اين به دور از انصافه،بازيكن سالارى تا چه حد؟! اگه قرار بر جريمه باشه بايد هر دو به يه اندازه جريمه بشن هر چند جبارى تاثير گذارترين بازيكن تيم باشه ولى تو زمينه اخلاقى نبايد بين افراد تفاوت قائل شد
اين به دور از انصافه،بازيكن سالارى تا چه حد؟! اگه قرار بر جريمه باشه بايد هر دو به يه اندازه جريمه بشن هر چند جبارى تاثير گذارترين بازيكن تيم باشه ولى تو زمينه اخلاقى نبايد بين افراد تفاوت قائل شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رامین همتی مسوول امور اجرای کانون هواداران باشگاه استقلال تهران اظهار داشت:مجتبی جباری در حدی نیست که بخواهد علیه کادرفنی مصاحبه کند.این آدم را از کودکی می شناختم و یادم می آید که با بقیه مربیان هم به مشکل برخورده بود.قلعه نوعی نمونه بارز آن است که جباری نتوانست کار کند و حالا با مظلومی به مشکل خورده است.جباری دو سال مصدوم بود اما در استقلال ماند.مظلومی و هواداران استقلال مرد بودند که پای او ایستادند و تشویقش کردند.
وی ادامه داد:جباری فکر می کند چون چند گل زده دیگر بهترین بازیکن دنیاست.اگر او بهترین بازیکن جهان شود دیگر هیچ کسی را نمی شناسد.جباری فراموش نکند زمانی که در تيم های پایه استقلال بود،گریه می کرد تا برای دقایقی بازی کند.او دو سال با پای مصدوم از پول بیت المال باشگاه استقلال ارتزاق کرد.
همتی گفت:استقلال صدرنشین لیگ است و نمی دانم که چرا حاشیه سازی می کنند.در کانون هواداران اجازه نمی دهیم که جباری علیه استقلال و کادر فنی مصاحبه کند. دیروز با لباس سیاه به ورزشگاه رفتیم و به خاطر ایام محرم عزاداری هم کردیم.بیش از 60 لیدر خواهان برخورد با جباری هستند.من به جای هواداران از هوادارن عذرخواهی می کنم و امیدوارم به حق این روزهای عزیز مجتبی جواب کارش را ببیند که دل میلیون ها هوادار را شکست.شماره 8 بر تن بازیکنان بزرگی بوده وجباری نشان داد که لیاقت پوشیدن این پیراهن را ندارد.
نقل از وبلاگ هواداران متعصب تاج
ققنوس
کرار اصلا به فکر این نیست که واسه چه تیمی بازی میکنه و درک نمیکنه ........ حاجی میخواد معاوضه اش کنه ...بهترین کارو میکنه ...... بازیکن وطنی خودمون بهتر از این عراقی های پر ادعا هستند
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
خب دربی در راه و ما داریم خودمونو آماده میکنیم واسه 4 برد پیاپی .......... پرسپولیس خط دفاع به شدت افتضاحی داره و ما میتونیم از این فرصت استفاده کنیم و 6 تایی شون کنیم ........ با نبود نصرتی و شیث و اومدن ممدوتالراحت میشه گلبارانشون کنیم
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
یه سوال داشتم جباری تو دربی 18 اذر بازی میکنه یا نه![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ولی هرچی باشه ما تو جام حذفی شانس نداریم
الان هم که جباری با مظلومی در افتاده روحیه نداره کرار هم همین طور![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
اتفاقا برعکس من فکر میکنم جباری به خاطر انتقادهای شدیدی که ازش شده و حتما هم به گوشش رسیده که هوادارا چقد از دستش عصبانی هستن(کافیه یه نگاه به سایتهای هواداری بندازه) و عذرخواهی هم کرده،سعی میکنه بهترین بازیشو ارائه بده تا این ناراحتیها رو از بین ببره.
اصلا من فکر میکنم این قضیه جباری واسه دربی73 بد هم نشد.شاید بازیکنا فکر میکردن پرسپولیس واسه انتقام میاد و استرس داشتن اما حالا میان که ببرن و خودشونو ثابت کنن.
تنها نگرانی من اینه که خسرو بازم مصدوم بشه و ادامه لیگ و لیگ قهرمانان رو از دست بده
ایشالا طلسم گلزنی فرهاد که با گلزنی توی دربی72گریبانگیرش شده
توی دربی 73شکسته بشه
ققنوس
با امدن جباری تیم کامل میشه و برای بازی با پرسپولیس اگه خدا بخواد همه اماده هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)