تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
ویرایش توسط David7 : 12-08-2011 در ساعت 03:20
جدال صبای قم و نفت آبادان در روز مصاف مدعیان آقای گلی
دو تیم صبای قم و صنعت نفت آبادان در حالی از چارچوب هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال ایران به مصاف هم دیگر میروند که این بازی مصافی حساس برای مدعیان آقای گلی این لیگ به شمار میرود.
به گزارش ایرنا دو تیم در حالی شنبه آینده در ورزشگاه یادگار امام راحل قم با هم دیدار خواهند کرد که فونیکه سی مهاجم صنعت نفت آبادان رقابت نزدیکی را با غلامرضا عنایتی مهاجم صبای قم در این دیدار خواهد داشت.
فونیکه سی هم اکنون با به ثمر رساندن 18 گل در صدر جدول گلزنان لیگ برتر قرار دارد و عنایتی نیز با 17 گل زده یکی از نزدیکترین تعقیب کنندگان این بازیکن گلزن خواهد بود.
این بازی اولین بازی صبا در خانه در سال 1391 است و به همین دلیل هواداران این تیم به شدت پیروزی تیم محبوب خود در مقابل صنعت نفت آبادان را دنبال میکنند.
صبا در بازی مقابل صنعت نفت آبادان پس از 52 روز که از دیدار این تیم مقابل پرسپولیس تهران در قم میگذرد در مقابل چشمان هواداران خود به مصاف صنعت نفت خواهد رفت تا بتواند هم چنان امیدهای خود برای کسب سهمیه آسیایی را حفظ کند.
با توجه به این که صبای قم هم اکنون با کسب 45 امتیاز در رده چهارم جدول رده بندی لیگ برتر قرار گرفته است می تواند با حفظ این رده نیم نگاهی به کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا در فصل آینده داشته باشد.
صنعت نفت نیز که در این فصل نتایج نسبتا خوبی را کسب کرده است هم اکنون با 37 امتیاز در میانه جدول و جایگاه نهم قرار گرفته است.
دیدار رفت دو تیم در آبادان با برتری صبای قم همراه بود و این تیم توانست میزبان خود را با نتیجه سه بر دو شکست دهد و به همین منظور بازی روز شنبه موقعیتی مهم برای تیم آبادانی به منظور انتقام شکست بازی رفت به شمار میرود.
تیمهای صبای قم و صنعت نفت آبادان در چارچوب لیگ برتر ایران در فصلهای هفتم، دهم و یازدهم تا کنون پنج بار به مصاف هم رفتهاند که حاصل این رقابتها سه پیروزی برای صبا، یک پیروزی برای نفت و یک تساوی بوده است.
هر دو تیم هم چنین بازی هفته گذشته خود را با پیروزی پشت سرگذاشتهاند و تیم صبا در خانه شهرداری تبریز به پیروزی سه بر یک دست یافته است و نفت آبادان نیز در خانه خود با دو گل مس سرچشمه کرمان را شکست داده است.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
کاستا: هر سه امتیاز دیدار با صبا را میخواهیم.
سرمربی صنعت نفت آبادان در خصوص دیدار روز شنبه این تیم در برابر صبای قم گفت: تاکتیک ما برای بازی فردا کسب هر سه امتیاز آن است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، خوزه آلبرتو کاستا سرمربی تیم صنعت نفت در نشست خبری پیش از دیدار فردای این تیم در مقابل تیم صبای قم ک از ساعت 18:15 در محل باشگاه صبای قم و در حضور خبرنگاران اظهار داشت: تاکتیک ما برای بازی فردا کسب هر سه امتیاز آن است و اگر میخواهید اطلاعات بیشتری درباره تاکتیک تیم ما در این بازی داشته باشید فردا تماشگر این دیدار باشید.
