Design & Developed BY Patira

صفحه 36 از 39 نخستنخست ... 263435363738 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 386
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک.فروارد
    مربی مورد علاقه
    sv الکس فرکوسن
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو.CR7
    اسم واقعی شما
    ریحانه
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 58 در 15 پست

Smile نقل و انتقالات و مهمترین خبرها از باشگاه رئال مادرید در فصل 2010-2011

فرگوسن:فقط براي ‌رونالدو 60 ميليون پوند مي‌پردازم

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: بجز کريستيانو رونالدو براي هيچ بازيکني 60 ميليون پوند پرداخت نمي‌کنم.

سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: با وجودي که در تلاش براي جذب بازيکن در تابستان سال جاري هستيم؛ ولي بدنبال خريدهاي سرسام‌آور نيستيم. در مطبوعات در اين باره خواندم منچستر بدنبال خريدهاي سنگين و حتي 60 ميليون پوندي است. در حالي که بايد خاطرنشان کنم براي يک بازيکن چنين رقمي پرداخت خواهد شد که آن بازيکن، فقط کريستيانو رونالدو است.
    سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: هدف منچستر از ديرباز خريد گران قيمت نبوده است. اين رويه نيز در حال حاضر در باشگاه پيگيري مي شود. ما حداکثر بدنبال خريدهايي با 15 ميليون پوند هستيم و بيشتر از اين هزينه نمي‌کنيم.
    منچستريونايتد پس از حذف در مرحله يک‌ چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا قصد دارد در فصل نقل و انتقالات خريدهاي موثري انجام دهد تا نقاط ضعف خود را پوشش دهد. مربي منچستر در مصاحبه‌اي ديگر در همين مورد از 2 تا 3 خريد تابستاني نام به ميان آورد.

2. 7 کاربر از پست مفید رونالدو9 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

جنگ لفظی بین دو باشگاه فوتبال بارسلونا و رئال مادرید با اظهارات اخیر رئیس بارسلونا وارد مرحله تازه ای شد.

به گزارش رویترز از مادرید ، ساندرو روسل رئیس بارسا دیروز در اظهار نظری، رفتار غیر ورزشی باشگاه رئال و ژوزه مورینیو مربی پرتغالی این تیم را به باد انتقاد گرفت.
    تنش بین دو باشگاه از دِربیهای چهار گانه ال کلاسیکو که طی 18 روز در ماههای می و آوریل گذشته برگزارشد ، بسیار بالا گرفت و روسل در کنفرانس خبری پایان فصل خود به شدت به رئالیها حمله کرد.
    روسل گفت‌: " این فصل رئالیها حد و حدود رقابت ورزشی را زیر پا گذاشتند و اتهاماتی را به تیم ما وارد کردند که بی پایه و اساس بود.این رقابت فصل آینده هم مثل همیشه ادامه خواهد یافت اما ما اجازه نمی دهیم این پرده دری ها دوباره رخ دهد."
    روسل افزود : "فوتبال یک رقابت ورزشی سالم است و بارسلونا همه تلاش خود برای پایبند ماندن به ارزشها را خواهد کرد.اگر لازم باشد ما دست به اقدامات قانونی می زنیم و موضوع را به دادگاه و مراجع ورزشی خواهیم کشاند."
    مسئولان رئال و مورینیو فصل اخیر بارها داوران و مسئولان فوتبال اسپانیا ، یوفا و فیفا را به حمایت از بارسلونا متهم کردند.
    روسل در مورد مورینیو گفت :"کنفرانس خبری پس از نیمه نهایی لیگ قهرمانان در برنابئو واقعا شرم آور بود و هر کسی که او را از خانواده ورزش می دانست، از اظهارات وی شرمگین شد."
    وی همچنین در مورد اتهام دوپینگ به بازیکنان بارسلونا از سوی یکی از مقامات رئالی گفت : "به شما اطمینان می دهم اگر کسی به نام باشگاه بارسلونا چنین اتهاماتی را به تیمی وارد می کرد ، با او برخورد قانونی می کردیم.ما انتظار رفتار مشابهی از باشگاه رئال را داشتیم اما متاسفانه برخوردی صورت نگرفت."
    روسل تاکید کرد اکنون وظیفه فلورنتینو پرس رئیس رئال مادرید است که برای حل اختلافات بین دو باشگاه گام بردارد.
    وی در پایان گفت : " پرس گفته به تلاش خود تا رساندن رئال به قهرمانی اروپا ادامه خواهد داد.ولی من امیدوارم این تلاش به شکلی جوانمردانه و آنطور که طرفداران واقعی رئال مدنظر دارند صورت بگیرد."
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

