به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
واقعا میلان جلوی ونگر و ونپرسی هیچ حرفی برای گفتن نداره.فقط شاید برگ برندشون الگری و زلاتان باشه.واقعا زلاتان بازیکنیه که از موقیت صفر گل میسازه و الگری هم که استاد انالیز بازی حریفه.واقعا جنگ تمام عیاری میشه بازی ارسنال و میلان.جنگ تاکتیکی ونگر و میلان با مهره های نابرابر.واقعا دلم میخواد ارسنال بالا بیاد ولی خب هردوتیم رو تیمای بزرگی میدونم.واقعا بازی سختی پیش رو همه فوتبال دوست ها هست.حالا تاریخ بازی کی هست؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Arsenal Vs Wolverhampton
(England - Premier League) - (December 27)
ویرایش توسط Mohammad : 12-31-2011 در ساعت 13:37
خوب آرسنال خودشو بالا کشید ..... آفرین ......... این بازی رو هم اگه بره میشه 3 اگه اشتباه نکنم و میاد تو کورس قهرمانی .......
کاش بازی ظو تلویزیون نشون میداد ببینیم باز چند تا ستاره دیگه رو کرده ونگر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
واقعا ونگر رو خیلی دوست دارم با اینکه خیلی سر قضیه سسک به ما طرفدارای بارسا ظلم کرد ولی بازم خیلی مربی بزرگیه.این ارسنال یکی از کم ستاره ترین ارسنال های اخیر هست ولی داره عالی نتیجه میگیره.خیلی دوست دارم ونگر رو تو یک تیم پرستاره مثل بارسا ببینم
جایگاه دو تیم در جدول رده بندی رقابتها :
مصدومان دو تیم :
بازی های قبل و بعد آرسنال:
بازی های قبل و بعد ولورهمپتون :
گزارش بازی
گلزنان دیدار :
بازیکنان اصلی دو تیم :
نیمکت ذخیره های دو تیم :
خداییش تساوی واسه این بازی نتیجه عادلانه ای نبود.
دروازه بان ولور واقعا عالی عکس العمل نشون می داد ،مطئمنا ستاره زمین بود.
نمی دونم چرا دروازه بانا مقابل آرسنال این همه عالی عمل می کنن .
بهترین موقعیت واسه کم کردن امتیاز با صدر نشنا رو از دست دادیم.
باید یه فکری یه حال دفاع راستتیم کرد این ژورو خیلی شوته من بازیم از این یارو بهتره هیچی از فوتبال نمی فهمه بره بمیره یهتره.
در کل تیم بد نبود ( عالیم نبود) دروازه بان حریف عالی بود.
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
این روزها خبرهای زیادی از تیری انری در آرسنال به گوش میرسه
هر چند که ونگر گفته در تعطیلات کریسمس تصمیمم رو میگیرم
بچه ها حالا شما نظرتون درباره جذب هانری چیه !!!
بعید میدونم اون فروغ گذشته رو داشته باشه. تنها عاملی که میشه به این خرید امیدوار بود روحیه ای هست که میتونه از لحاظ تجربه به تیم تزریق کنه و از اونجا که حکم یه اسطوره رو در آرسنال داره اومدنش میتونه برای هواداران خوشحال کننده باشه. وقتی دوران اوج خودش رو در کنار توپچی ها میگذروند زیاد سن و سالی نداشتیم و خلاصه با اومدنش خاطرات دوران کودکی رو واسه ما زنده میکنه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)