در این تاپیک آخرین اخبار تیم بارسلونا و همچنین نقل و انتقالات بارسلونا قرار می گیرد
در این تاپیک آخرین اخبار تیم بارسلونا و همچنین نقل و انتقالات بارسلونا قرار می گیرد
آبی و اناری ها
ليونل مسي، ستاره آرژآنتيني دنياي فوتبال نمي گويد که بارسلونا بهترين تيم تاريخ دنياي فوتبال است ولي در صحبتهايي زبان به تمجيد از بارسا پرداخته است.
مسی در تمام رقابتهایی که فصل گذشته برای بارسا به میدان رفت توانست 53 گل به ثمر برساند و یکی از گلهای او نیز در فینال لیگ قهرمانان اروپا در ومبلی به ثمر رسید؛ بارسا در آن دیدار با نتیجه 1- 3 به پیروزی رسید تا تیم کاتالان بتواند برای سومین بار در طول شش سال گذشته این جام را بالای سر ببرد.
با این وجود مسی در اعلام اینکه تیمش برترین تیم تاریخ دنیای فوتبال است تردید دارد. ستاره آرژانتینی بارسلونا گفت:« نمی توانم این را بگویم چون ما تیمهای بزرگ دیگری هم در دوره های دیگری داشته ایم ولی نشان داده ایم که این تیم (بارسلونا) شایستگی آن را دارد تا دریادها باقی بماند. »
مسی ادامه داد:« فصل فوق العاده ای را سپری کردیم ولی راز خاصی نداشتیم. در بارسلونا تلاش زیادی می کنیم و همه ما به احتمال موفقیتمان باور داریم.»
این ستاره 23 ساله در مورد تورنمنت کوپا آمه ریکا که ماه آینده در آرژانتین آغاز خواهد شد نیز صحبت کرد:« من فرهنگ کاری دارم.همه این را می دانند.سعی می کنم که در دقایق خوب و بعد آرامشم را حفظ کنم.الان می خواهم با آرژانتین به قهرمانی برسم.»
رقابتهای کوپا آمه ریکا از روز اول جولای تا 24 جولای در آرژانتین برگزار می شود.
الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
توهم پری از این همه حفره های مادی
خیابونا پر از مشتی کاسب پست
پر از ادمای محتاج کاسه به دست
پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده
پیکه: بهترین حالت این است که مورینیو ساکت باشد!
او درمورد داوید ویا حرف زد و ویا دربازی 0-5، دو گل زد.مورینیو از خیخون گفت و آنها دربرنابئو مقابل رئال به پیروزی رسیدند
سایت گل- این طور به نظر می رسد که ژوزه مورینیو، به جرارد پیکه انگیزه می دهد. مدافع جوان باشگاه بارسلونا در مراسم معارفه کفشهای جدید نایک، پیغامی به مربی پرتغالی رئال داشت:« بهتر است که مورینیو ساکت باشد و به کسب جام مشغول باشد، چون در دنیای فوتبال ،از هر دست بدهی از همان دست می گیری»پیکه در صحبتهایی اعلام کرد که رفتارهای مورینیو به منزله تزریق انگیزه مضاعفی به رختکن بارسلوناست:« مورینیو یک انگیزه دیگر است. اگر دقت کنید در دنیای فوتبال، از هر دست بدهی از همان دست می گیری .مورینیو درمورد ناکامی ویا در گلزنی صحبت کرد و ویا در آن بازی 0-5، دو گل از گلهای بارسا را زد.او در مورد اسپورتینگ خیخون صحبت کرد و گفت که آنها پیروزی را به ما هدیه کرده اند ولی تیم خودش در برنابئو مغلوب خیخون شد.»
