Design & Developed BY Patira

صفحه 36 از 113 نخستنخست ... 2634353637384686 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 1125
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازبان
    مربی مورد علاقه
    پرويز مظلومي
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجيدي
    اسم واقعی شما
    اميرعباس

SpainBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    184
    تشکر شده 38 در 19 پست

/نشست خبری هافبک استقلال/- کامل
    نکونام:از پرسپولیس هم پیشنهاد داشتم/مبلغ قراردادم شخصی است
    خبرگزاری فارس: بازیکن جدید استقلال گفت:بحث آمدن من ساده نبود چون با باشگاه اوساسونا قرارداد داشتم و مبلغ رضایتنامه من 2میلیون یورو بود نه 2.5میلیون یورو.

به گزارش خبرگزاری فارس، نشست خبری جواد نکونام از ساعت 15:40 با 10 دقیقه تأخیر در محل باشگاه استقلال برگزار شد.
    نکونام در مورد علت طولانی شدن انتقالش به استقلال گفت: بحث آمدن من ساده نبود چون با باشگاه اوساسونا قرارداد داشتم و مبلغ رضایتنامه من 2میلیون یورو بود نه 2.5میلیون یورو. در اوساسونا برنامه 5ساله داشتم و قرار بود در تیم جوانان اوساسونا مربیگری کنم و سال گذشته هم قراردادم را تمدید کردم. به همین دلیل برای جدایی از باشگاه نیاز به زمان بود تا توافقات انجام شود و در نهایت باشگاه استقلال با اوساسونا به توافق رسید. باشگاه استقلال خیلی زحمت کشید و پیگیر ماجرا بود زیرا مبلغ قراردادم پایین نبود.
    وی در مورد حضورش به عنوان کاپیتان در استقلال گفت: من برای مربی‌گری یا کاپیتانی به استقلال نیامده‌ام و به عنوان یک استقلالی به این باشگاه آمدم تا در این تیم فوتبال بازی و به استقلال کمک کنم. بحث کاپیتانی نه در استقلال و نه در هیچ جای دیگر برایم مهم نبوده است ضمن اینکه هر تصمیمی که مربی بگیرد همه باید اطاعت کنند. من فوتبال حرفه‌ای انجام داده‌ام و این حرف‌ها برایم پیش پا افتاده است که بخواهم در موردش صحبت کنم. من به عنوان یک بازیکن برای موفقیت استقلال تلاش می‌کنم تیمی که در آن بازیکنان بزرگ زیادی در گذشته بازی کرده‌اند.
    نکونام در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چرا از باشگاه اوساسونا جدا شدی و از سطح فوتبال اول دنیا به لیگ برتر آمدی گفت: من هفت سال یا به طور دقیق‌تر بگویم شش سال و هفت ماه خارج از ایران بازی کرده‌ام زیرا قبل از جام جهانی هم در امارات بازی می‌کرده‌ام. در این مدت دوری از خانواده برایم سخت بود. خودم هم خیلی سختی کشیدم ، 5سال اول خیلی سخت گذشت، پس یکی از دلایلش حضور در کنار خانواده است.
    وی ادامه داد: باشگاه اوساسونا بدهی زیادی داشت که مبلغ آن را نمی‌گویم. به همین دلیل سال گذشته از من خواست مبلغ قراردادم را کم کنم که با توجه به لطف اوساسونا به من در دوران مصدومیتم به آنها تخفیف خوبی دادم . قرارداد من سه سال قطعی و دو سال شرایطی بود و امسال هم باشگاه از من خواست مبلغ قراردادم را باز هم پایین بیاورم اما به دلیل آنکه شرایطی که می‌خواستم در اوساسونا دیگر برایم فراهم نبود در آنجا نماندم. با این حال باشگاه اوساسونا راضی بود که من فصل آینده هم در این تیم بازی کنم.
    هافبک استقلال عنوان کرد: من کاپیتان سوم تیم بودم اما واقعیت این است که خودم دوست داشتم از اوساسونا جدا شوم زیرا هم از نظر مالی شرایط برایم مهیا نبود و هم به حدی که می‌خواستم در باشگاه اوساسونا رسیدم. استقلال را هم از دوران بچگی دوست داشتم و خوشحالم که اکنون به این تیم آمدم.
    نکونام در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید چون باشگاه اوساسونا شما را نمی‌خواسته پس پولی هم بابت رضایتنامه نباید به این باشگاه می‌دادید گفت: باشگاه اوساسونا من را از لیست کنار نگذاشت و من در لیست مازاد این باشگاه نبودم که نخواهد پولی هم بابت رضایتنامه بگیرد. باشگاه اوساسونا لیست خود را اعلام کرد و هفت نفر از بازیکنان فصل گذشته پس از پایان لالیگا از این تیم جدا شدند اما من در لیست مازاد نبودم.
    به گزارش فارس نکونام در ادامه نشست خبری‌اش تصریح کرد: صحبت کردن در مورد قهرمانی چه در لیگ و چه در آسیا سخت است ولی امیر قلعه‌نویی یک مربی شناخته شده است که در فوتبال ایران خودش را نشان داده است. مطمئنا یکی از تفکرات بازیکنان و مربیان قهرمانی در ایران است و برای موفقیت در آسیا تلاش می‌کنیم ولی قهرمانی دور از دسترس نیست.
    وی در خصوص مشکلات مالی بازیکنان استقلال و آیا اینکه او صحبتی را با مسئولان باشگاه برای حل این مشکل انجام می‌دهد یا خیر گفت: این مسئله بستگی به بازیکنان دارد و آنها باتوجه به شرایط زندگی‌شان به پول نیاز دارند. در فوتبال اروپا هم برخی مواقع چنین مشکلاتی به وجود می‌آید ولی فکر می‌کنم امسال با تمام این بحث‌ها استقلال موفقیت‌های خوبی کسب کند. هرچقدر هم که مشکل مالی باشد اسم استقلال آنقدر بزرگ است که بحثی در این موارد نشود. دیدید که در بازی اول بازیکنان بدون مطرح کردن بحث پول و بدون دریافت مطالبات بازی کردند و مشکلی هم به وجود نیامد.