HALA MADRID

4. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

تا زمانی که ژوزه مربی رئال است شکی نیست که ان ها قدرت و عزم لازم برای موفقیت را دارند .در واقع اگر یک مربی قادر به توقف بارسا باشد او مورینیو است .
    سایت گل - پیروزی قاطع بارسا مقابل منچستر یونایتد در فینال اروپا نشان داد که ان ها بهترین تیم جهان در حال حاضر هستند.در شروع فصل 11_2010 بعد از نتایج شوکه کننده مقابل هرکولس و مایورکا بعضی ها مطمئن نبودند که بارسا بتواند ان سطح بازی که در دو سال گذشته انجام داده بود را تکرار کند اما لشگر ابی و اناری با قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان بارسا پاسخ قاطعی به همه داد.
    بارسلونا لیگ اسپانیا را با 96 امتیاز و تفاضل گل 74 به پایان برد و مردان سر الکس فرگوسن هم در توقف تیم عالی بارسلونا به سرامدی لیونل مسی ناتوان بودند .البته بارسلونا در قهرمانی جام حذفی ناکام بود و این شکست نشان داد که تنها تیم رقیب بارسا در فصل آتی احتمالا همین رئال پرستاره خواهد بود.
    اما بد نیست کمی چدی تر به این ماجرا نگاه کنیم. اینکه رئال به چند دلیل می تواند رقیب بارسا در فصل آینده باشد.
    یک - ژوزه مورینیو
    مورینیو به همان اندازه که با جنگ های روانیش مشهور است از نظر تاکتیکی و درک قوی از حریفان شهره است
    یکی از معروفترین پیروزی های مورینیو زمانی بود که با اینتر موفق شد در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بارسلونا را حذف کند.بارسا قبل از دیدار به طور طبیعی از شانس بیشتری برخوردار بود اما اینتر پیروز میدان گشت و با شکست بایرن در فینال به اولین باشگاه ایتالیایی تبدیل شد که همه سه جام مهم فصل را ربود..
    مورینیو با دو باشگاه مختلف قهرمان اروپا شده ودر اولین فصل خود در مادرید موفق به عبور از مرحله یک هشتم نهایی پس از هفت سال شد.وی همچنین قهرمان جام حذفی شد کاری که هیچ مربی در 17 سال گذشته در رئال موفق به ان نشده بود.
    تا زمانی که ژوزه مربی رئال است شکی نیست که ان ها قدرت و عزم لازم برای موفقیت را دارند .در واقع اگر یک مربی قادر به توقف بارسا باشد او مورینیو است .
    دو - نتیجه سریال های کلاسیکو
    یک برد,یک باخت و دو مساوی ...با تمام احترام بارسا میتوانست تمام تیم ها را به جز رئال 8 بار از 10 بازی شکست دهد؛ ولی در چهار کلاسیکو اخر آنها ا فقط یکبار موفق به شکست رئال شدند .بعد از فینال کوپا دل ری حتی بسیاری شانس پیروزی در دیدار رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان را به رئال می دادند و درواقع برای اولین بار در 3 سال گذشته بارسا مدعی اول صعود نبود.
    سه - تاثیر کارت قرمز بر الکلاسیکو ها
    بارسا 4 گل در سریال الکلاسیکو ها زد و 3 تای آن ها زمانی بود که رئال 10 نفره شده بود.تاثیر کارت قرمز ها انجایی واضح بود که در دیدار رفت لیگ قهرمانان بازی به سمت پایان یافتن با تساوی 0_0 پیش میرفت اما اخراج په په موجب افزایش ضعفدفاعی مادرید و در ادامه ان نمایش انفرادی مسی و دو گل زیبای وی شد.
    وقتی بارسا مقابل رئال 11 نفره در بازی برگشت در نیوکمپ توسط اینیستا به گل رسید اینحقیقت همچنان باقی بود که 75 % گل های بارسا در این 4 کلاسیکو زمانی به ثمر رسید که حریف 10 نفره بود..
    این استدلال دلیل بر این نیست که کارت قرمز ها ناعادلانه بوده ولی فقط نشان میدهد اگر بازیکنان رئال از کارت قرمز اجتناب کنند ان وقت بارسا کار اسانی برای شکستن دفاع شان ندارد.
    چهار- پیشرفت رئال مادرید
    برتری و قدر بارسا مثال واضحی از این است که ثبات بسیار مهم است مخصوصا در باشگاهی همچون رئال.اگر چه گواردیولا موفقیت های زیادی در سال اولش کسب کرد ولی او تیمی را به ارث برده بود که تغییرات بسیار اندکی در طی سالیان گذشته داشت. ابی و اناری ها فقط دو مربی در 8 سال گذشته استخدام کردند ولی رئال حدود ده سرمربی تغییر داده است. با این تفاسیر به نظر می رسد مورینیو قصد ماندن طولانی و ساختن یک دوره جدید در رئال را ندارد اما او احتمالا یک یا دو ساله دیگر خواهد ماند و تیم قدرتمندتری از حالا خواهد ساخت..
    ترکیب 11 نفره ای که ما امسال دیدیم تغییر انچنانی نخواهد کرد البته چند نفر داخل و خارج خواهند شد و یک یا دو تغییر در تیم اصلی خواهیم دید و این مشکلی در پیشرفت تیم ایجاد نمیکند.
    بازیکنانی که به ترکیب فصل10_2009راه یافتند:رونالدو.اربلوا.الون و.البیول.کاکا.بنزما
    بازیکنانی که به ترکیب فصل 11_2010 راه یافتند:اوزیل.دی ماریا.خدیرا.کاروالیو
    بازیکنانی که به ترکیب فصل 12_2011 راه یافتند (تا الان):شاهینٰ.آلتین توپ
    پیش بینی این است که در رئال هماهنگی بین تیم در فصل اینده افزایش می یابد و شانس رئال برای توقف دشمن خود هم بیشتر میشود.
    پنج - پیروزی در کوپا دل ری و تساوی در نیوکمپ
    این دو بازی نهایتا اعتماد به نفس کافی به رئالی ها برای پشت سر گذاشتن رقیب خود را میدهد.تا تاریخ 20 اوریل 2011 رئال برای نزدیک به سه سال موفق به پیروزی در ال کلاسیکو نشده بود .یک تساوی و پنج شکست به همراه باخت تحقیر امیز 0_5 در نیوکمپ در این 3 سال شانس های رئال برای برد را خیلی کم نشان میداد.
    اما حالا قوهای مادریددئر حالی به کلاسیکوی اینده پرواز می کنند که از نظر ذهنی شاید کسب نتیجه در نیوکمپ راهم برای خود متصورند.رئال مادرید برتری روانی بیشتری نسبت به فصل 11_2010 خواهند داشت.
    حاشیه : خوبه امیدوار شدیم. البته هرتیمی یه دوران 3 الی 4 ساله ای داره که دراین دوران آن تیم به حداکثر جام های رقابت های مختلف میرسه. دوره ی بارسلونا هم رو به پایانه. تازه بهترین فصل های مورینیو دردومین فصل حضورش درهر تیمه. پیش گوهای پرتغالی درفصل قبل پیش از شروع رقابت ها به مورینیو گفته بود این فصل صاحب یک جام درتورنومنت حذفی خواهی شد که رئال مادرید با مورینیو قهرمان جام حذفی شد. درمورد این فصل جدید هم هنوز پیش گویی نکردند.

منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دو كميته داوران و انضباطي يوفا با ارسال نمابر مشتركي به دفتر رئال مادريد از بررسي دوباره صحنه اخراج پهپه خبر دادند.

به گزارش یوفا: به نقل از ماركا اسپانيا، شكايت بارسلونا از مورينيو، شكايت رئال مادريد از بارسلونا به خاطر حركات ناجوانمردانه برخي بازيكنان بارسلونا از موارد اصولي و اساسي تحت بررسي كميته انضباطي يوفا است.