در طول فصل رویایی ای که بارسلونا سپری کرد، شایعات و اتهاماتی به گوش می رسید که در رختکن بارسا از آنها استقبال چندانی نشد . پیکه دراین رابطه در جشن قهرمانی بارسا گفته بود:« ما نه دوپینگ می کنیم و نه خودمان را به زمین می زنیم.تنها کاری که می کنیم این است که فوتبال بازی می کنیم.»او اکنون بار دیگر به تمام اتهام زنندگان هشدار داده:« همه می دانند که حد و مرزها چیست.در طول فصل اتهامات غلط و اشتباه متعددی زده شد و حملات پی در پی ای به ما می شد و هفته به هفته همه به دنبال آن بودند تا کار زیبای ما را خراب کنند. ما درمورد داوران صحبت نمی کنیم و فقط فوتبالمان را بازی می کنیم.این یک پیغام برای رئال نیست، برای برای تمام کسانی است که به ما اتهام می زنند.»پیکه از تمایل فراوانش برای پیوستن سسک به رختکن بارسا می گوید:« واقعا دوست دارم که او بیاید. تمام خانواده سسک در طول تمام دوران زندگی شان طرفدار بارسا بوده اند. او نه تنها انسان بزرگی است، بلکه بازی تیم ما هماهنگی خوبی با فوتبالیست هایی مثل او دارد.سسک دی ان ای بارسا را درخونش دارد.او سالها در تیم آکادمی بارسا بوده و به سرعت با تیم ما تطبیق خواهد یافت.نمی دانم که چه خواهد شد.امیدوارم که او به جمع ما بازگردد.»پیکه درمورد خرید احتمال جوزپه روسی و الکسیس سانچس هم صحبت کرد:« من در منچستریونایتد با روسی هم تیمی بودم.او بازیکن فوق العاده ای است. او پای چپ فوق العاده ای دارد. بازیکن گلزن و سرعتی ای است و به عنوان یک انسان هم فوق العاده است. الکسیس را زیاد نمی شناسم ولی می دانم که بازیکن خوبی است.ما در رقابتهای جام جهانی مقابل او سختی زیادی کشیدیم.»مدافع جوان بارسا و تیم ملی اسپانیا درمورد رویارویی با بازیکنان اسپانیایی رئال در اردوی ماتادورها، بعد از برخوردهایی که در ال کلاسیکو به وجود آمده بود هم صحبت کرد:« ما نشان دادیم که تیم متحدی هستیم.الان تنها هدف ما قهرمانی در یورو و مبدل شدن به تنها تیم دنیاست که بعد از فتح یورو و جام جهانی، مجددا در اروپا به قهرمانی می رسد.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
HALA MADRID
کاکا:به همه نشان می دهم كه چه توانايي هايي دارم/ سخت ترین فصلم را پشت سر گذاشتم/مورينيو كمك زيادي به من كرده
هنوز نتوانسته ام انتظارات را بر آورده كنم . نه فقط در مطبوعات ، بلكه همين طور از سوي هواداران و خودم . اميدوارم كه بتوانم به كارهاي بزرگي در رئال مادريد دست بزنم
سایت گل- كاكا كه اكنون در تعطيلات در برزيل به سر مي برد ، در مصاحبه با روزنامه "او استاديو سائوپائولو" گفت كه فصل گذشته سخت ترين فصل دوران فوتبالي او بوده است . گفت كه دروغ است كه مي گويند با مورينيو مشكل داشته است :" او خيلي به من كمك كرده است " اعلام كرد كه در كوپا آمه ريكا حضور نخواهد يافت و همچنين نيمار هم مستعدترين بازيكن فوتبال برزيل است كه به زودي راهي اروپا خواهد شد .
فصل را چطور ارزيابي مي كني ؟
از نظر شخصي ، سخت ترين فصل دوران فوتبالم بود . از نظر تيمي مي توانم بگويم كه خوب بود ، با كنار زدن بارسلونا ، كوپا دل ري را برديم ، به نيمه نهايي چمپيونزليگ رسيديم و ليگ را با عنوان دومي به پايان رسانديم . البته اين براي باشگاهي با حد و اندازه هاي رئال مادريد كافي نيست .
