی را به ارمغان بیاورد. همچنین بلمی (1929/30)، بروسیچ (1960/61)، سزار (1963/64)، اولسن (1965/66)، ونه بلز (1984/85) و فن خال (1997/98) مربیانی هستند که موفق به کسب این نتایج شده اند.

آمار سه مسابقه ابتدائی

11/12: جایگاه سوم با 7 امتیاز
    10/11: جایگاه ششم با 6 امتیاز
    09/10: جایگاه دوم با 9 امتیاز
    08/09: جایگاه نهم با 4 امتیاز
    07/08: جایگاه پنجم با 5 امتیاز
    06/07: جایگاه دوم با 9 امتیاز
    05/06: جایگاه هشتم با 4 امتیاز
    04/05: جایگاه سوم با 7 امتیاز
    03/04: جایگاه سوم با 7 امتیاز
    02/03: جایگاه چهارم با 7 امتیاز
    01/02: جایگاه هشتم با 5 امتیاز
    00/01: جایگاه پنجم با 6 امتیاز
    99/00: جایگاه اول با 9 امتیاز
    98/99: جایگاه ششم با 5 امتیاز
    97/98: جایگاه اول با 9 امتیاز

The King

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

بارسلونا: ميلان مي‌تواند کرکيچ را بخرد

اين مهاجم اسپانيايي يک سال به ميلان قرض داده شده و بارسلونا هرچند مي‌تواند مانع انتقال دائمي او شود، امااو مي‌تواند بيشتر از يک سال در روسونري بماند.
    اين مهاجم در تابستان جاري براي يک سال از رم به ميلان قرض داده شد. او سال گذشته از بارسلونا به رم رفته بود. اما کاتالان‌ها بندي در قرارداد گنجانده‌اندکه طبق آن مي‌توانند اين بازيکن 22 ساله را در تابستان 2013 دوباره بخرند. اين در حالي است که در قرارداد رم با ميلان هم ذکر شده که ميلان مي‌تواند او را درتابستان 2013 خريداري کند!
    با اين حال بارسلونا تصميم گرفته اجازه حضور او در ميلان براي مدتي بيشتر را بدهد.
    بارتومئو مي‌گويد: «ما بويان را به قيمت 12 ميليون يورو به رم فروختيم و اين حق را داريم که او را با قيمت 13 ميليون يورو در تابستان 2013 بخريم. اما رم سپس تصميم گرفت او را به ميلان قرض بدهد. ميلان به‌شدت مي‌خواست حق دائمي کردن قرارداد او در پايان دوران قرضي‌اش را داشته باشد.
    ما مي‌توانستيم مانع انتقال دائمي او بهميلان شويم، اما ميلان اکنون ديگر مي‌تواند او را به‌صورت دائمي در اختيار بگيرد. بيشتر از اين در اين باره توضيح نمي‌دهم چون ميلان خواسته جزئيات فاش نشود.»
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

15. 2 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

پیش فرض پويول با ماسک محافظ بازگشت

پويول با ماسک محافظ بازگشت

به نقل از فارس ،مدافع 34 ساله آبي و اناري پوشان که قهرماني اسپانيا در جام ملت‌هاي اروپا را به دليل مصدوميت زانو ازدست داد، در پيروزي 2 بر يک بارسلونا در ماه گذشته مقابل اوساسونا در برخورد با رولاند لاما، مهاجم اين تيم دچار شکستگي گونه شد.
    کاپيتان بارسلونا که در ترکيب تيم ملي اسپانيا براي رقابت‌هاي مقدماتي جام‌جهاني 2014 نيز حضور نخواهد داشت، اجازه دارد پانزدهم سپتامبر در بازي مقابلختافه از اين ماسک استفاده کند.

17. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

صفحه 37 از 76 نخستنخست ... 27353637383947 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)