کاستا در مورد رویایی فونیکه سی و غلام رضا عنایتی که بیشترین شانس را برای کسب مقام آقای گلی این دوره رقابتهای لیگ برتر دارند، تصریح کرد: بازی فردا تقابل دو بازیکن نیست، بلکه رویایی دو تیم به نامهای صنعت نفت آبادان و صبای قم است که امیدوارم طرفداران این دو تیم با توجه به شناختی که از بازی هر دو تیم دارم شاهد بازیای زیبا و تماشاگرپسند باشند.
در ادامه این نشست علیرضا خلیلینیا مدیر رسانهای تیم صنعت نفت آبادان به درخواست خبرنگاران حاضر در این نشست مطبوعاتی، سوابق فنی کاری و بازیکنی خوزه آلبرتو کاستا را اعلام کرد که مورد تحسین همه خبرنگاران قرار گرفت.
کاستا:داور و کمک داور پيروزي را از نفت گرفتند
سرمربي تيم فوتبال نفت آبادان گفت: داور و کمک داور پيروزي را از تيم ما گرفتند.
خوزه کاستا پس از تساوی ۲ بر ۲ برابر صبای قم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اگر امروز پیروز نشدیم فقط به خاطر دو نفر بود، داور و کمک داور. این دو مانع پیروزی ما شدند، در حالی که کاملاً برتر از صبا بودیم، بازیکنان صبا فقط زیر توپ میزدند.
وی ادامه داد: اگر فرصتهای گلزنی را از دست نمیدادیم و با آرامش بازی میکردیم میتوانستیم در این بازی با اختلاف گلهای زیاد پیروز شویم ولی داور و کمک داور پیروزی را از ما گرفتند.
وی در مورد وقتکشی بازیکنان نفت گفت: بازیکنان ما به هیچعنوان وقتکشی نکردند.
سرمربی نفت آبادان در مورد غیبت فونیکه سی در ترکیب اصلی تیم گفت: او بازیکن خوبی است اما به دلیل آنکه پنج جلسه در تمرینات ما غایب بود از نظر بدنی مشکل داشت و همچنین به خاطر مشکل شخصی و جدی که داشت در ترکیب اصلی قرار نگرفت. اینگونه نبود که او را به خاطر شایعه مذاکره با پرسپولیس بازی ندهم ضمن اینکه رضا خالقیفر هم بسیار آماده بود و او را در ترکیب اصلی گذاشتم.
منبع :
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حاشیههای دیدار تیم صبای قم و صنعت نفت آبادان
دیدار تیمهای صبای قم و صنعت نفت آبادان از چارچوب هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال ایران عصر شنبه در استادیوم یادگار امام (ره) با نتیجه تساوی دو بر دو به پایان رسید و با حاشیههایی همراه بود.
به گزارش ایرنا در ابتدای این دیدار عبدالله ویسی سرمربی و کادر فنی صبا به استقبال خوزه آلبرتو کاستا سرمربی و سایر اعضای کادر فنی تیم صنعت نفت رفتند.
• حدود 500 نفر تماشاگر در ورزشگاه یادگار امام حضور داشتند و این بازی را از نزدیک نظاره کردند، حدود 70 هوادار آبادانی نیز با شور خاصی تیم صنعت نفت را تشویق میکردند.
• تماشاگران منتسب به صنعت نفت آبادان در ابتدای این بازی با شعار ویسی خوزستانی سرمربی تیم فوتبال صبا را تشویق کردند.
• در این مسابقه امید شریفینسب از صنعت نفت آبادان به دلیل مصدومیت و وحید حمدینژاد از صبا به دلیل سه اخطاره بودن تیمهای خود را همراهی نکردند.
• در نیمه اول این دیدار تماشاگران صبا نسبت به داوری اعتراض کردند.
• تماشاگران صبا هم چنین با نصب پلاکاردی در ورزشگاه نسبت به مجری برنامه تلویزیونی 90 اعتراض کردند.
