Design & Developed BY Patira

صفحه 36 از 76 نخستنخست ... 26343536373846 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 759
    کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

بارسلونا اخبار کمپ آبی و اناری فصل 2012-2013

[b]سلام دوستان خسته نباشید
    .با تموم شدن فصل 2011-2012 نیاز به یک تایپیک مربوط به اخبار در فصل جدید بود .در این بخش اخبار رو از سایت های دیگه کپی پیست کنید منبع هم خواستید بگید ولی لطفا از دادن پست های اسپم ( دست نوشت خودتون) در این تایپیک خودداری کنید.این تایپیک مخصوص اخبار نوشته شده در منابع خارج از دربی هست.لطفا فقط دوستان بارسایی این بخش رو بگردونن تا اخبار جانب دارانه راهی به این تایپیک پیدا نکنه.
    گذاشتن اخبار از سایت های گل و ورزش3 ممنوع است
    موفق و پیروز باشید دوستان ابی و اناری
    ویرایش توسط David7 : 09-26-2012 در ساعت 13:54

2. 13 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

كارلوس: رونالدو از رسيدن جايزه به اينيستا ناراحت است

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ستاره سابق رئال مادريد علت ناراحتي كريستيانو رونالدو را رسيدن جايزه بهترين بازيكن اروپا به اينيستا مي‌داند.

رونالدو در هفته سوم رقابت هاي لاليگا مقابل گرانادا نمايش خوبي داشت و دو گل به ثمر رساند اما بر خلاف بازيهاي گذشته اصلا بعد از گلزني ابراز خوشحالي نكرد و پس از پايان بازي گفت كه ناراحت است وسران باشگاه رئال دليل آن را مي‌دانند.

اين حركت رونالدو بازتاب گسترده‌اي در رسانه‌ها داشت و افراد مختلفي به سخن گفتن در اين زمينه پرداختند.

بعضي از رسانه‌ها خبر دادند كه علت ناراحتي رونالدو به اظهارات اخير مارسلو بر مي گردد كه شايستگي كاسياس را براي كسب توپ طلاي فوتبال جهان بيش از رونالدو دانست اما روبرتو كارلوس ستاره سابق رئال مادريد نظر ديگري دارد وبر اين باور است كه علت نارحتي ستاره رئال به اندرس اينيستا بر مي‌گردد.

كارلوس در گفتگو با راديو ماركا اسپانيا گفت: بر اين باورم كه علت ناراحتي رونالدو به رسيدن جايزه بهترين بازيكن اروپا به اينيستا بر مي‌گردد. او مطمئن بود كه اين جايزه به او مي‌رسد و خود را براي آن آماده كرده بود.

(ازاین بیشتر هم انتظار نمیره)

4. کاربر روبرو از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

تیتو ویلانوا: "کسب نه امتیاز در اول فصل مهم است"

سرمربی آبی اناری ها از نحوه شروع لیگ توسط تیمش راضیست و از اینکه تیم "در طول بازی های فصل پیشرفت خواهد کرد" مطمئن است.

