Design & Developed BY Patira

صفحه 37 از 100 نخستنخست ... 2735363738394787 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea

لیورپول حریف بعدی در کارلینگ کاپ

چلسی بایستی برابر لیورپول و در چارچوب رقابت های جام اتحادیه قرار گیرد.

تیم فوتبال چلسی که با پیروزی برابر اورتون توانست خود را به جمع تیم های صعود کننده به مرحله یک چهارم نهایی این رقابت ها برساند برای ادامه راه خود باید در ورزشگاه استمفوردبریج میزبان لک لک های قرمزپوش لیورپول باشند.

رقابت های جام اتحادیه در روز های 8 و 9 آذر ماه به شرح زیر برگزار خواهد شد:

آرسنال – منچستر سیتی

چلسی – لیورپول

منچستر یونایتد – کریستال پالاس

کاردیف - بلکبرن

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

پتر چک:دفاع ضعیف تیمی، عامل شکست ما مقابل آرسنال بود؛اولین باری بود که 5 گل دریک بازی می خوردم

دروازه بان چلسی از شکست تلخ تیمش مقابل آرسنال به شدت ناراحت است و اشتباهات فردی درامور تدافعی را دلیل شکست تیمش مقابل ارسنال می داند

پتر چک، دروازه بان چلسی از شکست 3-5 تیمش مقابل آرسنال در دیدار شنبه شب ورزشگاه استمفورد بریج به شدت ناراحت است

آبی ها در این دیدار دو بار با گلهای لمپارد و تری از حریف پیش افتادند ولی گلهای آندره سانتوس ، تئو والکات و هت تریک روبین فان پرسی سه امتیاز بازی را به حساب توپچی ها واریز کرد

درپایان این دیدار پتر چک در وب سایت شخصی اش به تحلیل این بازی پرداخت و نوشت:« من واقعا از نتیجه بازی ناامید شدم. ولی الان دیگر هیچ کاری نمی توانیم بکنیم. تنها واکنش نسبت به این شکست این است که در بازیهای بعدی به پیروزی برسیم. اگر حافظه ام خوب کار کند، این اولین باری است که در یک بازی 5 گل خورده ام. تا به قبل از این بازی، بیشترین گلی که دریک بازی دریافت کرده بودم، 4 گل بود. این نتیجه دفاع بد تمام بازیکنان تیم بود که با اشتباهات فردی قوت یافت. ما قطعا نمی توانیم فقط مدافعانمان را سرزنش کنیم؛چون به عنوان یک تیم خیلی ضعیف بازی کردیم.»

چک ادامه داد:« گل آخر فان پرسی از جایی به ثمر می رسید که من نباید گل می خوردم. من باید آن توپ را می گرفتم ولی مثلا مهار توپ والکات واقعا کار سختی بود. او جای دقیقی را هدف کرد وشوت محکمی هم داشت.»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

چلسي در پي شكار كاواني

باشگاه چلسي قصد دارد براي تقويت خط حمله خود و حضور هرچه بهتر در ليگ جزيره و ليگ قهرمانان اروپا ادينسون کاواني مهاجم اروگوئه‌اي ناپولي را به خدمت گيرد.

