Design & Developed BY Patira

صفحه 36 از 141 نخستنخست ... 2634353637384686136 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 1407
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real نقل و انتقالات و مهمترین خبرها از باشگاه رئال مادرید در فصل 2011-2012

به نام خدا

در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل

2011-2012

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01

2. 8 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

خط خوردن لاسانا دیارا از بازی با لیون

مرجع خبري رئال مادريد : غیبت لاس دیارا ، مهمترین خبر لیست رئال مادرید برای بازی با لیون است . بازیکن فرانسوی برابر بتیس مصدوم شده بود و به بازی برابر لیون نرسید .
    شاهین ، کاروالیو و آلبیول دیگر مصدومان لیست هستند . مورینیو 20 بازیکن را دعوت کرده که توماس مخیاس گلر سوم است . تا ساعاتی پیش از بازی دو نفر خط خواهند خورد. لیست بدین شرح است :
    دروازه بان : کاسیاس ، آدان و مخیاس
    مدافعان : راموس ، آربلوا ، واران ، مارسلو و په په
    هافبک ها : اوزیل ، ژابی ، دی ماریا ، کاکا ، خدیرا ، کوئنت رائو ، گرانرو ، آلتین توپ
    مهاجمان: کایخون، رونالدو ، بنزما و هیگوائین
    real-madrid.ir

HALA MADRID

4. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

امشب ، مورینیو در اروپا صد تایی می شود

مطمئنا بازی امروز برایش خیلی به یاد ماندنی خواهد بود چرا که یازده سال از آغاز دوران حضوراقای خاص در اروپا می گذرد

خوزه مورینیو ، امروز برابر لیون ، صدمین بازی خود را در مسابقات اروپایی انجام می دهد . 100 تا به حساب خودش چرا که این مربی پرتغالی ، از لیست بازیهایش ، بازی سوپرکاپ اروپا میان پورتو و میلان در سال 20003 را حذف می کند .

به گزراش مرجع خبری رئال مادرید این صدمین بازی همچنین با پایان محرومیتش در بازیهای اخیر توسط یوفا همزمان شده تا پس از مدتها در بازیهای اروپایی روی نیمکت رئال مادرید دیده شود . مورینیو گفته بود :" صدمین بازی اروپایی خود را برابر المپیک روی نیمکت جشن می گیرم و نه روی رختکن یا سکو ها . "
    مطمئنا بازی امروز برایش خیلی به یاد ماندنی خواهد بود چرا که یازده سال از آغاز دوران حضورش در اروپا می گذرد . 28 سپتامبر 2000 در بازی جام یوفا میان بنفیکا و هلمستاد سوئد برای اولین بار در اروپا مربیگری کرد . پس از آن ، در مجموع 98 بازی اروپایی دیگر را حضور داشت که 85 تایش در چمپیونزلیگ بود و 13 تا در جام یوفا که حاصلش یک قهرمانی یوفا و دو تا در چمپیونزلیگ با پورتو و اینتر میلان بود . مو جالب این جاست که اولین بازیش در چمپیونزلیگ هم اتفاقا در سانتیاگو برنابئو بود . در فصل 02-2001 در بازی مرحله یک هشتم ، آنها با گل سولاری از رئال مادرید شکست خوردند . این مربوط به 19 فوریه می شود
    یک هفته بعدش ، رئال مادرید باز هم پورتو را 1-2 شکست داد تا راهی فینال گلاسکو شود . دو سال بعد ، ورتو توانست که در میلان ، پادشاه اروپا شود . پس از قهرمانی یوفا در سال 2003 ، اژدها ها با قهرمانی چمپیونزلیگ همه را سورپرایز کردند که اتفاقا آن بار هم در مرحله گروهی به رئال مادرید خورده بودند . رئال مادرید در آن دوره در مرحله یک چهارم به موناکو باخت تا مورینیو با تیم پرتغالی به فینال برسد .
    پس از آن سال ، مورینیو راهی چلسی شد تا به رومن آبراموویچ ملحق شود اما در آن جا نتوانست قهرمان اروپا شود . هر چند که دو سال بعدش ، تیم انگلیسی یکی از پای ثابت های مراحل پایانی چمپیونزلیگ بود . در سال اول در نیمه نهایی مغلوب لیورپول با حضور ژابی ، آربلوا و دودک شدند . سال بعدش هم در نیمه نهایی به لیورپول خوردند و این بار در ضربات پنالتی باختند . سال بعدش ، مورینیو و آبراموویچ دچار مشکل شدند تا مربی پرتغالی از تیم لندنی جدا شود .
    یک سال بعد ، مربی پرتغالی در هدف بعدیش در اینتر برای اروپا جنگید . سال اولش ناکام بود و در مرحله یک هشتم ، به آسانی به یونایتد باختند . اما فصل بعدش ، مورینیو توانست همه را شگفت زده کند و باز هم قهرمان شود . آنها چلسی ، زسکا و بارسلونا را شکست دادند و در فینال هم بایرن را در برنابئو مغلوب ساختند .
    سپس مربی پرتغالی به رئال مادرید آمد . با رئال مادرید ، مورینیو در سال اولش در اروپا عالی کار کرد . رئال مادرید مرحله اول را عالی پشت سر گذاشت (با پنج برد و یک تساوی) و پس از شش سال از مرحله یک هشتم گذر کرد . لیون و تاتنهام در مراحل حذفی مغلوب رئال شدند اما بالاخره در نیمه نهایی بارسلونا ، رئال مادرید را حذف کرد .

