به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
![]()
ژسنی: خنده ام میگیرد
ژسنی شایعات را تکذیب کرد
شایعه شده بود که ژسنی خودش را شایسته ی بازوبند کاپیتانی آرسنال میداند و همچنین زمزمه هایی در مورد علاقه او به بارسلونا شنیده میشد که توسط ووچیچ تکذیب شد.
" رسانه ها شایعاتی را مطرح کرده اند که باید شفاف سازی کنم !
هیچوقت نگفتم که شایسته بازوبند کاپیتانی باشگاه هستم. من فقط گفتم: دوست دارم یک روزی کاپیتان شوم ! الان رابین ونپرسی کاپیتان ماست و او کاملا شایسته کاپیتانیست."
همچنین ژسنی در مورد شایعات پیرامون بارسلونا گفت:
" لطفا این شایعه را ادامه دهید "ژسنی به بارسلونا می رود" چون هر وقت آن را میخوانم خنده ام میگیرد.! "
یه روز خوب میاد ...
![]()
چاکس آنکه و اوژگان اوزایکوب آماده انتقال قرضی
دو ستاره تیم رزرو بالاخره اولین بازی خودشان را در جام اتحادیه برای تیم اصلی انجام دادند و حالا آماده انتقال قرضی هستند.
" دوست دارم مدتی قرضی به تیم دیگری بروم تا تجربه بازی در تیم بزرگسالان را بدست آورم. احساس میکنم به اندازه کافی خوب هستم تا هر هفته برای تیم اصلی بازی کنم و اکنون آماده این انتقال قرضی ام"
دوستان آنکه مثل ویلشیر، آفوبه، کوکلین دورانی را به صورت قرضی سپری کردند و او میخواهد مانند آنها تجربه بدست آورد.
" افوبه در مورد انتقال قرضی خود حرفهای خوبی میزد، او تجربه خوبی بدست آورد و گلزنی میکرد. وقتی افوبه از دوران قرضی بازگشت سطح بازی اش افزایش یافته بود و من متوجه آن شدم."
اوزایکوب از کمکهای رابین وپرسی در داخل و خارج از زمین تشکر میکند و میگوید رابین همیشه حامی او بوده است.
" همیشه به رابین وپرسی احساس خوبی داشتم. او هلندی است و خارج زمین از من حمایت میکند. مسائل زیادی خارج از زمین هستند که رابین برای حل آنها به من کمک بسیاری کرده . از او متشکرم."
بازی با منچستر روی نیمکت بودم و او به من میگفت: " وقتی به زمین رفتی، میدانم که هر کاری میتوانی انجام دهی اما همیشه مواظب تکل هایت باش که صحیح باشد. او تاکتیک های ریزی به شما یاد میدهد که برای من خوب است."
اوزایکوب برای کسب تجربه تمایل دارد در تیم دیگری به صورت قرضی بازی کند.
" نمیدانم چه اتفاقی خواهد افتاد اما میخواهم برای تیم بزرگسالان بازی کنم. دوست دارم در تیم دیگر هر هفته به صورت قرضی بازی کنم تا پیشرفت کنم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز خوب میاد ...
![]()
گورکوف: خوشحال از علاقه ی ونگر
یوهان گورکوف از اینکه ونگر برای انتقال او دست به کار شده بود، خوشحال است.
در روزهای پایانی بازار نقل وانتقالات آرسنال خواهان جذب گورکوف شده بود که متاسفانه با مخالفت باشگاه لیون این انتقال صورت نگرفت، با این وجود، گورکوف از علاقه مندی ونگر به او خوشحال است.
" از اینکه ونگر من را میخواسته خوشحالم، او یکی از بهترین مربیان جهان است. ونگر خیلی خیلی بازیکنان تکنیکی را دوست دارد و وقتی متوجه شدم او به من علاقه مند است خوشحال شدم."
" فعلا به سختی تلاش میکنم تا عملکرد بهتری داشته باشم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز خوب میاد ...
ویلشیر: جام را با آرسنال میخواهم.
جک ویلشیر آرسنال را مانند خانه خود میداند و میخواهد با آرسنال جام ها را برنده شود.
آرسنال چندین ستاره خود را از دست داد و نتیجه ی این خروجی ها عملکرد ضعیف در ابتدای فصل بود. با این وجود جک ویلشیر در ماه نوامبر قرارداد 5 ساله ای را با آرسنال امضا کرد او آرسنال را خانه خود میداند.
او در مصاحبه با
Evening Standard گفته است:
" با احترام به منچستر سیتی، فعلا آرسنال بهترین خانه برای من هست."
" بعضی بازیکنان قیمت خود را میگیرند اما صادقانه بگویم که این راه من نیست."
" من فقط میخواهم در بالاترین سطح بازی کنم پس خودم را مقابل بهترینهای جهان قرار میدهم."