ناپولي در فصل جديد رقابت‌هاي لاليگا با هدايت ماتزاري جوان نتايج خوبي کسب کرده است و با 14 امتياز در رده پنجم جدول رده‌بندي قرار گرفته است. اين تيم همچنين در ليگ قهرمانان اروپا خوش درخشيده است و بعد از بايرن مونيخ 7 امتيازي با 5 امتياز در رده دوم گروه خود قرار گرفته است. بدون شک يکي از دلايل اصلي موفقيت اين تيم چه در اين فصل و چه در فصل حضور کسي جز ادينسون کاواني مهاجم اروگوئه‌اي اين تيم نيست.
    کاواني در فصل نقل و انتقالات تابستاني پيشنهاد بسيار خوبي از تيم‌هاي مطرح اروپايي از جمله بارسلونا و رئال مادريد داشت اما در نهايت او در ناپولي باقي ماند و ترجيح داد فصل جديد را با اين تيم شروع کند.
    روزنامه ميرر انگليس در شماره امروز خود نوشت که چلسي با مالک متمول خود آبراموويچ قصد دارد کاواني را به استمفوردبريج آورد به ويژه اينکه ديديه دروگبا مهاجم ساحل عاجي اين تيم پا به سن گذاشته و در حال ترک باشگاه است.
    به نوشته اين روزنامه انگليس، منچسترسيتي هم براي جذب اين مهاجم اروگوئه‌اي با مسئولان ناپولي وارد مذاکره شده و به آن‌ها پيشنهاد داده است اما آبراموويچ مي‌خواهد با ارائه پيشنهاد 40 ميليون يورويي گوي سبقت را از همشهري‌ها بربايد.
    از جمله بازي‌هاي بسيار خوبي که کاواني در اين فصل براي ناپولي انجام داد، ديدار با ميلان بود که هر سه گل تيمش را به ثمر رساند.
    کاواني در فصل گذشته در بازي‌هايي که براي ناپولي به ميدان رفت 33 بار گلزني کرد و همين مسئله باعث شد تا بسياري از تيم‌هاي مطرح اروپايي خواستار جذب وي شوند.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

8. 3 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

جانشين دروگبا از ناپولي مي آيد

يک گزارش منتشرشده شده جانشين گلزن ساحل عاجي چلسي را از تيم ناپولي ايتاليا عنوان کرده است.

به نقل زا روزنامه دیلی‌میرر، تیم لندنی که امسال توسط آندره ویاس بواس مربی جوان پرتغالی هدایت می‌شود از چندی قبل در تکاپو برای یافتن گلزنی درجه اول برای جانشینی دیدیه دروگبا بوده است. با توجه با این نکته که گلزن آفریقایی اکنون وارد ۳۴ سالگی شده و از دوران اوج خود فاصله گرفته آبی‌های استامفوردبریجی پروژه جذب گلزنی توانمند را به جای او دنبال می کنند.

در این راستا آخرین اخبار از علاقه وافر مقامات تیم لندنی به "ادینسون کاوانی" گلزن اروگوئه‌ای ناپولی حکایت دارد.
    به باور ویاس بواس، گلزن ناپولی با توجه به این نکته که فصل گذشته ۲۶ گل برای تیمش به ثمر رسانده، قابلیت حضور در خط آتش چلسی را دارد.

این توجه و تمایل نسبت به گلزن تیم ایتالیایی در حالی است که تابستان گذشته منچسترسیتی، صدرنشین کنونی لیگ برتر برای جذب این گلزن ۲۴ ساله اروگوئه‌ای پیشنهاد داده است.

گفته می شود در صورتی که پیشنهاد انگلیسی‌ها برای این منظور بالغ بر ۴۰ میلیون یورو باشد، مجوز خروج‌ این بازیکن صادر می‌شود.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

ویرایش توسط yasin04 : 11-01-2011 در ساعت 15:17

10. 3 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

ویلاس بواس: هفته فاجعه باری داشتیم

سرمربی پرتغالی شکست مقابل توپچی ها را غیرقابل هضم دانست اما اعلام کرد فارق از نتیجه، هر دیدار یک تجربه بزرگ است.

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، به دلیل شکست 5-3 مقابل آرسنال، هفته گذشته را برای تیمش فاجعه بار دانست اما تاکید کرد که آبی ها قصد دارند خیلی زود این شکست را به فراموش بسپارند.

سرمربی پرتغالی شکست مقابل توپچی ها را غیرقابل هضم دانست اما اعلام کرد فارق از نتیجه، هر دیدار یک تجربه بزرگ است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فرقی نمی کند شکست بخورید یا پیروز شوید؛ همیشه چیزی برای یاد گرفتن وجود دارد.

باید صریح بود و باید گفت که پیشرفت ما در این هفته فاجعه بار متوقف شد. اما نمی توان گفت مهم چیز از بین رفت. این درست نیست.

بله، شکست های پیاپی در لیگ برتر اصلا خوب نیست اما این به آن معنا نیست که ما راهمان را اشتباه رفته ایم یا فلسفه بازی مان اشتباه است.

