سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
مگه چلسی میخواد باچند نفر بازی کنه فوتبال 11 نفره مگه نیس اینی که شما میگی دادا 18 بازیکن میخواد یا 11 تا بازیکن دفاع کنه با 6بازیکن حمله
اگرم بخئاد حمله کنه قبل از گل زدن گل میخوره اون موقع این تیم دیدم داره
مادرید کجا چلسی کجا مادریدیا که از هر نظر از چلسی قویترن ما خودمون باشیم اینارو غورت میدیم
Argentina te quiero para siempre
ویرایش توسط saeid_8992 : 04-24-2012 در ساعت 16:41
goal_میگن چلسی با اتوبوس اومد بارسا خیلی جالبه
![]()
Argentina te quiero para siempre
به دلم برات شده با اختلاف دو تا یا بیشتر بارسا امشب می بره
te quiero del barca
داداش، من تو فیزیک خوب نیستم! میزنه 2 نمره کم میکنه 15 میشم وای به حالم میشه!!! اصلا نمیداد اگه بارسا میبرد!
جراتش رو نداره بابا یه حرفی گفته ضایع نشه پیش خبرنگارا!!! از خنده مردم وقتی شنیدم! بخواد حمله کنه 2 تا گل میخوره بد بخت! من که میگم زیاد فکر نکنید که میبریم، هیشکی رو نداریم گل بزنه غیر مسی...
به به، به به! ترکیبو حال کنین! سوراخ شدن... راستی پیکه سوتی نمیده چون میدونه بده کارش تا دعوا میکشه! ژاوی هم همینطور.
داداش آرمان غم منو تازه کردی! کجایی داوید؟راستی مسی اگه گل نزنه و رکورد نشکنه واقعا نامردی میشه، اونجوری که 5 تا گل زد الان باید حتما 16،17 تا میزد!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
بچه ها من فقط از يه چيز ميترسم.خدا كنه مثه اينتر 2010 بازي نكن.اگه اونجوري بازيكنن كارمون خيلي سخت ميشه.فقط دعا ميكنم يه گل تو همون 20 دقيقه اول بزنيم.در غير اين صورت كار خيلي سخت ميشه.
راز باش
ولي فاش نشدني!
خوب حتما باید همین کار رو بکنیم ولی چه جوری اونه که مهمه!
یه چیزی امشب شاید ببازیم شایدم با اقتدار صعود مکنیم ولی درهر صورت من به بارسا افتخار میکنم که با این همه مصدوم که از اول فصل همه ی تیما برامون تراشیدن (چه آسیایی و چه اروپایی) و فشردگی بازیا که البته یه چیز معموله تا نیمه نهایی چمپیونز لیگ اومده و لالیگا رو رئال به سختی تونست ازمون بگیره!
امیدوارم همه ی ما ثابت کنیم که طرفدارای بارسا هیچ کدوم حذب باد نیستن
به امید پیروزی ، صعود و از همه مهم تر بازی زیبا![]()
سلام بچه ها درست الکلاسیکو رو باختیم اما بازی با چلسی رو میبریم
Captain prejudice
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)