در ساعات پاياني كاري روز گذشته كميته انضباطي و كميته داوران يوفا با ارسال نمابر به دفتر رئال مادريد بر اين نكته تاكيد كردند كه احتمال حذف كارت قرمز پهپه با بررسي دوباره صحنه اخراج وي وجود دارد اما نتيجه بازي تغيير نخواهد كرد.

از طرفي حركات واضح بازيكناني چون آلوس، بوسكتس و پدرو نيز طبق شكايت رئال مادريد از بارسلونا مورد بازبيني كميته انضباطي يوفا قرار خواهد گرفت. واحتمال محرومیت آن ها وجودخواهد داشت.
    حاشیه : این خبر نشان دهنده ی تاثیر شکایت مورینیو از یوفا به دادگاه حکمیت ورزش می باشد.

محرومیت مورینیو90 درصد تغییر نخواهد کرد
    سایت یوفا: يوفا نتوانست تا 18 تیر صبر كند و گفته ميشود كه حكم محروميت چهار جلسهاي براي مورينيو در ليگ قهرمانان اروپا صادر شده است.

به گزارش یوفا: به نقل از آس اسپانيا، يوفا طي حكمي براي مورينيو چهار جلسه محروميت در نظر گرفته و در انتهاي اين حكم رسمي آورده است: مبلغ جريمه و احكامي كه احتمالا به اين حكم اوليه اضافه خواهد شد كه در تاريخ 18 تیر ابلاغ ميشود.
    چهار جلسه محروميت مورينيو در چهار بازي رسمي از ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود و او مربي هر تيمی باشد بايد اين چهار جلسه را تحمل كند.
    يكي به خاطر اعتراض به كارت زرد راموس و آلونسو، يكي به خاطر اظهارات خود در خصوص بازي رئال مادريد و بارسلونا، ديگري به خاطر توهين به يوفا و چهارمي به خاطر توهين به داور و جامعه داوري.
    در زمينه زمان و ميزان جريمه دقيق در برخي از سايتهاي خبري براي اطمينان از زمان آينده استفاده شده و اين حكم رسمي هنوز به رسانههاي معتبر اروپايي به صورت رسمي ابلاغ نشده است.

يوفا روز گذشته از رسانه اي شدن بيانيه خود به تاريخ 18 ارديبهشت ماه و پس از بازي برگشت دو تيم بارسلونا و رئال مادريد خبر داد اما پيش بيني ميشد كه زودتر از اين احكام قطعي اين سازمان به رسانه هاي نفوذ كند.

حاشیه : احتمالا با بررسی دقیق تر5 جلسه که یک جلسه را مورینیوسپری کرد و4 جلسه باقی ماند با کاهش یک جلسه ای به سه جلسه تبدیل خواهد شد.
    منبع:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

ویرایش توسط 0825 : 06-20-2011 در ساعت 16:15

6. کاربر روبرو از پست مفید مورینیو... تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

پیش فرض شاهين: خوشحالم به بزرگترين باشگاه دنيا وارد شده‌ام

لژيونر ملي‌پوش ترک‌ و‌ تازه‌وارد رئال‌مادريد اسپانيا گفت: خيلي خوشحالم به مهم‌ترين و برزگترين تيم باشگاهي دنيا وارد شده‌‌ام.

نوري شاهين که پس از خاتمه فصل اخير بوندس‌ليگا آلمان و قهرماني با تيم بورسيادورتموند به پيشنهاد کهکشاني‌ها پاسخ مثبت داد، در گفت‌و‌گو با اکسپرس اظهار داشت: خودم را خيلي خوشبخت مي‌بينم که پس از طي مدارج با دورتموند و کسب افتخار قهرماني با آن، حالا به بزرگترين و مهم‌ترين تيم باشگاهي دنيا وارد مي‌شوم.

اين ستاره 23 ساله که چند هفته قبل با سفيد‌پوشان قراردادي 6 ساله منعقد کرد، افزود: راهيابي به رئال‌، يک موفقيت بزرگ براي هر بازيکن است، فرقي نمي‌کند چنين اتفاقي در چه مقطعي از دوران ورزشي بازيکنان رخ دهد؛ اما به طور کلي مي‌گويم نگران نيستم. چون اگر نگران بودم، پيشنهاد رئالي‌ها را قبول نمي‌کردم.

شاهين که متولد لودن‌شايد آلمان است، در اين گفت‌وگو به نکات ديگري نيز به‌شرح زير اشاره کرده است:

*آقاي شاهين، پس از 10 سال همراهي بورسيادورتموند در رده‌هاي کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان و درنهايت کسب عنوان قهرماني بوندس‌ليگا، اکنون که به رئال‌ آمده‌ايد، چه احساسي داريد؟
    احساس شور و خوشحالي. خودم را خيلي خوشبخت مي‌بينم که پس از طي مدارج با دورتموند و کسب افتخار قهرماني با آن، حالا به بزرگترين و مهم‌ترين تيم باشگاهي دنيا وارد مي‌شوم.

*به لحاظ سن کمي که داريد، نگران نيستيد که موقعيت لازم را به دست نياوريد؟
    قبلاً هم گفته‌ام که حضور در رئال‌، يک موفقيت عظيم براي هر بازيکن است. فرقي هم نمي‌کند چنين اتفاقي در چه مقطعي از دوران ورزشي‌ باشد. اما به طور کلي مي‌گويم نگران نيستم. چون اگر نگران بودم، پيشنهاد رئالي‌ها را قبول نمي‌کردم. قبل از من هم بازيکنان جوان زيادي به مادريد آمدند که موفق بودند. آخرين اين دسته، اوزيل و خديرا هستند.

* به جنبه احتمالات عدم موفقيت در رئال، فکر نمي‌کنيد؟
    احتمال عدم موفقيت در هرتيمي هست، سعي مي‌کنم فکرم را در تيم جديد متوجه چيزهاي خوب کنم. به هرحال اين‌گونه رشد کرده‌ام. اکنون از اينکه امکان فرصت حضور در رئال را به‌دست آورده‌ام، بسيار خوشحالم و قدر چنين موقعيتي را مي دانم. مطمئن باشيد براي حفظ‌ اين موقعيت، بسيار سخت کار خواهم کرد. چون مي‌خواهم پس از دورتموند، در مادريد هم به دوران سربلندي و پيشرفت ادامه دهم.