تو در جام جهاني 100 درصد نبودي ، بعد به تعطلات رفتي و در رئال مادريد هم پس از دو ، سه تمرين ، زير تيغ جراحي رفتي . چرا قبل از تعطيلات عمل نكردي ؟
راستش نمي خواستم دوباره عمل كنم . من پس از جام جهاني در سائو پائولو معاينه شدم و پزشكان احتمال جراحي شدنم را ديدند . وقتي به ايالات متحده رفتم ، تست هاي پزشكان رئال مادريد هم همين را نشان داد و بعد نزد متخصصي در لس آنجلس رفتم كه او هم گفت نياز به جراحي هست .
اكنون از نظر بدني آماده شده اي يا هنوز مصدوميت فتق اذيتت مي كند ؟
مصدوميت فتق ديگر وجود ندارد اما زانويم 100 درصد نيست چرا كه دو بار جراحي كرده ام . هميشه بايد حواسم خيلي جمع باشد تا ديگر دچار مشكل نشوم ...
اخيرا گفته بودي كه به هواداران رئال مادريد بدهي داري . فكر مي كني كه مي تواني آن را فصل بعد بپردازي ؟
هنوز نتوانسته ام انتظارات را بر آورده كنم . نه فقط در مطبوعات ، بلكه همين طور از سوي هواداران و خودم . اميدوارم كه بتوانم به كارهاي بزرگي در رئال مادريد دست بزنم . بر خلاف حرفهايي كه مي زنند ، مورينيو كمك زيادي به من كرده است .
در اين جا اخباري منشتر مي شود كه از اين كه بازي نمي كني خيلي از مربي ناراضي هستي ...
حتي مي گفتند كه رئال مادريد من را نمي خواهد . هيچ كدام از اين ها درست نيستند . هيچ كدام درست نيستند . او با من خيلي روراست است ، تصميماتش قاطع هستند ، نه تنها در مورد من ، بلكه با كل تيم . فقط مي توانم تشكر كنم .
شايعات زيادي در مورد آينده ات وجود دارد . در رئال مادريد مي ماني ؟
صادقانه بگويم كه خواسته ام همين است . پيش از آمدن به برزيل با مورينيو و مسئولان باشگاه صحبت كردند و آنها به من گفتند كه تعطلات آرامي را سپري كنم . اميدوار به حضور به پيش فصل هستم . از زماني كه به رئال پيوستن شايعات زيادي پيرامونم وجود داشت و مرا دور و بر ده تيم مطرح كردند ، اما مي خواهم در رئال مادريد بمانم و مي مانم . من تازه در دوران فوتبالم 10 ساله شده ام و مي دانم فوتبال چطور است . نا اميد نمي شوم . يك روز از من تعريف مي كردند و حالا بد مي گويند . در فوتبال نظرات متفاوتي وجود دارد اما من ياد گرفته ام كه متعادل باشم و ارزشهاي خود را مي دانم . براي من ، مهمترين چالش بازگشت به سطحم در ميلان است . مي خواهم به همه نشان دهم كه چه توانايي هايي دارم .
تيم ملي چطور ؟ صحبت ها با منزس چطور بود ؟
دو مكالمه خيلي كارساز با او داشتم . يكي در اكتبر در مادريد و ديگري تلفني در مي . در آخري گفت كه بهتر است در كوپا آمه ريكا حاضر نباشم تا بتوانم ريكاوري كنم . مي خواهم كه به تيم ملي برگردم اما درابتدا بايد در رئال مادريد خوب باشم .
رويايت حضور در جام جهاني 2014 در دوران اوجت است ؟
اميدوارم كه اين فرصت را داشته باشم اما نمي دانم كه در طول سه سال آينده شرايط چگونه پيش خواهد رفت .