ما در مسیر صحیح هستیم.

بازی با آرسنال دیگر تمام شده است. آنها بعد از درس گرفتن از اشتباهات شان پروسه خوبی را برای بازگشت سپری کردند. ما هم می توانیم این مسیر را طی کنیم. ما از استعداد، تجربه و توانایی لازم برخوردار هستیم.

ویرایش توسط DanielBahrami : 11-01-2011 در ساعت 16:58

12. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

آندره : هیچ دیداری آسان نیست

آندره ویلاس بواس معتقد است هیچ دیداری در لیگ قهرمانان اروپا آسان نیست.

آندره ویلاس بواس در کنفرانس خبری قبل از بازی تیمش برابر گنک حضور یافت و صحبت هایش را این گونه شروع کرد:" ما جلسه خصوصی در خصوص این بازی داشته ایم . داستان منتشر شده در دیلی میل درست نیست و ما هیچ حرف بیهوده ای نزده ایم و کار اضافی انجام نداده ایم اما مکالمات میان مردم وجود دارد.این سبک مدیریت من نیست و همیشه رابطه مربی و بازیکن راه دو طرفه است . بازیکن با نظر دادن تشویق می شود چرا که آنها استعداد خود را در زمین نشان خواهند داد. بعد از شکستی این چنینی ، انعکاس آن بین خودمان و بازیکنان خیلی مهم است چرا که آنها پیروز شده اند و قادر به این کار هستند . "

آندره اضافه کرد :" من فکر نمی کنم لازم باشد کاری برای بازی کردن با توپ های پشت سر مدافعان و توپ های در عمق انجام دهیم . آنها ( آرسنال ) در ضد حملات سریع بودند و با دفاع کمی روبه رو می شدند و چیزی برای انجام دادن و بازی کردن در خط بالا و یا غیز از آن ندارد . این فلسفه ماست و روی آن متمرکز خواهیم بود."

سرمربی آبی های ادامه داد :" فلسفه هرگز تغییر نمی کند . همیشه زمانی برای یادگیری است که شما برنده یا بازنده می شوید و برای ما دو توقف فاجعه آمیز در لیگ برتر بود . اما این بدین معنی نیست که فلسفه ما اشتباه است و ما در راه درستی قرار نداریم و به این معنی نیست که قلعه ما در حال ویران شدن است ، اما ما باید از لرزش های شده خود را ترمیم کنیم."

آندره گفت :" هیچ فرار از مسئولیتی نیست و ما در سمت های خود قرار داریم . ما می دانیم زمانی که در خانه 5 گل دریافت می کنیم همه چیز درست نیست و ما باید آن را در اولین فرصت در این وقت محدودمان نشان دهیم ."

وی همچنین در خصوص بازی تیمش برابر گنک هم گفت :" هیچ دیداری در لیگ قهرمانان اروپا آسان نیست و نتیجه گنک در آخر هفته گذشته و زمانی که براگس را شکست داده اند فوق العاده بوده است . آنها هنوز با مصدومیت می گذرانند ، اما در حال رساندن چند بازیکن خود هستند ، دنیل پادیل محروم است و بازیکن مهمی برایشان است ، اما در ریکاوری خود نادسون را دارند که برای گنک بازیکن مهمی است."

او همچنین گفت:" من با پورتو در اولین بازی اروپایی خود یک بار اینجا بوده ام و نتیجه خوب بوده است اما در سخت بوده است ، احساسات از سکو ها منتقل می شود و من باید کمی از تجربه خود به بازیکنانم بگویم."

14. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

ایوانوویچ : می دانیم مشکل از کجاست

ایوانوویچ شکست 5 بر 3 خانگی چلسی نشان از دفاع کردن ضعیف این تیم می داند.

برانیسلاو ایوانوویچ مدافع صربستانی تیم فوتبال چلسی که به عنوان نماینده بازیکنان در کنفرانس خبری پیش بازی تیمش مقابل گنک حضور داشت گفت :" همه بازیکنان عصبانی هستند و همه می خواهیم عکس العمل و شخصیت خودمان را نشان دهیم تا شرایط را برایمان تغییر دهد."