• قرار گرفتن فونیکه سی آقای گل کنونی لیگ برتر بر روی نیمکت ذخیرههای تیم صنعت نفت یکی از مهمترین اتفاقات نیمه اول این دیدار به شمار میرفت. این بازیکن در دقیقه 70 به عنوان یار تعویضی وارد میدان شد.
• پیش از برگزاری این بازی بازیکنان دو تیم در مراسمی یاد و خاطره شهدای سپاه قم که در روزهای آغازین سال جاری در حین انجام ماموریت در غرب کشور به درجه رفیع شهادت نائل شدند را گرامی داشتند و یک دقیقه سکوت کردند. به همین منظور بازیکنان صبای قم در آغاز بازی با در دست داشتن پلاکاردی با مضمون گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سپاه قم وارد زمین مسابقه شدند و در طول مسابقه نیز با بازوبند مشکی بر روی پیراهنهای خود بازی کردند.
• این مسابقه در هوایی نیمه ابری در دمای 27 درجه بالای صفر، رطوبت نسبی 74 درصد و سرعت باد 36 کیلومتر در ساعت برگزار شد.
• در نیمه اول این دیدار یک دقیقه و در نیمه دوم نیز شش دقیقه وقت اضافه توسط داور بازی در نظر گرفته شد.
• هردو تیم در این بازی از سه تعویض خود استفاده کردند.
• در این بازی کلیه عکاسان پشت دروازه تیم صنعت نفت آبادان قرار گرفته بودند.
انتقاد شدید نفتیهای به داوری دیدار با صبای قم
سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان در خصوص دیدار این تیم با صبای قم گفت: اشتباه بزرگ داور مسابقه باعث شد تا پیروزی را با تساوی عوض کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، علیرضا خلیلینیا مدیر اجرایی باشگاه صنعت نفت آبادان در گفت و گوی اختصاصی با سایت این باشگاه اظهار داشت: داور این دیدار با یک اشتباه باور نکردنی و فاحش پیروزی را از ما گرفت.
خلیلینیا ادامه داد: در این صحنه خطای بازیکن تیم صبا بر روی عباس مرداسی آن چنان واضح بود که نیازی به تخصص داوری نیست و یک فرد عادی نیز میتوانست آن را تشخیص دهد.
عضو هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان خاطر نشان ساخت: ما در خصوص داوری این دیدار به کمیته داوران شکایت خواهیم کرد و برای احقاق حقوق مردم آبادان از هیچ تلاشی مضایقه نخواهیم کرد.
سخنگوی طلاییپوشان در خصوص دیگر اشتباهات قضاوت این دیدار اظهار داشت: اعلام شش دقیقه برای نیمه دوم این دیدار از نکات قابل تامل دیگری است که عملکرد این داور را زیر سوال میبرد. هم چنین خطای مدافع تیم صبا در محوطه جریمه این تیم روی سیامک کوهنورد توسط داور دیده نشد و یک خطای پنالتی را به نفع تیم ما سوت نزد.
خلیلینیا در پایان تصریح کرد: عملکرد تیم داوری به خصوص داور وسط در این دیدار به قدری پر اشتباه و ضعیف بود که کاستا سرمربی تیم صنعت نفت به شدت به این نحوه قضاوت عکسالعمل نشان داد و به آن معترض شد در حالی که تا کنون راجع به مسایل داوری صحبتی نکرده بود.
شکایت باشگاه صنعت نفت آبادان از داوری دیدار صبای قم
علی حکمت مدیر عامل موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان طی نامهای به کمیته داوران فدراسیون از قضاوت دیدار تیمهای صنعت نفت و صبا شکایت کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، علی حکمت با ارسال نامهای به رییس کمیته داوران اعتراض این باشگاه را به نحوه قضاوت داور دیدار تیمهای صبا و صنعت نفت اعلام کرد و از دواری این بازی شکایت کرد.