    این بازیکن در پاسخ به این سؤال که رقم‌های مختلفی در مورد قراردادش با استقلال مطرح شده گفت: هیچ زمان رقم قراردادم را نگفتم و این کار را نمی‌کنم چون شخصی است ولی مطمئن باشید این قرارداد، هم برای من و هم برای استقلال خوب است. باشگاه استقلال پیگیری بسیار خوبی انجام داد و باشگاه اوساسونا من دو میلیون یورو درخواست می‌کرد و از همین رو با رقمی خوب به تفاهم رسیدند.
    یکی از خبرنگاران گفت در سایت باشگاه اوساسونا آمده که استقلال هیچ پولی به این باشگاه پرداخت نکرده که نکونام گفت: این قضیه اصلا صحت ندارد و من هر روز اخبار اوساسونا را پیگیری می‌کنم چون به این تیم علاقه دارم و آنها حتی ننوشته‌اند که من از این تیم جدا شده‌ام. آخرین خبر سایت این باشگاه مربوط به داوید تیمون است و آنها دیروز تمرین کردند و امروز هم تمریناتشان تعطیل است بنابراین حرف شما را قبول ندارم.
    هافبک استقلال در خصوص اینکه آیا به فوتبالش در ایران پایان خواهد داد یا خیر گفت: سال گذشته قبل از آنکه با اوساسونا تمرین کنم از اسپانیول پیشنهاد داشتم و امسال هم می‌توانستم به ترکیه بروم و از تیم‌های عربی هم پیشنهاد داشتم اما بازی کردن در فوتبال ایران برای من لذت‌بخش‌تر از فوتبال کشورهای حاشیه خلیج فارس است. استقلال باشگاهی بود که دوست داشتم در آن بازی کنم. نمی‌خواهم به باشگاه پرسپولیس و طرفدارانش بی احترامی کنم چون آنها در تیم ملی حامی من بودند اما صد در صد فوتبالم را در ایران به پایان خواهم رساند.
    وی در خصوص اینکه آیا پیشنهادی از باشگاه پرسپولیس داشت یا خیر گفت: آنها با مدیر برنامه‌هایم صحبت کردند ولی خودم دوست داشتم به استقلال بیایم چون یک استقلالی بودم.
    نکونام در خصوص اینکه آیا چک فتح الله زاده را قبول کردید یا خیر گفت: این را من نمی‌توانم بگویم چون هنوز از اوساسونا تسویه مالی ام را دریافت نکردم. آنها باید صحبت کنند اما هر دو طرف راضی هستیم.
    این بازیکن در خصوص اینکه آیا از لحاظ بدنی شرایط خوبی دارد یا خیر گفت: من تمرینات خوبی را قبل از حضورم در ایران داشتم و در کمپ تیم‌های ملی هم تمرین می‌کردم اما فوتبالیست نیاز به تمرین دارد و از امروز اگر مربیان صلاح بدانند در کنار سایر بازیکنان تمرین خواهم کرد.
    نکونام در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسیده بود حضور شما در ایران غیرقابل باور بود و آیا مذاکرات شما به زمان حضور فتح الله زاده در ترکیه برمی‌گشت یا خیر گفت: مذاکرات ما از سال 2006 و قبل از رفتن به جام جهانی با امیر قلعه‌نویی بود و ایشان دوست داشت من به استقلال بیایم اما مذاکرات امسال ما ربطی به آن اردو نداشت و در ترکیه اتفاق نیفتاد. برای انجام مذاکرات به تهران آمدم و عادت ندارم که بازارگرمی کنم اما دیدید که در این مدت هیچ مصاحبه‌ای در هیچ سایت و یا روزنامه انجام ندادم و از ابتدا حرف‌هایمان جدی بود اما گرفتن رضایتنامه من از اوساسونا سخت بود.
    خبرنگاری پرسید آیا اگر کسی به جز قلعه‌نویی مربی استقلال بود شما باز هم به این تیم می آمدید که نکونام گفت: یکی از دلایل حضورم در استقلال قلعه‌نویی بود ولی دلیلش این است که من یک استقلالی هستم. قلعه‌نویی را چند سال است که می‌شناسم اما استقلال و مجموعه‌اش در اولویت هستند.
    وی در پاسخ به این سؤال که در اسپانیا چند گل زدید و کدام گل را از همه بیشتر دوست داشتید گفت: 24 گل در اسپانیا زدم و دومین گلزن خارجی این باشگاه هستم. گل قشنگ هم به بتیس زده‌ام و البته یک گل مهم هم به رئال مادرید زدم.
    یکی دیگر از خبرنگاران سؤال کرد آیا به پرسپولیس هم گل می‌زنید؟ که نکونام گفت: من سعی می‌کنم خوب بازی کنم و تلاشم این است که تیم برنده شود.
    نکونام در خصوص اینکه آیا با جدایی تیموریان می‌توانید خلأ این بازیکن را پر کنید گفت: سال گذشته خط هافبک استقلال فوق‌العاده بود اما فکر می‌کنم امسال قلعه‌نویی برای چیدمان خط هافبک کار خیلی سختی دارد و با حضور من جایی پر نمی‌شود و با نبودم جایی خالی نخواهد شد.
    وی در پایان در خصوص اینکه استقلال چند درصد شانس قهرمانی دارد تاکید کرد: همیشه تیم هایی که خوب یارگیری می‌کنند برای قهرمانی هدفگذاری می‌کنند و امسال اولویت قهرمانی در لیگ و سپس آسیا است. پرسپولیس، سپاهان و مس کرمان خوب سرمایه گذاری کردند ولی یارگیری خوب ملاک قهرمانی نیست و باید هر روز تلاش کرد و حتی با قهرمانی نیم فصل هم به کسی جام نمی‌دهند.

