Design & Developed BY Patira

صفحه 36 از 218 نخستنخست ... 2634353637384686136 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal حسينى امروز گچ پايش را باز مى كند

حسينى امروز گچ پايش را باز مى كند

ميثم حسينى پس از عكسبردارى از پاى مصدومش مجوز بازكردن گچ پايش را دريافت كرد. اين بازيكن امروز گچ پايش را بازمى كند و پس از آن تمرينات خود را آغاز خواهد كرد. حسينى در اولين بازى استقلال در ليگ دوازدهم غيب خواهد بود. كيانوش رحمتى، هافبك مصدوم استقلال تا حدود ۳ ماه آينده آماده حضور در تمرينات اين تيم نخواهد بود. با اعلام پزشكان او در اواخر نيم فصل اول مى تواند استقلال را همراهى كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal برگزاری دیدار استقلال و آلومینیوم بدون سرمربی!

میثاقیان محروم شد

برگزاری دیدار استقلال و آلومینیوم بدون سرمربی!

خبرگزاری فارس: سرمربیان تیم‌های فوتبال استقلال و آلومینیوم هرمزگان در هفته اول لیگ برتر محروم هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی و اکبر میثاقیان سرمربیان تیم های استقلال و آلومینیوم هرمزگان از سوی کمیته انضباطی محروم هستند و نمی توانند در هفته اول لیگ برتر روی نیمکت بنشینند.
    قلعه نویی از مدت ها قبل می دانست به دلیل مصاحبه علیه خبرنگاران با حکم کمیته انضباطی محروم است اما اکبر میثاقیان روز گذشته متوجه شد به دلیل اخراج در آخرین بازی لیگ دسته اول در فصل گذشته مقابل ماشین سازی با جریمه و محرومیت روبرو شده است. بدین ترتیب دو تیم بدون سرمربی مقابل هم قرار می گیرند.
    لیگ برتر از پنجشنبه هفته جاری آغاز می شود و تیم های استقلال و آلومینیوم جمعه ساعت 20:45 در ورزشگاه آزادی به مصاف هم می روند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal امیری: پولی تحت عنوان اسپانسر به باشگاه استقلال داده نشده است

امیری: پولی تحت عنوان اسپانسر به باشگاه استقلال داده نشده است

خبرگزاری فارس: معاون باشگاه استقلال دریافت هر گونه چک از سوی اسپانسر را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در پی انتشار اخباری مبنی بر اینکه صلاحی معاونت اقتصادی باشگاه استقلال چک اسپانسر باشگاه را چندی قبل در اختیار فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه قرارداده امروز عده ای از بازیکنان استقلال برای دریافت مطالبات خود راهی باشگاه استقلال شدند. این در حالی بود که فتح الله زاده برای شرکت در نشست AFC روز گذشته راهی مالزی شده و در باشگاه فقط علی امیری معاون باشگاه حضور داشت. وی به بازیکنان گفت که پولی از سوی اسپانسر به باشگاه داده نشده است.
    امیری در همین زمینه به خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس گفت: چکی که از سوی اسپانسر در اختیار فتح الله زاده گذاشته شده برای تاریخ 17 مرداد سال جاری است و قرار بود چک اول اسپانسر برای تاریخ 25 تیر بدست ما برسد اما تا امروز که 26 تیر است چک و پولی به باشگاه استقلال داده نشده است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal اصل مدرک گواهینامه iso 9001:2008 به باشگاه استقلال تقدیم شد

اصل مدرک گواهینامه ISO 9001:2008 به باشگاه استقلال تقدیم شد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، باشگاه فرهنگی - ورزشی استقلال ایران که چندی قبل توصیه نامه
    ISO 9001:2008 را دریافت کرده بود، روز گذشته اصل مدرک گواهینامه مذکور را از نمایندگی شرکت الاینس در ایران دریافت کرد تا باشگاه استقلال با پیاده‌سازی سیستم مدیریت کیفیت در مجموعه خود به استانداردهای بین‌المللی نزدیک‌تر گردد.