گانسو ، نيمار و لوكاس را چطور مي بيني ؟
آنها مدتي در برزيل خواهند بود .توانايي بي بديلي دارند . به نظرم نيمار كمي از بقيه جلوتر است اما هر سه آنها فوق العاده هستند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
HALA MADRID
گزارش روز: اولویت بارسا با خرید چه کسی است
گواردیولا اهدافش را خیلی شفاف و روشن مطرح کرده و گزینه های مورد نظرش را مطرح کرده است . اولویت اول گواردیولا، جوزپه روسی است ولی به نظر می رسد که سانچس به نوکمپ نزدیک تر است
سایت گل- تیتو ویلانووا، دستیار گواردیولا در گفت و گویی حقایق زیادی را روشن کرد و درمورد حضور بارسلونا در بازار نقل و انتقالات گفت:« بارسا بازیکن بیشتری نمی خواهد، بلکه به بازیکنان کاملی نیاز دارد تا بتوانند به ما کمک کنند تا بهتر شویم.باید به دنبال بازیکنان متفاوتی در مقایسه با آنهایی که در اختیار داریم باشیم.»بدین ترتیب می توان دریافت که بارسا در بازار نقل وانتقالات تابستانی به دنبال چه سبک بازیکنانی است. به نظر می رسد که درمیان نامهای متعددی که از احتمال پیوستنشان به بارسا خبرهایی به گوش می رسد، خرید سه نفر از آنها محتمل تر خواهد بود.کاملا روشن است که جوزپه روسی در اولویت اول لیست گواردیولاست؛ در حالی که اعضای فنی بارسا نام این بازیکن ایتالیایی را در صدر لیست خریدشان قرار داده اند به نظر می رسد که الکسیس سانچس، بازیکن شیلیایی اودینزه به نوکمپ نزدیک تر شده است و حتی از روسی هم پیشی گرفته است.ویژگی های جوزپه روسی:1-استیل: گلزن تکنیکی2-تاکتیک بازی: از راست به چپ3- شخصیت: فروتن4- جمع بندی: گزینه ای ایده آلبا این وجود نام گزینه دیگری هم مطرح شده است؛ سرخیو آگوئرو که این روزها شایعه جدایی اش از اتلتیکو روز به روز قوت می گیرد. بعید به نظر می رسد که او بتواند تمام خواسته های گواردیولا را تامین کند ولی بازی ساده و شیوه حرکت او در زمین مسابقه و دیدار مدیربرنامه های او با سران بارسا باعث می شود که نتوانیم نام او را در این لیست فراموش کنیم. آگوئرو ممکن است مبدل به انتقال جنجالی و تعجب آور بازار نقل و انتقالات تابستانی شود.آنچه کاملا واضح به نظر می رسد این است که گواردیولا به دنبال بازیکنی است که پیش از این دررختکن بارسا نبوده باشد و می خواهد چهره تهاجمی تیمش را تقویت کند. در مرکز میدان سسک فابرگاس گزینه ایده آلی به نظر می رسد و از این سه مهاجم که نامشان مطرح شد هم به احتمال زیاد دو نفرشان به نوکمپ خواهند آمدو این طور به نظر می رسد که حضور آنها در نوکمپ هیچ مانعی برای مسی نخواهد بود. هر بازیکنی که به بارسا بیاید، لیونل مسی به درخششش ادامه خواهد داد.ویژگی های الکسیس سانچس:1-پپ از او چه می خواهد: بازیکن جناحی گلزن2-تاکتیک بازی: حمله، حمله و حمله3-قیمت: 27 میلیون یورو4- بازیکنی که برای خریدش فروخته می شود:بویان[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
HALA MADRID
سسک فابرگاس بیش از هر زمان دیگری به بارسا نزدیک شده است .
