Design & Developed BY Patira

صفحه 35 از 113 نخستنخست ... 2533343536374585 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 , از مجموع 1125

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه علی فتح‌الله‌زاده

فتح‌الله‌زاده:فردا هم مجيدي استقلالي‌ مي‌شود

مديرعامل باشگاه استقلال پس از عقد قرارداد با جواد نکونام گفت: قلعه‌نويي مصاحبه مجيدي را از ياد برده و فردا او را هم استقلالي خواهم کرد.

علي فتح‌الله‌زاده پس از عقد قرارداد با جواد نکونام گفت: خدا را شکر مي‌کنم اين توفيق را به ما داد که تيم‌مان را تکميل کنيم. امروز رضايتنامه نکونام را از باشگاه اوساسونا گرفتيم و همانطور که به هواداران قول داده بودم کار را تمام کرديم و اميدواريم در ليگ برتر با همت بچه‌ها نتايج خوبي کسب کنيم.وي با اشاره به وضعيت مجيدي گفت: فردا با اين بازيکن قرارداد مي‌بنديم و اگر تمام کارها درست شود او هم استقلالي خواهد شد.

مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال که تکليف اسپانسر تيم شما چه شد، گفت: متاسفانه دوستان، زمان را از ما گرفتند و کار ما عقب افتاد اما در اين بين من به کارهاي ديگر رسيدم و قرارداد 14 بازيکن را تمديد کردم. همين مسائل باعث شد زمان را از دست بدهيم اما اگر خدا بخواهد پس از اينکه فردا قرارداد فرهاد مجيدي را بستم از روز دوشنبه ظرف سه روز اسپانسر تيم را مشخص خواهم کرد.وي با انتقاد از عملکرد برخي مسئولان استقلال گفت: اولين چک آقايان برگشت خورد و وقتي اولين چک برگشت مي‌خورد معلوم است که بعدها دچار مشکل خواهيم شد.

خبرنگاري پرسيد فرهاد مجيدي با اتفاقاتي که در اين چند وقت اخير رخ داده چند درصد استقلالي‌ مي‌شود که فتح‌الله‌زاده گفت: اگر مشکل کمبود جا حل شود، مجيدي صد در صد استقلالي است و حتي اگر يک درصد نتوانيم او را به خدمت بگيريم با او قرارداد مي‌بنديم و از نيم فصل براي ما بازي خواهد کرد.

وي گفت: پشت پرده‌اي وجود ندارد و به همين خاطر است که هواداران به من احترام مي‌گذارند. امروز يک روزنامه نوشته بود در جشن باشگاه استقلال حتي يک بار هم اسم فتح‌الله‌زاده نيامده اما آنهايي که در جشن بودند ديدند که وقتي تصاوير من پخش مي‌شد، هواداران دست مي‌زدند. من به هواداران دروغ نمي‌گويم و با نظر قلعه نويي با مجيدي صحبت کردم و خودش قبول کرد که مجيدي به استقلال بيايد. با زبان روزه به شما مي‌گويم وقتي سرمربي تيم اعلام آمادگي کرد، مذاکراتم را با مجيدي شروع کردم.

فتح‌الله‌زاده در خصوص اينکه به نظر مي‌رسد قلعه نويي از مصاحبه مجيدي ناراحت باشد، گفت: آن مصاحبه از دل امير پاک شده و خود او در دفترم گفت فرهاد مجيدي را مي‌خواهم و با او قرارداد ببنديد. اگر اين گونه مسائل باشد و اگر خداي ناکرده بخواهم بازيکن را به تيمم تحميل کنم بعدها تيم دچار مشکل مي‌شود و آن زمان دودش به چشم خودم مي‌رود. اتفاقا قلعه نويي الان مي‌ترسد که مجيدي به استقلال نيايد و آنوقت همه چيز به گردن ايشان بيفتد.

مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص اينکه گفته مي‌شود شما سر جباري و مجيدي با يکديگر معامله کرده‌ايد، اظهار داشت: ما اينجا معامله نداريم. من رئيس باشگاه هستم و حق دارم دو سه بازيکن را اضافه کنم اما اينگونه مسائل درست نيست و وقتي بخواهم به زور کاري انجام دهم به آن فکر مي‌کنم و به اين نتيجه خواهم رسيد که در پايان به ضرر تيم است.