" از تمام دقایقی که در اینجا سپری میکنم لذت میبرم و خوشحالم. مطمئنا میخواهم جامها را برنده بشوم اما این کار را میخواهم با آرسنال انجام دهم. "
" ما 6 سال جام نگرفتیم و برای تیمی مثل آرسنال اصلا خوب نیست. تیم ما هدف انتقادات بسیاری است مخصوصا به رییس. او 15 سال فوق العاده در آرسنال داشته، انتقاد کردن از ونگر مثل جوک است. ما ضعیف و آهسته شروع کردیم اما در بین 4 تیم کار را تمام خواهیم کرد."
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
کاپلو هم پسندید.
عملکرد درخشان الکس چمبرلین تحسین کاپلو را به همراه داشت.
" تحت تاثیر علمکرد چمبرلین قرار گرفتم. او بازیکن خوبیست و در سطح بالایی بازی میکند."
" برای بازیهای دوستانه بعدی او بازیکن جالبی خواهد بود و امیدوارم همینطور شود."
کاپلو از شکوفا شدن جوانانی مثل ولبک و چمبرلین که فرصت بازی در لیگ قهرمانان را بدست آوردند خوشحال است.
" برای این بازیکنان گلزنی در این رقابتها خیلی مهم است و باعث افزایش کیفیت و اعتماد به نفس آنها میشود."
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره، جیووانی فان برونهورست، ستاره سالهای نه چندان دور دنیای فوتبال در صحبتهایی حمایت خود را از آرسن ونگر برای ادامه حضور برروی نیمکت مربیگری آرسنال ابراز کرده و اعلام کرده که ونگر بهترین مربی دنیاست و الگوی خوبی برای میلیونها نفر است.
این ستاره هلندی که در طول سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۳ در آرسنال توپ می زد، احساس می کند که سران باشگاه لندنی اگر تصمیم به اخراج ونگر بگیرند، اشتباه بزرگی را مرتکب شده اند.این درحالی است که با شروع ضعیف آرسنال در رقابتهای این فصل لیگ برتر، این روزها ونگر به شدت تحت فشار است
فان برونهورست در صحبتهایی به ان.یو اسپورت گفت:« ونگر خودش الگوی بزرگی برای یادگیری است. به آنچه او به دست آورده نگاه کنید.فلسفه فوتبالی او برای میلیون ها نفر، مبدل به یک الگو شده است . ولی هیچ وقت نمی دانی که اگر این فشارها ادامه یابد چه خواهد شد.»
این ستاره هلندی ادامه داد:« شکست ۲-۸ مقابل منچستریونایتد اتفاقی بود که رخ داد. ولی از آن به بعد فشارها زیادتر شده است و حتی یک سازمان بزرگ هم با این فشارها ممکن است سقوط کند ولی من می توانم بگویم که ونگر بهترین مربی دنیاست.اگر او اخراج شود،می توانی بگویی که پول، جای دیدگاه و ذهنیت را گرفته است.»
آرسنال درحال حاضر در رده پانزدهم جدول لیگ برتر قرار دارد و از ۲۱ امتیاز ممکن تنها ۷ امتیاز کسب کرده است.
![]()
پارلر: ونگر مربی باشگاهی است
گویا اقای اریکسون، اخیرا آرسن ونگر را برای جانشینی کاپلو به اتحادیه انگلستان پیشنهاد کرده است. اما ری پارلر هافبک سابق ارسنال این پیشنهاد را مناسب نمیداند.
" آرسن ونگر حتما از پس این کار بر می اید اما او قطعا دوست ندارد مربی تیم ملی باشد. او فردی است که هر روز سر کار میرود، در واقع او برای باشگاه ساخته شده است."
" او مانند فرگوسن هر روز ساعت 7 صبح سر کار خود میرود، در تیم ملی شما نمیتوانید هر روز با بازیکنان کار کنید و باید بیشتر نظاره گر باشید. "
یه روز خوب میاد ...
ونپرسی از آینده نامطمئن است.
ونپرسی از آینده خود نامطمئن است و میگوید نمیتواند آینده را پیش بینی کند.
چندی پیش باشگاه آرسنال آمادگی خود برای تمدید قرارداد ستارگانش را اعلام کرد. رابین ونپرسی که تا 2013 با توپجی ها قرار داد، ضمن خوشحالی از حضور در آرسنال، اعلام کرد برای تمدید قرارداد عجله ای ندارد و موجب شد شایعاتی پیرامون انتقال او بر سرزبان ها بیفتد.
" نمیدانم که چه کار خواهم کرد. آینده را نمیتوانم پیش بینی کنم."
" هر کس آینده ی خود را میسازد، و در آینده متوجه میشوید که چه اتفاقی افتاده است."
در بین این شایعات، شایعه علاقه ی منسیتی به ونپرسی بیشتر به گوش میرسد.
" نمیدانم. برای یادآوری میگویم، زمانی که به آرسنال آمدم به راحتی منسیتی را شکست میدادیم. اما در چند سال اخیر در انگلستان اتفاقات بسیاری افتاده است."
