Design & Developed BY Patira

صفحه 35 از 141 نخستنخست ... 2533343536374585135 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 , از مجموع 1407
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real نقل و انتقالات و مهمترین خبرها از باشگاه رئال مادرید در فصل 2011-2012

به نام خدا

در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل

2011-2012

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01

2. 8 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

مورینیودر دفاع ازایگواین:15 روز پیش همه ازآگرو می گفتند!

ما همیشه با لیون برخورد می کنیم . من با پورتو با آنها بازی کردم . مربیان و بازیکنان آنها تغییر کردند اما این تیم دارای خصوصیات همان تیم است : سرسخت ، جدی ، قوی با بازیکنان بزرگ

mourinho

سایت گل –مربی پرتغالی نزدیک به شش ماه بود که در بازیهای چمپیونزلیگ در کنفرانس مطبوعاتی حضور نیافته بود . آخرین بار مربوط به بازی رفت نیمه نهایی چمپیونزلیگ برابر بارسلونا بود که با شکایت هایش از یوفا اهمراه بود .
    مورینیو در کنفرانس خبری دیدار با لیون میخواهد که تنبیه و تصمیم انضباطی یوفا را فراموش کنند و می گوید : این یک داستان قدیمی است ما لیگ قهرمانان 12-2011 جدید را شروع کرده ایم و من می بینم که ما می توانیم نسبت به فصل قبل بهتر باشیم . تصور ما اینست که این فصل بهتریم.
    مورینیو در مورد این بحث که آیا کاکا در بازیهای اخیر نقش محوری را از اوزیل گرفته یا خیر در کنفرانس مطبوعاتی خود پیش از بازی با لیون در والدبباس صحبت کرد :" این بحثی است که شما راه انداخته اید . هدف من اتحاد و عدم تقسیم بندی است . هدف شما متفاوت است . این که پیدا کنید A بهتر است یا B . کار من متفاوت است . ما چه ببریم و چه ببازیم ، تیم هستیم .
    مورینیو گفت : رئال مادرید همیشه یک تیم هجومی بوده است . امید من این است که تیمی متعادلی شود . به خوبی بازی کند بازی برای بردن ، هرگز با گرایش تدافعی بازی نمی کند . وی تصریح کرد : ما همیشه با لیون برخورد می کنیم . من با پورتو با آنها بازی کردم . مربیان و بازیکنان آنها تغییر کردند اما این تیم دارای خصوصیات همان تیم است : سرسخت ، جدی ، دفاع قوی با بازیکنان بزرگ ، جونینهو نیست ولی گورکوف هست .
    مربی رئال مادرید معتقد است شکست دادن المپیک لیون در رده بندی گروهی کلیدی است وی گفت : چیزی که مهم است بردن است . فصل گذشته ما 10 امتیاز از 4 دیدار کسب کردیم . اجازه دهید و ببینید ما می توانیم این کار مشابه را انجام دهیم اما این در لیگ قهرمانان آسان نیست .
    ژوزه مورینیو به طنز گفت : من میخواهم بدانم کدام بازیکن در میانه میدان لیون بازی می کند اما مربی لیون با من تماسی نمی گیرد صحبتی نمی کند ولی من به شما نخواهم گفت که ایگواین یا بن زما یا هردو بازی خواهند کرد یا هیچکدام ؟ هر دو خوب و آماده بازی هستند .
    مورینیو سپس در پاسخ به پرسشی در مورد ایگوائین گفت :" 15 روز پیش که بد بود همه از آگرو می گفتند و حالا همه چیز متفاوت است .ایگوائین و بنزما کاراکتر های بسیار متفاوتی دارند ، اما اگر می خواهید بدانید که کدام بازیکن بازی می کند ، بهتر است تا فردا منتظر بمانید
    goal.com

HALA MADRID

4. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

دفاع مورينيو از ايگواين

ما هميشه با ليون برخورد مي کنيم . من با پورتو با آنها بازي کردم . مربيان و بازيکنان آنها تغيير کردند اما اين تيم داراي خصوصيات همان تيم است : سرسخت ، جدي ، قوي با بازيکنان بزرگ

مربی پرتغالی نزدیک به شش ماه بود که در بازیهای چمپیونزلیگ در کنفرانس مطبوعاتی حضور نیافته بود . آخرین بار مربوط به بازی رفت نیمه نهایی چمپیونزلیگ برابر بارسلونا بود که با شکایت هایش از یوفا اهمراه بود .
    مورینیو در کنفرانس خبری دیدار با لیون میخواهد که تنبیه و تصمیم انضباطی یوفا را فراموش کنند و می گوید : این یک داستان قدیمی است ما لیگ قهرمانان 12-2011 جدید را شروع کرده ایم و من می بینم که ما می توانیم نسبت به فصل قبل بهتر باشیم . تصور ما اینست که این فصل بهتریم.
    مورینیو در مورد این بحث که آیا کاکا در بازیهای اخیر نقش محوری را از اوزیل گرفته یا خیر در کنفرانس مطبوعاتی خود پیش از بازی با لیون در والدبباس صحبت کرد :" این بحثی است که شما راه انداخته اید . هدف من اتحاد و عدم تقسیم بندی است . هدف شما متفاوت است . این که پیدا کنید A بهتر است یا B . کار من متفاوت است . ما چه ببریم و چه ببازیم ، تیم هستیم .
    مورینیو گفت : رئال مادرید همیشه یک تیم هجومی بوده است . امید من این است که تیمی متعادلی شود . به خوبی بازی کند بازی برای بردن ، هرگز با گرایش تدافعی بازی نمی کند . وی تصریح کرد : ما همیشه با لیون برخورد می کنیم . من با پورتو با آنها بازی کردم . مربیان و بازیکنان آنها تغییر کردند اما این تیم دارای خصوصیات همان تیم است : سرسخت ، جدی ، دفاع قوی با بازیکنان بزرگ ، جونینهو نیست ولی گورکوف هست .
    مربی رئال مادرید معتقد است شکست دادن المپیک لیون در رده بندی گروهی کلیدی است وی گفت : چیزی که مهم است بردن است . فصل گذشته ما 10 امتیاز از 4 دیدار کسب کردیم . اجازه دهید و ببینید ما می توانیم این کار مشابه را انجام دهیم اما این در لیگ قهرمانان آسان نیست .
    ژوزه مورینیو به طنز گفت : من میخواهم بدانم کدام بازیکن در میانه میدان لیون بازی می کند اما مربی لیون با من تماسی نمی گیرد صحبتی نمی کند ولی من به شما نخواهم گفت که ایگواین یا بن زما یا هردو بازی خواهند کرد یا هیچکدام ؟ هر دو خوب و آماده بازی هستند .
    مورینیو سپس در پاسخ به پرسشی در مورد ایگوائین گفت :" 15 روز پیش که بد بود همه از آگرو می گفتند و حالا همه چیز متفاوت است .ایگوائین و بنزما کاراکتر های بسیار متفاوتی دارند ، اما اگر می خواهید بدانید که کدام بازیکن بازی می کند ، بهتر است تا فردا منتظر بمانید[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

Iker Casillas .. what happened?, Real madrid (Getty)