4. 2 کاربر از پست مفید فرهاد مجيدي تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه علی فتح‌الله‌زاده

فتح‌الله‌زاده: متاسفم که مجیدی به استقلال نیامد

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: متاسفم که امکان حضور فرهاد مجیدی در استقلال فراهم نشد.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص منتفی شدن حضور فرهاد مجیدی در استقلال به دلیل شرط قلعه‌نویی مبنی بر کاپیتانی نکونام، اظهار داشت:‌ واقعا از این موضوع متاسف هستم چون دوست داشتم مجیدی به استقلال بیاید و شب گذشته به صورت تلفنی با او صحبت کردم. وقتی نظر سرمربی تیم را در خصوص کاپیتانی به او گفتم مجیدی اعلام کرد عذرخواهی می‌کند و نمی‌تواند به استقلال بیاید. مجیدی چند سال در این تیم بازی کرده و کاپیتان استقلال بوده و از طرف دیگر سرمربی تعیین‌کننده مسائل فنی و کاپیتان تیم است. متاسفم که نشد فرهاد مجیدی به استقلال بیاید و ما او را از دست دادیم اما دیگر نمی‌توان کاری انجام داد.
    مدیرعامل باشگاه استقلال با اعلام این موضوع که با نیامدن فرهاد مجیدی پرونده نقل و انتقالات این تیم بسته شد، گفت: در خصوص کاپیتانی هیچ صحبتی با نکونام نکرده بودم و او هم شرطی برای ما نگذاشته بود. نکونام کوچکترین صحبتی حداقل با من در مورد کاپیتانی انجام نداد.
    وی در خصوص اظهارات مدیرعامل باشگاه پرسپولیس مبنی بر اینکه برخی از باشگاه‌ها برای 2 بازیکن 6 میلیارد تومان هزینه کرده‌اند، گفت: من هم اعتقاد دارم اگر کسی برای 2 بازیکن 6 میلیارد هزینه کرده باشد باید فاتحه آن فوتبال را خواند و بهتر است اگر آقای رویانیان می‌داند آن باشگاه چه کسانی را با این هزینه به خدمت گرفته اعلام و با این کار به فوتبال ایران خدمت کند. باید سریع‌تر این باشگاه را پیدا و با آنها برخورد کنیم.
    فتح‌الله‌زاده در خصوص اینکه چرا تمرینات استقلال قبل از افطار برگزار می‌شود، تصریح کرد: شما یک زمین تمرین پیدا کنید اگر ما به آنجا نرفتیم و تمرین نکردیم حرف شما درست است. دست روی هر جایی که گذاشتیم در اختیار باشگاه‌های دیگر بود. تمرینات را به ساعت افطار نزدیک کردیم و بازیکنانمان هم روزه می‌گیرند تا خدای نکرده مشکلی بوجود نیاید. به شدت به دنبال زمین تمرین هستم تا تمرینات را بعد از افطار برگزار کنیم.
    وی در پایان در خصوص اینکه قرار است دیدار تیمش مقابل سایپا در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار شود، به فارس گفت: ما هر حرفی بزنیم دردسر می‌شود بنابراین تابع قانون هستیم و اگر آقایان صلاح می‌دانند، آنجا بازی می‌کنیم اما اگر آنها می‌توانند مشکل جمعیت و استادیوم 15 هزار نفری را که در آن بازی 40 هزار نفر می‌آیند را حل کنند ما مشکلی نداریم. مسئولیت آن بازی با من نیست. مسئولیت با آقایان است و هرکجا بگویند ما بازی می‌کنیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه جواد نکونام

نکونام: برای کاپیتانی یا مربیگری به استقلال نیامده‌ام

قرار بود مربی اوساسونا شوم

خبرگزاری فارس: کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران گفت: برای مربیگری یا کاپیتانی به استقلال نیامده‌ام و فقط برای کمک و بازی به این تیم آمده‌ام.

به گزارش خبرگزاری فارس، نشست خبری جواد نکونام از ساعت 15:40 با 10 دقیقه تأخیر در محل باشگاه استقلال برگزار شد.
    نکونام در مورد علت طولانی شدن انتقالش به استقلال گفت: بحث آمدن من ساده نبود چون با باشگاه اوساسونا قرارداد داشتم و مبلغ رضایتنامه من 2میلیون یورو بود نه 2.5میلیون یورو. در اوساسونا برنامه 5ساله داشتم و قرار بود در تیم جوانان اوساسونا مربیگری کنم و سال گذشته هم قراردادم را تمدید کردم. به همین دلیل برای جدایی از باشگاه نیاز به زمان بود تا توافقات انجام شود و در نهایت باشگاه استقلال با اوساسونا به توافق رسید. باشگاه استقلال خیلی زحمت کشید و پیگیر ماجرا بود زیرا مبلغ قراردادم پایین نبود.
    وی در مورد حضورش به عنوان کاپیتان در استقلال گفت: من برای مربی‌گری یا کاپیتانی به استقلال نیامده‌ام و به عنوان یک استقلالی به این باشگاه آمدم تا در این تیم فوتبال بازی و به استقلال کمک کنم. بحث کاپیتانی نه در استقلال و نه در هیچ جای دیگر برایم مهم نبوده است ضمن اینکه هر تصمیمی که مربی بگیرد همه باید اطاعت کنند. من فوتبال حرفه‌ای انجام داده‌ام و این حرف‌ها برایم پیش پا افتاده است که بخواهم در موردش صحبت کنم. من به عنوان یک بازیکن برای موفقیت استقلال تلاش می‌کنم تیمی که در آن بازیکنان بزرگ زیادی در گذشته بازی کرده‌اند.
    نکونام در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چرا از باشگاه اوساسونا جدا شدی و از سطح فوتبال اول دنیا به لیگ برتر آمدی گفت: من هفت سال یا به طور دقیق‌تر بگویم شش سال و هفت ماه خارج از ایران بازی کرده‌ام زیرا قبل از جام جهانی هم در امارات بازی می‌کرده‌ام. در این مدت دوری از خانواده برایم سخت بود. خودم هم خیلی سختی کشیدم ، 5سال اول خیلی سخت گذشت، پس یکی از دلایلش حضور در کنار خانواده است.
    وی ادامه داد: باشگاه اوساسونا بدهی زیادی داشت که مبلغ آن را نمی‌گویم. به همین دلیل سال گذشته از من خواست مبلغ قراردادم را کم کنم که با توجه به لطف اوساسونا به من در دوران مصدومیتم به آنها تخفیف خوبی دادم . قرارداد من سه سال قطعی و دو سال شرایطی بود و امسال هم باشگاه از من خواست مبلغ قراردادم را باز هم پایین بیاورم اما به دلیل آنکه شرایطی که می‌خواستم در اوساسونا دیگر برایم فراهم نبود در آنجا نماندم. با این حال باشگاه اوساسونا راضی بود که من فصل آینده هم در این تیم بازی کنم.
    هافبک استقلال عنوان کرد: من کاپیتان سوم تیم بودم اما واقعیت این است که خودم دوست داشتم از اوساسونا جدا شوم زیرا هم از نظر مالی شرایط برایم مهیا نبود و هم به حدی که می‌خواستم در باشگاه اوساسونا رسیدم. استقلال را هم از دوران بچگی دوست داشتم و خوشحالم که اکنون به این تیم آمدم.
    نکونام در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید چون باشگاه اوساسونا شما را نمی‌خواسته پس پولی هم بابت رضایتنامه نباید به این باشگاه می‌دادید گفت: باشگاه اوساسونا من را از لیست کنار نگذاشت و من در لیست مازاد این باشگاه نبودم که نخواهد پولی هم بابت رضایتنامه بگیرد. باشگاه اوساسونا لیست خود را اعلام کرد و هفت نفر از بازیکنان فصل گذشته پس از پایان لالیگا از این تیم جدا شدند اما من در لیست مازاد نبودم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

نکونام: مذاکره‌ام با استقلال به سال 2006 مربوط می‌شود

رقم قراردادم را نمی‌گویم

خبرگزاری فارس: هافبک تیم استقلال از اعلام مبلغ قراردادش با این تیم خودداری کرد و گفت: این موضوع شخصی است.