زوبی زارتا: "ما سخت تلاش کردیم"
    مدیر ورزش فوتبال بارسلونا تلاشی که بازیکنان از خود نشان دادند برای کسب پیروزی مقابل والنسیا را ستود. بارسا که صدرنشن جدول است، 9 امتیاز از مقدار ممکن را کسب کرده است. زوبی معتقد است که تیم "در دادن پاس های نهایی در لحظه حساس کمی مشکل داشت" بخصوص در نیمه دوم. با این حال زوبی زارتا گفت که "تیم قادر بود در کل زمان بازی مقابل حریفی که همیشه خوب دفاع میکند، جنگنده باشد".
    پس از آنکه زوبی زارتا گل آدریانو را "فوق العاده" خواند، درباره جایزه بهترین بازیکن سال اروپای اینیستا صحبت کرد: "هر سه بازیکنی که در موناکو حضور داشتند-اینیستا، مسی و رونالدو-فوق العاده هستند. هرکسی که فوتبال را دوست دارد، آندرس را دوست دارد. او فوتبالی جادویی و بینظیر در خود دارد. ما از داشتنش خیلی خوشحالیم."
    قبل از بازی یکشنبه مقابل والنسیا در کمپ نو، تیتو ویلانوا که بازی را از سکوهای ورزشگاه نظاره میکرد، مختصرا از گلزنی تیمش و کسب 9 امتیاز ممکن پیش از بازی های ملی سخن گفته بود. تیم ناامیدش نکرد و بارسا همچنان با کسب 100% امتیاز ها صدرنشین است. سرمربی آبی اناری ها همچنین بازیکنانش را به خاطر چنین همکاری بخصوص "در بازی مقابل اوساسونا در ورزشگاه همیشه دشوار ال سادار" یا والنسیا ستود.
    کیفیت ما بهبود خواهد یافت
    ویلانوا اشاره کرد که "کسب 9 امتیاز از 9 امتیاز ممکن مهم است" ولی گفت که هنوز مانده تا بازیکنانش به نهایت ظرفیتشان برسند. "باید پیشرفت کنیم تا سطح بازیمان بهبود یابد" البته زمانبر است. او گفت اگرچه برای اظهار نظر درباره کیفیت کلی تیم زود است نتیجه گیری شود، "ما لحظات فوتبالی زیبایی داشته ایم"
    درباره مسابقه مقابل والنسیا، سرمربی آبی اناری ها به اهمیت "اتمام بازی بدون دریافت گل" تاکید کرد. ویلانوا این نکته را در نظر گرفت که "ما بازی را در کنترل خود داشتیم" بخصوص در نیمه اول "خستگی ناشی از دیدار برنابئو" در نیمه دوم ظهور کرد.
    تحلیل سانگ
    ویلانوا پس از اینکه الکس سانگ در اولین بازی رسمی اش برای بارسا در ترکیب ثابت بازی کرد، او را مورد ستایش قرار داد: "او بازی عالی به نمایش گذاشت. او تنها چند جلسه با ما تمرین داشت. او خیلی زود چیزها را فرامی گیرد. بازیکن باهوشیست، با توپ هوشمندانه کار میکند و هم تیمی هایش در زمین را خوب پیدا می کند. او اولین آزمایشش در کمپ را با موفقیت کامل پشت سر گذاشت."
    سرمربی همچنین درباره نمایش سسک نظراتش را ابراز کرد. ویلانوا معتقد است که "این هافبک در کل بازی خوبی ارائه کرد. اگرچه دو موقعیت مسلم گلزنی داشت که "طبیعتا باید تبدیل به گل می شدند". در مورد پدرو نیز گفت: "او شروعی فوق العاده در فصل داشته است. او بازیکنیست که فرای چیزهایی که او برای تیم به همراه دارد، همواره موقعیت هایی برای گلزنی دارد. او در دفاع نیز پر تلاش است و توپ های زیادی را بازپس می گیرد".

6. کاربر روبرو از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

خوشحالي آدريانو از اولين گلش در کمپ نو

اين بازيکن برزيلي تاکنون در بارسا 5 گل بثمر رسانده است، اما گل پيروزي بخشش در مقابل والنسيا اولين گل وي در کمپ نو بود.

"هر بازي باعث ميشود تا به بازي اصلي خود نزديک تر شويم و مطمئنم بالاخره به آن نقطه اي که ميخواهيم ، ميرسيم.

"ايجاد اختلاف امتياز با حريفي مثل رئال مادريد بسيار مهم است."
    آدريانو کوريا که در سال 2010 به بارسا پيوست و بالاخره اولين گلش را در کمپ نو بثمر رساند گفت :"مانند اين کار را قبلا چند بار امتحان کرده بودم. اکنون زمان آن رسيده بود که در خانه اين کار را انجام دهم." اين پنجمين گل وي براي بارسا و دومين گلش در ليگ بود. مشخص بود که در مصاحبه اي با "ال مارکادور" در بارسا تي وي بعد از بازي مقابل والنسيا آدريانو در وضعيت خوبي بسر ميبرد و درباره ي بازي گفت :"ميدانستيم که بازي سختي خواهد بود و بايد تا آخرين لحظات مبارزه کنيم."