سایت گل- ایکر کاسیاس، کاپیتان رئال مادرید، در آستانه دیدار رفت تیمش مقابل لیون در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد قصد دارند در هر دو دیدار رفت و برگشت مقابل رقیب فرانسوی به پیروزی برسند.
    رئالی ها در حال حاضر با 6 امتیاز از دو دیدار در صدر گروه چهارم قرار دارند در حالی که لیون با چهار امتیاز در رتبه دوم قرار دارد.
    این در حالی است که رکورد رئال در دیدارهای رودررو مقابل لیون در سال های اخیر چندان امیدوار کننده نیست. دو تیم از سال 2005 هشت بار مقابل هم قرار گرفتند که در این دیدارهای لیون 3 بار به پیروزی رسیده و چهار دیدار دو تیم نیز با تساوی به پایان رسیده است. البته دو تیم در مرحله یک هشتم نهایی رقابت های چمپیونزلیگ سال گذشته نیز مقابل هم قرار گرفتند که شاگردان مورینیو در نهایت موفقیت شدند در مجموع دو دیدار با نتیجه 4-1 به پیروزی برسند.
    <script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=115377?area=2l&po s=2&ord=115377"></script> کاسیاس در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" ما فصل گذشته با رسیدن به دیدار نیمه نهایی پیشرفت قابل توجهی داشتیم. رکورد مان مقابل لیون چندان خوب نیست اما توانستیم فصل گذشته آنها را شکست دهیم و حتی طلسم مرحله یک چهارم را هم بشکنیم.
    آنها هر سال بازیکنان شان را تغییر می دهند اما باز هم به لیگ قهرمانان راه پیدا می کنند. آنها حریف سرسختی هستند و به همین دلیل بازی مقابل آنها بسیار فوق العاده است. کسب شش امتیاز از دو دیدار مقابل لیون برای ما بسایر مهم است."
    دروازه بان شماره یک تیم ملی اسپانیا همچنین از اظهار نظر در مورد انتخاب مورینیو از بین ایگواین و بنزما خودداری کرد.
    " ایگواین در فرم خوبی قرار دارد. من مدت هاست که او را می شناسم. هدف او هموازه گلزنی بوده است. ما از آمادگی بالای او و روند گلزنی هایش بسیار خوشحال هستیم. البته بنزما هم گل های خوبی به ثمر رسانده و پاس گل های زیادی به هم تیمی هایش داده است. این برای تیم بسیار خوب است که هر دو آنها خوب کار می کنند."www.goal.com

8. 2 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

کارواریو:می خواهم به سیبیل برگردم.

مرجع خبری رئال مادرید : ریکاردو کاروالیو ، بازیکن با تجربه رئال مادرید ، نزدیک به یک ماه پیش در مورد زندگی شخصی خود و شرایط باشگاه مصاحبه مفصلی با رئال مادرید تی وی داشت .

چه موسیقی قشنگی! "تو زیبا هستی" اثر جیمز بلانت.... آهنگ محبوبت برای شروع مصاحبه بود. به رئال مادرید تی وی خوش آمدی.
    خیلی ممنون.

چرا این آهنگ؟
    برای این که مرا خیلی تحت تاثیر قرار می دهد. دوستش دارم و متنش هم بسیار عالیست. در مورد این است که چطور زندگی درخشان است و عشق خالص. چه چیز دیگری می توانید بگویید؟ دوستش دارم!

آهنگی است که خیلی شبیه استیل خودت است. کند و آرامش دهنده است!
    درست است. از این آهنگ خوشم می آید چون آرامش خوبی می دهد. من فرد خیلی آرامی هستم و متن این آهنگ مرا به حرکت وادار می کند. آهنگ های بلانت مرا تحریک می کنند و از گوش دادن به آنها خیلی لذت می برم.

همه بازیکنان می گویند تو در رختکن مانند یک پدر هستی!
    خب من از همه پرسن و سال ترم. احساس می کنم خیلی به من احترام می گذارند و من هم به همه احترام می گذارم. آنجا احساس خوبی دارم.

فکر می کنم امروز باید خیلی خوشحال باشی چون دیشب تیم در لیگ قهرمانان برد و پیروزی مهمی بود. آیا امروز روز شادی برای مادرید است؟ برای مادریدیسموها و برای ریکاردو کاروالیو؟
    بله چون همیشه وقتی می بری احساس بهتری داری. ما و باشگاه باید ببریم و وقتی نبریم احساسمان متفاوت خواهد بود و روز بعد از نبردن اصلا شبیه روز بعد برد نخواهد بود. بردن خیلی مهم است مخصوصا در خارج خانه این برایمان خیلی مهم بود و به آن رسیدیم. اعتقاد داریم که می توانیم رشد کنیم و بهتر بازی کنیم اما چیز مهم این است که ما متحدیم و همیشه با هم هستیم.

این یک بازی سخت بود؟ نه؟ بعضی ها فکر می کردند این یک بازی بسیار آسن برای مادرید است ولی اصلا آسان نبود.
    بله آنها واقعا می خواستند ما را شکست دهند،مثل بقیه و آنها کمی خشن بودند ولی خوشبختانه به هدفمان رسیدیم.

و این یک مسابقه دیگر بود که مادرید خیلی در مورد تصمیمات داوری راضی نبود.
    بله چون مارسلو اخراج شد و روی کریستیانو هم خطاهای زیادی بدون کارت ماند. احساس می کنیم که داور جوانمردانه قضاوت نکرده است ولی مثل هر کس دیگری او هم اشتباهاتی می کند و این دلیلش است که ما نباید خیلی به تصمیماتش اعتراض کنیم.

کریستیانو واقعا ناراحت بود و این منطقی به نظر می رسید برای این که سه نقطه از زانویش مورد حمله قرار گرفته بود. او برای ناراحت بودنش دلیل داشت...
    درست است. زانویش واقعا در شرایط بدی بود و زخم های بسیاری داشت. معمولی است که عصبانی باشد و ما همگی با او هم دردی می کنیم چون برای ما خیلی مهم است. و واضحا یک بازیکن عالی مثل او باید توسط همه حمایت شود ولی این اتفاق در مورد او نمی افتد. او قوی است ولی در این زمان ها طبیعی است که نتواند صد درصد باشد.

این درست است که او خیلی حفاظت نمی شود. چون او از نظر قدرت بدنی قوی است به نظر می رسد می تواند از هر تکل خشنی سالم بیرون بیاید و او نیاز به محافظت نداشته باشد. ولی او از آن دسته بازیکنانی است که برای فوتبال مفیدند و اگر مصدوم شوند خیلی ناراحت کننده است. با کریستیانو به نظر می رسد هر تکلی مجوز دارد ولی نباید اینطور باشد.
    این برای فوتبال خیلی عالی است که بازیکنانی نظیر کریستیانو داشته باشد. او خیلی زده می شود و روز بعد دردشان را احساس می کند. بازیکنانی که می توانند تفاوت ایجاد کنند باید محافظت شوند.

این عالی است که لالیگا و لیگ قهرمانان را به عنوان صدرنشین شروع کرده اید. این به بازیکنان، کادر فنی و هواداران هیجان، اطمینان و امید خاصی می دهد.
    برای رشد شما باید همیشه ببرید و ما می خواهیم رشد کنیم. خیلی خوب است که بازی ها را ببریم و وقتی عالی می شود که خوب هم بازی کنیم ولی اگر خیلی خوب بازی نکنیم این خوب است که بازی ها را ببریم تا طوری که می خواهیم رشد کنیم.

یازده نفر اصلی رئال مادرید شامل کاروالیو و 10 بازیکن دیگر است به نظر می رسد حضورت در ترکیب ضمانت شده است ولی وقتی بازی می کنی بعضی می گویند که تو پیر هستی...
    مرسی. وقتی اینجا آمدم خیلی مورد انتقاد قرار گرفته ام ولی می دانستم که می توانم خوب کار کنم. دو سال از قراردادم با چلسی مانده بود و همیشه گفته ام که آسان ترین کار برای من ماندن در چلسی بود.من احترام همه را در باشگاه و بیرون از آن داشتم چون خوب کار کرده بودم و اینجا باید از صفر شروع می کردم و ثابت می کردم که بازیکن خوبی هستم و این مرا کمک کرد تا بازی کنم. می دانستم می توانم اینجا عالی کار کنم . اگر در چلسی می ماندم بازی کردن آسان تر بود و فشار کمتری احساس می کردم.

تو 33 سال داری و مثل یک پسربچه ای . همانطور که به هم تیمی هایت گفتم تو مانند بنجامین باتن هستی که هر چقدر زمان می گذرد جوان تر می شوی...
    احساس خوبی دارم. زندگی خصوصی ام آرام است از کاری که کرده ام خوشحالم. در حال حاضر احساس خوبی دارم.