به گزارش خبرگزاری فارس، جواد نکونام در ادامه نشست خبری‌اش تصریح کرد: صحبت کردن در مورد قهرمانی چه در لیگ و چه در آسیا سخت است ولی امیر قلعه‌نویی یک مربی شناخته شده است که در فوتبال ایران خودش را نشان داده است. مطمئنا یکی از تفکرات بازیکنان و مربیان قهرمانی در ایران است و برای موفقیت در آسیا تلاش می‌کنیم ولی قهرمانی دور از دسترس نیست.
    وی در خصوص مشکلات مالی بازیکنان استقلال و آیا اینکه او صحبتی را با مسئولان باشگاه برای حل این مشکل انجام می‌دهد یا خیر گفت: این مسئله بستگی به بازیکنان دارد و آنها باتوجه به شرایط زندگی‌شان به پول نیاز دارند. در فوتبال اروپا هم برخی مواقع چنین مشکلاتی به وجود می‌آید ولی فکر می‌کنم امسال با تمام این بحث‌ها استقلال موفقیت‌های خوبی کسب کند. هرچقدر هم که مشکل مالی باشد اسم استقلال آنقدر بزرگ است که بحثی در این موارد نشود. دیدید که در بازی اول بازیکنان بدون مطرح کردن بحث پول و بدون دریافت مطالبات بازی کردند و مشکلی هم به وجود نیامد.
    این بازیکن در پاسخ به این سؤال که رقم‌های مختلفی در مورد قراردادش با استقلال مطرح شده گفت: هیچ زمان رقم قراردادم را نگفتم و این کار را نمی‌کنم چون شخصی است ولی مطمئن باشید این قرارداد، هم برای من و هم برای استقلال خوب است. باشگاه استقلال پیگیری بسیار خوبی انجام داد و باشگاه اوساسونا من دو میلیون یورو درخواست می‌کرد و از همین رو با رقمی خوب به تفاهم رسیدند.
    یکی از خبرنگاران گفت در سایت باشگاه اوساسونا آمده که استقلال هیچ پولی به این باشگاه پرداخت نکرده که نکونام گفت: این قضیه اصلا صحت ندارد و من هر روز اخبار اوساسونا را پیگیری می‌کنم چون به این تیم علاقه دارم و آنها حتی ننوشته‌اند که من از این تیم جدا شده‌ام. آخرین خبر سایت این باشگاه مربوط به داوید تیمون است و آنها دیروز تمرین کردند و امروز هم تمریناتشان تعطیل است بنابراین حرف شما را قبول ندارم.
    هافبک استقلال در خصوص اینکه آیا به فوتبالش در ایران پایان خواهد داد یا خیر گفت: سال گذشته قبل از آنکه با اوساسونا تمرین کنم از اسپانیول پیشنهاد داشتم و امسال هم می‌توانستم به ترکیه بروم و از تیم‌های عربی هم پیشنهاد داشتم اما بازی کردن در فوتبال ایران برای من لذت‌بخش‌تر از فوتبال کشورهای حاشیه خلیج فارس است. استقلال باشگاهی بود که دوست داشتم در آن بازی کنم. نمی‌خواهم به باشگاه پرسپولیس و طرفدارانش بی احترامی کنم چون آنها در تیم ملی حامی من بودند اما صد در صد فوتبالم را در ایران به پایان خواهم رساند.
    وی در خصوص اینکه آیا پیشنهادی از باشگاه پرسپولیس داشت یا خیر گفت: آنها با مدیر برنامه‌هایم صحبت کردند ولی خودم دوست داشتم به استقلال بیایم چون یک استقلالی بودم.
    نکونام در خصوص اینکه آیا چک فتح الله زاده را قبول کردید یا خیر گفت: این را من نمی‌توانم بگویم چون هنوز از اوساسونا تسویه مالی ام را دریافت نکردم. آنها باید صحبت کنند اما هر دو طرف راضی هستیم.
    این بازیکن در خصوص اینکه آیا از لحاظ بدنی شرایط خوبی دارد یا خیر گفت: من تمرینات خوبی را قبل از حضورم در ایران داشتم و در کمپ تیم‌های ملی هم تمرین می‌کردم اما فوتبالیست نیاز به تمرین دارد و از امروز اگر مربیان صلاح بدانند در کنار سایر بازیکنان تمرین خواهم کرد.
    نکونام در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسیده بود حضور شما در ایران غیرقابل باور بود و آیا مذاکرات شما به زمان حضور فتح الله زاده در ترکیه برمی‌گشت یا خیر گفت: مذاکرات ما از سال 2006 و قبل از رفتن به جام جهانی با امیر قلعه‌نویی بود و ایشان دوست داشت من به استقلال بیایم اما مذاکرات امسال ما ربطی به آن اردو نداشت و در ترکیه اتفاق نیفتاد. برای انجام مذاکرات به تهران آمدم و عادت ندارم که بازارگرمی کنم اما دیدید که در این مدت هیچ مصاحبه‌ای در هیچ سایت و یا روزنامه انجام ندادم و از ابتدا حرف‌هایمان جدی بود اما گرفتن رضایتنامه من از اوساسونا سخت بود.
    خبرنگاری پرسید آیا اگر کسی به جز قلعه‌نویی مربی استقلال بود شما باز هم به این تیم می آمدید که نکونام گفت: یکی از دلایل حضورم در استقلال قلعه‌نویی بود ولی دلیلش این است که من یک استقلالی هستم. قلعه‌نویی را چند سال است که می‌شناسم اما استقلال و مجموعه‌اش در اولویت هستند.
    وی در پاسخ به این سؤال که در اسپانیا چند گل زدید و کدام گل را از همه بیشتر دوست داشتید گفت: 24 گل در اسپانیا زدم و دومین گلزن خارجی این باشگاه هستم. گل قشنگ هم به بتیس زده‌ام و البته یک گل مهم هم به رئال مادرید زدم.
    یکی دیگر از خبرنگاران سؤال کرد آیا به پرسپولیس هم گل می‌زنید؟ که نکونام گفت: من سعی می‌کنم خوب بازی کنم و تلاشم این است که تیم برنده شود.
    نکونام در خصوص اینکه آیا با جدایی تیموریان می‌توانید خلأ این بازیکن را پر کنید گفت: سال گذشته خط هافبک استقلال فوق‌العاده بود اما فکر می‌کنم امسال قلعه‌نویی برای چیدمان خط هافبک کار خیلی سختی دارد و با حضور من جایی پر نمی‌شود و با نبودم جایی خالی نخواهد شد.
    وی در پایان در خصوص اینکه استقلال چند درصد شانس قهرمانی دارد تاکید کرد: همیشه تیم هایی که خوب یارگیری می‌کنند برای قهرمانی هدفگذاری می‌کنند و امسال اولویت قهرمانی در لیگ و سپس آسیا است. پرسپولیس، سپاهان و مس کرمان خوب سرمایه گذاری کردند ولی یارگیری خوب ملاک قهرمانی نیست و باید هر روز تلاش کرد و حتی با قهرمانی نیم فصل هم به کسی جام نمی‌دهند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

نکونام:از پرسپولیس هم پیشنهاد داشتم

مبلغ قراردادم شخصی است

خبرگزاری فارس: بازیکن جدید استقلال گفت:بحث آمدن من ساده نبود چون با باشگاه اوساسونا قرارداد داشتم و مبلغ رضایتنامه من 2میلیون یورو بود نه 2.5میلیون یورو.

