[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كلا ما سر تا پا جو گيريم داداش..........حالا من یه غلطی کردم بحث دندونو پیش کشیدم دندون تو چرا اینقدر بی جنبه هست. وجدانا اگه میدونستم دندون عقلت اینقدر بیجنبه بازی درمیاره بحث دندونو پیش نمی کشیدم.
بشکنه این دست که نمک نداره. گفتم اینجا در مورد همه چیز بحث شد غیر از دندون گفتم به این بدبخت ها هم یه توجهی بشه. بسوزه پدردندون درد.
خدا نكنه يه نفر كه لهجه داره جلو من حرف بزنه تا يه هفته تيك ميزنم حالا هر مليتي هم باشه فرقي نداره
00000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000
من تازه امروز بد از هرگز دوباره پام به دربي باز شد يك
دو الان چند روزه هي ميگيرتش
آره بسوزه پدره هر چي دندون درده
مملي كنسرت كي رفتي داري خود كشي ميكني؟؟؟نكنه يييييييييييگگگگگگگگگگگگگگ گگگگااااااااااااااااااااا ااااننننننننننننننننههههه هههههههه!
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)