وي در خصوص اينکه شايعاتي پيرامون حذف کيانوش رحمتي از فهرست استقلال شنيده مي‌شود،‌ گفت: احتمال دارد اين بازيکن را از فهرست کنار بگذاريم اما اگر اين اتفاق هم بيفتد، از نيم فصل در خدمت رحمتي خواهيم بود.

فتح‌الله‌زاده در پايان در مورد اينکه چرا تمرينات اين تيم چرا برخلاف نظر مسئولان فدراسيون فوتبال قبل از افطار برگزار مي‌شود، عنوان کرد: متاسفانه زمين تمرين پيدا نکرديم و نمي‌توانيم بدون زمين تمرين پا به مسابقات بگذاريم اما قول مي‌دهيم تمام مسائل ماه مبارک رمضان و روزه داري را رعايت کنيم و روزه‌داري را فداي فوتبال نخواهيم کرد. پس از پيدا کردن زمين تمرين، تمرينات را به بعد از افطار موکول مي‌کنيم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه سید مهدی رحمتی

يكى ،دو اشتباه خط دفاع طبيعى است

رحمتى: بازوبند كاپيتانى را دو دستى تقديم مجيدى مى كنم

سيدمهدى رحمتى كاپيتان تيم فوتبال استقلال گفت: اگر فرهاد مجيدى به استقلال بيايد بازوبند را دو دستى تقديمش مى كنم.او پس از پيروزى يك بر صفر مقابل آلومينيوم هرمزگان در جمع خبرنگاران گفت: بدن بازيكنان ما هنوز در دوره بدنسازى است و خدا شكر كه شرمنده هواداران نشديم. حريف هم بسته بازى مى كرد.وى در مورد بازيكنان اين فصل استقلال تصريح كرد: با تدبير كادر فنى بايد براى موفقيت تلاش كنيم و ديگر زمان اين نيست كه بگوييم چه بازيكنى گرفتيم يا چه بازيكنى به اين تيم آمده است.رحمتى در مورد برگشت خوردن چك يك ميلياردى اسپانسر استقلال گفت: نمى دانم، ما هم مثل شما منتظريم و خبرى از اين اتفاق ها نداريم.وى در مورد اينكه اين مسايل براى استقلال حاشيه سازى نمى كند، گفت: نه خداراشكر كه اولين بازى تيم را برديم و همين مهم است.رحمتى در مورد اينكه از خط دفاع راضى هست يا نه گفت: بله راضى بودم و مدافعان با من هماهنگ هستند. يكى، دو اشتباه در طول بازى پيش مى آيد كه طبيعى است.كاپيتان استقلال در مورد اينكه در صورت جذب مجيدى و نكونام چه كسى بازوبند را مى بندد، گفت: هر بازيكنى بزرگتر باشد كاپيتان مى شود.وى در مورد اينكه در صورت حضور فرهاد مجيدى چه اتفاقى رخ مى دهد، گفت: من خودم دو دستى بازوبند را تقديم فرهاد مجيدى مى كنم و حرفى هم ندارم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal

حرف زدنم به صلاح نيست

كيانوش رحمتى: منتظر تصميم باشگاه مى مانم

شنيده مى شود باشگاه استقلال در صورت جذب فرهاد مجيدى و جواد نكونام يك بازيكن مصدوم را از ليست خارج مى كند كه شايد اين بازيكن كيانوش رحمتى باشد.كيانوش رحمتى در اين باره اظهارداشت: من چيزى درباره خارج شدن نامم از ليست استقلال نشنيده ام و در اين خصوص حرفى ندارم. بايد منتظر تصميم باشگاه بمانم و اگر چنين اتفاقى افتاد اظهار نظر كنم. حرف زدن من الان به صلاح نيست.وى در خصوص وضعيت خود، گفت: در حال حاضر مشغول فيزيوتراپى هستم و تا يك ماه ديگر مى توانم نرم دويدن را شروع كنم. در مصدوميتهايى از اين قبيل طول دوران مصدوميت بالاست و بايد جلسات فيزيوتراپى به صورت منظم برگزار شود.رحمتى با اشاره به ديدار استقلال مقابل آلومينيوم افزود: با آمدن فابيو شرايط براى استقلال بهتر شد و تيم توانست به گل برسد. من اطمينان دارم هواداران استقلال از هفته سوم به بعد تيم ايده آل خودشان را خواهند ديد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه علی فتح‌الله‌زاده

نكونام را آوردم كه نگوييد حاجى خواب ديده است!