بازگشت به ريتم سابق

در حاليکه تيم هنوز 100% توانايي هاي خود را بنمايش نگذاشته، آدريانو فکر ميکند که گذر زمان به رسيدن به آن نقطه کمک خواهد کرد. "هر بازي باعث ميشود تا به بازي اصلي خود نزديک تر شويم و مطمئنم بالاخره به آن نقطه اي که ميخواهيم ، ميرسيم. دغدغه ي شخصي او ، دوري از مصدوميت ها و اينکه قادر باشد بهترين نمايش را از توانايي هاي خود نشان دهد ميباشد.

با شروع بسيار خوب و بدست آوردن 9 امتياز از سه بازي ، آدريانو اضافه کرد :"ايجاد اختلاف امتياز با حريفي مثل رئال مادريد بسيار مهم است."

در پايان آدريانو نظرش را راجع به رقابت در پستي که بازي ميکند ، با يوردي آلبا بازيکن جديد بارسا اعلام کرد. " اين براي تيم و حتي براي مربي بسيار خوب است، بخاطر اينکه او در ذهن خود هميشه ترديد خواهد داشت." سپس گفت :"اين به آن معناست که همه ي بازيکنان ميدانند که براي رقابت بايد در بهترين فرم خود باشند."

8. کاربر روبرو از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

خوشحالي بازيکنان بارسا از شروع بسيار خوب لاليگا

بازيکنان بارسا به سختي پيروزي در مقابل تيم مائوريسيو پلگرينو اشاره کرده و از شروع بسيار خوب تيم در ابتداي لاليگا خوشحال بودند

ژاوي گفت : "بازي خوبي در خانه بنمايش گذاشتيم. بايد در بعضي از موارد پيشرفت کنيم، اما خوب بازي کرديم."

آندرس اینیستا :"اين خاطره اي خواهد بود که هميشه در قلبم خواهد ماند. "

الکس سانگ :"کاري که بعد از بدست آوردن توپ ميکردم ، پاس دادن سريع به هم تيمي هايم بود."
    بازيکنان آبي و اناري پوش به اهميت 9 امتيازي که قبل از شروع بازي هاي ملي بدست آوردند اشاره کردند. صدرنشين جدول تک گل خود در برابر تيم پلگرينو را حفظ کرد ، در حاليکه در دقايق آخر بازي تيم حريف ميتوانست گل تساوي را در کمپ نو بثمر برساند. ژاوي هرناندز گفت : "اين 3 امتياز بسيار مهم بود. با يک گل برتري به اين معناست که هر لحظه ممکن است بازي به تساوي کشيده شود. ما بازي خوبي را در برابر حريفي خطرناک بنمايش گذاشتيم."

اين هافبک مياني تلاش تيمي بازيکنان را ستود :"من به گونه اي بازي کردم تا تيم به پيروزي برسد. ما در نيمه ي اول به آنچه ميخواستيم رسيديم و گل دوم نيز ميتوانست آرامش بيشتري به ما بدهد. والنسيا رقيبي سختکوش است، و اگر نتيجه را 2-0 نکنيد آن ها خطرناک تر هم ميشوند."

شروع بسيار خوب لاليگا

کاپيتان دوم بارسا ، با توجه به اينکه تيم هنوز بطور کامل از بازي سخت در مقابل مادريد که تيم 70 دقيقه 10 نفره بازي کرد ريکاوري نکرده بود ، درباره ي شروع بسيار خوب تيم در ابتداي لاليگا صحبت کرد :"ما در دو بازي خانگي در سطح خوبي بازي کرديم. بايد در مواردي پيشرفت کنيم، اما در فرم خوبي بسر ميبريم. کارمان را بخوبي انجام داديم، احساس خوبي در زمين داشتيم."

آناليز هم تيمي هاي ژاوي از زبان خودش

اين بازيکن راجع به چند هم تيمي خود نيز صحبت کرد. درباره ي سسک فابرگاس گفت:" او بازيکن مهمي براي تيم ميباشد، او در جريان يافتن بازي ما بسيار موثر است. او ميتواند گل هاي زيادي بثمر برساند، او در ادامه ي فصل بازيکني کليدي براي تيم خواهد بود."