Goal.com

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

6. 3 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

مورینیو: لیون را کاملا می شناسم ژوزه مورینیو، سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا، در آستانه دیدار با تیم فوتبال لیون در ورزشگاه برنابئو درچارچوب مسابقات لیگ قهرمانان اروپا، تاکید کرد لیون را کاملا می شناسیم و بدون هیچ ترسی با این تیم فرانسوی رو به رو خواهیم شد.

رئال مادرید فصل پیش تیم لیون را در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا حذف کرد.
    آقای خاص در کنفرانسی خبری خود مشخص نکرد که سه شنبه شب در دیدار با لیون در ورزشگاه برنابئو، از میان هیگواین یا بنزما کدامیک در ابتدا به عنوان مهاجم به میدان فرستاده می شوند.
    ژوزه مورینیو در پاسخ به این سوال که تا چه حد لیون را تحت هدایت رمی گارد می شناسید، گفت:" من تصور می کنم که این همان لیون همیشگی است، من به خوبی این تیم را می شناسم چرا که در گذشته نیز بارها با تیم پورتو در برابر آن قرار گرفته ام. مربیها و بازیکنان این تیم عوض می شوند اما اصول این تیم تغییر نمی کند. لیون یک تیم جدی، منظم، منضبط و از نظر دفاعی بسیار قوی است. لیون بازیکنان خوب و سریعی در میانه میدان در اختیار دارد. شاید لیون برای زدن ضربات آزاد دیگر از وجود بازیکن خلاقی مانند جونینهو برزیلی محروم است اما برای اینکار بازیکنان متخصص زیادی مانند کلستروم یا گورکوف دارد. "
    در پاسخ به این که آیا رئال مادرید که در فصل قبل لیون را در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا حذف کرد اکنون در بازی سه شنبه شب یک امتیاز روحی روانی در برابر حریف دارد، تاکید کرد این یک مسابقه جدید است، صفحه ای سفید است که روی آن چیزی ننوشته است و بازی سه شنبه شب تکلیف همه چیز را مشخص خواهد کرد.
    به گزارش خبرگزاری فرانسه از مادرید، رئال مادرید فصل قبل در لیگ قهرمانان اروپا لیون را در ورزشگاه ژرلاند یک بر یک متوقف کرد و در خانه نیز سه بر صفر این تیم را شکست داد.
    www.iribnews.ir

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

8. 4 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

real

رئال مادرید در مسیررکورد شکنی؛24 گل در 7 بازی لالیگا

خبرگزاری لالیگا – رئال مادرید یک ماشین گلزنی است. شاگردان ژوزه مورینیو در یازده دیدار رسمی ای که در رقابتهای این فصل برگزار کرده اند به 32 گل رسیده اند. تیم مادریدی به طور میانگین در هر بازی سه گل می زند و البته این تیم در دو دیدار مقابل لوانته و راسینگ در گلزنی ناکام بود ولی در سایر دیدارهایش، به جز دیدار با دیناموزاگرب در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا و دو دیدار رفت و برگشت سوپرکاپ اسپانیا، در سایر دیدارها با نتایج پرگل 6-0، 2-4، 2-6، 0-3، 4-0 و 1-4 به پیروزی رسیده.

ماشین گلزنی تیم مورینیو باعث شده تا رئال امسال، پنجمین شروع برتر را در تاریخ باشگاه مادریدی داشته باشد.