به گزارش فارس نکونام در ادامه نشست خبری‌اش تصریح کرد: صحبت کردن در مورد قهرمانی چه در لیگ و چه در آسیا سخت است ولی امیر قلعه‌نویی یک مربی شناخته شده است که در فوتبال ایران خودش را نشان داده است. مطمئنا یکی از تفکرات بازیکنان و مربیان قهرمانی در ایران است و برای موفقیت در آسیا تلاش می‌کنیم ولی قهرمانی دور از دسترس نیست.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal نکونام: رقم قراردادم بیشتر از 350 میلیون است

نکونام: رقم قراردادم بیشتر از 350 میلیون است

خبرگزاری فارس: هافبک استقلال گفت: رقم قراردادم یا این تیم بیشتر از 350 میلیون تومان است اما مبلغش را اعلام نمی‌کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ جواد نکونام پس از پایان نشست خبری خود در باشگاه استقلال با دوربین‌های تلویزیونی به طور جداگانه صحبت کرد.
    نکونام در مورد اینکه با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی می‌کند یا خیر، گفت: ‌انشاءالله اگر عمری باشد با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی می‌کنم.
    وی در مورد اینکه پدرش تخفیف خوبی به استقلال داده یا نه،‌ عنوان کرد: پدرم همه چیز را همیشه به عهده خودم گذاشته است. او همیشه مرا راهنمایی می‌کرد و اگر نبود من اصلا فوتبالیست نمی‌شدم. او همیشه به من می‌گوید با دوستانی و بازیکنانی که می‌شناسی مشورت کن. کار بزرگ را استقلال انجام داد که 2 میلیون یورو را به باشگاه اوساسونا پرداخت نکرد. باشگاه استقلال اگر دوست داشته باشد مبلغ پرداختی را برای رضایتنامه اعلام می‌کند.
    نکونام در مورد اینکه استقلال عنوان کرده 700 هزار یورو بابت این رضایتنامه پرداخت کرده، گفت: پس اگر اعلام کرده همان درست است.
    نکونام در مورد اینکه مبلغ قرارداد شما 350 میلیون تومان است یا نه و هیچ کس باور نمی‌کند که نکونام با مبلغ سقف قرارداد به استقلال آمده باشد، گفت: نه رقم دستمزد من 350 میلیون تومان نیست من بیشتر از این پول گرفتم اما نمی‌توانم مبلغ قراردادم را بگویم و بگویم چقدر گرفته‌ام.
    وی در مورد اینکه برخی از بازیکنان در فوتبال ایران بیش از یک میلیارد دستمزد گرفته‌اند،‌ گفت: اعلام کردن رقم قرارداد اشتباه است. باشگاه هر اندازه که صلاح بداند به بازیکن مورد نظرش پول می‌دهد اگر بازیکنی هم یک میلیارد تومان پول گرفته نوش جانش. حتی باید به برخی بازیکنان بیشتر از یک میلیارد هم بدهند زیرا شادی که تیم‌های استقلال، پرسپولیس و سپاهان برای مردم می‌آورند را نمی‌توانیم با هیچ مبلغی بخریم اما هر بازیکنی یک قیمتی دارد.
    وی در مورد اینکه قیمت نکونام یک میلیارد تومان است،‌ گفت: نمی‌دانم، قیمت گذاری کنید، اما مبلغ قراردادم رقمی بوده که من و باشگاه راضی بودیم.
    نکونام در مورد اینکه کاپیتان استقلال خواهد شد یا نه، ‌گفت: کاپیتان این تیم بازیکنان بزرگی مانند جباری،‌ رحمتی، صادقی، برهانی و منتظری هستند،
    وی در مورد اینکه بازیکنان استقلال گفته‌اند بازوبند را به تو تقدیم می‌کنند،‌گفت: این لطف بازیکنان استقلال است اما من برای بازوبند به استقلال نیامده‌ام. چندین سال با این بازیکنان در اردوی تیم ملی رفاقت داشتم و در نهایت سرمربی است که تصمیم می‌گیرد بازوبند را به چه کسی می‌دهد. سر تمرین می‌روم تا ببینم بازوبند را به من می‌دهند یا می‌گیرند.(با خنده)
    وی ادامه داد: در تیم ملی هم کی‌روش تصمیم گرفت که من بازوبند را ببندم در حالی که علی کریمی بزرگتر از من است اما با علی کریمی حرف زدم و کریمی گفت بازوبند را ببند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ژنرال امیر قلعه‌نویی