درباره ي الکس سانگ گفت :" او بازيکن بسيار خوبي است. او شبيه به بوسکتس بازي ميکند: او به بازي تعادل ميدهد و توپ هاي زيادي را حريف ميگيرد. از لحاظ تاکتيکي و جايگيري بسيار خوب عمل ميکند."

صحبت هاي بازيکنان بعد از بازي :

آندرس اينيستا

"ميتوانستيم اگر از فرصت ها بهتر استفاده ميکرديم برد بهتري نيز بدست آوريم. اگر شانس گلزني داشته باشيد و از آن ها استفاده نکنيد ، هميشه حريف شما شانس هاي گلزني در پايان بازي بدست خواهد آورد. تم ميتوانست با نتيجه ي 0-2 راحت تر ادامه دهد ، بايد در بعضي از موارد پيشرفت کنيم."

در مورد تشويق او در کمپ نو گفت :"اين خاطره اي خواهد بود که هميشه در قلبم خواهد ماند. اين هواداران بزرگ شدن مرا ديده اند و محبت خاصي به من دارند."

با اشاره به جايزه اي که دريافت کرد :"چيزي که مهم است جزو سه نفر قرار گرفتن بود. اين چيزيست که رضايت بخش است. اگر جايزه را ببريد ، عالي خواهد بود. اما اين جايزه فقط براي من نيست، اين براي همه ي بازيکنانيست که آنجا بودند(فيناليست ها)."

پدرو رودريگز

"ما بازي هاي خوبي بنمايش گذاشتيم و در مقابل حريف هاي خوبي پيروزي شديم. بايد به همين روش ادامه دهيم."

دربازه ي سسک گفت :"او بازيکني فوق العاده است و بازي خوبي را پشت سر گذاشت. وقتي بازيکن بارسا هستي اين سخت خواهد بود که دقايقي را براي بازي کردن بدست آوري، بازيکنان زيادي رد تيم حاضر هستند. آرزو ميکنم هيمشه آماده باشد زيرا بازيکن بسيار مهمي براي تيم است."

"بازي سختي بود، بازکنان والنسيا بخوبي در زمين جايگيري ميکردند. اما ما سه امتياز را گرفتيم، و اين مهم است که در خانه نباخته ايم."

"در بازي با هم تيمي هايم بسيار راحتم و به تلاش خود ادامه خواهم داد."

"والنسيا تيم بسيار خوبي است. خوشبختانه پيروز شديم و از سه امتياز بدست آمده خوشحاليم."

درباره ي جايزه ي اينيستا افزود :"او بخاطر فصلي که گذراند شاسته ي اين جايزه بود. لئو مسي نيز همچنين."

الکس سانگ

"کاري که بعد از بدست آوردن توپ ميکردم ، پاس دادن سريع به هم تيمي هايم بود."

"باورنکردني بود، هواداران هميشه با تشويق کردن سعي ميکنند به ما کمک کنند. بسيار مهم است که پيروز شديم."

يوردي آلبا

"بازي خاصي بود. اکنون من بازيکن بارسا هستم ، اما زمان زيادي را در تيم مقابل سپري کردم و دوست هاي زيادي در آنجا دارم."

"بايد پيشرفت کنيم، و همه ي امتيازات را بدست آوريم. ميتوانيم بدون هيچ گونه نگراني به تيم هاي ملي خود بپيونديم. ما خوشحاليم اما هنوز تعداد زيادي بازي در لاليگا باقي مانده است."

درباره ي سانگ گفت :"او بازي بسيار خوبي در برابر رئال مادريد انجام داد، او نکات مثبت زيادي به تيم اضافه خواهد کرد."

10. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

صحبت هاي تيتو اعتماد به نفس زيادي به من داد

الکس سونگ، خريد جديد باشگاه بارسلونا، بعد از اولين حضورش در ترکيب اصلي بارسا در ديدار اين هفته مقابل والنسيا، از حمايت هاي تيتو ويلانووا، سرمربي تيمش، تشکر کرد.