رئال در 7 هفته ابتدایی رقابتهای لالیگا به 24 گل رسیده و تنها در فصول 0-1959 ( با 29 گل در 7 هفته)، 8-1978 (با 28 گل در هفت هفته)،1-1950 (با 26 گل در هفت هفته) و 9-1958 ( با25 گل در هفت هفته) گلهای بیشتری درمقایسه با این فصل را به ثمر رسانده.

بدین ترتیب به نظر می رسد که رئال با این شروع طوفانی به دنبال شکستن رکورد 107 گلی است که در طول یک فصل به ثمر رسانده و بهترین رکورد تاریخ در رده رقابتهای یک لیگ داخلی است. دراین رکورد شکنی که در فصل 0-1989 به ثبت رسید، بوتراگنیو، اوگو سانچس، میشل، مارتین وا$$$ و هم تیمی هایش در پایان هفته هفتم رقابتهای لالیگا 17 گل به ثمر رسانده بودند که این ،7 گل کمتر از گلهای مورینیو در رقابتهای این فصل است
    با این آمار و ارقام، می توان اتیکت «مربی تدافعی» را از روی مورینیو برداشت. رئال فصل گذشته روند گلزنی خوبی داشت و این فصل هم بهتر می شود.

لازم به یادآوری است که سومین گلی که ایگواین وارد دروازه رئال بتیس کرد (گل چهارم رئال در آن بازی)، هزارمین گلی بود که مورینیو به عنوان مربی در کارنامه ورزشی اش می دید و در واقع هزارمین گلی بود که تیمهایی که مورینیو را روی نیمکت مربیگری اش می دیدند به ثمر می رساندند.

این گل صد و هشتادمین گل مورینیو برروی نیمکت رئال هم بود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

10. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

پیش فرض شکست سنگین لیون مقابل رئال مادرید/لیون دیگرگربه سیاه نیست.

گروه d لیگ قهرمانان اروپا؛ پیروزی پر گل کهکشانی ها مقابل لیون

شاگردان مورینیو در خانه این بار لیون را از پیش رو برداشتند تا همچنان خود را به عنوان یکی از مدعیان رقابتها مطرح کنند.

لیون دیگرگربه سیاه نیست.
    رئال مادرید 4 – لیون صفر
    شاگردان ژوزه مورینیو رکورد پیروزی های متوالی خود در رقابتهای لیگ قهرمانان را با کسب پیروزی خانگی پر گل مقابل لیون حفظ کردند.
    در این بازی که در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو و در حضور بیش از 76 هزار تماشاگر برگزار شد رئال با گل دقیقه 18 کریم بنزما که بار دیگر در ترکیب این تیم به میدان رفته بود از حریف فرانسوی خود پیش افتاد.
    سامی خدیرا در دقیقه 47 نتیجه را دو بر صفر کرد. این اولین گل فصل خدیرا برای رئال بود. در دقیقه 55 ضربه مسوت اوزیل با برخورد به هوگو لوریس دروازه بان لیون وارد دروازه این تیم شد و تا این گل به نام لوریس ثبت شود.

در دقیقه 81 سرخیو راموس روی یک ضربه کرنر در محوطه جریمه لیون صاحب توپ شد و با یک ضربه سنگین توپ را برای چهارمین بار به تور دروازه لیون چسباند.
    رئال با این پیروزی 9 امتیازی شد و با حداکثر امتیازات ممکن هم اکنون در صدر جدول گروه چهارم قرار دارد. لیون هم با 4 امتیاز در جایگاه سوم ایستاده است.
    دینامو زاگرب صفر – آژاکس 2
    در دیگر دیدار این گروه تیم فوتبال آژاکس موفق شد با نتیجه دو بر صفر از سد دیناموزاگرب بگذرد. در این بازی که به میزبانی نماینده کرواسی انجام شد درک بوریگتر مهاجم آژاکس در دقیقه 49 دروازه حریف را باز کرد.
    کریستین اریکسن هافبک 19 ساله و دانمارکی آژاکس در دقیقه 90 اختلاف را به دو گل رساند تا نماینده هلند دست پر به خانه بازگردد. آژاکس با این پیروزی و به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به لیونی که امشب 4 گل از رئال دریافت کرد در رده دوم جدول این گروه قرار گرفت.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