دکتر علی فتح‌اله‌زاده در گفت‌وگویی کوتاه ضمن تشکر از دکتر حجت معینی، مدیرعامل شرکت رای‌ورزان کیفیت و نماینده شرکت الاینس در ایران و امیر رفیعی، نماینده مدیریت در باشگاه استقلال بابت فعالیت‌های انجام شده پیرامون دریافت نشان بین‌المللی ISO 9001:2008 گفت: تلاش در جهت ارتقای کیفیت و اصلاحات ساختار باشگاه از مهم‌ترین اهداف مدیریتی من بوده و خواهد بود که دریافت گواهینامه ISO 9001:2008بخشی از آن می‌باشد و این تازه آغاز راه است. پس از دریافت گواهینامه مذکور، قراردادهای جدیدی در راستای ایمنی و بهداشت شغلی کارکنان باشگاه و سلامت بازیکنان نسبت به شناسایی ریسک‌ها و خطرات بالقوه، (گواهینامه OHSAS 18001) و از سویی دیگر در راستای ارزش‌گذاری برند که پیامد آن رشد، ارتقا و تثبیت حقانیت برند باشگاه استقلال است (گواهینامه ISO 10668 ) منعقد نمودیم که در آینده نتایج مثبت آن را در باشگاه خواهید دید. ضمن آنکه بلافاصله بعد از بازگشت از سفر مالزی، دریافت گواهینامه 5S که خواسته‌اش پیاده‌سازی نظام ساماندهی محیط کار است را نیز در دستور کار خود قرار خواهم داد. در این مدت سعی کردم بدون انجام برنامه‌های تبلیغاتی و با یک سری اقدامات عملی ساختار باشگاه را اصلاح و از همه سو به استانداردهای بین‌المللی نزدیک نمایم و تردیدی ندارم که با گذشت زمان به آنچه مدنظرم است، خواهم رسید.
    دکتر فتح‌اله‌زاده در خاتمه دریافت گواهینامهISO 9001:2008 را به خانواده استقلال تبریک گفت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پیشکسوتان استقلال به دیدار تیم "چوار ایلام" می‌رود

پیشکسوتان استقلال به دیدار تیم "چوار ایلام" می‌رود

خبرگزاری فارس: به مناسبت جنایت بعثی‌های عراقی و روز خونین فوتبال، تیم پیشکسوتان استقلال در دیداری دوستانه به مصاف تیم پیشکسوتان چوار ۶۵ ایلام می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کمیته فرهنگی سازمان لیگ، در 23 بهمن ماه سال 1365، هواپیماهای رژیم بعثی عراق مسابقه فوتبال بین تیم‌های «منتخب چوار ایلام» و «منتخب جوانان استان ایلام» را بمباران کردند. در این روز خونین، تعداد زیادی از جوانان عزیر و ورزشکار به شهادت رسیدند که این واقعه جزو فجیع‌ترین حوادث تاریخ فوتبال جهان است.
    علاوه بر واقعه فوق، تعداد زیادی از بازیکنان فوتبال کشور، شهرت و جذابیت فوتبال را رها کردند و در زمان جنگ تحمیلی به سوی جبهه‌ها شتافتند تا از خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع کنند و ما وظیفه داریم که این اسطوره‌های واقعی فوتبال کشور را به مردم و اهالی جامعه فوتبال بشناسانیم.
    با توجه به آغاز مسابقات لیگ برتردر روز پنجشنبه 29 تیرماه، این مسابقه فوتبال ساعت 19 فردا با عنوان« گرامیداشت شهدای چَوار ایلام وشهیدان جامعه فوتبال» بین تیم‌های پیشکسوتان باشگاه چوار65 ایلام(بازماندگان و خانواده شهدای سال65)و پیشکسوتان استقلال تهران در ورزشگاه غدیر برگزار می‌شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal استقبال قلعه‌نویی از مربی سابق پرسپولیس

مایلی‌کهن تماشاگر ویژه تمرین استقلال

استقبال قلعه‌نویی از مربی سابق پرسپولیس

خبرگزاری فارس: سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس به عنوان تماشاگر ویژه در تمرین استقلال حاضر شد و مورد استقبال قلعه‌نویی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد مایلی‌کهن امروز در تمرین تیم فوتبال استقلال حاضر شد.
    امیر قلعه‌نویی وقتی مایلی‌کهن را دید به استقبالش رفت و به او خوشامد گفت.
    حمید بابازاده و مجید صالح از مربیان استقلال و امین منوچهری بازیکن سابق سایپا نیز به استقبال مایلی‌کهن رفتند.
    تمرین استقلال در کمپ اختصاصی این باشگاه در حال برگزاری است اما حضور مایلی‌کهن این تمرین را تحت تاثیر قرار داد.
    حضور مایلی‌کهن در تمرین خیلی‌ها را به یاد بیانیه‌های تند او علیه قلعه‌نویی انداخت. بیانیه‌هایی که بعد از دیدار استقلال و سایپا و زمانی که مایلی‌کهن به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شده بود در اختیار رسانه‌ها قرار گرفت و در آن جملات تندی علیه سرمربی استقلال استفاده شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

13. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مایلی‌کهن آبی‌ها را شوکه کرد

مایلی‌کهن آبی‌ها را شوکه کرد

شعار علیه مهاجم پرسپولیس و حمایت از منوچهری

خبرگزاری فارس: تمرین تیم فوتبال استقلال تحت الشعاع حضور محمد مایلی کهن سرمربی سابق تیم ملی در کمپ مرحوم حجازی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین تیم فوتبال استقلال که پس از بازگشت امیر قلعه نویی به این تیم با حضور بیشتر تماشاگران و هواداران این تیم پیگیری می‌شود، از ساعت 18 امروز در کمپ مرحوم حجازی برگزار شد.
    در تمرین امروز مجتبی جباری تنها به دویدن دور زمین پرداخت و اصلا در کارهای گروهی شرکت نکرد.
    * در ابتدای تمرین قلعه نویی بازیکنان تیمش را جمع کرد و 10 دقیقه با آنها صحبت کرد.
    * بازیکنان تیم استقلال امروز با توپ‌های جدیدی که توسط اسپانسر البسه این تیم تهیه شده، تمرینات خود را برگزار کردند.
    * در تمرین امروز حدود 500 نفر از طرفداران استقلال حضور داشتند و بازیکنان این تیم را تشویق کردند.
    * در اواسط تمرین و پس از درخشش امین منوچهری در یکی دو صحنه هواداران این بازیکن را مورد تشویق قرار دادند و به شعار علیه کریم انصاری‌فر پرداختند.
    * درحالی که تمرین استقلال رو به پایان بود و بازیکنان بعد از انجام کارهای تاکتیکی که همه روزه آن را انجام می‌دهند مشغول تمرین چارچوب شناسی بودند، به یکباره محمد مایلی کهن بازیکن و مربی اسبق تیم پرسپولیس و تیم ملی وارد کمپ استقلال شد و همین مسئله باعث تعجب حاضرین در تمرین گردید.
    * سرمربی تیم استقلال به محض اطلاع از این موضوع خواست تا هر چه سریع‌تر مایلی کهن را در جایگاهی مناسب قرار دهند و پس از مشاهده وی به سمت سرمربی سابق تیم ملی رفت و از او استقبال گرمی کرد. سپس امین منوچهری که در تیم سایپا شاگرد مایلی کهن بود به سمت مایلی کهن رفت و بازیکنان تیم استقلال به صورت جداگانه به سرمربی دو فصل پیش سایپا خوشامد گفتند. حضور مایلی کهن که یک پرسپولیسی قدیمی است آنقدر عجیب بود که تماشاگران علت حضور وی را از خبرنگاران سؤال می‌پرسیدند.
    * آخرین مرحله تمرین امروز استقلال ارسال از جناحین بود که ضربات زیبای برخی بازیکنان تماشاگران را به وجد آورد.
    * هواداران تیم استقلال در طول برگزاری تمرین پیگیر وضعیت جواد نکونام بودند و می‌خواستند بدانند این بازیکن کی در تمرینات آبی پوشان حاضر خواهد شد.
    * تمرین تیم فوتبال استقلال ساعت 19:45 به پایان رسید و بازیکنان بدن‌های خود را سرد کردند.
    تیم فوتبال استقلال روز جمعه از ساعت 20:45 و از هفته اول رقابت‌های لیگ برتر دور دوازدهم در ورزشگاه آزادی به مصاف آلومینیوم هرمزگان خواهد رفت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

15. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مایلی کهن: چرا حضورم در تمرین استقلال عجیب است؟

مایلی کهن: چرا حضورم در تمرین استقلال عجیب است؟

خانه‌ام اینجاست!

خبرگزاری فارس: سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: چرا حضورم در تمرین استقلال عجیب است؟ ما همه ایرانی هستیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد مایلی کهن که امروز به طور ناگهانی در تمرین تیم استقلال حاضر شد، در واکنش به تعجب خبرنگاران و اینکه چطور یک پرسپولیسی در تمرین استقلال حاضر شده ، گفت: چرا حضورم عجیب است! ما همه ایرانی هستیم ضمن اینکه خانه‌ام اینجاست.