در قسمتی از این نامه آمده است: «از جناب عالی به عنوان متولی امور داوری در فوتبال خواستاریم تا حقوق از دست رفته تیم صنعت نفت و مردم آبادان را در دیدار مقابل صبای قم را پیگیری کنید و رای خود را در قبال قضاوت پر اشتباه این داور اعلام کنید»
شایان ذکر است که تیمهای صبای قم و صنعت نفت آبادان در هفته بیست و نهم رقابتهای لیگ برتر به مصاف هم رفتند که طلاییپوشان آبادان علی رقم برتری قاطع در این دیدار با اشتباه داوری و اعلام ضربه پنالتی در آخرین دقیقه وقتهای تلف شده پیروزی را با تساوی عوض کردند.
خلیلینیا: داور ناشیانه قضاوت کرد.
سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان پس از تساوی این تیم مقابل صبای قم در چارچوب رقابتهای لیگ برتر کشور گفت: در این دیدار صبا هیچ حرفی برای گفتن نداشت.
علیرضا خلیلینیا در گفتوگو با خبرنگار بخش ورزشی ایسنا در خوزستان اظهارکرد: ما این مسابقه را با تیم صبا مساوی نکردیم، در حقیقت با تیم داوری مساوی کردیم. داور برد را از چنگ ما خارج کرد و بسیار ناشیانه قضاوت کرد.
وی ادامهداد: ما شکایت کتبی خود را درباره قضاوت نادرست داور نوشتهایم و اکنون خودم تهران هستم تا این موضوع را پیگیری کنم و باید جوابگو باشند زیرا حقمان مانند دیدار قبل ضایع شد.
سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان یادآورشد: این قضاوتهای نادرست داوری به صورت سریالی برای ما اتفاق میافتد. داوران بسیار پراشتباه بودند و روند بازیمان را تغییر میدهند. اگر اشتباهات داوری نبود اکنون جزو چهار تیم اول جدول بودیم. این اشتباهات در دیدارهای گذشته ما نیز اتفاق افتاده بود ولی مورد اخیر را به صورت جدی دنبال میکنیم.
وی با اشاره به اینکه بازی زیبایی را به نمایش گذاشتیم، ادامه داد: ما سوار بر بازی بودیم. صبا روبهروی تیم ما حرفی برای گفتن نداشت و میتوانستیم حداقل با اختلاف سه، چهار گل مسابقه را به نفع خود به پایان ببریم.
خلیلینیا تصریحکرد: متاسفانه فرصتهایی که مهاجمهایمان به دست آوردند، تبدیل به گل نشد و اگر آنها از این موقعیتها استفاده میکردند، شاید داور نمیتوانست در نتیجه بازی تاثیر بگذارد. این ضعف بازیکنانمان در این مسابقه بود.
وی گفت: صبا تیم خوبی بوده که توانسته است جزو چهار تیم اول قرار بگیرد ولی در این دیدار ما بازی خاصی از آنها ندیدیم و بیشتر زیر توپ میزدند. تاکتیک خاصی هم نداشتند و به غیر از یکی، دو مورد که روی دروازه ما آمدند خطر خاصی نداشتند.
سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان بیانکرد: گل اولمان توسط خالقیفر در دقیقه 10 به دست آمد و گل دوم نیز در نیمه دوم توسط حامد سرلک وارد دروازه حریف شد.
وی با بیان این که بعضیها عنوان کردهاند تیم صنعت نفت، خالقیفر را در حالی که مصدوم بوده، جذب کردهاند، گفت: در حق خالقیفر کمی اجحاف شده است؛ ما بازیکن مصدوم نگرفتیم و مصدومیتی که برای او پیش آمد در بازی با فجرسپاسی و در آبادان بود که از ناحیه ساق پا برایش به وجود آمد. مصدومیت او هیچ ربطی به مصدومیت قبلی او که از ناحیه رباط صلیبی بوده است، ندارد.