قلعه‌نویی: مجیدی پیغام داد که باید کاپیتان باشد

جباری از هفته سوم به استقلال کمک می‌کند

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: مجیدی پیغام داد که باید کاپیتان باشد ولی من برایش چارچوب گذاشتم.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در پایان تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران گفت: خدا را شکر نکونام هم به تیم ما اضافه شد و تیم ما اکنون با 21 بازیکن کامل شد.
    قلعه‌نویی در مورد علت منتفی شدن حضور مجیدی در استقلال گفت: من و فتح‌الله‌زاده صحبت کردیم و قرار شد مجیدی بیاید اما دیروز به من تلفن زدند و گفتند مجیدی گفته بحث کاپیتانی چه می‌شود. همه ما باید در چارچوب حرکت کنیم قلعه‌نویی در چارچوب مدیریت است، مدیریت در چارچوب هیئت مدیره و هیئت مدیره در چارچوب مجمع. جایی که چارچوب نباشد کار درست انجام نمی‌شود.
    وی ادامه داد: مصاحبه مهدوی‌کیا را ببینید او از نظر اخلاقی، رفتاری و فنی بازیکن خوبی است اما می‌گوید به نیمکت‌نشینی در پرسپولیس افتخار می‌کنم. در حالی که مجیدی پیغام داد من باید کاپیتان باشم اما من گفتم مجیدی باید در چارچوبی که من تعیین می‌کنم قرار بگیرد و به خاطر فتح‌الله‌زاده و مردم قبول کردم به استقلال بیاید اما اولویت مجیدی کاپیتانی بود و در چارچوبی که من برایش تعیین کردم او قبول نکرد که کار کند.
    قلعه‌نویی در مورد اینکه در صورت حضور مجیدی در استقلال او کاپیتان می‌شد یا نکونام، گفت: هنوز به این مسئله نرسیده‌ایم که بخواهیم در مورد آن صحبت کنیم.
    سرمربی استقلال در مورد اینکه از نکونام به عنوان شاه‌ماهی یاد می‌شود، گفت: نکونام از نظر فنی، اخلاقی بازیکن بزرگی است اما همه آنهایی که به استقلال آمده‌اند شاه ماهی هستند و شاه ماهی ما استقلال و مردم هستند.
    وی در مورد اینکه فتح‌الله‌زاده قلعه‌نویی را رئیس شاه ماهی‌ها نامیده گفت: او به من محبت داشته من کمترین نقش را در استقلال دارم، همکارانم، خود فتح‌الله‌زاده، امیری، لیدرها، آقای کامرانی همه زحمت کشیدند شاه ماهی ما هم استقلال و مردم هستند.
    سرمربی تیم استقلال در مورد اینکه رویانیان گفته یک تیم 6 میلیارد تومان برای جذب دو بازیکن هزینه کرده، گفت: رویانیان از دوستان من است اما او مدیرعامل است و جواب مدیرعامل را باید فتح‌الله‌زاده بدهد و من در کار دیگران ورود نمی‌کنم. از نظر اخلاقی هم درست نیست باید یاد بگیریم فقط در مورد تیم خودمان حرف بزنیم اما من به مردم قول می‌دهم که چنین ارقامی درست نیست. ما برای حضور در آسیا و لیگ برتر تیم خوبی بستیم. 5 هفته است که تمرین کرده‌ایم یک مسابقه از لیگ برتر را هم انجام دادیم بدون اینکه بازیکنان یک ریال پول بگیرند در کجای دنیا چنین اتفاقی می‌افتد اگر سراغ دارید بگویید و از من جایزه بگیرید. بازیکنان به اعتقاد و احترام به مردم بازی کردند و فتح‌الله‌زاده هم قول داده قبل از بازی با سایپا به بازیکنان پول بدهد.
    وی در مورد دروازه‌بانان استقلال گفت:‌ دو دروازه‌بان خوب و جوان و آینده‌دار‌ داریم و یک دروازه‌بان استرالیایی هم جذب کردیم.
    قلعه‌نویی در مورد تمرین‌های انفرادی مجتبی جباری گفت: جباری در تمرینات بدنسازی و آمادگی همراه ما نبود و از نظر جسمانی ضعیف‌تر از سایرین است و با صحبت‌هایی که خود جباری با من کرد گفت فکر می‌کنم از بازی سوم بتواند به ما کمک کند اکنون نیز زیر نظر دکتر حاج‌ قاسم تمرین می‌کند و پس از تأیید پزشکی و بدنسازی از او استفاده خواهیم کرد.
    وی در مورد دیدار هفته دوم استقلال با سایپا در چهارشنبه‌ شب گفت: نسبت به آلومینیوم هرمزگان شناخت بیشتری از سایپا داریم بازی سایپا و تراکتورسازی به همراه بیانی و رجبی آنالیز کردیم و گروه آنالیز اطلاعات لازم را به ما داده است و ما هم اطلاعات تصویری را به دست آورده‌ایم. در بازی با سایپا راحت‌تر بازی می‌کنیم نتیجه هم دست خداست اما قول می‌دهم با تمام وجود بازی کنیم.
    وی درمورد تغییرات احتمالی استقلال در هفته دوم لیگ برتر گفت:‌ تیم ما دو بخش بود یک بخش بازیکنانی که از ابتدا با ما بودند و پنج شش نفر آنها جدید بودند و هنوز هماهنگ نشده بودند اما ما بازی به بازی بهتر خواهیم شد و از هفته چهار و پنجم به شرایط بهتری می‌رسیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

برهاني: بازوبند کاپيتاني براي نکونام کم است

مهاجم تيم استقلال مي‌گويد وقتي جواد نکونام از ميلياردها تومان پول به خاطر استقلال مي‌گذرد، بازوبند کاپيتاني برايش کم است.

آرش برهاني در خصوص آخرين وضعيت تيمش قبل از ديدار روز چهارشنبه با سايپا صحبت‌هايي را انجام داده که در زير مي‌خوانيد:

* جواد نکونام هم که به استقلال پيوست؟

او بازيکن بزرگي است و مي‌تواند به تيم ما کمک کند. با آمدن نکونام مطمئن هستم که تيم ما خيلي بهتر از قبل شکل مي‌گيرد و به آينده خوشبين مي‌شويم.

* ظاهرا جمع‌بندي‌ها به گونه‌اي بوده که نکونام کاپيتان استقلال شود.

نمي‌خواهم زياد در اين باره صحبت کنم چون در حيطه وظايف من نيست اما اعتقاد دارم بازوبند کاپيتاني براي کسي که از ميلياردها پول در کشورهاي عربي و ترکيه مي‌گذرد و به استقلال مي‌آيد کم است.

* شرايط تيمتان چطور است؟

مي‌دانم که در بازي اول فصل اصلا خوب کار نکرديم اما مطمئن هستم هفته به هفته بهتر خواهيم شد. به هواداران اين اطمينان را مي‌دهم که هفته‌هاي آينده علاوه بر بازي‌ها خوب 3 امتياز را مي‌گيريم.

* در تمرين ديروز ضربه محکم جانواريو يک توپ را منفجر کرد...

قبلا هم گفته بودم توپ‌هاي بازي‌هاي ليگ برتر بايد بهتر باشد. ما سال گذشته هم همين مشکل را داشتيم و فکر مي‌کنم مسئولان مي‌توانند حداقل توپ‌هاي بهتري را براي بازي‌ها در نظر بگيرند. اين توپ‌ها از سوي سازمان ليگ در اختيارمان گذاشته شده و کيفيتش به درد بازي‌هاي ليگ برتر ما نمي‌خورد.

* از عملکرد خودت در بازي با آلومينيوم راضي بودي؟

اين را مربيان بايد نظر بدهند اما تا زماني که در زمين بودم تلاش خودم را انجام دادم. همه مي‌دانند در هفته‌هاي ابتدايي بدن‌ها به خاطر بدنسازي سنگين است ولي رفته رفته در شرايط مسابقه قرار گرفتيم و روند بهتري خواهيم داشت.

* بازي چهارشنبه با سايپا را چطور مي‌بيني؟

اين بازي بسيار سخت است. مي‌دانيم تمام تيم‌ها مقابل استقلال انگيزه دارند. درست است که در بازي اول خوب کار نکرديم اما مطمئن هستم 3 امتياز اين بازي را هم مي‌گيريم.

