Design & Developed BY Patira

صفحه 37 از 100 نخستنخست ... 2735363738394787 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 992
    مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

Ohum ㋡ ㋡ کمپ دربی @ جلد اول ㋡

سلام

بعد از چند بار عوض کردن اسم بلاخره کمپ دربی درست شد که امیدواریم ادامه دهنده راه بهارستان های قدیمی باشه

برای تازه وارد ها : در این کمپ حرف های خودمونی بچه های دربی زده میشه که یکی از فعال ترین بخش های انجمن تخصصی دربی هستش

1:لطفا در نوشته های خود ادب و احترام نسبت به کاربران و اعضای دربی را رعایت کنید

2: بحث های شخصی را در پروفایل خود انجام دهید در غیر این صورت اسپم به شمار میرود

موفق باشید

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri
    ویرایش توسط sina acm : 03-06-2012 در ساعت 13:44

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    alex fergosen
    بازیکن محبوب
    alex.delpiero_giggs
    اسم واقعی شما
    no name

NetherlandsManUtdManUtd

تشکر ها
    186
    تشکر شده 1,029 در 172 پست

پیش فرض تست بينايي

یه سایت جالب که با استفاده از اون می تونید بفهمید وضعیتتون تو تشخیص رنگ ها به چه صورته.
    خوب کافیه برید تو این سایت چهار سری رنگ رو میبینید که انتهای هر سری ابتدای بعدیه…
    شما کافیه که هر سری رو به ترتیب رنگ بچینید و در نهایت Test score رو بزنید.
    اینم بگم که هر چی امتیازتون به صفر نزدیک تر باشه بهتره
    به اين سايت
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    به تعظيم مردم اين زمانه اعتمادنكن...تعظيم آنان همانندخم شدن دوسركمان است كه هرچه بهم نزديكترشوند تيرش كشنده تراست.
    (خشايارشاه)

3. 4 کاربر از پست مفید H@kem تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

دوستان برای چی اسم اقا پوریا رو میارید؟بحث سر منه.بیخود مزاحم ایشون نشید.بحث منم اصلا کل کل نبود.تو قضیه $$$$$ دربی هم نبودم.برام هم دعوت نامه نفرستادن ولی وقتی یک سایت زده میشه(اینو از اونجا میگم چون خودم یک زمانی طراح سایت بودم) پشتیبانی از بازدیدکننده هاش خیلی مهم تر از ساخت ظاهری خود سایت هست. کسی برام دعوت نامه نفرستاده ولی وقتی سایتی زده میشه باید خدماتش مناسب با شعارش باشه.انجمن تخصصی فوتبال شعار دربی هست اونوقت یکی مثل شما توی موردی که اصلا ربطی به بارسا و رئال و فوتبال نداره و فقط یک پست از من حذف شده اومدید اینطوری برخورد میکنید.بارها بوده مدیرا کارای عجیب کردن.یکی توهین میکنه میگم اقا توهین نکن بنده باید بن بشم.میریم میگیم مدیر عزیز پست منو که حذف یا ویرایش میکنی(کاری به دلیلش ندارم) بیا بهم بگو اونوقت میاد یکی از همین دوستان محترم میاد میگه دعوت نامه که نفرستادیم.میبخشید اینطوری میگم ولی این حرف شما هم معنی اینه که گمشو بیرون.غیراز اینه؟باشه چشم .اگه نحوه پاسخ گویی اینطوریه من گم میشم بیرون.بحث های کل کل گونه هم توی بخشای فوتبالی بوده و بیشتر سر پست های مقایسه ای بوده.هیچ وقت هم با کل کل های بیهوده انجمن رو بهم نزدم ولی خب یک سری بحث ها باید ویرایش بشه که قبول دارم ولی فکر نکنم پستی که من توش بگم گور بابای امریکا هم کرده اونم تو بخش کاملا ازاد بیاد کاملا حذف بشه.پست من یک نه بحث سیاسی بود نه چیزی فقط خواستم بحث دوستان رو که داشت بالا میگرفت تموم کنم اونوقت ...