خلیلینیا درخصوص علت غیبت فونیکهسی در چند جلسه از تمرینات تیم و صحبتهایی مبنی بر مذاکره وی با باشگاه پرسپولیس اظهارکرد: او به دلیل درگیریهایی که در کشورش وجود داشت، دیر سر تمرینات آمد. او با پرسپولیس مذاکرهای نکرده است. اگر این تیم با او مذاکره کرده باشد، کارشان غیراخلاقی و غیرحرفهای است. او بازیکن تحت قرارداد ما است.
وی افزود: اکنون نباید تیم پرسپولیس با فونیکه سی صحبت کند. اگر ما بدانیم مذاکرهای انجام شده، صددرصد از این باشگاه شکایت میکنیم. البته رویانیان مدیرعامل اخلاقی است و فکر نمیکنم این کار غیراخلاقی را انجام بدهد.
سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان ادامه داد: فونیکه سی بازیکن خوب و ارزشمندی است و کاستا تشخیص داد در نیمه اول از خالقیفر استفاده کند و در نیمه دوم او وارد بازی شد. هر دو این بازیکنان، مهاجممان خوبی هستند.
وی با بیان این که از عملکرد بازیکنان راضی هستم، گفت: از چهار بازی که انجام دادهایم، دو برد و دو تساوی به دست آوردهایم که نتایج خوبی بوده است. آن روند رو به رشدی که کاستا قبل از اردوی کیش قول داده بود، در تیم دیدهایم و مشخص است که کاستا روی تیم کار کرده و کاربلد است.
خلیلینیا بیانکرد: بازی بعدیمان با تیم ذوبآهن اصفهان است که اگر در این دیدار که روز جمعه 25 فروردینماه برگزار میشود، پیروز شویم، در جدول ردهبندی دو پله ارتقا پیدا میکنیم. ذوبآهن تیم بسیار خوب و مربی فهیمی دارد و از بازیکنان خوب و کلیدی نیز بهره میبرد ولی این بازی را مثل دور رفت خواهیم برد.
سرلک: برابر صبای قم شایسته پیروزی بودیم
بازیکن تیم فوتبال نفت آبادان که گل دوم این تیم برابر صبای قم را به ثمر رساند گفت: در این بازی بهتر از تیم صبا بازی کردیم و میتوانستیم سه امتیاز این بازی را کسب کنیم.
حامد سرلک روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازی بسیار خوب و منظمی برابر صبا انجام دادیم و در این بازی مستحق پیروزی بودیم.
وی اظهار کرد: در این بازی تیم نفت موقعیتهای بهتری نسبت به میزبانش داشت و حتی میتوانستیم با اختلاف سه گل به پیروزی برسیم.
زننده گل دوم تیم نفت برابر صبای قم گفت: صبا حریف قدرتمندی برای هر تیمی است اما برابر ما حرف زیادی برای گفتن نداشت.
سرلک ادامه داد: نیمه دوم سعی داشتیم از دو گل زده خود محافظت کنیم که تا دقایق پایانی هم موفق بودیم اما داور اجازه نداد ما سه امتیاز را کسب کنیم.
بازیکن نفت بیان کرد: متاسفانه با یک اشتباه داوری دو امتیاز مهمی را از دست دادیم هرچند که این اتفاق برای اولین نیست که میافتد.
سرلک گفت: در این بازی سعی کردم تمام خواستههای کادر فنی را در زمین پیاده کنم که با زدن یک گل هم کارم را تکمیل کردم.
وی تصریح کرد: اگر در بازیهای بعدی هم به من میدان داده شود جواب اعتماد کادر فنی را خواهم داد و از این فرصت نهایت استفاده را خواهم برد.
تیم فوتبال نفت آبادان روز گذشته از هفته بیست و نهم لیگ برتر در صبا با نتیجه مساوی دو بر دو میزبانش را متوقف کرد.