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

18. کاربر روبرو از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه سید امین منوچهری

تجربه و اسم استقلال باعث شد آلومينيوم را ببريم

منوچهرى: گلزنى مقابل سايپا انگيزه ام را بيشتر مى كند

اولين تجربه مهاجم جديد استقلال با اين تيم با كسب ۳ امتياز همراه بود اما اين بازيكن دوست دارد هر چه سريعتر اولين گلش را براى استقلال به ثمر برساند.امين منوچهرى درباره ديدار با آلومينيوم اظهار داشت: بازى زياد خوبى نبود كه البته طبيعى بود چون تيمها تازه از بدنسازى آمده اند. مهم ۳ امتياز بازى بود كه گرفتيم.وى ادامه داد: برايم خيلى جذاب بود چون درسالهاى گذشته كه با پيراهن سايپا مقابل استقلال بازى مى كردم تماشاگران عليه ما بودند اما در اين ديدار من را تشويق كردند كه احساس خيلى خوبى داشتم. تلاش مى كنم در ديدارهاى آينده بيشتر از ۱۰ دقيقه براى استقلال بازى كنم و مثمر ثمر باشم.مهاجم استقلال در خصوص تيم آلومينيوم تصريح كرد: آلومينيوم تيمى دونده و جوان بود كه خصوصيات ليگ يكى اش را حفظ كرده است. ميثاقيان به كار كردن با بازيكنان جوان اعتقاد دارد و اميدوارم اين تيم در ادامه راه بازيهاى بهترى ارايه كند.منچهرى افزود: در چنين بازيهايى تجربه كار را در مى آورد. مقابل آلومينيوم تجربه و اسم استقلال اين ۳ امتياز را براى ما به ارمغان آورد اما در بازيهاى آينده بايد تلاش بيشترى داشته باشيم تا بازيهاى قشنگترى به نمايش بگذاريم و نتايج بهترى بگيريم.وى در خصوص ديدار استقلال و سايپا اضافه كرد: من ۷ سال در سايپا بودم و روزهاى خوبى با اين تيم داشتم. الان بازيكن استقلال هستم و سايپا را خوب مى شناسم. تلاش مى كنم از اين شناخت به نفع سايپا استفاده كنم.منوچهرى در خاتمه گفت:خيلى دوست دارم هر چه زودتر اولين گلم را براى استقلال به ثمر برسانم. بازى با سايپا هم انگيزه ام را دوچندان مى كند و تلاش مى كنم براى استقلال مثمر ثمر باشم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