12. 4 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

سرمربي ليون: از رئال مادريد مي‌ترسيدم
    سرمربي ليون پس از باخت4 بر صفر تيمش اعتراف کرد که پيش از بازي از رئال ترس داشته است.
    به نقل از سایت یوفا، لیون در ورزشگاه خانگی رئال مادرید با نتیجه ۴ بر صفر مغلوب شد تا به رده سوم جدول گروه چهارم لیگ قهرمانان اروپا سقوط کند.
    رمی گارد سرمربی لیون در مورد این بازی گفت: بازی بسیار سختی بود. مادریدی‌ها ما را تنبیه کردند، تاکنون برابر چنین حریف سختی قرار نگرفته بودیم. می‌دانستیم بازی ممکن است به سود آن‌ها به پایان برسد. به همین دلیل پیش از بازی چند تغییر در ترکیب دادیم تا به زعم خود بتوانیم تا حدودی رئالی‌ها را غافلگیر کنیم ولی این شیوه نیز جواب نداد و ما شکست سنگینی خوردیم.
    گارد ادامه داد: باید اعتراف کنم می‌ترسیدم سرانجام بازی این‌چنین شود. این‌که رئال ما را تحت فشار زیادی بگذارد و ما را وادار به دفاع کند. در جریان بازی چیزی که دیدم همین بود، ما نتوانستیم کار مهمی برابر شاگردان مورینیو انجام دهیم. پیش از بازی می‌دانستم رئال مادرید در لیگ قهرمانان بسیار موفق عمل می‌کند و بسیار راحت به مرحله‌های بالاتر می‌رسد، هنوز عقیده‌ام را تغییر نداده ام.

mouefa.c

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.

14. 4 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

هیگواین و بنزما از هم می گویند.

بن‌زما: هيگواين يک مهاجم کامل است
    مهاجم فرانسوي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: هيگواين يک مهاجم کامل است.
    به نقل از آس اسپانیا، کریم بن‌زما تصریح کرد: من و هیگواین می‌توانیم در کنار هم بازی کنیم و نیازی نیست مدام بین ما فقط یکی انتخاب شود.
    بن‌زما با اشاره به پیروزی درخشان رئال مادرید مقابل لیون فرانسه گفت: به نظر من هیچ رقابتی بین من و هیگواین وجود ندارد و نمی‌شود برای بهتر بودن یکی دلیل آورد.
    رئال مادرید شب گذشته با نتیجه ۴ بر صفر مقابل المپیک لیون به پیروزی رسید و برای صعودی قاطعانه به مرحله حذفی امیدوار شد.
    خوزه مورینیو به خاطر میدان دادن به بن‌زما از سوی رسانه‌های مادرید که عمدتا هوادار هیگواین هستند تحت فشار است.

پس از درخشش کريم مقابل ليون
    هيگواين: چرا در کنار بن‌زما بازي نکنم؟
    ستاره آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از درخشش هم‌تيمي فرانسويش مقابل ليون گفت: چرا در کنار بن‌زما بازي نکنم؟
    به نقل از آس اسپانیا، گونزالو هیگواین که در دو بازی قبلی خود با لباس آرژانتین و رئال مادرید دو هت‌تریک رویایی را ثبت کرده بود به خبرنگاران گفت: علت این که مدام بین من و هیگواین یکی انتخاب می‌شود روشن نیست، مسلما حق دخالت در کار مربی تیم را ندارم و قصدم این نیست؛ اما این یک پیشنهاد است چرا که اطمینان دارم من و بن‌زما در کنار هم زوج بسیار موفقی را تشکیل خواهیم داد، این مقایسه‌ها رابطه من و کریم را به خطر انداخته و معمولا در تمرینات مدام در حال رقابت با یکدیگر هستیم.
    هیگواین در خصوص پیروزی مقابل لیون گفت: نباید تصور کنیم که این پیروزی قاطعانه ما را به راحتی راهی مرحله بعدی خواهد کرد، لیون در خانه خود بسیار قوی و شکست ناپذیر نشان داده و نباید حریف جدی دیگر خود یعنی آژاکس را نادیده بگیریم.
    رئال مادرید با نتیجه ۴ بر صفر مقابل المپیک لیون به برتری دست یافت.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

16. 5 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

مورینیو: اوزیل فصل گذشته بهتر بود

اوزیل در دیدار شب گذشته رئال مقابل لیون در ترکیب اصلی قرار گرفت و پایه گذار گل سوم تیمش بود اما در دقیقه 66 جای خود را به کاکا داد.

ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، معتقد است مسوت اوزیل، ملی پوش آلمانی تیمش، در رقابت های فصل گذشته نمایش های بهتری ارائه می داد.
    اوزیل در دیدار شب گذشته رئال مقابل لیون در ترکیب اصلی قرار گرفت و پایه گذار گل سوم تیمش بود اما در دقیقه 66 جای خود را به کاکا داد.
    این ستاره آلمانی در هر 7 دیدار تیمش در رقابت های این فصل لالیگا حضور داشت و سه بازی نیز در چمپیونزلیگ برای کهکشانی ها انجام داد.
    با این وجود، مورینیو انتظارات بیشتری از این ستاره جوان دارد و از او خواست نمایش های بهتری در زمین ارائه بدهد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اوزیل اکنون باید به سطح جدیدی برسد. نمایش های او در فصل گذشته بهتر بود. او باید بار دیگر آمادگی اش را به دست بیاورد. ما به او نیاز داریم.گ
    البته آقای خاص این بازیکن را مورد ستایش نیز قرار داد و گفت:" اوزیل بازیکن فوق العاده ای است. او هر بار توپ را به دست می آورد، می توان انتظار اتفاق فوق العاده ای را داشت. هواداران به همین دلیل او را دوست دارند. من هم علاقه زیادی به او دارم."
    goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

18. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

فن نیستلروی: اگر به رئال گل بزنم، خوشحالی نمی کنم

این ستاره 35 ساله هلندی که بین سال های 2006 تا 2010 برای رئال بازی کرد، کاملا آماده دیدار مقابل تیم سابقش است

رود فن نیستلروی، مهاجم مالاگا، اعلام کرد اگر در دیدار این هفته مقابل رئال مادرید موفق به گلزنی شود، خوشحالی نخواهد کرد.
    این ستاره 35 ساله هلندی که بین سال های 2006 تا 2010 برای رئال بازی کرد، کاملا آماده این دیدار است و این هفته نیز به تیمش کمک کرد تا مقابل لوانته به پیروزی 3-0 برسد.
    او در گفتگو با نشریه مارکا در پاسخ به سوالی در مورد خوشحالی بعد از گلزنی به رئال گفت:" اگر مقابل رئال گلزنی کنم، خوشحالی نمی کنم.
    من واقعا به گلزنی فکر نمی کنم. ما تنها می خواهیم خود را برای این دیدار آماده کنیم.؟
    خولیو باپتیستا، دیگر ستاره مالاگا، که سابقه بازی در رئال را دارد، نیز در مورد دیدار پیش رو گفت:" این دیداری ویژه برای ما و همه بازیکنانی است که برای رئال بازی کرده اند. رئال در فرم بسیار خوبی است و در دیدار های اخیر گل های زیادی به ثمر رسانده اند. با این وجود ما برای همه بازی های انگیزه زیادی داریم و می دانیم کجا می خواهیم برویم. فکر می کنم با سخت کوشی می توانیم بهتر از این شویم."
    goal.com

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

20. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

گزارش روز: شاگردان مورینیو، اتومبیل ران می شوند

بازیکنان رئال مادرید امروز در پیست اتومبیلرانی شرکت می کنند تا ببینند که کدامیک از آنها راننده بهتری هستند.

بازیکنان رئال مادرید، امروز ، پنجشنبه در یک مسابقه اتومبیل رانی شرکت می کنند تا ببینند که کدامیک از آنها راننده سریعتری است. این مسابقه در پیست کارلوس ساینس سنتر ، که پیست اتومبیلرانی مادرید است شرکت می کنند.
    این مسابقه ، در حقیقت بخشی از مراسم اهدای اتومبیل های آئودی ای است که همه ساله به بازیکنان رئال اهدا می شود
    آئودی یکی از اسپانسرهای اصلی باشگاه ماردیدی است که هر سال اتومبیلی را به تک تک بازیکنان تیم اهدا می کند .
    این کمپانی اتومبیل سازی پیش از این هم مسابقات اتومبیلرانی ای را برای بازیکنان رئال ترتیب داده بود تا مهارتهایشان را در رانندگی در شرایط برفی تست کنند.
    این روز، یکی از روزهای مورد علاقه بازیکنان رئال است که می توانند هیجان را بیش از پیش تجربه کنند. و رانندگی با اتومبیلهای مخصوص مسابقه را تست کنند.
    البته شرکت در این مسابقه ورانندگی با اتومبیلهای مخصوص هیچ ریسک و خطر مصدومیتی نداردد؛ چرا که این اتومبیلها مجهز به آخرین تکنولوژی و موارد امنیتی هستند.

حاشیه:اگه این مسابقات برای تیم های ایرانی با ماشین های ایرانی برگزار میشد برگزار کنندگان قبل از شروع مسابقه باید دنبال یه قبرستون دسته جمعی باشن.

22. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

صفحه 36 از 141 نخستنخست ... 2634353637384686136 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)