تغییر ساعت دیدار صنعت نفت و ذوب آهن
بر اساس اعلام سازمان ليگ برتر زمان ديدار دو تيم صنعت نفت آبادان و ذوب آهن اصفهان از هفته سیام رقابتهای لیگ برتر تغییر کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، غلام رضا بهروان در این باره گفت: دیدار دو تیم صنعت نفت آبادان و ذوب آهن اصفهان هفته سیام مسابقات لیگ برتر که قرار بود در ساعت 17:00 روز جمعه 25 فروردین ماه برگزار شود، یک ساعت زودتر یعنی در ساعت 16:00 و در همان روز در آبادان برگزار خواهد شد.
این تغییر بنا بر درخواست باشگاه ذوب آهن اصفهان و موافقت سازمان لیگ صورت گرفته است.
تیمهای ذوب آهن اصفهان و صنعت نفت آبادان در چهارچوب رقابتهای هفته سیزدهم دور رفت لیگ برتر به مصاف یکدیگر رفتند که در آن دیدار طلاییپوشان آبادان با نتیجه 3 بر 1 بر میزبان خود غلبه کرد.
امینفر: داور به ناحق صنعت نفت را از پیروزی محروم نمود.
رییس کمیته داوران آبادان در خصوص مسایل پیش آمده در قضاوت دیدار اخیر طلاییپوشان گفت: اشتباهات داوری مانع پیروزی صنعت نفت آبادان در مقابل صبای قم گردید.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان،غلام حسین امینفر داور ملی و رییس کمیته داوران آبادان در گفت و گوی اختصاصی با سایت این باشگاه اظهار داشت: در هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال شاهد اشتباهات داوری در اکثر مسابقات بودیم که اوج آن در مسابقه صنعت نفت آبادان و صبای قم توسط سید مهدی سید علی داور مسابقه رخ داد. وی به اشتباه در نیمه دوم دیدار 6 دقیقه وقت تلف شده منظور نمود و در حالی که مسابقه شرایط طبیعی خود را طی کرده و توقف خاصی در آن به وجود نیامد که در همین وقت تلف شده زیاد با گرفتن یک پنالتی غلط باعث به ثمر رسیدن گل مساوی تیم صبای قم گردیده و صنعت نفت را به ناحق از پیروزی محروم نمود.
امین فر در ادامه با بیان این نکته که لیگ برتر به مراحل حساس و پایانی خود رسیده است، اضافه کرد: کمیته دواران میبایست داوران خود را توجیه نماید تا اشتباهات را به حداقل برسانند و نظارت ویژهای روی آن ها صورت گیرد و در صورت لزوم از تنبیهاتی که باعث بهتر شدن قضاوتها شود استفاده نماید زیرا در میادین دیگر نیز داوران نتوانستند وظایف محوله را به نحو احسن انجام دهند. در مسابقه سپاهان اصفهان و ملوان انزلی نیز جهانبازی قضاوت مطلوبی نداشت.
وی تصریح کرد: در دیدار استقلال و مس سرچشمه حاجیپور و کمکهایش اشتباعات تاثیرگذاری داشتند و در بازی پرسپولیس و داماش گیلان، رفیعی نتوانست قضاوت خوبی داشته باشد و از اداره بازی عاجز بود. در بازی راه آهن و مس کرمان نیز هر 2 تیم نسبت به قضاوت قهرمانی اعتراض داشتند و البته نباید از قضاوت خوب فغانی در مصاف تراکتورسازی با فجر سپاسی چشمپوشی کرد.
رییس کمیته داوران آبادان در پایان بیان نمود: در پایان از خداوند منان عاجزانه خواستارم که هوشنگ فیروزفر استاد داوری فوتبال آبادان و ایران که از اوایل فروردین در بستر بیماری میباشد شفای عاجل عنایت فرماید تا وی بتواند هم چنان در کنار خانواده خود و خانواده داوری باشد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)