هافبک 23 ساله اسپانیایی در پایان جلسه ای که دیشب با ارسن ونگر مربی آرسنال داشت موفق شد نظر مثبت او را برای انتقال از آرسنال به اسپانیا کسب کند. ونگر تنها به این شرط راضی به ترک باشگاه از سوی فابرگاس شده که مقصد بعدی او رئال مادرید ویا بارسا باشد و اجازه انتقال به تیم انگلیسی دیگری را به او نداده است . ونگر تا قبل از این یکی از مخالفان اصلی انتقال فابرگاس بود و عنوان می کرد برای فتح جام و کسب افتخار به او نیاز دارد اما به نظر می رسد خود او هم متوجه شده توپچی ها با این نفرات به سختی شانسی برای کسب جام در انگلستان و اروپا دارند و از این رو اجازه انتقال فابرگاس را صادر کرده است .مخالفت ونگر در تابستان گذشته یکی از دلایل عدم انتقال فابرگاس به تیم سابقش بارسا بود.
HALA MADRID
فابرگاس: انتخاب بارسلونا دست من نيست
هافبک مورد علاقه بارسلونا معتقد است که آينده او را وکلاي وي و البته مردم رقم ميزنند.
![]()
به نقل از اسپورت کاتالونيا، سسک فابرگاس مهاجم توانمند آرسنال از ناکاميهاي سريالي اين تيم زير سايه جوانگرايي افراطي ونگر خسته شده و قصد دارد اين تيم را ترک کند.
وي از باشگاههاي بارسلونا، رئال مادريد، يوونتوس و منچسترسيتي پيشنهاد رسمي دارد، اما در اين ميان بارسلونا جدي ترين مشتري او محسوب ميشود.
زادگاه وي کاتالونيا است و مردم اين منطقه بي صبرانه در انتظار ورود وي به تيم اول اسپانيا و اروپا يعني بارسلونا هستند.
فابرگاس در اين خصوص گفت: انتخاب تيم جديدم در اختيار من نيست و وکلاي من تعيين کننده هستند، من به آنها اطمينان کامل دارم و معتقدم که بهترين تصميم از سوي آنها اتخاذ خواهد شد.
وي افزود: نظر مردم نيز براي من بسيار مهم است و اگر باشگاه بارسلونا در اين مورد نظر سنجي بگذارد بسيار خوشحال خواهم شد.
HALA MADRID
گوارديولا: قهرماني بارسا حاصل تلاش بازيکنان است نه من
پپ گوارديولا، سرمربي بارسا، نقش خودش در موفقيت هاي بارسا را ناچيز دانست و اعلام کرد که اين بازيکنان تيم هستند که نقش اصلي را در موفقيت هاي کاتالان ها داشته اند.
![]()
این مربی جوان در سه فصل حضور در نوکمپ سه بار پیاپی قهرمان لالیگا شد و دو بار نیز قهرمانی در چمپیونزلیگ را به ویترین افتخارات باشگاه اضافه کرد اما معتقد است این افتخارات حاصل تلاش بازیکنان در زمین بوده است.
او در گفتگویی گفت:" این تیم می تواند همین افتخارات را با یک باشگاه دیگر هم به دست بیاورد اما من نمی توانستم بدون این بازیکنان به چنین افتخاراتی برسم. آنها فوق العاده اند.
من کاری متفاوت با سایر مربیان که در دسته اول یا دوم لالیگا انجام نمی دهم. من خودم را بهتر از دیگران نمی دانم. من تنها تلاش می کنم کارم را به بهترین شکلی که می توانم انجام دهم، با بازیکنان صادق باشم و کسی را گمراه نکنم و ایده های فوتبالی خودم را دنبال کنم."
HALA MADRID
پيكه: بايد مراقب بود؛ با چالشهاي زيادي روبرو هستيم
مدافع جوان بارسلونا آينده تيمش را مبهم و موفقيت در آن را نيازمند هوشياري بازيکنان و مقامات باشگاه دانست.
![]()
به نقل از سايت رسمي باشگاه بارسلونا، جرارد پيکه تصريح کرد: چالشهاي زيادي پيش روي ما قرار دارد و بايد مراقب همه چيز باشيم، سه سال است که ميخواهند بارسلونا را شکست دهند؛ اما از طريق فوتبال و در زمين به هيچ موفقيتي نميرسند. بنابراين اين احتمال وجود دارد که در سال آينده از طرق ديگري به ما حمله کنند.