5. 4 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    دوستان برای چی اسم اقا پوریا رو میارید؟بحث سر منه.بیخود مزاحم ایشون نشید.بحث منم اصلا کل کل نبود.تو قضیه $$$$$ دربی هم نبودم.برام هم دعوت نامه نفرستادن ولی وقتی یک سایت زده میشه(اینو از اونجا میگم چون خودم یک زمانی طراح سایت بودم) پشتیبانی از بازدیدکننده هاش خیلی مهم تر از ساخت ظاهری خود سایت هست. کسی برام دعوت نامه نفرستاده ولی وقتی سایتی زده میشه باید خدماتش مناسب با شعارش باشه.انجمن تخصصی فوتبال شعار دربی هست اونوقت یکی مثل شما توی موردی که اصلا ربطی به بارسا و رئال و فوتبال نداره و فقط یک پست از من حذف شده اومدید اینطوری برخورد میکنید.بارها بوده مدیرا کارای عجیب کردن.یکی توهین میکنه میگم اقا توهین نکن بنده باید بن بشم.میریم میگیم مدیر عزیز پست منو که حذف یا ویرایش میکنی(کاری به دلیلش ندارم) بیا بهم بگو اونوقت میاد یکی از همین دوستان محترم میاد میگه دعوت نامه که نفرستادیم.میبخشید اینطوری میگم ولی این حرف شما هم معنی اینه که گمشو بیرون.غیراز اینه؟باشه چشم .اگه نحوه پاسخ گویی اینطوریه من گم میشم بیرون.بحث های کل کل گونه هم توی بخشای فوتبالی بوده و بیشتر سر پست های مقایسه ای بوده.هیچ وقت هم با کل کل های بیهوده انجمن رو بهم نزدم ولی خب یک سری بحث ها باید ویرایش بشه که قبول دارم ولی فکر نکنم پستی که من توش بگم گور بابای امریکا هم کرده اونم تو بخش کاملا ازاد بیاد کاملا حذف بشه.پست من یک نه بحث سیاسی بود نه چیزی فقط خواستم بحث دوستان رو که داشت بالا میگرفت تموم کنم اونوقت ...
    اسم پوریا رو نیاوردیم که بخوایم شما یا پوریا رو مکوم کنیم به عنوان مثال آوردیم تا بعضی از شک و شبهات مرتفع بشه !
    اون پست هم یه نمونش بوده ! مثل اینکه یادتون رفته به خاطر همین کری های شما و عده ای دیگه قانون منع عبور و مرور برای بارسایی ها و رئالی ها توی تایپیک همدیگه برقرار شد !
    کری خودن بخشی از فوتباله و هیچکس نمیتونه منکرش بشه ولی باید ببینیم آیا طرفین جنبشو دارن یا آخر سر که از خجالت تیم مقابل و بازیکناش در اومدن شروع به توهین متقابل و رو در می کنند ؟!!

همین شما چند وقت پیش یه بحثی راجع به قدرت نظامی ایران و مقایسه با کشورهای دیگه راه انداختید که من خودم تا اونجا که اطلاعاتم یاری می کرد شرکت کردم و خوشحال شدم از طرح چنین موضوعی ولی بعضی وقت ها هم یه چیزایی از طرف شما گفته میشه که نباید گفته بشه !

7. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    اسم پوریا رو نیاوردیم که بخوایم شما یا پوریا رو مکوم کنیم به عنوان مثال آوردیم تا بعضی از شک و شبهات مرتفع بشه !
    اون پست هم یه نمونش بوده ! مثل اینکه یادتون رفته به خاطر همین کری های شما و عده ای دیگه قانون منع عبور و مرور برای بارسایی ها و رئالی ها توی تایپیک همدیگه برقرار شد !
    کری خودن بخشی از فوتباله و هیچکس نمیتونه منکرش بشه ولی باید ببینیم آیا طرفین جنبشو دارن یا آخر سر که از خجالت تیم مقابل و بازیکناش در اومدن شروع به توهین متقابل و رو در می کنند ؟!!