* گذشته از همه اين خوش‌باوري‌ها، جنگ بر سر گرفتن پست بازي و حضور در ترکيب اصلي را نزد رئالي‌ها سخت تلقي نمي‌کنيد؟
    چرا. مي‌دانم در رئال واقعا جنگ حضور در ترکيب اصلي تيم، به حدي باورنکردني سخت و طاقت‌فرسا است. حتي دشوارتر از زمان حضور در بورسيادورتموند. با اين حال ترس به دل راه نمي‌دهم و از اين امر استقبال مي‌کنم. من خودم را آماده حضور در رئال کرده‌ام.

*واقعا؟
    بله. از همان زماني که براي امضا قرارداد با رئال تلاش کردم، متوجه اين نکته بودم. مي‌دانستم جو رئال، کاملاً متفاوت است. آنچه که براي من قطعي است، اين‌که تا آخرين بخش از توانم خواهم جنگيد تا به اهدافي که دارم،‌ برسم. براين اساس مطمئنم به آنچه مدنظرم هست، حتما خواهم رسيد و بازيکن ثابت رئال خواهم شد.

*براي اين منظور کمکي هم خواهيد گرفت؟
    اگر منظورتان از طرف دوستاني مثل مسعوداوزيل است، بايد بگويم از طريق او و حتي سامي خديرا درجريان برنامه مادريدي‌ها، واقع شده‌ام. مي دانم فضا واقعا چگونه است. از اين دو و برخي دوستان ديگر هم که به من اطلاعات زيادي دادند، ممنون هستم.

*تحت تاثير اين کمک‌ها نبوده که الان دنبال يادگيري زبان اسپانيولي هستيد؟
    چرا. از اين جهت اميدوارم خيلي زود بتوانم به‌خوبي اسپانيولي حرف بزنم. البته اين را هم بگويم که من از يک سال و نيم قبل دارم زبان ياد مي‌گيرم.

*مگر يک سال و نيم قبل مي‌دانستيد که راهي رئال مادريد مي‌شويد؟
    نه. هيچ‌وقت فکر حضور در رئال به ذهنم خطور نکرده بود. حتي گمان نمي‌کردم بتوانم در لاليگا نيز بازي کنم. بلکه از روي علاقه به اسپانيولي و با تشويق تعدادي از دوستان مادريدي اين کار را کردم. در واقع وقتي مترجم لوکاس باريوس در برخي از تماس‌ها اسپانيايي حرف مي‌زد، انگيزه مرا براي يادگيري اسپانيولي افزايش مي‌داد.

*الان گفت‌وگوها را متوجه مي‌شويد؟
    تا حدوي بله. ولي اميدوارم دفعه بعد آن‌قدر پيشرفت کنم که بتوانم بطور کامل به اسپانيولي حرف بزنم و مصاحبه کنم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.

8. 2 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

رونالدو: بارسا را به زمین می کشیم

درحالی که بارسا درفصل 1-2010 حاکم مطلق فوتبال دنیا بود، رونالدو معتقد است که تیمش کیفیت لازم برای شکست دادن بارسا را دارد

سایت گل- کریستیانو رونالدو ،مهاجم باشگاه رئال مادرید معتقد است که تیمش می تواند به تسلط بارسا بر رقابتهای فصل بعد پایان دهد و تمایل زیادی دارد تا رئال بارسا را از صدرنشینی به پائین بکشد
    بارسا فصل گذشته درلالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و سوپرکاپ اسپانیا به قهرمانی رسید و این تیم را یکی از بهترین تیمهای تاریخ یاد می شود.
    البته رونالدو معتقد است که این دوره تمام شدنی است و در گفت و گو با روزنامه ترکیه ای وطن به تحلیل اوضاع لالیگا پرداخت:« برای متوقف کردن بارسلونا، باید آنها را شکست دهیم.ماتنها درصورتی که بارسا را شکست دهیم، می توانیم قهرمان لالیگا شویم.ما در فصل جدید قدرتمندترخواهیم شد.ما بارسلونا را به زمین خواهیم کشید.»

ستاره پرتغالی در ادامه در مورد پیوستن نوری شاهین به سانتیاگو برنابئو هم صحبت کرد و خیلی شفاف اعلام کرد که نهایت تلاشش را به کار خواهد گرفت تا به شاهین کمک کند تا در رختکن رئال جابیفتد
    شاهین پس از سپری کردن فصلی جنجالی با بوروسیا دورتموند به رئال پیوست و رونالدو در این رابطه گفت:« من زیاد او را نمی شناسم. چند بار محدود، بازیهای او را در لیگ آلمان دیدم. من نهایت تلاشم را می کنم که او حس کند تا درخانه است.مهمترین نکته این است که هرکسی نهایت تلاشش را برای قهرمانی رئال به کار گیرد»

دی استفانو: رئال با مورینیو در مسیر صحیح قرار دارد
    سایت گل- آلفردو دی استفانو، اسطوره باشگاه رئال مادرید، مطمئن است که این تیم تحت هدایت ژوزه مورینیو در مسیر صحیح قرار دارد و می توانند فصل آینده بار دیگر با بارسا برای کسب عنوان قهرمانی رقابت کنند.
    رئالی ها در رقابت های این فصل رقابت قهرمانی در لالیگا و چمپیونزلیگ را به حریف کاتالانی واگذار کردند اما دی استفانو به نشریه آس گفت که حضور سرمربی پرتغالی تاثیر مثبتی در رئال داشته است.
    " واقعیت این است که من احساس بسیار خوبی از روند اوضاع تحت هدایت مورینیو دارم. او همه چیز را به خوبی هماهنگ می کند.به نظر می رسد باشگاه تحت هدایت او در مسیر صحیح قرار دارد.
    مهمترین مسئله پیروزی و رسیدن به قهرمانی است. شرایط وقتی بهتر می شود که خوب بازی کنید و پیروز شوید اما مسئله کلیدی پیروزی است. این مسئله جدیدی نیست. اولویت اصلی برای همه مربیان پیروزی است. این تنها منحصر به مورینیو نیست. اگر تیمی شکست بخورد، این مربی است که به خاطر آن سرزنش می شود."
    دی استفانو همچنین در مورد انتقال احتمالی سرخیو آگوئرو به رئال گفت:" او در چند سال اخیر بازی های بسیار خوبی در اتلتیکو انجام داد اما این مسئله که رئال به دنبال اوست به من ارتباطی پیدا نمی کند. این مربوط به مربی است که به یک بازیکن نیاز دارد یا خیر."