وی ادامه داد: من حتی زمانی که تخم چمن این کمپ را نریخته بودند، به این جا سر می‌زدم. صبح زود هم یکی دو بار آمده‌ام. من تنها کسی بودم که مسابقات آسیایی استقلال را بدون سر و صدا نگاه کردم. ایرانی بودن ما مهم است.
    مایلی کهن در مورد اینکه آیا در تمرینات پرسپولیس هم شرکت می‌کند یا نه، گفت: خانه‌ام اینجاست.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

17. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

پیش فرض قلعه‌نویی: پولی نداریم برای رضایت‌ نامه نکونام بدهیم/قرار است مجیدی بیاید

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در حاشیه تمرین امروز استقلال درباره شرایط این تیم گفت: شرایط خوب است و ما در هفته پنجم تمرینی خود به سر می‌بریم. دو هفته تمرین بدنی انجام دادیم و دو هفته در ترکیه به دنبال آماده سازی بودیم. در تهران فشار تمرینات را کم کردیم و اکنون هم تمرینات تاکتیکی را انجام می‌دهیم.
    وی با بیان اینکه باید چند تشکر انجام دهد، گفت: تشکر اولم از مردم است که با حضور خودشان به تمرینات طراوت می‌دهند. تشکر بعدی را از بازیکنان دارم که تاکنون بدون دریافت یک ریال با قدرت در تمرینات حاضر شدند.
    سرمربی آبی پوشان در مورد بازی روز جمعه با آلومینیوم هرمزگان در هفته اول لیگ تصریح کرد: شروع لیگ همیشه مهم است. ما شناختی از آلومینیوم نداریم اما این تیم مربی خبره و با طراوتی دارد. من نمی‌دانستم میثاقیان روی نیمکت نیست اما این کار عدالت نیست. البته من خودم عادت دارم و دوستان مرا دوست دارند اما بگذارند میثاقیان روی نیمکت بنشیند. نمی‌دانم او چه کار کرده اما به سهم خودمان می‌گویم اجازه دهند روی نیمکت بنشیند.
    وی افزود: ما به مرز آمادگی رسیده‌ایم و امیدوارم بازی خوبی شود. در این دیدار فریدون زندی به دلیل سه اخطاره بودن محروم است. یک سری کمبودها داریم اما تیم سرحالی هستیم و امیدوارم با بازی خوب رضایت هواداران را جلب کنیم.
    قلعه نویی در خصوص وضعیت نکونام گفت: گویا دیروز نکونام قرارداد داخلی بسته و طبق توافقی که با باشگاه اوساسونا داشته باید خودش رضایت‌نامه‌اش را بگیرد. ما به اندازه سقف قرارداد با او به توافق رسیده‌ایم.
    سرمربی استقلال در مورد اینکه تکلیف فرهاد مجیدی چه شد، گفت: در مورد مجیدی صحبتی با فتح‌الله‌زاده انجام دادم که یک صحبت درون باشگاهی است و لزومی ندارد آن را بگویم. قرار شده مجیدی بیاید اما فتح‌الله‌زاده به مالزی رفته و من خبری ندارم.
    وی درباره اینکه رویانیان مدیرعامل پرسپولیس به دنبال این است که لیگ در ماه رمضان فوتبال برگزار نشود، گفت: باید سعی کنیم قانونمند باشیم. ما یک قانون شرع و یک قانون مدنی داریم. قطعا آنهایی که تصمیم به برگزاری بازی در ماه رمضان گرفته‌اند، استعلام‌های لازم را گرفته‌اند و اینکه بخواهیم در کار قانون دخالت کنیم، درست نیست، حتی من این را به خودم می‌گویم. یادم هست در سال 87 میلادی در قطر که بودم در ماه رمضان بازی انجام می‌دادیم. به هر حال هر کشور شرایط خودش رادارد و حتما عزیز محمدی موقعی که تصمیم به بازی در رمضان گرفته استعلام لازم را هم گرفته است.
    قلعه‌نویی در خصوص اینکه آیا استقلال قصد دارد دروازه بان استرالیایی جذب کند، اظهار داشت: ما دو گلر جوان خوب به نام‌های حسینی و ریش اصفهانی داریم اما مترصد این هستیم که یک دروازه بان آسیایی هم جذب کنیم.
    وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید با حضور دروازه بان استرالیایی عملکرد مهدی رحمتی تحت تاثیر قرار نمی‌گیرد، گفت: رحمتی بازیکن استقلال است و در مورد جذب بازیکن ما تصمیم می‌گیریم. دیدید که ما حتی محمد محمدی هم جذب کردیم اما خودش گفت که می‌خواهد به راه آهن برود و حتی از من پرسید که ناراحت نمی‌شوم و من گفتم مسئله‌ای نیست. مبعلی هم دو ساعت مانده به پایان نقل و انتقالات گفت در تیم پیکان راحت‌تر می‌تواند به جام جهانی برسد. رحمتی هم جزو بزرگان استقلال است که در جمع کردن تیم به ما کمک می‌کند اما او هم مثل سایر بازیکن است.
    قلعه‌نویی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه نکونام از چه زمانی در تمرینات شرکت می‌کند، گفت: هر وقت نکونام با استقلال قرارداد ببندند در تمرینات شرکت می‌کند اما ما باید پول رضایتنامه او را به اوساسونا بدهیم.
    به گزارش فارس در این هنگام خبرنگاری از قلعه‌نویی پرسید که آیا این پول پرداخت می‌شود یا خیر، که سرمربی استقلال گفت: پولی نیست که به باشگاه اوساسونا داده شود. اگر پولی به حساب باشگاه بود که آن را پرداخت می‌کردیم. ما تصمیم داریم دو جلسه تمرینات خود را زیر نور برگزار کنیم اما می‌گویند باشگاه بدهی دارد و نمی‌توانیم یا خواستیم وزنه بزنیم که باز هم این صحبت را کردند.
    قلعه‌نویی درباره اینکه مشکلات مالی به تیم حاشیه وارد نمی‌کند، گفت: در جلسات هیئت مدیره که من نبودم مصوب شده بود یکسری آقایان اسپانسر جذب کنند و اگر می‌بینید تیم به مشکل خورده به این دلیل است که اسپانسر جذب نشده است. آقایان تلاش خود را کرده‌اند ولی چند روز مانده به شروع تمرین این قراردادها انجام نشده است و در نتیجه مسئولیت را خود آقایان رسولی‌نژاد و فتح‌الله‌زاده بر عهده گرفتند و گویا یکی از قراردادهای اسپانسر که مربوط به جلوی پیراهن است، بسته شده و این خبری بود که به صورت تلفنی رسولی‌نژاد به من داد.
    قلعه‌نویی در پاسخ به این سؤال که امسال شرایط استقلال نسبت به سال‌های گذشته سخت تر شده،‌ گفت: اصلا این مدل استقلال برای من است. هر گاه استقلال پول دارد نمی‌گذارند که من تا 10 کیلومتری این تیم هم بیایم. استقلال در دسته سوم بود برای من بود. استقلال در رده سیزدهم قرار گرفت باز این تیم نصیب من شد. من هم آمدم که کمک کنم. دیروز فتح‌الله‌زاده می‌گفت تعجب می‌کنم چه طور این بازیکنان در حال تمرین هستند چرا که سال‌های قبل اگر آنها 200-300 میلیون تومان نمی‌گرفتند حاضر به تمرین نمی‌شدند. این بازیکنان هم به خاطر مردم است به تمرین می‌آیند نه به عشق قلعه‌نویی.

19. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal تغيير در شماره پيراهن آبى پوشان

تغيير در شماره پيراهن آبى پوشان

نكونام ۶ مى پوشد زندى ۷

پيراهن كاپيتان فصل گذشته استقلال به فريدون زندى رسيد. با تصميم كادر فنى استقلال پيراهن شماره ۷ اين تيم را در ليگ دوازدهم فريدون زندى بر تن خواهد كرد. اين تصميم نشان دهنده منتفى شدن بازگشت فرهاد مجيدى به استقلال است. علاوه بر اين، پيراهن شماره شش را كه فصل قبل كيانوش رحمتى بر تن مى كرد اين فصل در اختيار جواد نكونام قرار خواهد گرفت.لازم به ذكر است، كيانوش رحمتى در مصاحبه هاى هاى خود اعلام كرده بود كه تمايل دارد خودش اين پيراهن را به هم تيمى سابقش در پاس تهران تقديم كند.همچنين مدافع استقلال فصل آينده پيراهن شماره ۴ را مى پوشد. با تصميم كادر فنى استقلال اميرحسين صادقى در ليگ دوازدهم پيراهن شماره چهار استقلال را به تن خواهد كرد. وى از چند پيشكسوت استقلال كه در گذشته اين شماره را بر تن داشته اند، از جمله رضا حسن زاده و مهدى پاشازاده رخصت گرفت تا با اجازه آن ها اين پيراهن را برتن كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

21. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

صفحه 36 از 218 نخستنخست ... 2634353637384686136 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)