وی صحبت هایش را در خصوص بازی با آرسنال ادامه داد :" آن بازی یک دربی بزرگ بود و زمانی که آن را از دست داده ایم نمی توانیم خوشحال باشیم ، من به عنوان یک مدافع با پنج گل خورده هرگز نمی توانم خوشحال باشم . روی خوبش این است که ما می دانیم اشکال کارمان کجاست و هر کاری خواهیم کرد تا این اتفاق دیگر رخ ندهد. "

او ادامه داد :" شکست خوردن در دو بازی معمولی نیست و ما از سال گذشته قوی تر شده ایم ، باید بیشتر تمرین کنیم و عملکرد مناسبی داشته باشیم ، ما می دانیم و می خواهیم فردا در زمین مسابقه نشان دهیم که آماده درست کردن آن هستیم ، برای همین بازی فردا برایمان مهم است."

وی در خصوص فوتبال هجومی تیمش نیز گفت :" او ( ویلاس بواس ) از ما خواسته است که بازی هجومی انجام دهیم و بهتر فوتبال بازی کنیم ، اما او از ما نخواسته است که در دفاع خود تغییر دهیم ، دفاع کردن ساده است ، تنها باید بهتر از حریف خود باشی و تکل درستی بزنی. ما فوتبال هجومی انجام می دهیم اما زمانی که بازی خانگی خود را 5 بر 3 می بازیم ، نشانگر دفاع ضعیف در آن بازی است."

ایوانوویچ گفت :" کلمه ای برای صحبت کردن لازم نیست ، زمانی که یکی از ما در آینه نگاه می کند صراحتا می داند چگونه بازی دفاعی انجام داده ایم و می دانیم کجا اشتباه کرده ایم. چیزهایی که اتفاق افتاده است را ما نخواسته ایم ، جنگ روانی بازی به نفع آرسنال چرخید و ما بازنده شدیم. این می تواند یکی از اتفاقات مهم در این فصل ما باشد ، بعد از این بازی من فکر می کنم یک عکس العمل خوبی در گروه خواهد داشت و می تواند فرصت خوبی برای نشان دادن تغییرات ما باشد."

16. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

ویلکینز : خط حمله چلسی مشکلی ندارد

ویلکینز بر این باور است که چلسی در خط حمله مشکلی ندارد و باید دفاع خود را تقویت کند.

ری ویلکینز ، مربی سابق آبی پوشان لندن در مصاحبه ای با "اسکای اسپورتس" به نکات مهمی در بازی مقابل آرسنال اشاره کرد و در ادامه نظر خود را درمورد بازی آینده ی چلسی مقابل تیم قهرمان لیگ بلژیک , ریسینگ گنک در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا بیان میکند.
    مطلب زیر قسمتی مصاحبه ی ایشان است :

در خصوص بازی چلسی - آرسنال:

من فقط میتوانم باخت چلسی به آرسنال را یک بازی عجیب و غریب شرح دهم ,در واقع می شود گفت دیوانه وار !

با توجه به این که هر دو طرف تاکید به حملات پی در پی داشتند بازی، بسیار باز به نظر می رسید به طوری که چلسی میتوانست در پنج دقیقه ی اول 0-3 جلو باشد و پس از هشت دقیقه 2-3. اما در نهایت این آرسنال بود که بازی را 5-3 در نود دقیقه برد.
    چیزی که حتمی است این است که هر دو تیم باید پس از صعود به مرحله ی حذفی لیگ قهرمانان اروپا ، خود را محکم تر و قوی -تر نشان دهند ، در غیر این صورت تیم های ابر قدرت آنها را تکه تکه می کنند.

آرسنال هم مثل چلسی در دفاع ضعف دارد.وقتی که بازی روز شنبه شروع شد من فکر میکردم چلسی بازی را با زدن پنج یا شش گل خواهد برد زیرا آنها توانستند سه یا چهار بار (در دقایق نخستین بازی) حمله کنند ، به خصوص از سمت چپ جایی که اشلی کول نفوذ میکرد و از سمت راست وقتی که دنی استاریج از پشت سر گذاشتن آندره سانتوز لذت میبرد.