واران در یک قدمی رئال مادرید

ستاره 18 ساله هفته گذشته از رختکن تیم مادریدی بازدید کرد

سایت گل- رافائل واران، ممکن است خرید آتی تیم رئال باشد. این ستاره جوان که در حال حاضر در تیم لنس توپ می زند، نظر مثبت تیمهای متعددی را به خود جلب کرده و انتظار می رود که تا امشب روند انتقالش به رئال نهایی شود.
    طبق گزارش منتشره در روزنامه اکیپ ، این انتقال با رقمی درحدود 10 میلیون یورو نهایی خواهد شد
    این بازیکن جوان ،تنها 18 سال سن دارد و هفته گذشته از باشگاه رئال مادرید بازدید کرده است. اخبار منتشره در فرانسه حکایت از آن دارد که مقصد آتی این ستاره جوان مشخص شده است.
    البته ممکن است واران به تیم رئال مادرید کاستیا (تیم پایه ای رئال) منتقل شود تا بتواند با فوتبال تیم مادریدی تطبیق پیدا کند والبته ممکن است به صورت مستقیم به تیم ژوزه مورینیو منتقل شود.

HALA MADRID

ویرایش توسط 0825 : 06-22-2011 در ساعت 01:18

10. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

كريستيانو رونالدو در ميان 20 گلزن برتر تاريخ رئال مادريد

'کريستيانو رونالدو' با به ثمر رساندن 86 گل در لاليگا، ليگ قهرمانان اروپا و نيز کوپا دل ري نام خود را در ميان 2 گلزن برتر تاريخ باشگاه رئال مادريد ثبت کرد.

رونالدو گلزن پرتغالي تيم رئال مادريد، اين رکورد را طي دو سال بدست آورد که در مقايسه با ساير بازيکناني که در فهرست گلزنان برتر تاريخ باشگاه رئال مادريد قرار دارند، مدت کوتاهي است.
    رونالدو در فصل نخست حضور در رئال مادريد 33 گل به ثمر رساند که 26 گل آن در لاليگا و هفت گل هم در ليگ قهرمانان اروپا بود.
    او در فصل دوم 40 گل در لاليگا، هفت گل در کوپا دل ري و شش گل در ليگ قهرمانان اروپا زد.
    فهرست گلزنان برتر تاريخ رئال مادريد:
    رائول 323 گل
    دي استفانو 309 گل

سانتيانا 290
    پوشکاش 238
    هوگو سانچز 208
    گنتو 179
    پيري 171
    بوتراگوئنو 171
    آمانسيو 155
    ميشل 130
    هيرو 125
    پاهينيو 124
    خوانيتو 121
    رونالدو 104
    مولوني 104
    زامورانو 101
    مورينتس 99
    باريناگا 93
    پرودن 88
    کريستيانو رونالدو 86

زنيت به آده‌بايور پيشنهاد داد

مهاجم توگويي منچسترسيتي با پيشنهادي از زينت‌سن‌پترزبورگ مواجه شد.

امانوئل آده‌بايور که به مدت شش ماه به صورت قرضي براي رئال‌مادريد اسپانيا بازي کرد، با منچسترسيتي تا سال 2014 قرارداد دارد، ولي به علت اختلاف با روبرتو مانچيني، سرمربي ايتاليايي اين تيم، رغبتي به ادامه همکاري نشان نمي‌دهد. اين گلزن که دو فصل قبل درازاي 25 ميليون پوند از آرسنال راهي تيم دوم شهر منچستر شد، در تمام دوران حضورش با حاشيه‌هاي فراواني روبرو شد.
    گفته مي شود مدير برنامه اين گلزن 27 ساله درحال مذاکره با روس‌ها براي آگاهي از شرايط مالي در نظر گرفته شده براي موکلش است.

HALA MADRID

ویرایش توسط 0825 : 06-22-2011 در ساعت 14:38

12. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

real

مدافع مورد علاقه مورينيو در جمع كهكشاني‌ها

مدافع 18 ساله لن فرانسه به‌طور رسمي به تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا ملحق شد.

رافائل واران فرانسوي که از منچستريونايتد انگليس پيشنهادي 10 ميليون پوندي داشت، صبح امروز با وکيل فرستاده شده از سوي باشگاه رئال مادريد آخرين مذاکرات را انجام و رسما به رئال مادريد ملحق شد.

قرارداد واران با لن تا پايان سال 2015 ميلادي بود که با توجه به سقوط اين تيم به دسته دوم و مشکلات مالي اين باشگاه، درنهايت واران به رئال پيوست.

متولد شهر ليل فرانسه که به تيم ملي زير 21 سال کشورش نيز دعوت شده، در اظهار‌نظري کوتاه عضويت در رئال مادريد را يک رويا توصيف کرده است.

مورينيو پيش از اين بازي واران را تماشا کرده و او را يک مدافع مرکزي توانمند دانسته است.
    قرارداد رسمي واران قرار است امروز بعدازظهر در دفتر برنابئو بين وکيل بازيکن و باشگاه منعقد شود؛ اما امضاي قرارداد داخلي اين ضمانت خبري را مي‌دهد تا وي را يک رئال مادريدي بناميم.

په‌په، کارواليو، آلبيول و خاراي مدافعين مرکزي رئال مادريد هستند که گويا هيچ‌يک رضايت مورينيو را جلب نکرده‌اند.

دروازهبان تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: اين همه اغراق در نقش ملي بارسلونا درست نيست، در يورو 2008 فقط 3 بارسلونايي در تيم بودند.

به نقل از آس اسپانيا، ايکر کاسياس تصريح کرد: هيچ ترديدي در بزرگي بارسلونا ندارم. اين بزرگي وقتي ثابت ميشود که با رئال مادريد و ديگر تيمهاي لاليگا مقايسه شود اما هيچ تيم باشگاهي از هيچ تيم ملي بزرگتر نيست. مليت در لباس تيم ملي تبلور دارد و به عقيده من گمنامترين تيم ملي در جهان از مجموع همه تيمهاي باشگاهي دنيا مهمتر و بزرگتر است.