اين هافبک کامروني که در اين تابستان از آرسنال به بارسا پيوست، بعد از حضور چند دقيقه در ديدار سوپرکاپ مقابل رئال، اين هفته در ديدار با والنسيا در ترکيب اصلي قرار گرفت.

او در گفتگو با نشريه اسپورت گفت:" سرمربي پيش از ديدار با من صحبت کرد و توضيح داد که چه انتظاري از من دارد.

اين مسئله واقعا به من کمک کرد تا آرامش پيدا کنم و اعتماد به نفس زيادي به دست بياورم. هم تيمي هايم هم با من صحبت کردند و اين هم کمک زيادي به من کرد.

مي دانم که در بارسا دادن پاس هاي مستقيم اهميت زيادي دارد. مسئله اي که به نحو عجيبي، گاهي از حمل توپ و حفظ آن راحت تر است."

بارسا با سه پيروزي در سه هفته ابتدايي فصل جديد لاليگا، در صدر قرار دارد.

12. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

بارسلونا

تیتو ویلانووا و مردانش حضور کاملی در لالیگا دارند و 2 امتیاز از مایورکا، مالاگا و رایو جلو می باشند. هرچند این رکورد عالی بدون نقش کلیدی الکس سانگ، آدریانو کوریا و مثلث ژاوی، اینیستا و مسی ممکن نبود.

الکس سانگ:

هیچ خبری به اندازه ی روند بهبود موقعیت این هافبک دفاعی در تیم نمی تواند خوشایند باشد. با وجود بازیکنانی همچون ژاوی، مسی و اینیستا در زمین، گاهی فعالیت دیگر آبی و اناری ها در پست اختصاصی شان به چشم نمی آید، اما این مسئله کار را آسان تر نمی کند. هفته گذشته تیتو ویلانووا توضیح داد که الکس سانگ، ضمن یادگیری مفهوم سبک بازی بارسلونا باید همچنان بازی در پست اختصاصی خود را نیز بیاموزد. با توجه به این که او در بازی مقابل والنسیا در نیوکمپ در ترکیب اصلی تیم حضور داشت، به نظر می رسد که وی سرعت یادگیری بالایی دارد. سانگ، که در پستی بازی کرد که معمولا به سرجیو بوسکتس اختصاص میابد، در حالی که حمایت کافی از ژاوی به عمل می آورد تا سرعت بازی را کنترل کند، اجرایی بی صدا و مرتب برای حفط خط دفاعی بارسا نیز انجام داد. توانایی داشتن اجرایی همچون بوسکتس شاهکاری قابل ستایش و عاملی است که این بازیکن سابق آرسنال باید به آن افتخار کند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    آدریانو کریا:

آدریانو سه هفته پیش گفت: «من در بهترین شرایط بازی ام هستم؛ بهترین فرمی که در تمام طول حرفه‌ام داشته ام.» این مدافع چپ برزیلی، که به خاطر توانایی حضورش به عنوان یک مهاجم معروف است، آن چه بیان کرده بود را در بازی مقابل والنسیا اثبات کرد. آدریانو نه تنها به اجرای بی عیب ویکتور والدس کمک کرد، بلکه گلی به ثمر رساند که باعث کسب سه امتیاز بازی توسط بارسلونا شد. این بازیکن برزیلی در دفاع محکم بود و در سمت چپ زمین تهدیدی برای ژوائو پریرا به حساب می آمد. این بازیکن آبی اناری بر خلاف این که بیشتر وقت خود را صرف بازی در والنسیا کرده است، توانست چندین بار خط دفاع والنسیا را دچار مشکل کند. رکورد بارسا در لالیگا به خاطر گل او قطعی است. اکنون تیم با دو امتیاز اختلاف از مایورکا، مالاگا و رایو، در صدر جدول لالیگا قرار دارد.