در خصوص بازی گنک - چلسی :

همه مربی ها در تیم های قدرتمند حداقل یک مشکل مشترک دارند ، اینکه چگونه به همه ی بازیکن های خود مدت زمانی که برای بازی کردن نیاز دارند را بدهند .آندره ویاس بواس نیز از بقیه جدا نیست و من از او انتظار دارم که بار دیگر ، ترکیب را دگرگون کند (بازیکنان مختلفی را بازی دهد ) .جالب است که ببینیم که او چگ.مخ این کار را انجام خواهد داد. ولی من مطمئن هستم که با ضعف های دفاعی که تا به حال شاهد بودیم قابل پیش بینی است که این کار را با انتخاب یک جفت مدافع قابل اطمینان در قلب خط دفاع شروع کند.
    به همان اندازه ای که ما به آشنایی مهاجمان همکار با یک دیگر اهمیت می دهیم . مهم است بدانیم که مدافعان نیز باید با یک دیگر سازگار و راحت باشند.بر این اساس می شود حدس زد که آندره با یک تیم استوار و قابل اطمینان به دیدار با گنک برود چون مسلما آنها نیازی به سومین باخت پی در پی ندارند.اگر آنها در مقابل گنک ببازند برای چلسی بد خواهد شد ، اما من این نتیجه را دور از ذهن می بینم.

در خصوص ترکیب تیم چلسی :

به نظر من ، جان تری بازی خواهد کرد ، الکس زیاد بازی نکرده است ولی در برهه ای از زمان شانس این را داشتم که با او کار کمک . بفهمم که او مدافع بسیار مطئنی است. اوقدرتمند است و قابلیت استفاده مفید از توپ را دارد.من تری و الکس را برای دو پست میانی انتخاب میکنم به همراه ایوانوویچ در سمت راست و کول در سمت دیگر.

دنیل استوریج جایگاه خود را در خط حمله محکم کرده است، این بازی احتمالا بیشترین اهمیت را برای جاش مک ایچران ها و اوریل رومئوها دارد.

میدانم که همه ی قضاوت کنندگان و معترضان در بیرون مشغول اعتراض هستند به خاطر اتفاقاتی که در چند هفته ی اخیر در چلسی رخ داده است ولی من فکر نمیکنم که حرارت و عصبانیت آنها روی ویاس بواس تاثیر منفی بگذارد. معمولا تمام تیم های دنیا شکست می خورند و این حقیقت زندگی است.

وقتی که به بازیکنان چلسی نگاه می کنید فکر نمی کنم که آنها مشکلی در حمله کردن داشته باشند چه در لیگ قهرمانان و چه در لیگ برتر انگلستان .نیازی نیست که کسی در حال حاضر عصبانی یا نگران شود.چلسی باید مطمئن شود که از این شرایط در خواهد آمد و به کار خود ادامه خواهد داد.با گذشت زمان و فرا رسیدن مرحله ی حذفی لیگ قهرمانان من هیچ شکی ندارم که آنها به بهترین های دنیا باز خواهند گشن . در فوتبال مشکلی بدون راه حل وجود ندارد.

18. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

ویلاس بواس : باید گلهای بیشتری بزنیم

آندره ویلاس بواس معتقد است شیوه هجومی تیمش باعث افتخار است.

آندره ویلاس بواس سرمربی تیم فوتبال چلسی که هفته بدی را درلیگ برتر پشت سرگذاشته است در مصاحبه ای قبل از بازی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا در خصوص فوتبال تیمش گفت :" ما خیلی تلاش کردیم تا 3-3 شدیم و زمان احساسی بود و هواداران همراهمان بودند تا 4-3 شویم. ما دو شانس بزرگ داشتیم که یکی از دیگری بهتر بود . توسط ماتا صورت گرفت که یکی را دروازه بان مهار کرد و دیگری با بد شانسی ما رو به رو شد. و اشتباه ما نبود بعضی وقتها در راه خود پیش نمی رود و طبیعت بازی را تغییر می دهد ."