" لیگ برتر بهترین لیگ جهان است و هرچه میخواهم را به من میدهد."
رابین ونپرسی در مورد انتقاداتی که به سیاست ونگر میشود به دلیل اینکه مربوط به او نمیشود، سکوت میکند.
" من مدیر یا مربی نیستم، پس نمیتوانم نظری بدهم."
رمزی: آرسنال به روزهای اوجش بازمی گردد
توپچی ها بعد از شروعی ناامید کننده در رقابتهای فصل جدید لیگ برتر هم اکنون در جایگاه پانزدهم قرار دارند
![]()
سایت گل – آرون رمزی هافبک باشگاه آرسنال معقتد است این تیم به زودی به روزهای اوج خود بازمی گردد اما باید سریعا وضعیت خط دفاعی خود را سروسامان دهد.توپچی ها در هفت بازی ابتدایی خود در لیگ برتر 16 گل دریافت کرده اند و اکنون در رده پانزدهم جدول رده بندی قرار دارند.رمزی در گفتگو با اسکای اسپورتس می گوید:" شرایط سختی را پشت سر گذاشته ایم اما مطمئنم به زودی به روزهای خوب خود باز می گردیم.""ما باید سریعا خط دفاع خود را سر وسامان دهیم. آرسنال بازیکن خوبی در اختیار دارد و می توانیم به موفقیت برسیم."رمزی همچنین اعلام کرد هم تیمی اش در تیم ملی ولز چیزی در مورد پیروزی تاتنهام مقابل آرسنال به او نگفته است." بیل تا به حال چیزی در مورد این بازی به من نگفته است. خوشحالم که بار دیگر می توانم در کنار بازیکنان تیم ملی تمرین کنم و به میدان بروم."دیدار تیم های ولز و سوئیس از چارچوب مقدماتی یورو 2012 فردا شب در استادیوم لیبرتی برگزرا خواهد شد و این در حالی است که تیم میزبان دیگر شانسی برای صعود به رقابتهای یورو 2012 ندارد.
یه روز خوب میاد ...
آرسنال، آرتتا را بدون تست پزشکی خرید.
میکل آرتتا میگوید او بدون تست پزشکی به آرسنال آمده است.
توپچی ها در آخرین دقایق بازار، با 10 میلیون پاند ستاره اورتون را خریدند اما آرتتا میگوید چون زمان کافی وجود نداشت، بدون تست پزشکی قرارداد امضا کرده است.
او نحوه ی انتقال خود را شرح میدهد.
" لحظات پراسترسی بود. ساعت 6 عصر، خبر از به بن بست رسیدن مذاکرات شنیده شد. اما ساعت 8:30 مذاکرات از سر گرفته شد.
" اما دیگر وقتی برای تستهای پزشکی نمانده بود. من به دفتر باشگاه (اورتون) رفتم و در آنجا به مسئولین آرسنال گفتم که به من اعتماد داشته باشید. اگر مشکلی از لحاظ مصدومیت داشته باشم، آن را به گردن میگیرم."
آرتتا که در سال 2005 به اورتون پیوسته بود، نیم فصل دوم سال 2007 به خاطر معده، عملی داشته، سپس در سال 2009 به دلیل مصدومیت زانو، 12 ماه از میادین دور بوده است. اما او تا اینجای کار توانسته بدون مصدومیت برای آرسنال بازی کند، اگرچه بازیهای او، با باختن های آرسنال همراه بوده است.
" باشگاه در این یکی دو ماهه دوران سختی را گذرانده است و بسیاری از مردم ناامید شده اند."
" اما این شرایط پایدار نخواهد بود و ما آن را تغییر میدهیم. وظیفه ی ماست تا بهانه ای دست هواداران دهیم که هیجان زده شوند."
بعد از رفتن فابرگاس و نصری، خیلی ها ارتتا را جانشین سسک فابرگاس میدانند.
" من برای جانشینی فابرگاس به اینجا نیامدم. اگر سعی کنم که جانشین فابرگاس بشوم، بد میشود."
" من 3 هفته هست که اینجام اما فابرگاس 7 سال اینجا بوده "
"من راه خودم را طی میکنم. سبک خودم ! سسک یکی از بهترین بازیکنان آرسنال و جز 3 بازیکن برتر جزیره بود. میخواهم با ارائه بهترین عملکردم به تیم کمک کنم، این هدف من است."
" شخصیت من با فابرگاس متفاوت است. اگر تلاش کنم که مثل او یا حتی بهتر از او باشم، اشتباه کردم."
ارتتا امیدوار است، تا با بازی در بالاترین سطح برای آرسنال، موجبات انتخابش برای تیم ملی فراهم شود.
" البته که دوست دارم برای تیم ملی بازی کنم.
" رقابت سختی وجود دارد، اما من چیزی را رد نمیکنم. ببینم با آرسنال در لیگ قهرمانان بودن، سطح بازیم را بالا میبرد یا نه ."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)