کاسياس ادامه داد: تيکي - تاکا يکي از چيزهايي است که در کنار نام بارسلونا قرار گرفته و وقتي خيلي بهتر از آن توسط تيم ملي فوتبال اسپانيا در جام جهاني کليد خورد همه آن را مديون بارسلونا بودند در حالي که تيکي - تاکا در لاليگا ريشه دارد نه در کاتالونيا.

وي تاکيد کرد: در فينال يورو 2008 برابر آلمان تنها اينيستا، پويول و چاوي حضور داشتند و البته اينها مهمترين بازيکنان تيم بودند اما دليل نميشود آن تيم ملي را متاثر از بارسلونا بدانيم. نه بارسا و نه رئال مادريد هرگز قابل مقايسه با بزرگي تيم ملي نيستند.

حاشیه : دیگه این اختلافات رو کاسیاس که بهترین فوتبالیست درزمینه ی اخلاقه هم اثرگذاشت.

ویرایش توسط 0825 : 06-28-2011 در ساعت 03:00

14. 2 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

real كاكا دقيقه‌اي 25 هزار يورو خرج داشت

مهاجم برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد که اين روزها نامش در فهرست فروش قطعي است دقيقه‌اي 25 هزار يورو ارزش داشته است.

کاکا با توجه به مصدوميت و دوران بلند نيمکت نشيني خود ثانيه‌اي 428 يورو و دقيقه‌اي 25 هزار يورو خرج روي دست رئال مادريد گذاشته و با توجه به اين که نام اين بازيکن امروز در فهرست فروش قطعي رئال مادريد است بايد خريد کاکا را يک خريد ناموفق و اشتباه توصيف کرد.
    کاکا که با مبلغ 65 ميليون يورو در تابستان دو فصل قبل راهي برنابئو شده در کل 35 هزار دقيقه با لباس رئال مادريد به ميدان آمده و هرگز درخشش خود در لباس ميلان را تکرار نکرده است.

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

16. 2 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

رونالدو :بارسلونا را شکست خواهيم داد

کريستيانو رونالدو : تيم رئال مادريد براي فصل بعد تيمي قوي تر خواهد بود و بارسلونا را شکست خواهيم داد .

کریستیانو رونالدو بازیکن پرتغالی رئال مادرید که اکنون برای گذراندن تعطیلات در ترکیه به سر می برد درمورد فصل بعد لالیگا گفت : من مطمئنم تیم رئال مادرید برای فصل بعد تیمی قوی تر خواهد بود و ما بارسلونا را شکست خواهیم داد.
    وی افزود : نوری شاهین کمک زیادی می تواند به رئال بکند.
    در جواب رقابت وی و مسی ، رونالدو گفت : من و مسی ربطی به هم نداریم و با همدیگر تفاوت داریم ولی چیزی که فصل بعد برایم مهم است موفقیت رئال مادرید است.

رئال مادريد با «نيمار» و «ورانه» به توافق رسيد

مادريد- تيم رئال مادريد اسپانيا با نيمار بازيکن برزيلي تيم سانتوس برزيل و رافائل ورانه بازيکن فرانسوي تيم لنس فرانسه براي حضور دراين تيم از فصل جديد به توافق رسيد.

قرارداد نيمار شش ساله است و رئال مادريد بايد دراين مورد با باشگاه سانتوس به توافق برسد که پيش بيني‌ مي‌ شود که مبلغ مورد درخواست کمتر از 45 ميليون يورو نباشد.
    منابع خبري اسپانيايي امروز چهارشنبه دراين باره گزارش دادند که تيم فوتبال سانتوس ، امشب ديدار فينال برگشت خود را با تيم'' پنيارول'' اوروگويه در چارچوب بازي هاي ''کوپا ليبرتادورس'' در استاديوم ''اوربانو کالديرا'' سانتوس انجام خواهد داد و باشگاه رئال مادريد منتظراست که پس از اين ديدار با باشگاه سانتوس بر سر ميز مذاکراه بنشيند‌ .
    گفته مي شود که درصورت توافق رئال مادريد و سانتوس، حقوق سالانه نيمار پنج ميليون يورو خواهد بود و اگر توپ طلايي را کسب کند اين مبلغ به شش ميليون يورو افزايش خواهد يافت .
    باشگاه رئال مادريد همچنين پس از توافق با تيم لنس فرانسه ، رافائل ورانه 18 ساله را براي تيم خود جذب خواهد کرد.
    رئال مادريد قصد دارد هفته آينده با پرداخت 10 ميليون يورو با ورانه قرارداد امضاء کند

HALA MADRID

ویرایش توسط 0825 : 06-28-2011 در ساعت 03:00

18. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

پله، اسطوره فوتبال برزيل، از نيمار خواست تا دوران حرفه اي اش را در رئال مادريد ادامه دهد.

نیمار یکی از آینده دار ترین فوتبالیست های جوان آمریکای جنوبی محسوب می شود و بازی های درخشانش در برزیل، چشم باشگاه های بزرگ اروپایی را خیره کرده است.

صحبت های زیادی در مورد انتقال این بازیکن به رئال در بازار نقل و انتقالات تابستانی شده و پله نیز معتقد است حضور در سانتایگو برنابئو می تواند گام مهمی در دوران ورزشی این ستاره 19 ساله باشد.

او در گفتگو با نشریه آ.اس گفت:" رفتن به رئال تنها به خاطر پول نیست، باید باشگاه سانتوس هم باید با فروش او موافقت کند. رئیس باشگاه نمی خواهد او را تا جام جهانی 2014 بفروشد اما من به او توصیه می کنم به رئال مادرید برود."

نیمار تابستان گذشته در آستانه پیوستن به چلسی بود اما در نهایت در سانتوس ماند و پله اعلام کرد او با نرفتن به لیگ برتر تصمیم درستی گرفته است.

" نیمار در اسپانیا شرایط بهتری برای بازی کردن دارد. فوتبال اسپانیا با توانایی ها و قابلیت های او سازگاری بیشتری دارد. 8 ماه قبل او می توانست به انگلیس برود ما من به او گفتم که سبک بازی آنجا به دردش نمی خورد زیرا با شرایط بدنی او جور نبود."