فتح الله زاده:قلعه نويى مصاحبه فرهاد را فراموش كرده، امروز هم با مجيدى ثبت مى كنيم

مديرعامل باشگاه استقلال پس از عقد قرارداد با جواد نكونام گفت: قلعه نويى مصاحبه مجيدى را از ياد برده و امروز او را هم استقلالى خواهم كرد.او پس از عقد قرارداد با جواد نكونام گفت: خدا را شكر مى كنم اين توفيق را به ما داد كه تيم مان را تكميل كنيم. رضايتنامه نكونام را از باشگاه اوساسونا گرفتيم و همانطور كه به هواداران قول داده بودم كار را تمام كرديم و اميدواريم در ليگ برتر با همت بچه ها نتايج خوبى كسب كنيم.وى با اشاره به وضعيت مجيدى گفت: امروز با اين بازيكن قرارداد مى بنديم و اگر تمام كارها درست شود او هم استقلالى خواهد شد.مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال كه تكليف اسپانسر تيم شما چه شد، گفت: متاسفانه دوستان، زمان را از ماگرفتند و كار ما عقب افتاد اما در اين بين من به كارهاى ديگر رسيدم و قرارداد ۱۴ بازيكن را تمديد كردم. همين مسائل باعث شد زمان را از دست بدهيم اما اگر خدا بخواهد پس از اينكه فردا قرارداد فرهاد مجيدى را بستم از روز دوشنبه ظرف سه روز اسپانسر تيم را مشخص خواهم كرد.وى با انتقاد از عملكرد برخى مسئولان استقلال گفت: اولين چك آقايان برگشت خورد و وقتى اولين چك برگشت مى خورد معلوم است كه بعدها دچار مشكل خواهيم شد.
    خبرنگارى پرسيد فرهاد مجيدى با اتفاقاتى كه در اين چند وقت اخير رخ داده چند درصد استقلالى مى شود كه فتح الله زاده گفت: اگر مشكل كمبود جا حل شود، مجيدى صد در صد استقلالى است و حتى اگر يك درصد نتوانيم او را به خدمت بگيريم با او قرارداد مى بنديم و از نيم فصل براى ما بازى خواهد كرد.وى گفت: پشت پرده اى وجود ندارد و به همين خاطر است كه هواداران به من احترام مى گذارند. ديروز يك روزنامه نوشته بود در جشن باشگاه استقلال حتى يك بار هم اسم فتح الله زاده نيامده اما آنهايى كه در جشن بودند ديدند كه وقتى تصاوير من پخش مى شد، هواداران دست مى زدند. من به هواداران دروغ نمى گويم و با نظر قلعه نويى با مجيدى صحبت كردم و خودش قبول كرد كه مجيدى به استقلال بيايد. با زبان روزه به شما مى گويم وقتى سرمربى تيم اعلام آمادگى كرد، مذاكراتم را با مجيدى شروع كردم.فتح الله زاده در خصوص اينكه به نظر مى رسد قلعه نويى از مصاحبه مجيدى ناراحت باشد، گفت: آن مصاحبه از دل امير پاك شده و خود او در دفترم گفت فرهاد مجيدى رامى خواهم و با او قرارداد ببنديد. اگر اين گونه مسائل باشد و اگر خداى ناكرده بخواهم بازيكن را به تيمم تحميل كنم بعدها تيم دچار مشكل مى شود و آن زمان دودش به چشم خودم مى رود. اتفاقا قلعه نويى الان مى ترسد كه مجيدى به استقلال نيايد و آنوقت همه چيز به گردن ايشان بيفتد.مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص اينكه گفته مى شود شما سر جبارى و مجيدى با يكديگر معامله كرده ايد، اظهار داشت: ما اينجا معامله نداريم. من رئيس باشگاه هستم و حق دارم دو سه بازيكن را اضافه كنم اما اينگونه مسائل درست نيست و وقتى بخواهم به زور كارى انجام دهم به آن فكر مى كنم و به اين نتيجه خواهم رسيد كه در پايان به ضرر تيم است.وى در خصوص اينكه شايعاتى پيرامون حذف كيانوش رحمتى از فهرست استقلال شنيده مى شود، گفت: احتمال دارد اين بازيكن را از فهرست كنار بگذاريم اما اگر اين اتفاق هم بيفتد، از نيم فصل در خدمت رحمتى خواهيم بود.فتح الله زاده در پايان در مورد اينكه چرا تمرينات اين تيم برخلاف نظر مسئولان فدراسيون فوتبال قبل از افطار برگزار مى شود، عنوان كرد: متاسفانه زمين تمرين پيدا نكرديم و نمى توانيم بدون زمين تمرين پا به مسابقات بگذاريم اما قول مى دهيم تمام مسائل ماه مبارك رمضان و روزه دارى را رعايت كنيم و روزه دارى را فداى فوتبال نخواهيم كرد. پس از پيدا كردن زمين تمرين، تمرينات را به بعد از افطار موكول مى كنيم. اواعلام كرد جواد نكونام ، كاپيتان تيم ملى استقلالى شده است. وى در اين باره گفت: با زهم برويد بگوييد حاجى دارد خواب مى بيند. ديديد كه من خوابم را تعبير كردم و آقا جواد سرانجام به استقلال پيوست. او ادامه داد: جواد با حضور در دفترم رسما قرارداد داخلى اش را با ما امضاء كرد و از امروز ديگر بازيكن استقلال است. براى آمدنش چك شخصى خودم را دادم و تا دو ساعت آينده با احتساب پولى كه بايد به يورو براى رضايتنامه اش بپردازيم ، رقم دقيق قرارداد او را اعلام مى كنم. خيلى هم شفاف مى گويم تا هيچ حرف و حديثى اين وسط وجود نداشته باشد. ما بخش بزرگى از اين پول را به اوساسونا پرداختيم و باقى اش را به خودآقا جواد داديم. من براى اينكه او خيالش راحت باشد چك مدت دار ۱۴ روزه شخصى ام را برايش نوشتم و امضاء كردم. البته اميدوارم برگشت نخورد تا مجبور شود حكم جلبم را بگيرد و شما تيتر كنيد ، نكونام فتح الله زاده را به زندان انداخت( مى خندد).او كه اوايل فصل نقل و انتقالات و در اردوى تركيه تيم ملى به جواد نكونام گفته بود: مى خواهم قزل آلاى فصل نقل و انتقالاتم باشى ، امسال شكارت مى كنم. حالا با خنده مى گويد: برويد تيتر كنيد حاجى شاه ماهى فصل نقل و انتقالات را شكار كرد. ما كه شام قزل آلا داريم!