وي افزود: خاطرات خوشي با بارسلونا دارم و هرگز نمي خواهم اين تيم را ترک کنم، خيلي خوشبختيم که کاپيتاني چون پويول داريم او در فينال ليگ قهرمانان اروپا بازوبند خود را به آبيدال داد تا روحيه بهتري داشته باشد و خودش عقب رفت تا ساير بازيکنان خوشحالي کنند و اين صحنه در نظر ما بسيار ارزش داشت، اين آرزوي هر بازيکني است که جام ليگ قهرمانان اروپا را به عنوان کاپيتان تيمي به نام بارسلونا آنهم در بازي برابر منچستريونايتد بالاي سر ببرد و پويول به راحتي از آن گذشت تا به دوستش اميد براي زندگي ببخشد.
HALA MADRID
داويد ويا از بارسا ميرود
الزام براي خريد روسي، فابرگاس و سانچس بارسلونا را در فروش داويد ويا و کرکيچ مصمم کرده است.
![]()
به نقل از رويترز، باشگاه بارسلونا که با رفتن لوئيس انريکه به رم برخي ستارگان جوان خود در تيم دوم را از دست رفته ميبيند، براي فروش کرکيچ به تيمي بزرگ در انگليس يا ايتاليا اقدام کرده و داويد ويا مهاجم ارزشمند خود را نيز در فهرست فروش قرار داده است.
اين بازيکن در دو سال گذشته بازيهاي بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشت؛ اما در سايه درخشش بازيکناني چون پدرو، مسي، آلوس و بوسکتس تا حدودي از روزهاي اوج خود فاصله گرفت تا جايي که هواداران بارسلونا در هفتههاي پاياني شعار " ياد گلهاي ويا به خير " را سر ميدادند.
خريد سسک فابرگاس از ديد خبرنگاران اسپانيايي بسيار محتمل است و بارسلونا براي تامين منابع مالي راهي جز فروش برخي بازيکنان کليدي خود ندارد.
HALA MADRID
گوارديولا: اين بارسا با هر مربي قهرمان است
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا در اظهاراتي معني دار و مشکوک گفت: اين بارسا با هر مربي قهرمان است.
![]()
به نقل از اسپورت کاتالونيا، در حالي که هواداران بارسلونا در کنار بازيکنان اين تيم بي صبرانه در انتظار تمديد قرارداد گوارديولا با بارسلونا هستند به نظر ميرسد پولهاي قطري موفقتر از اشکهاي کودکان کاتالونيايي عمل کرده است.
گوارديولا از قطر براي هدايت تيم ملي اين کشور پيشنهاد 35 ميليون يورويي دريافت کرده و حتي چند باشگاه قطري نيز حاضرند با همين ميزان او را به خدمت بگيرند.
اين درحالي است که وکيل گوارديولا براي تمديد قرارداد وي با بارسلونا پيشنهاد دريافت مبلغ 45 ميليون يورو براي دو سال را کرده و گفته است: گوارديولا مديون بارسلونا نيست که در انتخاب راه خود چيزي جز مسائل مالي را در نظر بگيرد.
گوارديولا نيز در نشست خبري روز گذشته خود گفته است: اين بارسا با هر مربي قهرمان است، اگر مربيان بزرگ جهان که کم هم نيستند براي هدايت بارسلونا بيايند هيچ مشکلي براي اين تيم با اين بازيکنان بزرگ پيش نميآيد، وقتي ريکارد رفت همه نگران بارسلونا بودند؛ اما ديديد که من هم مشکلي نداشتم چون در باشگاهي کار ميکنم که همه اصول باشگاهداري در آن رعايت ميشود و مربي تنها نگران پياده شدن افکار خود در زمين است.
اين اظهارات، نويسندگان کاتالونيايي و بازيکنان بارسلونا را به شدت نگران کرده و بار ديگر شايعه رفتن گواريولا به قطر را بر سر زبانها انداخته است.
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)