مثلث مسی، ژاوی و اینیستا:

اگر هر یک از این سه فینالیست توپ طلای سال 2010 در این مقاله بخشی مختص به خود داشتند، عدالت بهتر برقرار می شد، اما اجرای منسجم آن ها در این بازی، امکان بررسی کلی‌تری را مهیا کرد. این سه بازیکن در حدود 200 پاس بین خود رد و بدل کردند که بیشتر آن ها موفق بود و کمک اصلی در بدست آمدن مالکیت توپ 63% بارسا در مقابل والنسیا بود. ژاوی بازی را با ارزیابی پایانی 96.6%، اینیستا با 96.4% و مسی با 83.4% به پایان رساندند. این سه بازیکن - مسی بسیاری از زمان بازی را در میانه زمین گذراند - مسیر پاس دهی را کنترل می کردند و دقت داشتند که توپ با سرعت کافی در طول زمین نیوکمپ به حرکت درآید تا والنسیا بیشتر طول بازی را به تعقیب بارسا بپردازد.

The King

14. 2 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

بارسلونا

عکس روز:بازیکنان تیم ملی در تور تیم ملی

The King

16. کاربر روبرو از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده است .

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

بارسلونا کريوف: رئال احترام گذشته را ندارد

يوهان کرويف، اسطوره سابق باشگاه بارسلونا در گفتگو با راديو کاتالونيا به آناليز آنچه اين روزها در فوتبال اسپانيا مي گذرد پرداخته است.

متن صحبت هاي او را در اينجا مطالعه کنيد:

*عملکرد تيتو ويلانوا در تيم اصلي را چطور مي بينيد؟ فکر مي کنيد که دلها براي چهره پپ گوارديولا تنگ بشود؟

وقتي کسي را درکنارت داري و وقتي کسي را روبرويت داري، شرايط يکسان نيست. اينها دو مورد متفاوت هستند. اميدواريم که تيتو عملکرد خوبي داشته باشد ولي از الان نمي شد چيزي را دانست. زماني که ريکارد و گوارديولا روي کار آمدند، هيچ وقت نيازي به نگران شدن نبود؛ چون هر دوي آنها سابقه کاري داشتند و برروي نيمکت تيمي اين چنيني تجربياتشان را نشان داده بودند. هيچ شک و شبهه اي وجود نداشت.حالا اين چالش پيش روي تيتو است. ولي اين چالش مي تواند وجهه مثبتي هم داشته باشد؛ چرا که تيتو 4 سال درکنار پپ بوده. گوارديولا ،هيچ وقت دستيار کسي نبوده. آينده خواهد گفت که چه اتفاقي رخ خواهد داد ولي لازم نيست که مربي تيم فوتبال را به بازيکنان آموزش دهد؛ او بايد تيم را مديريت کرده و چيزهاي ديگري را به شاگردانش بياموزد. اميدواريم که همه چيز خوب پيش برود؛ هرچند که هنوز خيلي زود است.

*نظرتان درمورد خريد الکس سانگ و جوردي البا چيست؟

بايد عملکرد خريدهاي تابستاني را ببينم. آلبا اين امتياز را دارد که قبلا اينجابازي کرده است. سانگ در انگليس عملکرد خيلي خوبي داشت ولي فوتبال انگليس با فوتبال اسپانيا متفاوت است. سطح بازي در بارسلونا خيلي بالاست و بايد ببينيم که آيا سانگ به اين سطح مي رسد يا نه

*نظرتان درمورد رئال چيست؟ فکر مي کنيد که فشارها برروي اين تيم ممکن است که به شاگردان مورينيو ضربه بزند؟

اصلا نبايد رئال را دست کم بگيريم. اين فصل رئال تيم واقعا قدرتمندي دارد و بارسا تنها موقعي مي تواند مقابل رئال موفق شود که بازيکنانش با 100% آمادگي به ميدان بروند. در غير اين صورت، عملکرد تيم خيلي افت خواهد کرد. احساس مي کنم که رئال پيش از اين احترام فراواني در دنيا داشت و حالا در حال از دست دادن آن است؛ همه چيز در فتح جام ها خلاصه نمي شود. مسائل و نکات مهم ديگري هم هست که بايد مراقب آنها نيز بود.