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه حنیف عمران‌زاده

عمران زاده: مهم ۳ امتياز بود

حنيف عمران زاده مدافع استقلال مى گويد آنچه در اولين ديداربرابرآلومينيوم هرمزگان اهميت داشته كسب ۳ امتياز بود.او پس از پيروزى يك بر صفر استقلال مقابل آلومينيوم هرمزگان گفت: توانستيم ۳ امتياز بازى را بگيريم و مهم براى ما اين مسئله بود. مى خواستيم در همان نيمه اول كار را تمام كنيم اما قبول كنيد در فصل بدنسازى هستيم و گاهى اوقات شرايط سخت مى شود. خوشبختانه جانواريو آن توپ را تبديل به گل كرد و در اولين مسابقه پيروز شديم.اين بازيكن در خصوص صحنه درگيرى با بازيكنان حريف گفت: در آن صحنه ۴ ۵، نفرى به سوى من حمله كردند كه من هم واكنش نشان دادم. داور نزديك صحنه بود و نمى دانم چرا آنها به اين شكل برخورد كردند.مدافع استقلال در پاسخ به اين سوال كه با توجه به تورم، مجانى بازى كردن چه حسى براى شما دارد، اظهار داشت: براى اين هواداران مجانى بازى كردن لذت بخش است. هم من و هم ساير بازيكنان پيشنهادهاى چشمگيرى داشتيم اما به خاطر هواداران با كم و زيادها كنار آمديم.وى در خصوص اينكه نظرش در مورد امير قلعه نويى چيست، عنوان كرد: اين مربى را همه ايران مى شناسند و ديگر نيازى به نظر من نيست.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازبان
    مربی مورد علاقه
    پرويز مظلومي
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجيدي
    اسم واقعی شما
    اميرعباس

SpainBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    184
    تشکر شده 38 در 19 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

قبول این شرط بی احترامی به تاریخ استقلال بود
    * بعد از مصاحبه یک ماه قبل شما علیه قلعه نویی باورکردنی نبود که به استقلال برگردید

من برای آرزوهایم زندگی می کنم . همیشه دوست داشتم با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی کنم . برای همین دوست داشتم برگردم با یک جام قهرمانی از فوتبال وداع کنم اما فعلا باید برای این آرزو صبر کنم !

* مذاکرات شما با فتح الله زاده به کجا رسید ؟
    مذاکره ما اصلا طولانی نبود . چون من اصلا بحث مالی نداشتم . اما در نهایت آقای فتح الله زاده به نقل از سرمربی اعلام کرد که حتی با حضور من هم کاپیتان تیم نکونام خواهد بود
    * واکنش شما در قبال این موضوع چه بود ؟
    هیچی . وقتی از زبان فتح الله زاده شنیدم کلی با هم خندیدیم !
    * چه دلایلی برای نپذیرفتن این شرط داشتید ؟
    پذیرفتن این شرط توهین به تاریخ استقلال بود . من به احترام هواداران استقلال و شخصیت خودم و از همه مهمتر پیشکسوتان استقلال این شرط را نپذیرفتم . تاریخ استقلال مملو از بازیکنان بزرگ و موفق است و همیشه بازوبند کاپیتانی در استقلال چند کاندید مطرح و استقلالی داشته است .
    * فکر نمی کنید که قلعه نویی این شرط را گذاشته که شما به استقلال برنگردید ؟
    مردم بهتر از ما حقیقت را می دانند . فعلا ترجیح می دهم سکوت کنم
    ســــــــــــــــــالاری عزیـــــــــــز.... میخوایمت تا آخرش.... یه روزی برمیگردی

12. کاربر روبرو از پست مفید فرهاد مجيدي تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فابیو جانواریو

احساس فوق العاده اى داشتم

جانواريو: قلعه نويى گفت هنوز كاملا آماده نيستى

فابيو جانواريو هافبك برزيلى تيم فوتبال استقلال با تاكيد براينكه احساس خوبى از گلزنى در نخستين بازى آبى پوشان دارد، گفت: فكر مى كردم وقتى به زمين برويم مى توانم گلزنى كنم.او كه در اين فصل بار ديگر به جمع آبى ها اضافه شده موفق شد در نخستين ديدار فصل تك گل ۳ امتيازى آبى پوشان را به ثمر برساند. با اين حال جانوآريو معتقد است استقلال در مصاف با آلومينيوم بازى خوبى را به نمايش نگذاشت اما كم كم عملكرد اين تيم نيز بهبود پيدا مى كند.
    گفتگو با جانوآريو در زير مى آيد:

•نظرت در مورد بازى استقلال - آلومينيوم چيست؟

- بازى اول ما در رقابتهاى ليگ بود و همه ما كمى استرس داشتيم و از آمادگى كامل برخوردار نبوديم اما مهم اين بود كه توانستيم در نهايت پيروز شويم.

•فكر مى كرديد در اولين بازى براى استقلال گل سه امتيازى به ثمر برسانيد؟

-بله تا حدودى اين طور بود. فكر مى كردم وقتى به زمين بروم مى توانم گلزنى كنم. احساس فوق العاده اى بود و از اينكه توانستم در اولين بازى بعد از برگشتم گلزنى كنم بسيار خوشحالم. يك بازگشت رويايى براى من بود و باز هم جو فوق العاده ورزشگاه آزادى را كه مرا تشويق مى كردند حس كردم.

• انتظار داشتيد نيمكت نشين باشيد؟

- بله. قلعه نويى به من گفت كه هنوز ۱۰۰ درصد آماده نيستى و در تركيب اصلى تيم نخواهى بود. او مى داند من هنوز آمادگى ۹۰ دقيقه بازى را ندارم.

