سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
سلام بچه ها ایام فاطمیه رو بهتون تسلیت میکنم تو این شبا منو فراموش نکنین دعا کنین این ترم دانشگام بخوبی و خوشی بگذره.
اما راجبه بازی امشب مطمئنا بازی امشب مثل بازی با اینتر 2009 نمیشه چون اولا اون اینتر واقعا تیم قوی ای بود (گرچه تیم فوق العاده کثیفی بود) اگه یادتون باشه تو بازی رفت اون سال ما خیلی بد بازی کردیم یا بهتر بگم اینتر نذاشت که خوب بازی کنیم و 3-1 باختیم و 2تا گل واسه صعود میخواستیم ولی همه دیدن که تو بازی رفت چلسی رو اماله کردیم ( اماله =واژه گیلگی = معنیشو نمیشه گفت خودتون حدس بزنین دیگه) نمیدونم و نمیدونیم که تو بازی امشب چه اتفاقی میفته البته واسه من خیلیم مهم نیست چون چندتا باخت چیزی از ارزشهای تیم محبوبم کم نمیکنه و همه دنیا میدونن که بارسا بهترینه ولی اگه خدای نکردم حذف شد بیاین مثل بعد بازی با رئال رفتار نکنیم و جواب شیطنت بعضی افرادو ندیم.
به امید اماله کردن () چلسی با گلزنی لئو. بعد بازی میبینمتون
دوستان من که دیگه دل تودلم نیست برادرم طرفدار چلسیه نمیدونین تو ای چند روزه چه سختی هایی کشیدم با رئال هم که باختیم دیگه میخواستم سکته رو بزنم![]()
یادم میاد روز شنبه رو که همه میگفتیم میبریم!بچه ها خیلی مطمئن نباشید، ممکنه چلسی همون اول یه گل بزنه و بکنه تو روحیه ما، اونوقت بیا و 3 تا گل بزن!!! گفتم که باز میگیم میبریم میبـــــــــــــــــــریم میریم یکی میخوریم میشیم
خب عیب نداره من میدونم مسی بخاطر آقا شهریار و شرطش هتریک میکنه!![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
ترکیب اومد.اساسا پپ این فصل قصد جونمونو کرده.یک شوت زن قدرتی هم که داشتیم تو بازی نذاشته.الوز بیرونه و داریم با سه دفاع بازی میکنیم.پپ داره گند میزنه به دوران مربیگری خودش.الوز مکمل مسی و سانترکنندمون کجاست؟
Barcelona (3-4-3): Valdes; Pique, Mascherano, Puyol; Busquets, Fabregas, Xavi, Iniesta; Alexis, Messi, Cuenca
بهرحال پپ بهتر از همه تو جریان کاره و میدونه گل خوردن تموم شدنه همه چیزه
این ترکیب برای نیمه اول منطقیه هر چند یکم گرایش ترس و احتیاط توش هست
من واقعا پپو خیلی بزرگ میدونم و اینقد تو چند فصل اخیر کارای بزرگ کرده که باید به هر ترکیب اون احترام گذاشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)