سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
دوستان درسته همه ناراحتین ولی به طرفداران چلسی تبریک بگین البته تو تایپیک خودشون کل کلم نکنین ما باختیم
Argentina te quiero para siempre
آخه چرا گل خورده زده تو خونه حریف 2 تاس؟خب دیگه دلیل تراشی! مشکل داره این والدز! باید مهاجم بشه فصل بعد! اینقدر هم آدم میره جلو؟
حیف اون همه زحمت گواردیولا، باید تیاگو رو بازی میداد... مسی هم که گل کاشت! عب نداره ولی بازم دیگه اون لحظه داشتم خودم رو خفه میکردم! سال بعد کاش با چلسی بیافتیم :دی
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
تبریک به طرفدارای چلسی بابت صعودشون فقط اینطرفا پیداتون نشه که انصافا محرومیت رو شاخمه.
مسی هم خیلی بزرگتر از این حرفاست که به خاطر یک جام و دوجام بخواییم بهش توهین کنیم.مسی برای ما حداقل 16 تا جام اورده که 2 تاش لیگ قهرمانان بوده.مسی هنوز هم همون سلطانه فوتباله.کسی نباید بهش توهین کنه.تورس هم گل نمیزنه نمیزنه باید جلوی ما گل بزنه.دوستان سال دیگه جبران میکنیم ولی من مطمئنم پپ تمدید نمیکنه فقط به یک علت.داشت به شدت نکات فنی رو به تیتو میگفت.فکر کنم نمیخواد مربیمون بمونه و میخواد تیتو رو جانشین خودش کنه و بره
فعلا بدترین فصل رو داریم تو دوران پپ سپری میکنیم البته با اینهمه مصدوم و بازیکن خسته و کسایی که رو فرم نیستن.چک راست میگفت.راه کثیف فوتبال بازی کردن رو از مورینیو یاد گرفته بودن.برای دی متیو ارزوی موفقیت دارم امیدوارم همینطور بدرخشه
Captain prejudice
VIVA La Maisa
PEP's BARCA
اینا همه فوتبال کثیفو از مورینهو یاد گرفتن
فقط مهم این هست که بارسلونا همیشه بارسلوناست
Captain prejudice
ویرایش توسط David7 : 04-25-2012 در ساعت 13:46
برادران عزیز نمیدونم شاید سن من ار همه بیشتر باشه به این خاطر میگم اصلا ناراحت نباشین اینم جز فوتباله همیشه گه پیروزی نیس بالاخره باختم باید باشه که پیروزی مزه بده
امیدوارم که دیگه غمتونو نبینم هر کی ناراحته از فباخت اینو بهش میگم ما با یه بازی خوب باختیم
به همه احترام بزارین و باختو قبول کنین به هیچ بازیکنی نه از خودمون و نه از حریف توهین نکنین
یادتون نر ه ساله قبل قهرمان شدین
Argentina te quiero para siempre
دوستان من همینجا یک چیز رو بگم.اگه یک رئالی پاش رو گذاشت تو تایپیک ما دیگه فرق نمیکنه علیرضا باشه سعید باشه یا هرکس دیگه ابروش پای خودش چون هرچی بتونم بارش میکنم.هرچی ما هیچی نمیگیم اینا دهنشونو نمیبندن.اونا به بایرن باختن ما داشتیم راجع به بازی خودمون بحث میکردیم.اونا هر توهینی بخوان میکنن.از امروز من دیگه به این صلح مسخره پایبند نیستم.اونا فحش بدن ما ازشون تشکر کنیم؟ داش علیرضا سرقولت نموندی
اون که آره ما یه تیمیم، گواردیولا بره هم آخر دنیا نیست که! خیلی بد میشه ولی بازم میتونیم یه کاریش کنیم.
منم جاش بودم دیگه یواش یواش میرفتم... بازی تکراری تیکی تاکا از تلویزیون جالبه نه از روی صندلی اونجا، اون استرس رو هیشکی غیر اون نداشته. به هر حال با اینکه عالی بودیم باختیم مثل همیشه...
راستی من شنبه نمیرم مدرسه!!! میکشن منو! داداشای من یه کمکی کنید دیگه! یه 1000 تومن بذارید هر کدوم میشه یه شیرینی!
داش شهریار شما میخوای چیکار کنی؟ عکس گریه مسی رو میذاری؟ چشم قرمزش رو؟ بغضش رو یا میخوای من عکسم رو بفرستم که دارم گریه میکنم!!! لا اقل فقط امضا رو شرط میبستید!
VIVA La Maisa
PEP's BARCA
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)