همین شما چند وقت پیش یه بحثی راجع به قدرت نظامی ایران و مقایسه با کشورهای دیگه راه انداختید که من خودم تا اونجا که اطلاعاتم یاری می کرد شرکت کردم و خوشحال شدم از طرح چنین موضوعی ولی بعضی وقت ها هم یه چیزایی از طرف شما گفته میشه که نباید گفته بشه !
    باشه داداش.نمیخواد بحث رو ادامه بدیم.اشکال از من بوده از همینجا هم از همه عذر میخوام که وقت تایپیک تخصصی رو گرفتم.

9. 2 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

خونه ی مادر بزرگه هزار تا قصه داره..........
    هر وقت اومدم اینجا که چند نفر دارن با هم بحث میکنن
    من از طرف همگی عذر خواهی میکنم .....

11. 4 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها

سعی کن نقل قول بزنی چون در اون صورت من خیلی راحت تر میتونم جوابتو بدم.
    ماشالا تو حرفاتم که پر از کنایه بیرون میاد فقط بعضی جاهاش مقصدش مشخص نیست.
    شما خودت داری با صراحت میگی قوانین رو بلدم. شعارهم عله و بله.... چرا بعد خلاف اینها عمل میکنی . این بار اولت هم نیست و نبود بارها دیدم که داری نظم انجمن ها رو بهم میزنی.
    منم مثه خودت رک صحبت میکنم. شما هر جور میخای حرفامو برداشت کن!

!!! No Totti No Party

13. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

يك روز ملا نصر الدین برای تعمیر بام خانه خود مجبور شد، مصالح ساختمانی را بر
    پشت الاغ بگذارد و به بالای پشت بام ببرد. الاغ هم به سختی از پله ها بالا رفت .ملا مصالح ساختمانی
    را از دوش الاغ برداشت و سپس الاغ را بطرف پایین هدایت كرد. ملا نمی دانست كه خر از پله بالا می رود،
    ولی به هیچ وجه از پله پایین نمی آید. هر كاری كرد الاغ از پله پایین نیآمد. ملا الاغ را رها كرد و به خانه آمد.
    كه استراحت كند. در همین موقع دید الاغ دارد روی پشت بام بالا و پایین می پرد.
    وقتی كه دوباره به پشت بام رفت ، می خواست الاغ را آرام كند كه دید الاغ به هیچ وجه آرام نمی شود.
    برگشت، بعد از مدتی متوجه شد كه سقف اتاق خراب شده و پاهای الاغ از سقف چوبی آویزان شده،
    بالاخره الاغ از سقف به زمین افتاد و مرد.
    بعد ملا نصرالدین گفت : لعنت بر من كه نمی دانستم كه اگر خر به جایگاه رفیع و پُست مهمی برسد
    هم آنجا را خراب می كند و هم خودش را هلاک میکند !!

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

شماره ده خر

آورده اند شخصی ده خر داشت. بر یکی از آنها سوار شد و خران را شماره کرد. چون خری که بر آن سوار بود را نمیشمرد، تعداد خران نه عدد بود. از خر پیاده شد و دوباره شماره کرد. تعداد درست بود. بر خر سوار شد و بار دیگر شماره کرد. باز هم یکی کم بود. چندین بار پیاده و سوار شد و خران را شماره کرد و طبق معمول هر بار که بر خر سوار بود تعداد نه عدد در می آمد. عاقبت از سواری صرف نظر کرد و گفت: سواری به گم شدن یک خر نمی ارزد

!!! No Totti No Party

16. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

قطره قطره جمع گردد یکدفعه خر شوی
    بحث خر بود منم یه چی پروندم

18. 4 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668
    تشکر شده 1,595 در 322 پست

juventus

هر آدم بزرگی هم روزی روزگاری بچه‌ای بوده، گيرم کم‌تر کسی از آن‌ها اين را به ياد می‌آورد.

صفحه 37 از 100 نخستنخست ... 2735363738394787 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)