*در روز 20 آگوست، در جريان جام خوان گامپر، مراسم بيستمين سالگرد اولين قهرماني اروپايي بارسا برگزار شد. مراسم بزرگداشت تيم رويايي اي بود که شما مربي اش بوديد. چرا در جشن شرکت نکرديد؟

من به جشن نرفتم چون فايده اي نداشت. برگزاري جام خوان گامپر در زماني که رقابت هاي لاليگا آغاز شده معنايي ندارد. نمي توان تيم را در يک ورزشگاهي که نيمه پر است معرفي کرد.

*کاملا روشن است که اختلافات زيادي با اعضاي کادر مديريتي ساندرو روسل داريد

آنچه من را با آنها جدا مي کند، فلسفه ماست. براي آنها پول در اولويت اول است و از نظر من مسائلي به مراتب مهمتر از اينها وجود دارد.

*خيلي ها هنوز به ياد دارند که شما عنوان رئيس افتخاري باشگاه را لاپورتا به شما اهدا کرده بود را به روسل پس داديد. اين پست را دوست نداشتيد؟

من تمايلي به اين ندارم که رئيس افتخاري باشگاه باشم. چون اگر من به آينه نگاه مي کنم، فکر مي کنم که به عنوان يک بازيکن و يک مربي، ارزش بالايي براي بارسايي ها دارم و خودم را کاملا جداي از نامزد رياست افتخاري باشگاه که رئيس باشگاه به من اهدا کرده بود مي بينم.

*شما مي گوئيد که روساي کنوني بارسا پول را دوست دارند. ديگر از چه چيزهاي تيم مديريتي روسل خوشتان نمي آيد؟

من هيچ وقت نمي پذيرم که يک باشگاه، بخش هاي آماتورش را تعطيل کند. اگر اين اتفاق وقتي که من رئيس افتخاري باشگاه بودم، رخ مي داد، شايد زودتر از اينها اين عنوان را پس مي دادم.

*اگر پيشنهادي براي مربيگري به شما ارائه شود، مي پذيريد؟

ديگر هيچ وقت مربيگري نخواهم کرد. همه ما يک تاريخ انقضا داريم. الان بايد نسل جديدي از مربياني که به دنياي فوتبال مي ايند، مربيگري کنند.

varzesh3.com

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

18. کاربر روبرو از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده است .

مدیر هواداران بارسلونا

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    سعید

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653

بارسلونا

اخبار کوتاه 4 سپتامبر

با ارزش ترین تیم ها از نظر قیمت بازیکنان ( میلیون یورو ) :

بارسلونا 664

رئال مادرید 584
    منچستر سیتی 471
    منچستر یونایتد 449
    چلسی 420
    بایرن مونیخ 416
    یوونتوس 315

بیشترین گلزنان تاریخ چمپیونزلیگ
    رائول 71
    ون نیستلروی 60
    شوچنکو 59
    مسی 51

کازورلا ( آرسنال ) : من تحسین میکنم آندرس رو خیلی زیاد ، هم به عنوان یک فرد و هم به عنوان یک فوتبالیست . او یک بازیکن متفاوت و همچنین سزاوار این جایزه است

بهترین گلزنان این فصل لالیگا در این 3 بازی
    مسی 4
    هیگواین و فالکائو 3

توییتر پیکه : در حال ترک سینما ! عجب فیلم توپی ، "میراث بورن"

بعد از دوره گواردیولا در سال 2010-2009 ، بارسا توانست سه بازی اول خود را با برد پشت سر بگذارد

نلسون والدز ( والنسیا ) : من همیشه در فکر بارسا هستم

اوگوچی اونیو ( مالاگا ) : از لحاظ تکنیکی لالیگا در جهان بهترین است و مالاگا توانایی مبارزه با رئال و بارسا را دارد

بهترین پاسور تا اینجای لیگ در بارسا
    اینیستا و تیو 2
    آلبا ، الکسیس ، ماسچرانو ، مسی ، پدرو و ژاوی 1

یوهان کرویف : آلبا دارای یک مزیت ویژه است و آن بازی کردن در دوره های قبل برای بارسا ، الکس سانگ در انگلستان عالی بود ولی هنوز باید به او فرصت داد

