رونالدو: بارسا را به زمین می کشیم
درحالی که بارسا درفصل 1-2010 حاکم مطلق فوتبال دنیا بود، رونالدو معتقد است که تیمش کیفیت لازم برای شکست دادن بارسا را دارد
سایت گل- کریستیانو رونالدو ،مهاجم باشگاه رئال مادرید معتقد است که تیمش می تواند به تسلط بارسا بر رقابتهای فصل بعد پایان دهد و تمایل زیادی دارد تا رئال بارسا را از صدرنشینی به پائین بکشد
بارسا فصل گذشته درلالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و سوپرکاپ اسپانیا به قهرمانی رسید و این تیم را یکی از بهترین تیمهای تاریخ یاد می شود.
البته رونالدو معتقد است که این دوره تمام شدنی است و در گفت و گو با روزنامه ترکیه ای وطن به تحلیل اوضاع لالیگا پرداخت:« برای متوقف کردن بارسلونا، باید آنها را شکست دهیم.ماتنها درصورتی که بارسا را شکست دهیم، می توانیم قهرمان لالیگا شویم.ما در فصل جدید قدرتمندترخواهیم شد.ما بارسلونا را به زمین خواهیم کشید.»
ستاره پرتغالی در ادامه در مورد پیوستن نوری شاهین به سانتیاگو برنابئو هم صحبت کرد و خیلی شفاف اعلام کرد که نهایت تلاشش را به کار خواهد گرفت تا به شاهین کمک کند تا در رختکن رئال جابیفتد
شاهین پس از سپری کردن فصلی جنجالی با بوروسیا دورتموند به رئال پیوست و رونالدو در این رابطه گفت:« من زیاد او را نمی شناسم. چند بار محدود، بازیهای او را در لیگ آلمان دیدم. من نهایت تلاشم را می کنم که او حس کند تا درخانه است.مهمترین نکته این است که هرکسی نهایت تلاشش را برای قهرمانی رئال به کار گیرد»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دی استفانو: رئال با مورینیو در مسیر صحیح قرار داردسایت گل- آلفردو دی استفانو، اسطوره باشگاه رئال مادرید، مطمئن است که این تیم تحت هدایت ژوزه مورینیو در مسیر صحیح قرار دارد و می توانند فصل آینده بار دیگر با بارسا برای کسب عنوان قهرمانی رقابت کنند.
رئالی ها در رقابت های این فصل رقابت قهرمانی در لالیگا و چمپیونزلیگ را به حریف کاتالانی واگذار کردند اما دی استفانو به نشریه آس گفت که حضور سرمربی پرتغالی تاثیر مثبتی در رئال داشته است.
" واقعیت این است که من احساس بسیار خوبی از روند اوضاع تحت هدایت مورینیو دارم. او همه چیز را به خوبی هماهنگ می کند.به نظر می رسد باشگاه تحت هدایت او در مسیر صحیح قرار دارد.
مهمترین مسئله پیروزی و رسیدن به قهرمانی است. شرایط وقتی بهتر می شود که خوب بازی کنید و پیروز شوید اما مسئله کلیدی پیروزی است. این مسئله جدیدی نیست. اولویت اصلی برای همه مربیان پیروزی است. این تنها منحصر به مورینیو نیست. اگر تیمی شکست بخورد، این مربی است که به خاطر آن سرزنش می شود."
دی استفانو همچنین در مورد انتقال احتمالی سرخیو آگوئرو به رئال گفت:" او در چند سال اخیر بازی های بسیار خوبی در اتلتیکو انجام داد اما این مسئله که رئال به دنبال اوست به من ارتباطی پیدا نمی کند. این مربوط به مربی است که به یک بازیکن نیاز دارد یا خیر."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واران در یک قدمی رئال مادرید
ستاره 18 ساله هفته گذشته از رختکن تیم مادریدی بازدید کرد
سایت گل- رافائل واران، ممکن است خرید آتی تیم رئال باشد. این ستاره جوان که در حال حاضر در تیم لنس توپ می زند، نظر مثبت تیمهای متعددی را به خود جلب کرده و انتظار می رود که تا امشب روند انتقالش به رئال نهایی شود.
طبق گزارش منتشره در روزنامه اکیپ ، این انتقال با رقمی درحدود 10 میلیون یورو نهایی خواهد شد
این بازیکن جوان ،تنها 18 سال سن دارد و هفته گذشته از باشگاه رئال مادرید بازدید کرده است. اخبار منتشره در فرانسه حکایت از آن دارد که مقصد آتی این ستاره جوان مشخص شده است.
البته ممکن است واران به تیم رئال مادرید کاستیا (تیم پایه ای رئال) منتقل شود تا بتواند با فوتبال تیم مادریدی تطبیق پیدا کند والبته ممکن است به صورت مستقیم به تیم ژوزه مورینیو منتقل شود.