• قبول داريد استقلال بد بازى كرد؟

- بله كاملا. به هيچ عنوان خوب نبوديم اما نبايد فراموش كنيم كه اين نخستين بازى فصل بود، كم كم همه چيز خوب مى شود و تيم خود را پيدا مى كند و به هماهنگى لازم مى رسد. هر چه زمان بگذرد بازى هاى بهتر و زيباترى از استقلال شاهد خواهيد بود.

• به نظر شما آيا با آمدن جبارى نيمكت نشين خواهيد شد؟

- استقلال در خط هافبك بازيكنان خوب زيادى دارد، ساموئل، جبارى، من، بائو. من تمام تلاش خود را مى كنم كه به مرز آمادگى برسم و بتوانم نظر سرمربى تيم را براى حضور در تركيب اصلى جمع كنم.

• آخرين بارى كه براى استقلال گل زديد را به خاطر داريد؟

- بله به خوبى يادم هست. در بازى مقابل استيل آذين موفق شدم براى آبى ها گلزنى كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازبان
    مربی مورد علاقه
    پرويز مظلومي
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجيدي
    اسم واقعی شما
    اميرعباس

SpainBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    184
    تشکر شده 38 در 19 پست

کاپیتان تاج / علی جباری : بازوبند باید به فرهاد برسد

علي جباري با بيان اين كه بازوبند كاپيتاني حق فرهاد مجيدي است، به خبرنگار ايسنا گفت: اين حق بازيكني مثل مجيدي است كه سال‌ها براي استقلال زحمت كشيده است. مجيدي بازيكن بزرگي است كه ملي‌پوش هم بوده و سابقه بازي در باشگاه‌هاي خارجي را هم دارد. به نظر من نبايد كاپيتاني را از مجيدي بگيرند. نكونام بازيكن بزرگي است. به او خوشامد مي‌گوييم اما او در استقلال تازه‌وارد است و يك بازيكن كه تازه به يك تيم مي‌رود نمي‌تواند در حضور قديمي‌ترها كاپيتان باشد.»

علي جباري معتقد است با اين كارها ارزش باشگاه بزرگي چون استقلال پايين مي‌آيد: «استقلال يك تيم ريشه‌دار است و مثل برخي باشگاه‌ها نيست كه 5ـ6 سال از تأسيس آنها مي‌گذرد. در تيم‌هاي بزرگ و ريشه‌دار هم قدمت و كسوت اهميت دارد. كاپيتان براي بازيكني است كه سابقه بيشتري در تيم دارد. حتي اگر ملي‌پوش هم نباشد. مجيدي كه خودش سال‌ها ملي‌پوش هم بوده است.»

جباري مي‌گويد كه كاپيتاني در استقلال و پرسپوليس سخت‌تر از تيم ملي است: «كاپيتاني در استقلال و پرسپوليس سخت‌تر از كاپيتاني در تيم ملي است و ريز و بم كارهاي خاص خودش را دارد. كسي كه كاپيتان استقلال مي‌شود بايد به‌نحوي از شرايط تيم آگاه باشد و از تك‌تك نفرات شناخت داشته باشد. مجيدي اين ويژگي‌ها را دارد و به نظر من او بايد كاپيتان استقلال باشد.»
    ســـلطان همه میدونن چرا روز آخری یهو این شرط اومد وسط ! فقط برای خراب کردن فرهاد جلوی هوادارا بود...دست مریزاد آقایون...کارتون عالی بود...

16. کاربر روبرو از پست مفید فرهاد مجيدي تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازبان
    مربی مورد علاقه
    پرويز مظلومي
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجيدي
    اسم واقعی شما
    اميرعباس

SpainBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    184
    تشکر شده 38 در 19 پست

فتح الله زاده پس از عدم جذب مجیدی:متاسفــم

علي فتح‌الله‌زاده درباره منتفي شدن حضور فرهاد مجيدي در استقلال گفت: فرهاد به درخواست من به ايران آمده بود تا مذاكره كنيم و من هم علاقمند بودم كه او به استقلال بپيوندد. همچنين من هيچ مشكلي با كاپيتان بودن مجيدي نداشتم، اما از آنجايي كه امير قلعه نويي تصميم داشت خودش كاپيتان تيم را انتخاب كند، بازوبند را به جواد نكونام داد. من از اين كه مجيدي به استقلال نمي‌آيد متاسفم.

18. کاربر روبرو از پست مفید فرهاد مجيدي تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازبان
    مربی مورد علاقه
    پرويز مظلومي
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجيدي
    اسم واقعی شما
    اميرعباس

SpainBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    184
    تشکر شده 38 در 19 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    استقلال کاپیتان‌های بزرگی دارد
    نکونام: رقم قراردادم بیشتر از 350 میلیون است
    خبرگزاری فارس: هافبک استقلال گفت: رقم قراردادم یا این تیم بیشتر از 350 میلیون تومان است اما مبلغش را اعلام نمی‌کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ جواد نکونام پس از پایان نشست خبری خود در باشگاه استقلال با دوربین‌های تلویزیونی به طور جداگانه صحبت کرد.
    نکونام در مورد اینکه با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی می‌کند یا خیر، گفت: ‌انشاءالله اگر عمری باشد با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی می‌کنم.
    وی در مورد اینکه پدرش تخفیف خوبی به استقلال داده یا نه،‌ عنوان کرد: پدرم همه چیز را همیشه به عهده خودم گذاشته است. او همیشه مرا راهنمایی می‌کرد و اگر نبود من اصلا فوتبالیست نمی‌شدم. او همیشه به من می‌گوید با دوستانی و بازیکنانی که می‌شناسی مشورت کن. کار بزرگ را استقلال انجام داد که 2 میلیون یورو را به باشگاه اوساسونا پرداخت نکرد. باشگاه استقلال اگر دوست داشته باشد مبلغ پرداختی را برای رضایتنامه اعلام می‌کند.
    نکونام در مورد اینکه استقلال عنوان کرده 700 هزار یورو بابت این رضایتنامه پرداخت کرده، گفت: پس اگر اعلام کرده همان درست است.
    نکونام در مورد اینکه مبلغ قرارداد شما 350 میلیون تومان است یا نه و هیچ کس باور نمی‌کند که نکونام با مبلغ سقف قرارداد به استقلال آمده باشد، گفت: نه رقم دستمزد من 350 میلیون تومان نیست من بیشتر از این پول گرفتم اما نمی‌توانم مبلغ قراردادم را بگویم و بگویم چقدر گرفته‌ام.
    وی در مورد اینکه برخی از بازیکنان در فوتبال ایران بیش از یک میلیارد دستمزد گرفته‌اند،‌ گفت: اعلام کردن رقم قرارداد اشتباه است. باشگاه هر اندازه که صلاح بداند به بازیکن مورد نظرش پول می‌دهد اگر بازیکنی هم یک میلیارد تومان پول گرفته نوش جانش. حتی باید به برخی بازیکنان بیشتر از یک میلیارد هم بدهند زیرا شادی که تیم‌های استقلال، پرسپولیس و سپاهان برای مردم می‌آورند را نمی‌توانیم با هیچ مبلغی بخریم اما هر بازیکنی یک قیمتی دارد.
    وی در مورد اینکه قیمت نکونام یک میلیارد تومان است،‌ گفت: نمی‌دانم، قیمت گذاری کنید، اما مبلغ قراردادم رقمی بوده که من و باشگاه راضی بودیم.
    نکونام در مورد اینکه کاپیتان استقلال خواهد شد یا نه، ‌گفت: کاپیتان این تیم بازیکنان بزرگی مانند جباری،‌ رحمتی، صادقی، برهانی و منتظری هستند،
    وی در مورد اینکه بازیکنان استقلال گفته‌اند بازوبند را به تو تقدیم می‌کنند،‌گفت: این لطف بازیکنان استقلال است اما من برای بازوبند به استقلال نیامده‌ام. چندین سال با این بازیکنان در اردوی تیم ملی رفاقت داشتم و در نهایت سرمربی است که تصمیم می‌گیرد بازوبند را به چه کسی می‌دهد. سر تمرین می‌روم تا ببینم بازوبند را به من می‌دهند یا می‌گیرند.(با خنده)
    وی ادامه داد: در تیم ملی هم کی‌روش تصمیم گرفت که من بازوبند را ببندم در حالی که علی کریمی بزرگتر از من است اما با علی کریمی حرف زدم و کریمی گفت بازوبند را ببند.

20. کاربر روبرو از پست مفید فرهاد مجيدي تشکر کرده است .

صفحه 35 از 113 نخستنخست ... 2533343536374585 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)