حمیدآلتین تاپ، یکی از خریدهای تابستانی رئال مادرید روز یکشنبه هفته پیش رو مورد عمل جراحی قرار خواهد گرفت. این درحالی است که آلتین تاپ مدتی است که از ناحیه کمردرد رنج می کشد و پس از آنکه اوضاع کمردردش بهبود نیافت، می بایست مورد عمل جراحی قرار بگیرد

انتظار می رود که آلتین تاپ برای دو ماه به استراحت نیاز داشته باشد. مشکل او «پرولاپس دو مهره دیسک کمرش» است که این تشخیص بعد از دردهایی که این بازیکن ترک تبار احساس می کرد،اعلام شد.

اعضای کادرپزشکی رئال ترجیح می دهند که جراحی او در دوره تعطیلات تابستانی انجام شود.بدین ترتیب ستاره سابق بایرن شانس حضور در اردوی پیش فصل، بازیهای رفت و برگشت سوپرکاپ مقابل بارسلونا و اولین دیدارهای فصل جدید لالیگا را از دست خواهد داد.

برنامه هايي مثل ساخت مدرسه و فعاليت هاي ديگر كه بخش مهمي از جلسه هيئت مديره خواهند بود
    فلورنتينو پرس از هيئت مديره خود براي روز دوشنبه دعوت كرده تا جلسه سالانه در مورد بررسي فصل هاي اخير و برنامه ريزي فصل هاي آتي مورد توجه قرار گيرد .
    به گزارش مرجع خبری رئال مادرید حساب ها و نقل و انتقالات مورد بررسي قرار خواهند كرد . مدير رئال مادريد يك بار ديگر توانايي هاي خود را در امر اقتصاد نشان داده و تا 30 ژوئن ، درآمدي بالغ بر 450 ميليون يورو كه 30 ميليون يورو از آن سود خالص است را نصيب باشگاه كرده است كه ركورد فوق العاده اي در صنعت ورزش است . فصل گذشته رئال مادريد فصل را با درآمدي بيش از 442 ميليون يورو به پايان رسانده بود .
    دلايل مختلفي براي اين رشد مالي وجود دارد كه علت اصلي آن ، افزايش تماشاگران در بازيها ، افزايش قيمت بليط ها و درآمد بيشتر حاصل از چمپيونزليگ است . مورينيو باعث شد كه رئال مادريد به نيمه نهايي برسد و اين به معني دريافت پول بيشتر از يوفاست .
    درآمد حاصل از جايگاه هاي VIP ، تورهاي برنابئو و بخش بازاريابي هم موفقيت آميز بوده است . جدا از آمار ، فلورنتينو و مديرانش مي توانند پروژه هاي جديد تيمهاي بسكتبال و فوتبال را بررسي كنند كه به معني بررسي كار مورينيو با قهرماني كوپا ، رسيدن به نيمه نهايي چمپيونزليگ و خريدهايي است كه صورت گرفته است (شاهين ، آلتين توپ و كايخون) . همچنين برنامه هاي بنياد خيريه نيز مورد توجه قرار مي گيرد .
    برنامه هايي مثل ساخت مدرسه و فعاليت هاي ديگر كه بخش مهمي از جلسه هيئت مديره خواهند بود . همچنين شرايط برنابئو و والدبباس نيز مورد بررسي قرار مي گيرند .
    بي ترديد ، مديران رئال از عملكرد فصل گذشته رضايت دارند چرا كه به نظرشان باشگاه از هر نظر بهتر شده است و اميدوارند كه فصل بعد جامهاي بيشتري نصيب رئال مادريد شود

نيمار لغت‌نامه اسپانيايي خريد

مهاجم سانتوس برزيل روز گذشته هنگام خريد يک لغت‌نامه اسپانيايي توسط خبرنگاران شکار شد.

نيمار که به نظر خبرنگاران برزيلي انتقالش به رئال مادريد قطعي شده و از ديد خبرنگاران اسپانيايي کماکان مهاجم سانتوس محسوب مي‌شود، روز گذشته از يک فروشگاه کتاب در برزيل لغت‌نامه و کتاب راهنماي سفر به اسپانيا خريداري کرد و اين اقدام وي از ديد خبرنگاران نشانه‌اي واضح براي کسب اطمينان از رئال مادريدي شدن او محسوب مي‌شود.
    روزنامه‌هاي مادريدي به سفارش فلورنتينو پرس تلاش مي‌کنند وي را پله جديد معرفي کنند و اين در حالي است که بسياري از کارشناسان فوتبال اين جوان خوش تکنيک را هرگز در حد و اندازه‌هاي اين اسطوره برزيل نمي‌دانند.
    حاشیه: قیمتش انصافا خیلی گرونه
    نوري شاهين بهترين بازيكن بوندس‌ليگا شد

لژيونر ترک‌تبار و تازه‌وارد رئال‌مادريد بهترين بازيکن فصل قبل بوندس‌ليگا آلمان شد.

‌در يک نظرخواهي صورت گرفته از بازيکنان شاغل در اين ليگ، نوري شاهين به عنوان بهترين بازيکن فصل 2011-2010 ( بدون در نظر گرفتن درواز‌ه‌بانان) انتخاب شد.
    هافبک 22 ساله که به محض خاتمه ليگ باشگاهي ژرمن‌ها با کهکشاني‌هاي مادريدي قرارداد بست، در اين راي‌‌گيري 46.1 در صد آرا را به خود اختصاص داد.
    پس از او گوتسه، پديده جوان بورسيادورتموند که به تيم ملي آلمان نيز راه يافت، با 18.7 درصد دوم شد.
    همچنين آرتورو ويدال از بايرلورکوزن، آرين روبن و ماريو گومس (هردو از بايرن مونيخ) به ترتيب با 7.4 صدم درصد، 7 درصد و 6.7 درصد، سوم تا پنجم شدند.
    حاشیه: این بازیکن یک اعجوبه هست.

یه چیزو فراموش کردین اونم عکس منه زمانی که تو میلان پابه پای مالدینی توپ میزنم. یادش بخیر مالدینی که بازنشسته شد منم رفتم. الانم مشاوراجرایی پرز رئیس باشگاه رئال هستم ایده ی خرید کاکا و اوزیل از من بود .
    حیف چه دورانی رو درمیلان داشتیم.

