سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
کرایف تولدت مبارک
به نظر من گواردیولا نباید از بارسا بره چون حالا حالا ها کار داره پپ جون
باید یه 6 تا جام دیگه برامون کسب کنه
بچه ها دیشب هیچی منو ناراحت نکردولی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عکس منو اتیش زد![]()
Argentina te quiero para siempre
تولد کرایوف اسطوره ی فوتبال جهان و بنیان گذار لاماسیا رو تبریک میگم...
تو یکی از سایتهای طرفدار بارسا یکی یه کامنت باحالی گذاشته بود که تو اوج ناراحتی باعث شد بخندم:
رونالدو: خدای فوتبال مرا فرستاد تا به زمینی ها فوتبال یاد بدم.
شاه مسی: چرند نگو, من یادم نمی یاد کسی رو فرستاده باشم!!!
منم تولد سلطان و اسطورمون رو تبریک میگم.کرایف کسی هست که ما موجودیتمون تو این تایپیک رو هم از اون داریم.کرایف کسی هست که واقعا لقب استاد رو باید داشته باشه.حالا از اینا که بگذریم بازیکنی بود که از خارج از محوطه چیپ میزد اونم چیپ کات دار.واقعا دقیق ترین شوت زنی تاریخ فوتبال رو داره.کاش الان یکی مثل خودش رو با اون قدرت شوت زنی تو تیم داشتیم.واقعا خدا فقط یک نفر رو توی فوتبال افرید که انقدر تاثییر گذار بوده.کرایف سلطانمونه.امیدوارم 1000000000000000 سال دیگه زنده باشه
دوستان از این به بعد هرکس گفت یوفا و پلاتینی از بارسا حمایت میکنن شما هم تایید کنید بگید ما عاشقشونیم.اونا میخوان با این حرفاشون قهرمانی های ما رو خراب کنن خب ما هم از پلاتینی تشکر میکنیم که 4 سال از نظر اونا باعث شد زیر بارسا باشن.اینطوری خیلی بیشتر زورشون میاد تا ما بخواییم چیز دیگه ای بگیم.
زنده باد پلاتینی
منم که هیچ بازیکنی رو به اندازه ی مسی دوست ندارم خیلی ناراحت شدم و کلی حسرت خوردم.
این صحنه دقیقا مثل صحنه ای بود که از آرژانتین از جام جهانی حذف شد و تو رختکن گریه میکرد و مارادونا بهش دلداری می داد.
نمیدونم دیشب گواردیولا بهش دلداری داده یا نه
اگه نداده باشه خودش میدونه و جوونش![]()
آخ آخ من که خودم داشتم عین ابر بهار اشک می ریختم
ولی خودمونیم باختمون حداقل باعث شد دیگه بعضیامون مجبور نباشن توی امتحانات خرداد بشینن فوتبال ببیننو البته تیمم یه خورده زود تر به فکر فصل بعد می افته و بهتر می تونه خودش رو جمع و جور کنه
تولد کرایف یکی از بزرگترین و محبوب ترین اسطوره های فوتبالم تبریک میگم ایشالا فصل بعد که روسل رفت برگرده!![]()
تولد کرایف اسطوره ی بارسلونا رو تبریک میگم
زنده باد بارسا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)