چگونه از خودت مواظبت می کنی؟ ما در مورد زندگی خصوصی ات صحبت می کنیم... چه می کنی تا روی فرم بمانی؟
    خیلی آرام هستم. تمرین می کنم و به خانه می روم تا با خانواده ام باشم. دوست دارم که وقتم را با همسر و بچه هایم بگذرانم. یک زندگی معمولی دارم. دلیل دیگری وجود ندارد. من مثل خودم هستم! من آرام هستم.

آیا می بینی که چه میخوری؟ آیا در مورد غذایت محتاط هستی؟
    اگر گرسنه باشم هر غذایی می خورم! ولی سعی می کنم بدانم که چه می خورم. قبلا زیاد اهمیت نمی دادم ولی الان می دانم که چه کار می کنم. اما این چیزها معمولی و پایه ای اند و زیاد مهم نیستند.

غذای محبوبت چیست؟
    غذای محبوب؟ غذای مورد علاقه ام تاس کباب پرتغالی اس. این غذا شامل سیب زمینی های پخته شده، سبزیجات و مقدار زیادی گوشت است. این یک خوراک سنتی پرتغال است.

در آمارانته به دنیا آمدی که شهری در شمال پرتغال است، نزدیک به پورتو. آنجا چگونه بود؟
    آمارانته شهری در 50 کیلومتری پورتو است که 300 هزار سکنه دارد. کوچک است. جایی که من در آنجا به دنیا آمدم و یک خانه هم در آنجا دارم که آخر هفته ها به آنجا می روم و استراحت می کنم. والدینم آنجا زندگی می کنند. تا 16-15 سالگی آنجا بودم و البته تمام خاطرات کودکی ام آنجا مانده است.

و چه خاطراتی از آنجا داری؟
    من دوستانم را به خاطر دارم که وقتی کوچک بودم با هم به مدرسه می رفتیم یا در خیابان ها بازی می کردیم. من از 10 سالگی در آمارانته بازی می کردم. پس از تمام شدن مدرسه باید مستقیم به زمین فوتبال می رفتم تا تمرین کنم. خوشحال بودم. باید درس می خواندم و بعد از آن بازی می کردم.

به عنوان یک بچه چه چیزی را دوست داشتی؟ می خواهم ببینم خجالتی بودی، آرام بودی یا یک دانش آموز خوب.... چطور بودی؟
    همه این ویژگی ها را داشتم. از الان خجالتی تر بودم. خیلی صحبت نمی کردم. دوست داشتم با کسانی حرف بزنم که با من احساس راحتی می کردند. من مثل خودم هستم و خیلی فرق نکرده ام.

تو یک برادر بزرگتر به نام آنتونیو داری اما من گفتم که تو برادر بزرگتر به نظر می رسی ولی در واقع جوان تری. چند سال ازهم دور بوده اید؟
    سه سال. از وقتی که خیلی زود در 16 سالگی خانه را ترک کردم تا الان که 33 ساله ام خیلی می گذرد، این زمان خیلی آسان نگذشته و من باید کامل می شدم. چند ماه اول سخت بود ولی می دانستم که آنها از من چه می خواهند. من والدین و برادرم را ترک کردم تا به پورتو بروم و آنجا تنها زندگی کردم تا با پورتو تمرین کنم.

خانواده ی کاروالیو چگونه است؟ متواضع؟ متحد؟
    متواضع و کوچک. مادرم تنها یک برادر دارد و پدرم تک فرزند بوده است. من هم یک برادر دارم. ما کم بودیم ولی به هم خیلی احترام می گذاشتیم و با هم زیاد حرف می زدیم. حالا من خانواده ی خودم را دارم، همسر و فرزندانم ولی والدین و برادرم هم هر وقت بتوانند پیش ما می آیند.

وقتی بچه بودی بیشتر با پدرت انس می گرفتی یا با مادرت؟
    بیشتر با مادرم صحبت می کردم. پدرم به جلسات تمرینم می آمد و تمام خانواده ام به تماشای بازی هایم با تیم آمارانته می آمدند ولی بیشتر به مادرم نزدیک بودم.

یک خاطره ماندگار از زمان بچگی ات بگو...
    زمانی که در آمارانته بودم من با بچه های هم سن و سالم در خیابان بازی می کردم و خیلی هم پیشرفت کرده بودیم. وقتی بزرگتر شدم با بعضی از دوستان برای بازی به آمارانته رفتیم. یادم می آید طول یک سفر من باید حدود شش کیلومتر را با دوچرخه می پیمودم چون والدینم کار می کردند و کسی من را به تمرین نمی برد. ما در شش کیلومتری باشگاه زندگی می کردیم و من آن فاصله را با دوچرخه طی می کردم.

شش کیلومتر رفت و شش کیلومتر برگشت؟
    نه برای راه برگشت پدرم مرا می برد و دوچرخه ام را در صندوق عقب ماشین می گذاشتم.

وقتی به تمرین می رسیدی خسته نبودی؟ شش کیلومتر را با دوچرخه می پیمودی....
    کسی که برای عشقش می جنگد خسته نمی شود. می رسیدم و تمرین می کردم و این برای من خیلی هم عالی بود.

وقتی بچه بودی دوست داشتی چه چیزی هدیه بگیری؟ هدیه ای که هیچ گاه فراموش نکنی؟
    یک هدیه؟ مادرم همیشه به من هدیه هایی می داد که می دانست دوست دارم. شاید.... وقتی یک توپ خوب نداشتیم او برایمان یک توپ می گرفت تا با دوستانم بازی کنیم.

تو زمین های فوتبال را در خیابان ها هم تجربه کرده ای! چگونه در خیابان فوتبال بازی می کردید؟
    یک دروازه یک پارکینگ بود و دروازه دیگر را هم با دو تکه سنگ مشخص می کردیم.

وقتی کوچک بودی می خواستی وقتی بزرگ شدی چه کاره باشی؟ فوتبالیست یا چیز دیگری؟
    در ابتدا دوست داشتم یک پلیس شوم. وقتی بچه بودم موتور سیکلت ها را دوست داشتم. کمی بزرگتر که شدم به فوتبال علاقه پیدا کردم و هر کار می کردم تا بتوانم بازی و تمرین کنم.

اگر اشتباه نکنم نونو گومس هم از آمارانته شروع کرد. آیا رفقای بچگی ات فوتبالیست شدند؟
    تا این سطح نه. آنها توانستند در لیگ برتر پرتغال بازی کنند ولی مثل نونو یا من بازیکنان درجه یکی نشدند. دِلفین با من در آمارانته بازی می کرد و بعد به اسپورتینگ لیسبون و مارسی رفت. او دیگر بازیکن هم سن من بود که توانست به سطوح بالایی برسد.

دوستانت الان چه می کنند؟
    بعضی هایشان در آمارانته برای دولت کار می کنند. همسایه ما که با من در آمارانته بازی می کرد الان افسر پلیس است و بعضی از دوستانم را هم دیگر زیاد ازشان خبری ندارم. من کمی از آنجا دور هستم و بیشتر وقت آنجا نیستم. ولی الان اگر ببینمشان می شناسمشان و می دانیم که شاغل هستند یا نه.

اولین تیم جدی ات لچا بود که باعث شد تلاش کنی و در فوتبال برای خودت اسمی دست و پا کنی؟
    مجبور بودم بیشتر تلاش کنم. وقتی به پورتو رفتم ابتدا برای یک سال آنجا رفتم و بعد چون آنها از من خوششان آمده بود 4 سال دیگر هم ماندم. لچا اسم مرا در لیگ رد کرده بودند و من خوش شانس بودم که در چنین باشگاه خوبی بودم و می توانستم در لیگ برتر بازی کنم. دو ماه طول کشید تا در سال اول بازی کنم ولی برای بقیه فصل آنجا ماندم و آن فصل، فصل خیلی خوبی بود. در 19 سالگی در لیگ پرتغال بازی کرده بودم و بعد به پورتو بازگشتم.

در 19 سالگی هم چنین زنی را دیدی که الان همسرت است، کارینا. آن سال سال خوبی به نظر می رسد.
    بله من عاشق او شدم و هنوز هم هستم و از آن وقت خیلی می گذرد. ما با هم بزرگ شدیم و به هم احترام می گذاشتیم و به زندگی با او ادامه دادم.

خیلی مرددم که از تو چنین سوالی بپرسم ولی... من نمی توانم لحظه ای که تو کارینا را ملاقات کردی تصور کنم چون تو را می شناسم می دانم که نمی توانستی حرف بزنی! و شاید او پیشت آمده و به تو گفته: "آیا می خواهی با من دوست شوی؟!" و تو پاسخ مثبت داده ای مثل هر کسی که واقعا این را نمی خواهد. واقعا ملاقات اول چگونه بود؟
    خیلی آرام منتظر واکنش او ماندم!

کجا این اتفاق افتاد؟
    من او را زمانی ملاقات کردم که در لچا بازی می کردم. آنجا به پورتو نزدیک بود و یک ساحل هم آنجا بود وقتی قهوه می نوشیدم او را با بعضی از دوستانش دیدم و از او خوشم آمد. منتظر شدم تا ببینم در مورد من چه فکر می کند و بعد از گذشت زمان شروع به صحبت کردیم.

ولی چه کسی قدم اول را برداشت؟ تو یا کارینا؟
    گفتم که من به او علاقمند بودم و خواستم ببینم که آیا او هم واقعا به من علاقه دارد ولی بیشتر می توان گفت که او قدم اول را برداشت!

وقتی در آن ساحل در پورتو با هم قدم می زدید و به خانه های آنجا نگاه می کردید نمی دانستید که روزی یکی از آنها برای شماست...
    بله درست است. من راه رفتن در ساحل با او و قهوه خوردن در آنجا را خیلی دوست داشتم. آنجا خانه های خیلی خوبی بودند که ما به آنها نگاه می کردیم و می گفتیم که یک روز حتما از این ها خواهیم داشت این برای ما مانند یک رویا بود.

ساحل برایت چه معنی می دهد؟ همیشه در مورد ساحل و دریا صحبت می کنی...
    مهم است و من از آن خوشم می آید. الان نزدیک ساحل زندگی نمی کنم و هر بار که موقعیتش پیش بیاید که به ساحل بروم و قهوه بنوشم خواهم رفت. دوست دارم آنجا باشم و به اقیانوس نگاه کنم و با کارینا این کار را خیلی می کردیم. حالا من یکی از آن ویلاها را دارم و نیازی به بیرون رفتن و قدم زدن در خیابان ها نیست. وقتی با او به تماشای ساحل می نشستیم نوشیدنی می خوردیم...

رویاهایت چه بودند؟
    داشتن ویلایم در آنجا یکی از آنها بود. دیگری هم تشکیل خانواده بود. دو بچه دارم که برای من همه چیز هستند و همسر خودم را دارم که از همان ابتدا دوستش داشتم. بچه هایمان عالی اند. وقتی خانواده ی خودت را داشته باشی انگار همه چیز داری.

رودریگو و راکوئل شش و چهار ساله اند. وقتی در موردشان حرف میزنی خیلی احساساتی می شوی!
    بله آنها بچه های من هستند و وقتی که آنها را می بینم می دانم که می توانم به آنها همه چیز بدهم و این مزیت من است. می توانم و برای این سخت کار می کنم. آنها همه چیز زندگی من هستند.

می خواهی به بچه هایت چه چیزی بیاموزی تا در یک راه درست زندگی کنند و وقتی کمی بزرگتر شدند چه نصیحتی به آنها خواهی داشت؟
    این آسان نیست چون می خواهی آنها را لوس کنی ولی می دانی که نباید این کار را بکنی و نمی توانی. در حال حاضر تلاش می کنم آنها را کنترل کنم و هدف هایی برایشان تعیین کنم. آنها در نقطه ای اند که کم کم باید خواندن و نوشتن یاد بگیرند. به آ«ها می گویم وقتی می خواهند خوب خواندن و نوشتن یاد بگیرند زیاد آسان نیست چون والدینشان پرتغالی صحبت می کنند و آنها در مدرسه ای هستند که انگلیسی تدریس می شود و هر چه می خواهند به آنها می دهم. و آنها از من پلی استیشن یا بازی های دیگر می خواهند. به آنها جواب مثبت می دهم ولی می خواهم در ازای آن آنها هم کاری انجام دهند تا برایشان این چیزها را بخرم.

دو روز مهم زندگی ات روزهایی بودند که دو فرزندت متولد شدند.
    بله بدون شک. این شانس را داشتم که آنجا باشم. وقتی کسی را می بینی که به آن کوچکی است و کامل است و انگشت هایش را لمس می کنی... و همه چیز خوب است احساساتی می شوی.

یک خانه، تشکیل یک خانواده که از رویاهایت بودند.... آیا چیزهای دیگری هم مانده که آرزویش را داشته باشی؟
    همیشه بیشتر می خواهم. جام های خودم را برده ام ولی همیشه بیشتر می خواهم. وقتی نمی بریم عصبانی به سر تمرین می روم و این آسان نیست. می خواهم با رئال مادرید هم جام های زیادی کسب کنم.

از لچا تو به پورتو برگشتی و بعدش هم بطور قرضی به ویتوریا ستوبال و آلورسا رفتی و بعد به پورتو برگشتی. آیا لحظه برگشتن به پورتو همان وقتی بود که شروع کردی در مورد تاپ بودن فکر کنی؟
    وقتی از لچا به پورتو برگشتم زیاد بازی نمی کردم. فقط دو بازی کردم و از آنها خواستم تا مرا قرض دهند چون بازی نکردن را دوست نداشتم. در اکثر بازی ها حاضر بودم و در 23 سالگی به پورتو برگشتم. برای من این یک هدف و یک رویا بود که در پورتو بازی کنم مثل اسطوره هایم: آلویسیو، ژرژ کاستا، فرناندو کوتو و ...آنها خیلی خوب بودند و هدفم این بود که مانند آنها باشم. وقتی آنجا شروع به بازی کردن کردم احساس کردم می خواهم بیشتر پیشرفت کنم و در جایی بهتر از آنجا باشم.

بعدا از سال 2001 تا 2004 رئال مادرید تو را می خواست...
    بله بله!

چطور شد که قبلا به اینجا نپیوستی؟
    پورتو نمی خواست مرا بفروشد و خیلی زیاد پول می خواستند. مادرید نمی خواست آن همه پول بدهد ولی چلسی آن پول را پرداخت. برای اولین باشگاه خارج از پرتغال رئال مادرید می توانست خیلی جذاب باشد. آن موقع من در یورو 2004 بازی می کردم که در فینال مقابل یونان باختیم. بعد قیمتم افزایش یافت و رئیس پورتو نمی خواست مرا بفروشد. انتقالم به رئال مادرید سخت بود چون رئیس خیلی پول میخواست.

پس از آن به چلسی رفتی و گفته بودی که لندن را خیلی دوست داری...
    بله چون می خواستم پیشرفت کنم که کردم. در ابتدا سخت بود ولی بعد به آنچه که می خواستم رسیدم... لندن را بخاطر خیلی چیزها دوست داشتم. خیلی آرام بود. بعد شش سال خیلی لندن را می شناختم و هم چنین مردم آن شهر و جاهایی که می شد چندین بار از آن بازدید کرد....

و بهترین دوستت در آنجا تیاگو بود...
    بله برای یک سال با او در چلسی بودم و ما دوستان خیلی خوبی بودیم.

دوست شخصی مثل ریکاردو باید چه شخصیتی داشته باشد؟ در مورد آشنایی معمولی صحبت نمی کنم منظورم یک دوست صمیمی است...
    یک شخص بی ریا و راستگو. این یکی از آنهاست. خیلی به رفاقت بها می دهم. و بعد از آن تو باید بی ریا، روراست و راستگو باشی...

و چه چیز را نمی توانی تحمل کنی؟
    دوست ندارم کسی جلویت یک کار کند و وقتی نیستی یک کار دیگر. دورویی را دوست ندارم و من کاملا از آدم ریاکار بدم می آید.

شما خیلی شبیه به آقای خاص هستی. او چند ماه پیش همین جا نشسته بود و گفت:"نمی توانم دورویی راتحمل کنم."
    بله خیلی خوب او را می شناسم و او خیلی روراست است. و بخاطر همین است که صحبت کردنش جذبم می کند چون خیلی روراست است و همه چیز را خوب یا بد به تو می گوید. مردم هم باید او را اندازه من بشناسند تا درست در موردش قضاوت کنند.

بعد از چلسی رویای بازی در رئال مادرید به تحقق پیوست. و تو الان یک بازیکن از این تیم بزرگ هستی. یک رویای دیگر برای تو به تحقق پیوست...
    بله درست است. واقعا می خواستم برایرال مادرید بازی کنم. و این عالی بود. خوشحالم که توانستم به آن برسم. ولی مهم تر از آمدنم به مادرید هماهنگ شدن و خوشحال بودن در اینجا بود و این که می توانم اینجا هم عالی باشم.

آیا روز پیوستنت به رئال مادرید از بهترین روزهای زندگی ات بود؟
    وقتی قرارداد را امضا کردم تنها چیزی که می خواستم این بود که نشان بدهم چقدر خوب هستم. آن موقع انگار زنده نبودم. این را بیشتر موقعی احساس کردم که وارد برنابئو شدم. وقتی آنجا رفتم دیدم که آنجا چه شکوهی دارد و چقدر عظیم است. برای من مهم ترین چیز این بود که ثابت کنم می توانم کمک کنم و خوب باشم.

همه بازیکنانی که به رئال مادرید می آیند، فرقی نمی کند از کجا، همیشه یک چیز می گویند: آنها نمی دانند چرا اما وقتی آنها اینجا هستند حس می کنند که در بهترین و بزرگترین باشگاه جهان بازی می کنند. چرا؟
    بله درست است. این چیزی است که حس می کنی که اینجا متفاوت است، این را وقتی داخل برنابئو می شوی احساس می کنی و وقتی که هواداران را می بینی. احساس می کنی که این یک خانواده اس و همه چیز عظیم و غیرقابل توصیف است.

در فوتبال بهترین و شادترین روزت چه روزی بود؟
    وقتی که جام ها را می بری. آخرین آنها به بردن کوپا دل ری برمی گردد. این برای ما خیلی مهم بود و مهم تر این بود که در فینال بارسلونا را بردیم. می دانستیم که می توانیم این کار را انجام بدهیم.

از همه جام هایی که بردی تنها یکی را نام بردی، کوپا دل ری با رئال مادرید؟
    نه این آخرین آنها بود. و از آن بیشتر از بقیه خوشحال شدم. به یاد دارم که بردن لیگ و لیگ قهرمانان برایم چگونه بود؛ پس از بردن لیگ قهرمانان با پورتو هم خیلی خوشحال بودم.

از آن شب چه به خاطر داری؟
    بعد از بازی یک مهانی داشتیم. و وقتی برگشتیم مردم بسیار خوشحال و سرزنده بودند چون ما برای بردن تمام جام ها در آن فصل مستحق بودیم. و من خیلی از آن خوشحال بودم.

و از همه ی تبریک هایی که به تو می رسید کدام یک را هیچ گاه فراموش نکردی؟
    کسانی که به من می گفتند که عالی بازی کردی و ما شایسته ی آن بودیم که قهرمان شویم. تمام پیام های تبریک. مخصوصا آنهایی که از طرف دوستانم بود و به من زنگ می زدند تا تبریک گویند.

کسان زیادی شماره تلفن کاروالیو را ندارند....
    نه خیلی! دوستانم آن را دارند و نه بیشتر. روزنامه نگاران شماره ی من را ندارند. تنها کسانی که من دوستشان دارم و آنها هم دوستم دارند شماره من را دارند. اینطوری دوست دارم!

روزی که با مادرید کوپا را بردی یکی از بهترین روزهایت بود. در مورد ناراحت کننده ترین روزهای فوتبالت به من بگو. فینال یورو 2004 و باخت برابر یونان بدترینشان بود؟
    روزهای بدی هم داشته ام که یکی اش فینال یورو 2004 بود. فینال بسیار سختی بود. یک موقعیت عالی برای کسب جام داشتیم. آن یورو برای ما بسیار عالی بود ولی رفتن به فینال و نبردن خیلی سخت بود. هم چنین از دست دادن لیگ قهرمانان برابر منچستر در ضربات پنالتی هم دردناک و خیلی سخت بود. پس از حذفمان در دوره قبلش می خواستیم آن را داشته باشیم ولی در نهایت باختیم. خیلی سخت بود.

آیا تا به حال برای فوتبال گریه کرده ای؟
    سعی می کنم جلوی مردم احساساتم را کنترل کنم. اگر فقط کنار کسانی باشم که مرا می شناسند یا همسرم مشکلی با گریه کردن ندارم و احساساتم را بروز می دهم. ولی اگر کسانی که مرا نمی شناسند پیشم نباشند این کار را نمی کنم. اگر در خانه باشم به این فکر می کنم که چه شد که باختیم چرا این همه بی عدالتی.... و شروع به گریه می کنم!

و در زندگی چه چیزی تو را مجبور به گریه کردن می کند؟
    وقتی رنج می کشم که فکر کنم کسانی با من با بی عدالتی برخورد کرده اند و این مرا خیلی متاثر می کند. البته این بستگی دارد به این که آنها چقدر برایم مهم باشند. در مورد کسانی که دوستشان دارم اهمیت بیشتری قائلم ولی در مورد کسانی که نمی شناسم فراموش می کنم. و برای همین زیاد رنج نمی کشم.

آیا از فرط شادی گریه هم کرده ای؟
    بله وقتی بچه هایم به دنیا آمدند چند قطره اشک روی صورتم بود.

نمی دانم اگر با گریه وارد استادیوم شوی وقتی در شهری مانند مادرید هستی... من تو را در مادرید خیلی خوشحال می بینم....
    بله من خوشحالم و اینجا را دوست دارم. من کم کم با اینجا وفق پیدا کرده ام. این خوب هست که جاهای دیدنی را بشناسی و بتوانی آنجا بروی و در خیابان ها مردم را بشناسی. ولی باشگاه هم برای من خیلی مهم است تا در آنجا خوب باشم و به من احترام گذاشته شود و بتوانم کمک کنم.

یک روز زندگی تو در مادرید چگونه است؟ صبح از خواب بیدار می شوی و اگر مورینیو تمرین در آن روز قرارداده باشد می روی والدبباس و تمرین می کنی و بعد چه کار می کنی؟
    اولین کاری که می کنم این است که بچه هایم را به مدرسه می برم از هر پنج روز یکی دو روزش را استراحت می کنم. بعد از آن تمرین می کنم. بعد از جلسه تمرین به خانه برمی گردم وهمسرم آنجاست. و از این که با هم هستیم استفاده می کنیم و چیزی می خوریم یا قهوه می نوشیم. ساعت 4 بعد از ظهر با هم می رویم و بچه ها را برمی داریم. و بعد آن هر چه بچه ها دوست دارند انجام می دهیم. الان آنها دارند تنیس یاد می گیرند و ما باید آنها را به ورزشگاه ببریم و صبر کنیم که تمرینشان تمام شود. بعد از آن باز هم قهوه می خوریم و صحبت می کنیم. شام را در خانه زود می خوریم حدود ساعت 7:30 عصر...

7:30؟؟؟؟ خیلی زمان بندی ات انگلیسی است. اینطور نیست؟ در اسپانیا در این ساعت معمولا نوشیدنی می خورند و شام را حدود ساعت 10 شب می خورند....
    ما برای بچه ها این کار را می کنیم که تا ساعت 8:30 شب بخوابند. اگر این گونه نباشد فردایش نمی توانند بیدار شوند. آنها باید خوب بخوابند تا رشد کنند.

در زمین بازی تو خیلی خونسرد، باهوش و سریع هستی. بعد در خانه خیلی مهربان و خونگرم با بچه ها رفتار می کنی.پسرت دوست دارد که با تو بازی کند و تو هم این کار را می کنی هر چند واقعا دوست نداری....
    برای او این کار را می کنم با این که خیلی دوست ندارم. ترجیح می دهم در باغ باشم و در آنجا قدم بزنم. می توانم اردک ها را ببینم. دخترم زیاد بازی نمی کند ولی پسرم زیاد با من بازی می کند و زمانش را در اتاق صرف می کند. ترجیح می دهم بیرون قدم بزنم. آنها دوچرخه دارند و من آنها را بیرون می برم تا دوچرخه سواری را یادشان دهم.

تو شنا کردن درتابستان را دوست داری چه در استخر و چه در اقیانوس! کارینا به من گفت نمی توانی بی کار بنشینی!
    نه نمی توانم بایستم. از خواب بیدار می شوم. صبحانه می خورم و دوست دارم کاری بکنم. اگر در ساحل نباشیم تلاش می کنم در جای دیگری شنا کنم و یا قدم بزنم. دوست ندارم زیاد بخوابم. دوست دارم از روز خودم لذت ببرم.

تو فیلم ها را هم دوست داری و اگر اشتباه نکنم بازیگر مورد علاقه ات مل گیبسون است و فیلم مورد علاقه ات هم شجاع دل است...
    سه بار این فیلم را دیه ام. خیلی دوستش دارم. برای خیلی وقت پیش است. ولی من هم خیلی جوان نیستم! خیلی از آن خوشم می آید و باز هم آن را دیده ام. آخرین فیلمی هم که دیدم و دوستش هم داشتم "سه روز بعدی" بود که داستان خوبی داشت.

وقتی جوان تر بودی بیرون رفتن را خیلی دوست نداشتی. و نمی شد تو را در دیسکو یا جاهای دیگر دید. مثل په په یا مارسلو نیستی...
    نه خیلی نمی رفتم. در خانه موسیقی داریم و بچه ها دوست دارند با آن بالا و پایین بپرند و برقصند و من با آنها دوست دارم برقصم. با بچه ها و همسرم مشکلی ندارم. محتاطم ولی اگر بیرون رفتم بخاطر آن است که دوست نداشتم بیکار بنشینم. خیلی کم بیرون می روم ولی اگر می روم هیچ مشکلی با بودن با همسرم ندارم و از با او بودن بیشتر لذت می برم.

از این جهت هم شبیه آقای خاص هستی. وقتی به مادرید آمد گفت:" مواظب موسیقی هستم!" و الان تو هم این را در هر موقعیتی می گویی. نمیتوانم تو را در حال رقصیدن تصور کنم ولی حتما این کار را کرده ای. نه؟
    بعضی اوقات پیش می آید.

بیا کمی جدی باشیم. آیا مورینیو یکی از کسانی است که روی زندگی توخیلی تاثیر گذاشته است؟
    بله بدون شک....

چرا؟
    چون خیلی روراست است و همه چیز اعم از خوب یا بد را به تو خواهد گفت. با ما بازیکنان او هر چه که می داند می گوید چون رک و راست است. ما از این رفتار او اصلا هم ناراحت نمی شویم چون او همان چیزی را می گوید که به آن فکر می کند و او به روش فکر کردن شما هم احترام می گذارد و ما هم باید به او به خوبی احترام بگذاریم.

او بهترین مربی ای بوده که تو داشته ای... اینطور نیست؟
    بله، او بدون شک بهترین سرمربی است. همانطور که در حرف زدن روراست است می دانیم که بهترین ها را برای تیمش می خواهد. اگر خوب کار نکنی بازی نخواهی کرد ولی این خیلی هم خوب است چون او می خواهد تیمش بیشترین توانش را بگذارد و بهترین را از تیمش بیرون بکشد.

آقای خاص به همه مسائل در پرتغال هم نگاهی دارد. چرا همین الان تصمیم نگیریم با هم بحث کنیم؟ نمی خواهی در مورد ترک تیم ملی توضیح بدهی؟
    پرتغالی ها می دانند که من چه احساسی دارم و چقدر افتخار می کنم که پیراهن تیم ملی پرتغال را به تن می کنم. پرتغال را با تمام وجود دوست دارم و این مایه افتخارم است که پرتغالی هستم. درست است که هر کسی اشتباهاتی می کند. مقدم بر هر چیزی من پرتغالی ام و به آن افتخار می کنم. خیلی از وقتم در خارج از کشور سپری شده است. در انگلیس، و بچه هایم در لندن به دنیا آمدند ولی من و همسرم بیشتر دوست داشتیم که در پرتغال متولد شوند. حس خوبی نبود. افتخار می کنم که پرتغالی هستم.

په په همین جا نشسته بود و گفت که بین شما دو تا هیچ مشکلی نیست و با هم دوست و هم تیمی هستید و او به تو خیلی احترام می گذارد...
    کسانی که واقعا مرا می شناسند می دانند من الان چه حسی دارم. په په به من خیلی احترام می گذارد و من هم همینطور. او مرا می شناسد و در مورد نحوه دید من به زندگی و فوتبال به من احترام می گذارد. په په به عنوان یک بازیکن سطح بالایی دارد و در رختکن فوق العاده است. همه با او رفیق هستند چون او خیلی شخصیت شادی دارد و همیشه برای کمک به تو حاضر است. من مشکلی داشتم ولی او هنوز برای من "تاپ" است و این برایم خیلی مهم است چون او با من درباره ی مشکلاتی که می توانست داشته باشد صحبت کرد و تلاش کرد روحیه ام را افزایش دهد. او همیشه برای من حاضر است و از من 100% حمایت می کند و من خوش شانس هستم که دوستی مانند او دارم. همیشه با او بازی کرده ام هم در مادرید و هم در تیم ملی. برای من بازی کردن با او یک خوش شانسی است، او 28 ساله است و خیلی قوی است. او با من فرق می کند، فقط کمی...

او مثل تو آرام نیست...
    نه اینگونه نیست. او سطح بالایی دارد.

زوج دفاع وسط په په-کاروالیو چگونه است؟ بدون فراموش کردن واران و آلبیول دیگر هم تیمی هایت!
    بله، آلبیول با ما بود و واران هم به تازگی به تیم ملحق شده است ولی بیشتر با په په بازی کرده ام و هم دیگر را خوب درک می کنیم. آلبیول هم خیلی خوب است.

جو خوبی در رختکن حاکم است، نه؟ گفتی شبیه یک خانواده است...
    این که ما متحد هستیم یک حقیقت است. این واضح است که با هم خیلی نزدیک هستیم. ولی چیزهای خنده دار زیادی به ما می گویند. در بیرون از باشگاه هم جو بد نیست ولی درون باشگاه یک خانواده واقعی هستیم.

در مورد این فصل چه احساسی داری؟
    اول از همه می خواهم تمام بازی ها را ببریم چون وقتی بازی ها را می بری به عنوان یک تیم رشد می کنی و اعتماد به نفست بالا می رود. باید به خودمان القاا کنیم که می توانیم همه بازیها را ببریم.

آیا می دانی که مادریدیسموها در مورد این فصل خیلی هیجان زده اند؟
    بله می دانم. سال پیش مردم خیلی هیجان زده بودند و سال خیلی خوبی بود با وجود هر چیزی که اتفاق افتاد. ما کوپا را بردیم و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان صعود کردیم و این فصل می خواهیم بهتر کار کنیم و برای این کار باید جدی باشیم تا بازی هایمان را ببریم.

آیا در ماه می خودت را در سیبلس می بینی؟
    نمی خواهم از الان به چنین چیزی فکر کنم. می خواهم در هر بازی به بردن فکر کنم و زمانی که موقع بردن جام هاست به سیبلس برخواهیم گشت و می خواهم برگردم چون جشن گرفتن عناوین با هواداران بسیار لذت بخش است.

برای امسال چه آرزویی داری؟ هم شخصی هم تیمی...
    بستگی دارد. خوب بازی کردن، کمک کردن به هم تیمی ها، بردن بازی ها و جام ها. یک چیز به بقیه ارجحیت دارد. می خواهم به سخت کار کردن و کمک کردن به باشگاه برای رسیدن به عناوین ادامه دهم.

می خواهم از تو درخواست کمک کنم.این جدول مربوط به مصاحبه هاست و با آن هواداران بازیکنان تیم محبوبشان را بهتر می شناسند. می توانی این جدول را برای رئال مادرید تی وی امضا کنی؟
    (می خندد) می دانم اسپانیایی ام خیلی خوب نیست... بچه هایم در خانه انگلیسی و پرتغالی صحبت می کنند، قر و قاطی ! وقتی اینجا آمدم کلاسی نرفتم و نوشتن کمی برایم سخت تر است ولی چون شما می خواهید این مار را می کنم.

خیلی پرحرف نیستی... فکر می کنم گوش دادن را به حرف زدن ترجیح می دهی. ولی پشت این چهره خجالتی یک شخص حرفه ای و عالی است!
    می خندد.

تو با تجربه ترین بازیکن رئال مادرید هستی . چه حسی داشتی وقتی خوزه مورینیو از تو خواست که به بزرگترین باشگاه جهان بیایی .
    ممنون . درست است . من مسن ترین هستم ... وقتی شنیدم که باشگاه مرا می خواهد ، خیلی هیجان زده شدم . این یک گام بزرگ برا من بود . شش سال عالی را در چلسی داشتم . سپس حضور در بزرگترین باشگاه جهان فوق العاده بود . از حضور در این جا و بازی در رئال مادرید به خود می بالم .

تو سالها با مورینیو در پورتو ، انگلیس و رئال مادرید کار کرده ای . چه کمکی به تو کرده است ؟
    او روی تمامی جزئیات توجه دارد . می خواهد که روز به روز بهتر شویم . نه تنها از نظر بازیگری بلکه از نظر شخصیتی هم باعث پیشرفت تو می شود . افتخار می کنم که مدتهاست با او کار می کنم . حضور در کنار او فوق العاده است .

راز موفقیت مورینیوست ؟
    او می خواهد هر روز خوب باشد . سخت کار می کند تا روز به روز بهتر شود . اشتباه را نمی پذیرد .می گوید :" نه ، نمی توانی اشتباه کنی . باید حواست همیشه به بازی خودت باشد و بهتر تمرین کنی . " تمام بازیکنانی که با او کار کرده اند می توانند بهتر شوند .

فوتبالت را در یک باشگاه محلی به نام آمارانته شروع کردی . سپس موفقیت های بزرگی در اروپا داشتی . سپس با مورینیو به چلسی رفتی و شش جام با او بردی . پس کوله باری از تجربه داری .
    بله ، در ابتدا رویایم بازی در پورتو بود اما سپس ضروری بود که لیگ کشورم را به مقصد یک باشگاه بزرگتر ترک کنم . به لیگ انگلیس رفتم و در باشگاهم خوشحال بودم . بیشتر آن بازیکنان دوستان من بودند . من جامهای زیادی را بردم و ... به دوران فوتبالم افتخار می کنم .

حالا در رئال مادرید هستی . یکی از جوانترین باشگاه های اروپا . چه توصیه ای به بازیکنان جوان داری ؟!
    بله ، نسبت به زمان حضورم در چلسی بازیکنان در این جا جوان تر هستند و من مسن ترین هستم . بازیکنان جوان در این جا خیلی توانایی دارند . آنها باید صبور باشند و از زمانی که دارند استفاده کنند .

دومین فصل حضورت در کنار مورینیو در رئال مادرید است و موفقیت های زیادی در راه است . چه حسی داری ؟ در مورد موفق شدن رئال مادرید بحث ها زیاد است . چه حسی داری ؟
    این باشگاه خیلی بزرگ است . فشار برای بردن در هر بازی وجود دارد تا بتوانیم که بهتر و بهتر بازی کنیم . هر بازیکنی می خواهد در چنین باشگاهی باشد . می خواهی ببری و بهتر شوی . باشگاه آن قدر بزرگ است که همیشه نیاز داری جام ببری و قهرمان بشوی.

برنابئو در شبهای بزرگ چمپیونزلیگ ، در مقایسه با دیگر استادیوم های جهان چه حسی دار د؟
    متفاوت است ... متفاوت ... حسی است که ... توصیفش مشکل است . وقتی که وارد می شوی و استادیوم را می بینی ... می فهمی که همه چیز پیرامونت است ... این خیلی بزرگ است . حس می کنی که در بزرگترین باشگاه جهان هستی . وقتی در این جا هستی باید بهترین بازی خود را انجام دهی تا مردم لذت ببرند . آنها می خواهند از یک فوتبال خوب لذت ببرند .

مادریدیسموها خوشحال هستند ، چرا که همه آماده به نظر می رسند . در ماه های اخیر به نظرت کدام بازیکن بهتر بوده است ؟
    خب ، اسم بردن را دوست ندارم ... هر کسی از این یکی یا آن یکی نام می برد ... اما از نظر تیمی منسجم هستیم . می خواهیم که از نظر تیمی هم بهتر شویم و بازیهایمان را ببریم . این کاری است که انجام می دهیم . می خواهیم که بهتر شویم و جام ها را ببریم ... عادی است که مردم گاهی از رونالدو ، ال پیپیتا ، بنزما و... بگویند . یا دی ماریا و مارسلو و ... اما مهم این است که از نظر تیمی بهتر شویم و جام ببریم . باید تمام تلاش خود را انجام دهیم .

به نظر می رسد که امسال تیم می خواهد به فینال چمپیونزلیگ برسد .
    تمام تلاشمان را انجام می دهیم و اگر شانس قهرمانی وجود داشته باشد از آن استفاده می کند . اما در حال حاضر باید سعی کنیم که صعودمان را قطعی کنیم . نمی توان بدون بازیهای فعلی به فینال رسید . چمپیونزلیگ متفاوت است . می خواهیم بیشترین تلاش خود را انجام دهیم تا صعود کنیم و در جایگاه خوبی باشیم . باید خوب بازی کنیم . باید بتازیم . فصل گذشته به نیمه نهایی رسیدیم که یعنی خوب کار کردیم . اما می خواهیم امسال بهتر باشیم . اگر جام می خواهیم باید به فینال برسیم .
    real-madrid.ir

HALA MADRID

10. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

مرجع خبري رئال مادريد : روز دوشنبه ، پیشکسوتان رئال مادرید شامل کارلوس سانتیانا ، هوگو سانچز ، پاکو بویو ، میشل ، آلفونسو پرز ، ایوان پرز و دنی ، در یک مرکز خیریه برای کمک به افراد فلج مغزی حاضر خواهند شد .
    آنها در زمین تمرین کلینیک مرکز تحقیقات ورزشی برگزار خواهند رفت . هدف هم کمک به افرادی است که دچار معلولیت های ذهنی هستند .
    real-madrid.ir

HALA MADRID

12. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

واران:بامورینیو همیشه می دانی کجا هستی.

مرجع خبري رئال مادريد : رافائل واران در مصاحبه با اکیپ برخی از متدهای کلیدی مورینیو را افشا کرد . به طور مثال ، در مورد این مربی گفت :" با مورینیو همیشه می دانی که در کجا هستی . همیشه می دانی که چه انتظاری از تو دارد . "
    وی افزود :" مورینیو همه چیز را به تو می گوید . اگر بازی کنی دلیل دارد و اگر نه هم که همین طور . می دانی که اگر چه گاری کنی چه می گوید و دیر یا زود به تو فرصت خواهد داد . "
    این مدافع گفت :" چون که جوان تر هستم بیشتر حواسش به من است . این که سه بازی پیاپی فیکس باشم کمک بزرگی برای من بود . "
    واران ادامه داد :" با کریم ، لاس و من فرانسوی صحبت می کند. با اوزیل و خدیرا هم آلمانی . با برزیلی ها پرتغالی و بقیه اسپانیایی . او سعی می کند که همیشه برای هر کس حرفی داشته باشد ."
    real-madrid.ir

HALA MADRID

14. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

واکنش دل‌بوسکه به اظهارات مسئولان رئال

سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا در واکنش به اظهارات اخير مقامات رئال مادريد گفت: برخي جهل خود را ملاک قضاوت قرار داده‌اند.

به نقل از آس اسپانیا، ویسنته دل‌بوسکه ماجرای اخراج یا جدایی خود از رئال مادرید را ماجرایی کهنه توصیف کرد و گفت: چه فایده‌ای دارد از اتفاقی حرف بزنیم که خیلی وقت است تمام شده و در خاطرات من هم جایی ندارد، آیا به یاد دارید که در این مدت حرفی از این ماجرا زده باشم؟ حالا برخی آقایان در رئال مادرید پیدا شده‌اند و دوست دارند این مسائل را نبش قبر کنند.
    وی افزود: تیم در اوج بود و مرا نخواستند، آن یعنی همه ماجرا و من هم هیچ اعتراضی نداشتم، برای ساعت‌ها پشت یک در بسته ایستادم و هیچ‌کس به من نگفت چه باید بکنم، همه این توهین‌ها را به جان خریدم فقط به خاطر نام رئال مادرید و هیچ اسم دیگری برایم اهمیت نداشت.
    دل‌بوسکه ادامه داد: آقایان جهل خود را ملاک قضاوت قرار داده‌اند و این درست نیست، نباید هر حرفی را زد، این نهایت بی انصافی است که از سکوت من سوء استفاده کنند.

چندی پیش خورخه والدانو نایب رئیس سابق باشگاه رئال مادرید که جای خود را به زیدان داده است گفته بود: اجازه نمی‌دادند بین من و ویسنته رابطه خوبی باشد، من تنها مسئول و مقصر اخراج او نبوده و نیستم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

16. 2 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

آقاي خاص ترکيب اصلي اش را فاش نکرد

ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، از اعلام ترکيب اصلي تيمش در ديدار امشب مقابل ليون خودداري کرد.

در بازی های اخیر گونسالو ایگواین به دلیل مصدومیت بنزما در ترکیب اصلی قرار گرفت و از این فرصت استفاده کرد و در دو دیدار اخیر هت تریک کرد. اکنون اینکه کدام یک از این دو مهاجم در دیدار امشب در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت، مهمترین سوال ترکیب رئال است.
    اما آقای خاص حاضر نشد در این مورد صحبت کند و گفت:" دو هفته قبل همه می گفتند ایگواین بد است و چرا ما سرخیو آگوئرو را نخریدیم. اما حالا همان ها چیز متفاوتی می گویند.
    بنزما شرایط خوبی دارد. او مصدوم نیست و ممکن است در دیدارهای پیش رو از دو مهاجم استفاده کنیم. بنزما و ایگواین ویژگی های متفاوتی دارند اما اگر به شما (روزنامه نگاران) بگویم که کدام یک از آنها بازی می کند، شما دیگر سوژه ای ندارید به همین دلیل ترجیح می دهم تا امشب منتظر بمانید."
    سرمربی پرتغالی سپس تاکید کرد که انتظار یک بازی سخت را در دیدار مقابل حریف فرانسوی را دارد.
    " من سال هاست که مقابل آنها قرار می گیرم؛ تقریبا از زمان حضور در پورتو. از آن زمان آنها مربیان و بازیکنان زیادی عوض کرده اند اما همچنان تیم خوبی هستند، از تاکتیکی بسیار خوب هستند و در ضربات آزاد فوق العاده اند.
    اصول آنها تغییر نکرده است و به همین دلیل است که سال هاست در لیگ قهرمانان حضور دارند و حتی به یک چهارم و نهایی و نیمه نهایی رسیده اند."
    مورینیو ادعای بازی های تدافعی تیمش را نیز رد کرد و گفت:" ما همیشه تیمی هجومی داریم. البته من ترجیح می دهم تیمی متعادل داشته باشیم، خوب بازی کنیم و در هر بازی به پیروزی برسیم. البته واضح است که در همه دیدارها نمی توان به پیروزی رسید.
    من هرگز به دنبال داشتن تیمی با تفکرات تدافعی نیستم. طبیعی است که تیم با سخت کوشی پیشرفت می کند. انتظارات ما نسبت به سال گذشته بیشتر است اما رسیدن به اهداف بزرگتر ساده نیست زیرا ما فصل گذشته هم خوب بودیم. البته می خواهیم این فصل بهتر باشیم."www.varzesh3.ir

18. 2 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

زوج هیگواین و رونالدو در تعقیب مسی.

مرجع خبري رئال مادريد : پارسال ، رقابت برای عنوان بهترین گلزن میان رونالدو و مسی بسیار داغ بود که در نهایت بازیکن رئال مادرید برنده این نبرد بود و با 40 گل زده ، رکورد هوگو سانچز و زارا را شکست .
    اما این فصل و پس از سه هفته ، به نظر می رسد که شرایط مشابه فصل قبل باشد ، فقط با یک تغییر . در واقع هیگوائین هم به این رقابت اضافه شده است . در واقع مسی 10 گل زده است و هیگوائین و رونالدو با او رقابت می کنند .
    ال پیپیتا با دو هت تریک پیاپی خود هشت گله شده است و کریستیانو هم یک گل کمتر به ثمر رسانده است . بدین ترتیب ، این زوج رئال مادرید کار را برای رقیب خود سخت تر و سخت تر می کنند .
    real-madrid.ir

HALA MADRID

20. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

آنالیزور لیون: رئال مادرید قدرتمند از فصل قبل است.
    مرجع خبري رئال مادريد : طرفداران فوتبال بین المللی ، جزارد باتیسل را به یاد دارند . یک مهاجم خوب فرانسوی که در دهه نود با اوسر و استراسبورگ به شهرت رسید . در سال 2005 مربی شد و حالا یکی از کمک های رمی ژارده ، مربی لیون است . او به عنوان آنالیزور در کنار مربی لیون کار می کند .

او شنبه گذشته در برنابئو بود تا بازی رئال مادرید و بتیس را ببیند . او توسط چند تن از اطرافیانش در فوتبال فرانسه به اسپانیا آمده بود . آنالیزور لیون در مصاحبه با آس در مورد برخی از گزارشات خود گفت .
    بتیسل گفت :" رئال مادرید قدرتمند تر از فصل گذشته است . این بهبود از هر نظر قابل مشاهده است . رئال مادرید منسجم تر و تیمی تر است ، آن هم در حالی که ستارگانش تضعیف نشده اند . رئال مادرید گزینه های متفاوتی دارد . چه از نظر تیمی چه از نظر شاهکار های انفرادی می تواند بدرخشد . "
    وی افزود که مورینیو به عنوان یک مربی قابل احترام در فرانسه شناخته می شود . "به خصوص از نظر دفاعی او خیلی سختگیر است . تیمش خیلی با نظم است . رئال مادرید گاهی حتی انگار با بیست بازیکن حمله می کند . "
    سپس از ژابی آلونسو صحبت کرد :" او در رئال مادرید ضروری به نظر می رسد . پاسهای فوق العاده ای می دهد . وقتی در تیم نباشد همه به مشکل می خورند . "
    real-madrid.ir

HALA MADRID

22. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

صفحه 35 از 141 نخستنخست ... 2533343536374585135 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)