قرار بود مربى اوساسونا شوم

نكونام: اميدوارم داربى را ببريم، من هم گل بزنم

نشست خبرى جواد نكونام از ساعت ۱۵و۴۰دقيقه با ۱۰ دقيقه تأخير در محل باشگاه استقلال برگزار شد.
    نكونام در مورد علت طولانى شدن انتقالش به استقلال گفت: بحث آمدن من ساده نبود چون با باشگاه اوساسونا قرارداد داشتم و مبلغ رضايتنامه من ۲ميليون يورو بود نه ۵.۲ميليون يورو. در اوساسونا برنامه ۵ساله داشتم و قرار بود در تيم جوانان اوساسونا مربيگرى كنم و سال گذشته هم قراردادم را تمديد كردم. به همين دليل براى جدايى از باشگاه نياز به زمان بود تا توافقات انجام شود و در نهايت باشگاه استقلال با اوساسونا به توافق رسيد. باشگاه استقلال خيلى زحمت كشيد و پيگير ماجرا بود زيرا مبلغ قراردادم پايين نبود.وى در مورد حضورش به عنوان كاپيتان در استقلال گفت: من براى مربيگرى يا كاپيتانى به استقلال نيامده ام و به عنوان يك استقلالى به اين باشگاه آمدم تا در اين تيم فوتبال بازى و به استقلال كمك كنم. بحث كاپيتانى نه در استقلال و نه در هيچ جاى ديگر برايم مهم نبوده است ضمن اينكه هر تصميمى كه مربى بگيرد همه بايد اطاعت كنند. من فوتبال حرفه اى انجام داده ام و اين حرف ها برايم پيش پا افتاده است كه بخواهم در موردش صحبت كنم. من به عنوان يك بازيكن براى موفقيت استقلال تلاش مى كنم تيمى كه در آن بازيكنان بزرگ زيادى در گذشته بازى كرده اند.نكونام در پاسخ به سوالى مبنى بر اينكه چرا از باشگاه اوساسونا جدا شدى و از سطح فوتبال اول دنيا به ليگ برتر آمدى گفت: من هفت سال يا به طور دقيق تر بگويم شش سال و هفت ماه خارج از ايران بازى كرده ام زيرا قبل از جام جهانى هم در امارات بازى مى كرده ام. در اين مدت دورى از خانواده برايم سخت بود. خودم هم خيلى سختى كشيدم ، ۵سال اول خيلى سخت گذشت، پس يكى از دلايلش حضور در كنار خانواده است.وى ادامه داد: باشگاه اوساسونا بدهى زيادى داشت كه مبلغ آن را نمى گويم. به همين دليل سال گذشته از من خواست مبلغ قراردادم را كم كنم كه با توجه به لطف اوساسونا به من در دوران مصدوميتم به آنها تخفيف خوبى دادم . قرارداد من سه سال قطعى و دو سال شرايطى بود و امسال هم باشگاه از من خواست مبلغ قراردادم را باز هم پايين بياورم اما به دليل آنكه شرايطى كه مى خواستم در اوساسونا ديگر برايم فراهم نبود در آنجا نماندم. با اين حال باشگاه اوساسونا راضى بود كه من فصل آينده هم در اين تيم بازى كنم.هافبك استقلال عنوان كرد: من كاپيتان سوم تيم بودم اما واقعيت اين است كه خودم دوست داشتم از اوساسونا جدا شوم زيرا هم از نظر مالى شرايط برايم مهيا نبود و هم به حدى كه مى خواستم در باشگاه اوساسونا رسيدم. استقلال را هم از دوران بچگى دوست داشتم و خوشحالم كه اكنون به اين تيم آمدم.
    نكونام در پاسخ به سوال خبرنگارى كه پرسيد چون باشگاه اوساسونا شما را نمى خواسته پس پولى هم بابت رضايتنامه نبايد به اين باشگاه مى داديد گفت: باشگاه اوساسونا من را از ليست كنار نگذاشت و من در ليست مازاد اين باشگاه نبودم كه نخواهد پولى هم بابت رضايتنامه بگيرد. باشگاه اوساسونا ليست خود را اعلام كرد و هفت نفر از بازيكنان فصل گذشته پس از پايان لاليگا از اين تيم جدا شدند اما من در ليست مازاد نبودم. نكونام در ادامه نشست خبرى اش تصريح كرد: صحبت كردن در مورد قهرمانى چه در ليگ و چه در آسيا سخت است اما امير قلعه نويى يك مربى شناخته شده است كه در فوتبال ايران خودش را نشان داده است. مطمئنا يكى از تفكرات بازيكنان و مربيان قهرمانى در ايران است و براى موفقيت در آسيا تلاش مى كنيم ولى قهرمانى دور از دسترس نيست.وى در خصوص مشكلات مالى بازيكنان استقلال و آيا اينكه او صحبتى را با مسئولان باشگاه براى حل اين مشكل انجام مى دهد يا خير گفت: اين مسئله بستگى به بازيكنان دارد و آنها باتوجه به شرايط زندگى شان به پول نياز دارند. در فوتبال اروپا هم برخى مواقع چنين مشكلاتى به وجود مى آيد ولى فكر مى كنم امسال با تمام اين بحث ها استقلال موفقيت هاى خوبى كسب كند. هرچقدر هم كه مشكل مالى باشد اسم استقلال آنقدر بزرگ است كه بحثى در اين موارد نشود. ديديد كه در بازى اول بازيكنان بدون مطرح كردن بحث پول و بدون دريافت مطالبات بازى كردند و مشكلى هم به وجود نيامد.اين بازيكن در پاسخ به اين سوال كه رقم هاى مختلفى در مورد قراردادش با استقلال مطرح شده گفت: هيچ زمان رقم قراردادم را نگفتم و اين كار را نمى كنم چون شخصى است اما مطمئن باشيد اين قرارداد، هم براى من و هم براى استقلال خوب است. باشگاه استقلال پيگيرى بسيار خوبى انجام داد و باشگاه اوساسونا من دو ميليون يورو درخواست مى كرد و از همين رو با رقمى خوب به تفاهم رسيدند.يكى از خبرنگاران گفت در سايت باشگاه اوساسونا آمده كه استقلال هيچ پولى به اين باشگاه پرداخت نكرده كه نكونام گفت: اين قضيه اصلا صحت ندارد و من هر روز اخبار اوساسونا را پيگيرى مى كنم چون به اين تيم علاقه دارم و آنها حتى ننوشته اند كه من از اين تيم جدا شده ام. آخرين خبر سايت اين باشگاه مربوط به داويد تيمون است و آنها ديروز تمرين كردند و امروز هم تمريناتشان تعطيل است بنابراين حرف شما را قبول ندارم.هافبك استقلال در خصوص اينكه آيا به فوتبالش در ايران پايان خواهد داد يا خير گفت: سال گذشته قبل از آنكه با اوساسونا تمرين كنم از اسپانيول پيشنهاد داشتم و امسال هم مى توانستم به تركيه بروم و از تيم هاى عربى هم پيشنهاد داشتم اما بازى كردن در فوتبال ايران براى من لذت بخش تر از فوتبال كشورهاى حاشيه خليج فارس است. استقلال باشگاهى بود كه دوست داشتم در آن بازى كنم.
    نمى خواهم به باشگاه پرسپوليس و طرفدارانش بى احترامى كنم چون آنها در تيم ملى حامى من بودند اما صد در صد فوتبالم را در ايران به پايان خواهم رساند.وى در خصوص اينكه آيا پيشنهادى از باشگاه پرسپوليس داشت يا خير گفت: آنها با مدير برنامه هايم صحبت كردند اما خودم دوست داشتم به استقلال بيايم چون يك استقلالى بودم.نكونام در خصوص اينكه آيا چك فتح الله زاده را قبول كرديد يا خير گفت:اين را من نمى توانم بگويم چون هنوز از اوساسونا تسويه مالى ام را دريافت نكردم. آنها بايد صحبت كنند اما هر ۲ طرف راضى هستيم.اين بازيكن در خصوص اينكه آيا از لحاظ بدنى شرايط خوبى دارد يا خير گفت: من تمرينات خوبى را قبل از حضورم در ايران داشتم و در كمپ تيم هاى ملى هم تمرين مى كردم اما فوتباليست نياز به تمرين دارد و از امروز اگر مربيان صلاح بدانند در كنار ساير بازيكنان تمرين خواهم كرد.نكونام در پاسخ به سوال خبرنگارى كه پرسيده بود حضور شما در ايران غيرقابل باور بود و آيا مذاكرات شما به زمان حضور فتح الله زاده در تركيه برمى گشت يا خير گفت: مذاكرات ما از سال ۲۰۰۶ و قبل از رفتن به جام جهانى با امير قلعه نويى بود و ايشان دوست داشت من به استقلال بيايم اما مذاكرات امسال ما ربطى به آن اردو نداشت و در تركيه اتفاق نيفتاد. براى انجام مذاكرات به تهران آمدم و عادت ندارم كه بازارگرمى كنم اما ديديد كه در اين مدت هيچ مصاحبه اى در هيچ سايت و يا روزنامه انجام ندادم و از ابتدا حرف هايمان جدى بود اما گرفتن رضايتنامه من از اوساسونا سخت بود.خبرنگارى پرسيد آيا اگر كسى به جز قلعه نويى مربى استقلال بود شما باز هم به اين تيم مى آمديد كه نكونام گفت: يكى از دلايل حضورم در استقلال قلعه نويى بود ولى دليلش اين است كه من يك استقلالى هستم. قلعه نويى را چند سال است كه مى شناسم اما استقلال و مجموعه اش در اولويت هستند.
    وى در پاسخ به اين سوال كه در اسپانيا چند گل زديد و كدام گل را از همه بيشتر دوست داشتيد گفت: ۲۴ گل در اسپانيا زدم و دومين گلزن خارجى اين باشگاه هستم. گل قشنگ هم به بتيس زده ام و البته يك گل مهم هم به رئال مادريد زدم.يكى ديگر از خبرنگاران سوال كرد آيا به پرسپوليس هم گل مى زنيد؟ كه نكونام گفت: من سعى مى كنم خوب بازى كنم و تلاشم اين است كه تيم برنده شود. اگر هم فرصتى نصيبم شود به پرسپوليس گل هم مى زنم.نكونام در خصوص اينكه آيا با جدايى تيموريان مى توانيد خلأ اين بازيكن را پر كنيد گفت: سال گذشته خط هافبك استقلال فوق العاده بود اما فكر مى كنم امسال قلعه نويى براى چيدمان خط هافبك كار خيلى سختى دارد و با حضور من جايى پر نمى شود و با نبودم جايى خالى نخواهد شد.وى در پايان در خصوص اينكه استقلال چند درصد شانس قهرمانى دارد تاكيد كرد: هميشه تيم هايى كه خوب يارگيرى مى كنند براى قهرمانى هدفگذارى مى كنند و امسال اولويت قهرمانى در ليگ و سپس آسيا است. پرسپوليس، سپاهان و مس كرمان خوب سرمايه گذارى كردند اما يارگيرى خوب ملاك قهرمانى نيست و بايد هر روز تلاش كرد و حتى با قهرمانى نيم فصل هم به كسى جام نمى دهند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 36 از 113 نخستنخست ... 2634353637384686 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)