از زمان آغاز فصل گذشته تا به اکنون ، لیونل مسی توانسته 49 گل را در 30 بازی رسمی برای بارسا در نوکمپ بثمر رساند

یوسف العربی ( گرانادا ) : رئال مادرید در سرتاسر جهان معروف است ، اما من طرفدار بارسا هستم

مدیر ورزشی بارسا " زوبی زارتا " خبر تمدید قرارداد پویول را بعد از تعطیلات بیان کرده

آخرین باری که مسی در یک بازی لیگ تعویض شد مربوط به بازی با ویارئال در تاریخ 2 آوریل 2011

آلوز در یکشنبه شب دچار مصدومیت از ناحیه همسترینگ شد . 14 نوع از 39 مورد مصدومیت تیم مربوط به مصدومیت از ناحیه همسترینگ بوده است

بودجه بارسا برای فصل 2013-2012 : 470 میلیون یورو درآمد و 36 میلیون یورو سود

به احتمال زیاد یک همه پرسی در تاریخ 22 سپتامبر برای ایجاد ورزشگاه جدید در میان اعضای باشگاه مطرح خواهد شد

جدال بارسا و رم برای بویان که بارسا میتواند با 13 میلیون یورو این بازیکن را درسال 2013 برگرداند ، اما رم هم میتواند با پرداخت 28 میلیون یورو دیگر او را نگه دارد ( درحال حاظر 12 میلیون دیگر باید بپردازد )

تنها 2 بار درتاریخ بوده که بارسا در 3 بازی ، 5 امتیاز اختلاف داشته با رئال ، سالهای 1930-1929 و 1985-1984

آلبا : آندرس بازیکن بزرگ یورو بود . پس از چند سال ، حال او دربالاترین سطح قراردارد . کل تیم از جایزه او خوشحال است

تیمهایی که مسی بیشترین گل را درخارج از کمپ نو زده است
    اتلتیکو و رئال مادرید (8)
    ریسینگ و ساراگوسا (7)

بیشترین هواداران فیسبوک تیمها ( به میلیون )
    بارسلونا 34.4
    رئال مادرید 31.1
    منپستر یونایتد 27.1
    چلسی 11.9
    میلان 11.5
    آرسنال 11.2
    لیورپول 10.1

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

ویرایش توسط Saeid~Barca : 09-05-2012 در ساعت 16:03

مدیر هواداران بارسلونا

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    سعید

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653

بارسلونا

اسامی بازیکنان بارسا که به تیمهای ملی کشورشان پیوستند :

اسپانیا :

والدس - پیکه - بوسکتس - فابرگاس - اینیستا - پدرو - آلبا - ویا - ژاوی

تیم اسپانیا در روز 7 سپامبر در دیداری دوستانه مقابل عربستان بازی میکند و در روز 11 سپتامبر اولین بازی خود در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 را مقابل تیم گرجستان انجام خواهد داد.

آرژانتین :

مسی و ماسکرانو

تیم آرژانتین در مرحله مقدماتی جام جهانی باید مقابل تیمهای پاراگوئه و پرو بازی کند

شیلی :

الکسیس ساچز

تیم شیلی هم در مرحله مقدماتی جام جهانی با تیم کلمبیا دیدار خواهد کرد

برزیل :

دنی آلوز - آدریانو

تیم فوتبال برزیل به دلیل میزبان بودن در مسابقات مقدماتی جام جهانی شرکت نخواهد کرد و 2 بازی دوستانه با تیمهای آفریقای جنوبی و چین برگزار خواهد کرد

کامرون :

الکس سانگ

تیم کامرون در مسابقات مقدماتی جام ملتهای آفریقا با تیم کیپ ورد روبرو خواهد شد

تیم زیر 21 ساله های اسپانیا :

مونتویا - تیو - بارترا - سرخی روبرتو - جرارد دلوفئو - کارلس پلاناس

تیم زیر 21 ساله های اسپانیا هم در روزهای 6 و 10 سپتامبر با تیمهای سوئیس و کرواسی بازی خواهد کرد

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

صفحه 36 از 76 نخستنخست ... 26343536373846 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)