اینم یه تاپیک انتقادی از رئال مادرید
    این بحث روزانه ای است و هرهفته که سپری می شود، مسیرهای متعددی پیش پای ستاره برزیلی قرار می گیرد. آیا باید کاکا فروخته شود؟

اگر در ماه مارس گذشته، سران باشگاه رئال با تاکید تمام اعلام می کردند که کاکا غیر قابل انتقال است، اکنون و در ماه ژوئن، خود کاکا که از نظر فیزیکی به روزهای اوجش بازگشته اعلام کرده که در لیست فروش رئال قرار گرفته است. انگار نه انگار که این کاکا، یکی از 5 بازیکن برتر دهه اخیر فوتبال دنیا بوده است. در اینجا به مرورد آنچه گذشت می پردازیم:

1 مارس سال 2011: رئال مادرید بازیکن تراز اولی مثل کاکا را از دست نمی دهد. سران رئال در فکر فروش کاکا نیستند، چون شرایط کنونی کاکا رو به بهبود است و همه چیز بهتر از قبل می شود. همین روزها کاکا مجددا به روزهای اوجش بازخواهد گشت

25 ژوئن سال 2011: اولویت بازار نقل و انتقالات برای رئال، به فروش رساندن کاکا است؛ خود کاکا هم به فکر جدایی با افتخاری است

بی احترامی به کاکا، به منزله یک رفتار زشت و غیرقابل پذیرش است

ولی الان چند ماهی است که یک واقعیت رو شده: کاکا رئال مادرید را ترک خواهد کرد و مقصد آتی او ممکن است چلسی باشد و یا میلان

کاکا/ کلیدهای آینده ستاره برزیلی

در رئال شکست خورد؟
    گالیانی او را می خواهد رویایی آبراموویچ
    روزی 25هزار یورو
    نتوانست بدرخشد
    میلان
    چلسی پول

جدایی کارلو آنچلوتی و حضور ویلاس بواس برروی نیمکت مربیگری چلسی ، ماجرای انتقال کاکا به چلسی را کمرنگ تر از قبل کرده ولی هر دقیقه ای که می گذرد، میلان و گالیانی به کاکا نزدیک تر می شوند، چون آنها هم می دانند که خواسته پرس فروش کاکا است و بس

میلان تا آخرین دقیقه بازار نقل و انتقالات منتظر خواهد ماند تا رئال و مورینیو قیمت کاکا را کاهش دهند و او را به همان روشی که بارسا ایبرا را خرید، خریداری کنند

کاکا چند ماه پیش به تو گفته بودیم که به فروش خواهی رسید و روسونری عشق همیشگی ات به دنبال جذب توسط

خود ماسیمیلیانو الگری ، مربی میلان هم در این رابطه گفته:« به یک بازیکن میانی تکنیکی نیاز داریم.» شک نکنید. منظور او خود کاکاست

اکنون این سوال مطرح است:« آیا کاکا در رئال مادرید شکست خورده؟ و به همین خاطر باید فروخته شود؟؟؟ »

نظرتان را با ما درمیان بگذارید

ویرایش توسط 0825 : 06-28-2011 در ساعت 02:58

20. کاربر روبرو از پست مفید مورینیو... تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

دروگباي جديد در راه رئال مادريد است

کوليبالي ملقب به دروگباي جديد به مبلغ چهار ميليون يورو و براي عقد قراردادي شش ساله عازم پايتخت اسپانيا مي‌شود.

سليمان کوليبالي، جوان شانزده ساله ساحل عاج از باشگاه رئال مادريد پيشنهاد چهار ميليون يورويي دريافت کرده و خود را براي عقد قراردادي شش ساله آمده مي‌کند.
    وي در آکادمي نوجوانان سيه‌نا ايتاليا عضويت دارد و در جام جهاني زير 17 سال به ميزباني مکزيک باري کشورش به ميدان خواهد آمد.
    وي در يک بازي دوستانه برابر دانمارک چهار گل به ثمر رسانده و به يکي از مهره‌هاي کليدي تيمش تبديل شده است.
    وي يکي از بازمکاندگان جنگ‌هاي اخلي ساحل عاج بوده و در زمان سکونت در روستايي در 20 کيلومتري پايتخت اين کشور اعضاي خانواده خود به جز برادر بزرگش را از دست داده است. به همين دليل در سيه‌نا به او لقب فيل کوچک زخمي داده‌اند.

کریم بنزما: هرگز به جدایی از رئال فکر نمی کنم

بنزما در اولین فصل حضورش در سانتیاگو برنابئو چندان موفق نبود و به همین دلیل شایعاتی در مورد جدایی او از رئال منتشر شد و از آرسنال و یوونتوس به عنوان مقصد احتمالی او یاد می شد.

سایت گل- کریم بنزما، مهاجم رئال مادرید، اعلام کرد هرگز به جدایی از این باشگاه فکر نمی کند و از بازی های خودش در رقابت های فصل 11-2010 اظهار رضایت کرد.
    بنزما در اولین فصل حضورش در سانتیاگو برنابئو چندان موفق نبود و به همین دلیل شایعاتی در مورد جدایی او از رئال منتشر شد و از آرسنال و یوونتوس به عنوان مقصد احتمالی او یاد می شد.
    او در گفتگو با نشريه آ اس گفت:" من هرگز به جدايي از رئال فکر نمي کنم. من هرگز در شرايط دشوار تسليم نمي شوم. اين يکي از توانايي ها و فلسفه شخصي من است. من معتقدم که شرايط سخت در هر زماني مي تواند به وجود بيايد، به ويژه وقتي در تيم بزرگي مانند رئال بازي مي کنيد. اين بخشي از بازي است.
    فصل دوم حضورم در رئال آن طور که انتظار داشتم پيش نرفت اما در ادامه شرايط بهتر شد. من از بازي هاي خودم در انتهاي فصل راضي هستم. فکر مي کنم توانستم انتظارات را برآورده کنم."
    او همچنين در مورد رقابت هاي فصل آينده صحبت کرد و گفت که دوست دارد بار ديگر در ترکيب اصلي رئال قرار بگيرد.
    " مهمترين مسئله اين است که در بهترين شرايط باشم و بهترين بازي هايم را ارائه بدهم. هرگز در مورد اينکه چند گل مي زنم، صحبت نمي کنم. تنها مي خواهم تاثير گذار و موفق باشم. مطمئنم که مي توانم گل هاي زيادي به ثمر برسانم."

HALA MADRID

ویرایش توسط 0825 : 06-28-2011 در ساعت 02:58

22. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

صفحه 36 از 39 نخستنخست ... 263435363738 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع