Design & Developed BY Patira

صفحه 35 از 100 نخستنخست ... 2533343536374585 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال ۞ آخرین اخبار از توپچی های لندن در فصل 2011-2012 ۞

به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...

سلام
    به تايپك آرسناليها خوش اومديد
    در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
    اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم

2. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

آرسنال

پشت حضور 15 ساله

آرسن ونگرمربی آرسنال با تمام این نتایج افتضاح اخیر هنوز هم بهترین مربی تاریخ آرسنال است ! احترام بگذارید !

ونگر که شنبه شروع پانزدهیمن سال همکاری اش با آرسنال را جشن میگرفتريال یکشنبه اولین هدیه خود را از تاتنهام دریافت کرد و زنگ خطر سال پانزدهم برایش به صدا در آمد !
    این بازی 859 بازی بود که وی به عنوان مربی روی نیمکت آرسنال نشسته بود !
    496 بار تیمش برنده شده و 57.7 % پیروزی را در مجموع به دست آورده است. در دوران مربیگری ونگر توپچی ها بیش از 1580 گل ( دقیقا 1583 ) به ثمر رسانده اند و این به معنای هر بازی 1.84 گل است !
    تفاصل گل آرسنال در این 15 سال +770 است.

// شاید تنها 2 رکورد بد داشته باشد ، شکست 8-2 به یونایتد و بیش از 2000 روز بی جامی.

این آمار نشان میدهد آرسن ونگر همچنان بهترین مربی تاریخ باشگاه آرسنال است !
    آرسنال با ونگر بیشترین جام ها را به دست اورده است.
    تیم ونگر بیش از اکثر تیم های تاریخ آرسنال گلزنی کرده است!

آرسن ونگر 2 سالی هست که از پرکارترین مربی آرسنال جلو افتاده و رکورد دار نشستن بر مسند قدرت در باشگاه لندنی است !
    ونگر یکی از 6 مربی است که توانسته لیگ را برای آرسنال به دست بیآورد و تنها مربی است که توانسته است FACUP را بیش از یک بار برنده شود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

ژسنی:مهم گرفتن امتیاز است.

ژسنی به خاطر دریافت گل دوم خود را مقصر میداند با این حال میگوید حق آرسنال باخت نبوده
    ووچیچ ژسنی در این فصل به سنگربان اول توپچی ها تبدیل شده و تا اینجای کار و مخصوصا مقابل تاتنهام عملکرد خوبی داشت و چندین توپ خطرناک را از آدبایور و اسکات پارکر مهار کرد . اما در آخر مقابل شوت واکر مرتکب اشتباه شد.

" شما میخواهید توپها را بگیرید تا برنده شوید. من چندین توپگیری داشتم اما در آخر امتیازی نگرفتیم و به نظرم، عکس العملهایم مهم نیست و چیزی که اهمیت دارد گرفتن نتیجه است."

" نیمه دوم بهتر کار کردیم اما متاسفانه اشتباهاتی داشتیم که آنها در ضد حملات خوب عمل کردند. نیمه دوم به گل تساوی رسیدیم اما یک گل احمقانه دریافت کردم!

ژسنی گل وندرفارت را اصلا هند نمیداند و معقتد است او با یک کنترل خوب به او گل زده است اما روی گل دوم معتقد است که اشتباه کرده.

" من خطای هندی ندیدم، او با یک کنترل خوب توپ را گل کرد. اما روی گل دوم بسیار ناراحتم، از آن فاصله گل خوردن احمقانه است و من مقصرم."

" روی شوت واکر دیر عکس العمل نشان دادم، هر چند مختصر تاثری گذاشتم ولی فایده نداشت و توپ گل شد و به خاطر آن ناراحتم. اما حق ما باخت نبود."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

پيشنهاد جديد آرسنال براي جذب ام ويا

ونگر اعلام کرد بعد از مصدوميت 5 ماهه جک ويلشر ام ويا اصلي ترين گزينه او در بازار نقل و انتقالات زمستاني خواهد بود.

باشگاه آرسنال قصد دارد پیشنهادی جدید برای جذب یان ام ویا هافبک باشگاه رن در مهلت نقل و انتقالات زمستانی ارائه دهد. بعد از اینکه مشخص شد جک ویلشر نمی تواند در 5 ماه آینده برای آرسنال به میدان برود یان ام ویا به اصلی ترین گزینه ونگر در مهلت نقل و انتقال زمستانی تبدیل شده است.
    توپچی ها پیش از این در تابستان نیز علاقه خود را برای جذب این بازیکن اعلام کرد اما در نهایت نتوانستند او را به امیریتس بیاورند. اکنون ونگر قصد دارد با ارائه پیشنهادی 29 میلیون یورویی این ستاره 21 ساله فرانسوی را به خدمت بگیرد.
    ام ویا تا به حال 9 بازی در این فصل برای رن انجام داده است و برای دیدارهای مقدماتی یورو 2012 مقابل بوسنی و آلبانی به تیم ملی فرانسه نیز دعوت شده است. او تا کنون 13 بازی ملی در کارنامه اش دارد.

8. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

الکس سونگ: شرايط آرسنال طبيعي نيست

آرسنالي ها اين هفته مقابل تاتنهام 2-1 شکست خوردند تا در رتبه پانزدهم جدول قرار بگيرند.

الکس سونگ، هافبک آرسنال، اعلام کرد شرایط کنونی تیمش طبیعی نیست و تاکید کرد که توپچی ها پیش از اینکه دیر شود باید به مسیر پیروزی برگردند.

آرسنالی ها این هفته مقابل تاتنهام 2-1 شکست خوردند تا در رتبه پانزدهم جدول قرار بگیرند.

سونگ که به تازگی از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده در گفتگو با آرسنال پلیر گفت:" ما باید بهتر شویم. نمی توانیم چنین شکست هایی را متحمل شویم.

ما باید از این شکست برای آینده درس بگیریم زیرا در حال حاضر در شرایط خوبی قرار نداریم.

وقتی همه مصدومان تیم شرایط بازی را پیدا کنند، ما به تیمی قدرتمند تبدیل خواهیم شد. ما باید سرمان را بالا بگیریم و با درس گرفتن از این بازی ها، در دیدارهای آینده بهترین نمایش های مان را ارائه دهیم.

این شرایط برای آرسنال طبیعی نیست. ما باید نمایش هایی عالی ارائه دهیم، نه فقط برای هواداران بلکه به خاطر خودمان.آرسنال همیشه برای رتبه های بالای جدول تلاش می کند اما ما در حال حاضر در شرایط خوبی قرار نداریم."

varzesh3

HALA MADRID

10. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

الگوی من دیابی!

آنکه از اینکه اولین بازی خود را برای تیم اصلی انجام داده خوشحال است و امیدوار است که دوباره شانسی به دست آورد.
    آنکه هافبک جوان و با استعداد توپچی ها بالاخره توانست اولین بازی خود را برای تیم اصلی مقابل شرزبوی انجام دهد ،همچنین در تیم رزرو مقابل سوانسی بهترین بازیکن زمین اعلام شد و امیدوار است که ونگر بار دیگر به سوی او نگاه کند.

" امیدوارم شانسی برای بازی پیدا کنم. این تصمیم به رییس مربوط میشود و البته بولتون تیم لیگ برتریست و شاید با نفرات باتجربه تری بازی کنیم. در حال حاضر همه ما میخواهیم برای تیم اصلی بازی کنیم.

"تجربه فوق العاده ای بود. وقتی به کنار زمین برای گرم کردن رفتم خیلی استرسی شدم اما وقتی وارد زمین شدم به حالت عادی برگشتم. هنگام رفتن به زمین، ونگر یک سری توضیحات هنگام کرنر زدن را به من گوشزد کرد و من وارد زمین شدم."

آنکه قدبلند، تکنیک و فیزیک خوبی دارد. او آبو دیابی را به عنوان الگوی خود انتخاب کرده است!

" دیابی فعلا مصدوم است اما من سبک بازی او را دوست دارم. او فیزیکی بازی میکند و پاهای دوست داشتنی دارد، همانند خودم!"

"هر وقت با تیم اصلی بازی میکنم چیزهای زیادی یاد میگیرم و باعث میشود سطح ما کمی بالا رود."

" بازیکنانی مثل فریمپونگ و فرانسیس کوکلین به تیم اصلی راه پیداکردند و خوب هم کار کردند. و این انگیزه ای برای ماست تا با سختکوشی به تیم اصلی برسیم."

"ما مدتها کنار هم بازی کردیم و یکدیگر را میشناسیم و میتوانیم این دوستی را در زمین بیاوریم و دقیقا میدانیم که کجای زمین هستیم."

12. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

اوزایکوب: شروع رویایی من با تیم اصلی

هافبک جوان هلندی توپچی ها توانست اولین بازی خود را در جام اتحادیه انجام دهد و از این موضوع خوشحال است.

" همه چیز به خوبی پیش رفت، وقتی وارد زمین شدم یک پاس گل دادم! رییس به من گفت خوب دفاع کن اما من جلو رفتم و یک پاس گل دادم."

" یکبار گیبز جلو آمد و توپ را به من پاس داد اما متاسفانه توپ از زیر پایم در رفت اگرنه تک به تک میشدم."

" توپ دوم را، چمبو به من داد و اول سانت کشیدم ولی بلاک شد و سپس پاس دوم را به بنایون دادم و او گل زد."

من 3 سال کار کردم و وقتی به اینجا آمدم همه چیز خود را در خانه گذاشتم! خوشحالم که توانستم اولین بازی خود را برای تیم اصلی انجام دهم، والدین من در ورزشگاه بودند بنابراین خیلی خوشحالم."

توپچی ها در دور بعدی با بولتون روبرو میشوند.

"شما نمیدانید چه اتفاقی رخ خواهد داد، آنها میگویند آماده باش تا اگر فرصتی نصیبت شد از آن استفاده کنی. من آماده ام تا از شانسهای بعدی استفاده کنم."

14. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره، دیوید سیمن، دروازه بان سالهای نه چندان دور باشگاه آرسنال تاسفش را از شروع ضعیف آرسنال در رقابتهای این فصل ابراز کرده است
    سیمن که با توپچی ها سه بار به قهرمانی لیگ برتر رسیده و ۴ قهرمانی را در جام حذفی انگلیس کسب کرده معتقد است که توپچی ها باید برروی تمرینات تدافعی شان تمرکز بیشتری داشته باشند و مثل تیمی که در دوره جرج گراهام بازی می کرد، بازی کنند.
    دروازه بان سابق تیم ملی انگلیس که یکی از هواداران شچسنی، دروازه بان جوان و لهستانی آرسنال است در صحبتهایی اعلام کرده که این دروازه بان ۲۱ ساله مسئولیت زیادی بردوش دارد و مدافعا باید با ارائه بازی منسجم تری، بار روی دوش او را کم کنند.سیمن در صحبتهایی به اسکای سپورتس نیوز گفت:« در سال ۱۹۹۱ تمرینات زیادی با ۴ مدافع آخر تیم انجام می شد. پت رایس، دستیار مربی آرسنال آن موقع بود؛ پس دقیقا می داند که چه نیازهایی باید برطرف شود. ما خیلی تمرین می کردیم و این تمرینات زیاد جواب می داد.ولی در حال حاضر مسئولیت سنگینی بردوش شچسنی، دروازه بان تیم است. او نشان داده که دروازه بان خوبی است ولی دوست ندارم که او را در این شرایط ببینم. دروازه بان ارسنال باید در هر بازی تنها یک یا دو مهار داشته باشد؛ همین و بس. ولی در شرایط کنونی، او باید دائما در فکر حفظ دروازه اش باشد.»
    آرسنال در آخرین بازی اش با نتیجه ۱-۲ مغلوب تاتنهام شد و بدین ترتیب آنها در رقابتهای این فصل لیگ برتر ۴ بار شکست خورده اند و سیمن از این بابت به شدت ناراحت است:« این واقعا ناامید کننده است. عملکرد تیم چندان خوب نیست ولی نتایج بازیها ناامید کننده تر از عملکرد تیم است. بازی با تاتنهام بازی مهمی برای هواداران بود و این کاملا ناامید کننده است که ببینیم که آرسنالی ها این طور بازی می کند. آنها در لیگ برتر ۱۶ گل دریافت کرده اند که نشان دهنده نقطه ضعف انهاست ولی باید با بازیکنان تمرین کرد و به آنها درس داد. »
    دروازه بان سابق توپچی ها ادامه داد:« از دیدگاه من این طور به نظر می رسد که خیلی ها دقیقا نمی دانند که چه کار دارند می کنند و یا جایگاهشان کجاست. مطمئنم که درجلسات تمرینی تیم این طور نیست و وقتی از تلویزیون این تیم را تماشا می کنی، اوضاع به نظرت این طور می آید.»

16. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

به باشگاه ایمان دارم.

توپچی ها فصل را بد آغاز کردند و حالا تاتنهام با 5 امتیاز اختلاف بالاتر از آرسنال در جدول قرار گرفته و بعضی ها میگویند تاتنهام به قدرت اول لندن تبدیل شده است.

"شما نمیتوانید بعد از چند نتیجه ضعیف چنین حدسی بزنید. تاتنهام باشگاه خوبی است. اما آیا از ارسنال بهتر است؟ فکر نمیکنم.

" من یکی از هواداران ارسنالم و به این تیم ایمان دارم. فعلا باید بر روی بازیهای آینده و پیروزهایی که به دست خواهیم آورد تمرکز کنیم. ما باید بازی به بازی جلو برویم و با کمک یکدیگر باید بهترین عملکرد خود را نمایش دهیم."

" سپس میخواهیم به جمع 4 تیم نخست برویم و در صورت امکان برای قهرمانی بجنگیم."

" البته فعلا از کورس عقبیم و دو تیم شهر منچستر تا کنون شکست نخوردند اما معتقدم هر تیمی در لیگ برتر دوران افتی خواهد د اشت. مطمئنم که بعد از بازیهای ملی با قدرت برخواهیم گشت.

" امیدوارم زودتر به اوج برسیم، این باشگاه جایگاه بالاتری میخواهد. هواداران شایسته چنین جایگاهی نیستند، هواداران ما فوق العاده اند و آنها لیاقت بهترین چیزها را دارند. امیدوارم هر چه زودتر بتوانیم پیشرفت کنیم."

18. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

در آینده، شاید بارسلونا

وُیچچ شزنی میگوید اگر یک روز بخواهد از آرسنال برود، یکی از دو دلیل موجود، پیوستنش به بارسلونا خواهد بود...

شزنی که از نیمه های فصل گذشته به دروازه توپچیها رسید و طی این مدت علی رغم واکنش هایی خوب، جشنواره ای از گلهای پرتعداد را در مقابل نیوکاسل، تاتنهام در فصل گذشته درون دروازه اش تجربه کرده و یکی از بدترین نتیجه های چند دهه اخیر آرسنال در دیدار برابر منچستر در زمان او رقم خورد، مصاحبه را با نشریه لهستانی POLSKA انجام داده است:

زمانی که یک نوجوان بودی به باشگاه بزرگ آرسنال رفتی، آیا در آن سن تصمیم درستی بود؟
    بهترین تصمیم بود. واقعا در این باشگاه رشد کردم. تقریبا از اوایل نوجوانی در اینجا بوده ام. اگر به عنوان یک نوجوان به آرسنال نمی آمدم، قادر نبودم در سطحی که اکنون در آن بازی میکنم بازی کنم.

آرسنال خانه دوم تو است؟
    بله، دوستانی در لندن دارم. نه فقط در تیم اصلی، دوستانی هم در تیم جوانان دارم. نمیتوانم زمانی را تصور کنم که باشگاه را فقط به خاطر پول ترک خواهم کرد. نمیتوانم بگویم برای تمام دوران حرفه ایم در آرسنال بازی خواهم کرد، ولی اگر بروم، یا دلیل بسیار مهمی خواهم داشت و یا اینکه بخواهم به بارسلونا بروم.

زمانی که در تیم ذخیره های آرسنال بودی، آیا به این فکر میکردی که دوستت فابیانسکی مصدوم شود (و نوبت به تو برسد)؟
    هرگز اینطور نبود که اتفاق بدی برای لوکاژ بیافتد و من خوشحال شوم. او دوست خوب من است. هر زمانی که او بازی کرده، من تشویقش کرده ام.

و صبر کردی تا شانس به تو برسد؟
    صبر کردم، صبر کردم و با این امید ادامه دادم. همیشه برایم مهم بود که تیم خوبی داشته باشیم به همین دلیل در تفکراتم، هیچ حسادتی در کار نبود. مطمئنا ما رقابت میکردیم، ولی فقط در تمرینات. فقط این میتوانست به ما کمک کند.

آیا فکر میکنی که یکی از رهبران تیم هستی؟
    کم کم، بله. احساس میکنم وقتی چیزی میگویم، همه گوش میکنند. البته بیشتر در زمین تا در رختکن. ولی احتمالا این مهمتر است. کادر فنی و بازیکنان برای من احترام قائل هستن. نمیگویم که من تنها رهبر تیم هستم، ولی احساس میکنم یکی از آنها هستم.

و رسیدن این نقش به کاپیتانی تیم برای تو؟
    میخواهم که کاپیتان تیم باشم. احساس میکنم که میتوانم از عهده این مسئولیت برآیم. همیشه میخواستم که کاپیتان باشم و اگر چنین افتخاری نسیب من شود، با افتخار و خوشحالی تمام این بازوبند را به بازو خواهم بست.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

به نقل از نشریه اسپانیای "اسپورت" پپ گوآردیولا شزنی جوان را زیر نظر دارد تا با پیشنهادی برای فصل آینده او را جایگزین خوزه مانوئل پینتو بر روی نیمکت ذخیره ها و جایگزین والدس 29 ساله در آینده کند. شزنی در نوامبر 2010 قراردادی بلند مدت با توپچیها با امضا رسانده است.

یه روز خوب میاد ...

20. 3 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

جک ویلشر: آرسنال بهترین باشگاه برای من است/ انتقاد از ونگر یک شوخی است

این ملی پوش انگلیسی به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک پا، هنوز نتوانسته در رقابت های این فصل برای تیمش به میدان برود و انتظار می رود تا ماه ژانویه دور از میادین باشد

سایت گل- جک ویلشر، هافبک جوان آرسنال، بار دیگر تاکید کرد که قصد دارد در این باشگاه بماند.
    این ملی پوش انگلیسی به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک پا، هنوز نتوانسته در رقابت های این فصل برای تیمش به میدان برود و انتظار می رود تا ماه ژانویه دور از میادین باشد.
    آرسنالی ها در این تابستان دو ستاره اصلی شان یعنی فابرگاس و نصری را از دست دادند اما ویلشر قصد ندارد امیریتس را ترک کند.
    او در گفتگو با نشریه لاندن اونینگ استاندارد گفت:" قصد بی احترامی به منچسترسیتی را ندارم اما آرسنال بهترین باشگاه برای من در حال حاضر است.
    بعضی بازیکنان به دنبال دستمزدهای بیشتر هستند اما اگر بخواهم صادقانه بگویم، من به فوتبال این طور نگاه نمی کنم.
    من به تنها چیزی که فکر می کنم این است که در بالاترین سطح فوتبال بازی کنم و خودم را با بهترین های دنیا بسنجم.
    در حال حاضر از بودن در آرسنال واقعا خوشحال هستم. طبیعی است که من هم می خواهم به جام هایی دست پیدا کنم و می خواهم با آرسنال به این هدف برسم. . من از 9 سالگی در آرسنال هستم و با عشق به این باشگاه بزرگ شده ام.
    ما دوران سختی را پشت سر می گذاریم زیرا 6 سال است که به جامی دست پیدا نکرده ایم و این برای باشگاهی مانند آرسنال اصلا خوب نیست. این شرایط به ویژه برای سرمربی سخت تر از همه است. او 15 سال است که در این باشگاه حضور دارد و برای آرسنال عالی کار کرده است. انتقاد به ونگر تنها می تواند یک جوک باشد."

یه روز خوب میاد ...

22. کاربر روبرو از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده است .

صفحه 35 از 100 نخستنخست ... 2533343536374585 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)