سرمربی چلسی ادامه داد :" زمانی که 4-3 بودیم در 3 دقیقه تنها کاری که می توانستیم بکنیم تلاش کردن برای 4-4 شدن بود و 5-3 شدن دلیلی بر سازمان دفاعی ما نبود . اما از سوی دیگر باید به سه گل دیگر توجه کنیم ."
    وی همچنین در خصوص فوتبال تهاجمی تیمش گفت :" این شیوه ای است که به آن افتخار می کنیم . قسمتی از فرهنگ من نیست ، بله از فرهنگ بریتانیا است و بخشی از فوتبال انگلستان که من فکر می کنم ما نیز این چنین هستیم. پس نباید از مسائل به سادگی عبور کنیم . همه از بازی هجومی منچستر سیتی ستایش می کنند . این نتایج بدست آمده نشانگر زیبایی بازی است . که از دید هواداران خوب است."

آندره اضافه کرد :" ما تنها باید برای ایجاد بیشتر موقعیت ها تلاش کنیم و آنها را به گل تبدیل کنیم . ما موقعیت های خوبی داشتیم تا بازی با آرسنال نتیجه را تغییر دهیم اما نتوانستیم به تور دروازه آنها برسیم و با شروع نیمه دوم ما به اندازه ای که باید خوب بودیم ، نبودیم ."

20. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

بواس بعد از توقف مقابل خنك بلژيك

سرمربي پرتغالي چلسي بعد از تساوي مقابل خنک بلژيک گفت که تيمش اگر از فرصت‌هاي به دست آمده استفاده مي‌کرد به راحتي مي‌توانست در اين ديدار پيروز شود.
    تيم چلسي در دور برگشت ليگ قهرمانان اروپا برابر ميزبانش خنک بلژيک به نتيجه‌اي بهتر از تساوي يک بر يک دست نيافت. در اين ديدار شاگردان وياس بواس ابتدا در دقيقه 26 توسط راميرس به گل رسيدند، اما در نيمه دوم جيل فوسين در دقيقه 61 گل تساوي را براي خنک به ثمر رساند و بازي در نهايت با همين نتيجه‌ به پايان رسيد.
    وياس بواس سرمربي پرتغالي چلسي در نشست خبري بعد از بازي، گفت: متاسفانه ما نتوانستيم از فرصت‌هاي به دست آمده استفاده کنيم. مي‌توانستيم در اين بازي پيروز شويم، اما فرصت‌ها يکي پس از ديگري از دست رفت و در نهايت به نتيجه‌اي بهتر از تساوي دست نيافتيم.
    وي افزود: بازيکنان چلسي در اين ديدار نمايش قابل قبولي ارائه دارند. البته مي‌توانستند بهتر از همين کار کنند. ما در اين ديدار فرصت‌هاي گل زني زيادي داشتيم، در ابتدا با گل راميرس پيش افتاديم، اما گل تساوي را در دقيقه 61 دريافت کرديم. با اين وجود مي‌توانستيم گل دوم و پيروزي را به ثمر برسانيم.
    بواس که جانشين مربيان بزرگي همچون گاس هيدينگ، ژوزه مورينيو و کارلو آنچلوتي در چلسي شده است، تصريح کرد: اين نتيجه‌اي نبود که انتظار آن را داشتم، اما در نهايت بازي با تساوي به پايان رسيد و بايد به فکر بازي‌هاي بعدي باشيم. در اين ديدار فقط به پيروزي مي‌انديشيدم، البته بايد اين را هم بگويم که اين تساوي نتيجه‌ بسيار بدي نيست چرا که در زمين حريف به دست آمد. ولي باز هم مي‌گويم که ما مي‌توانستيم نمايش بهتري در اين ديدار داشته باشيم.
    چلسي با اين تساوي جمع امتيازهاي خود را به هشت رساند و با توجه به باخت سه بر يک لورکوزن مقابل والنيسا در صدر جدول اين گروه باقي ماند.

varzesh3

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

22. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 37 از 100 نخستنخست ... 2735363738394787 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع