سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
کنسل برای چی؟ کجای حرف من از کنسلی خبر داد؟ من منظورم اینه که کلا الان میخوام با همه شرط بندی کنم عکس همه بشه بارسا و مسی تا انجمن یکدست ابی اناری بشه.حالا ببینید.
چلسی هجومی بازی کنه بیشتر از 3 تا گل میخوره.هیچ تیمی نمیتونه جلوی بارسا با بازی هجومی به سبک معمول به پیروزی برسه
ویرایش توسط David7 : 04-24-2012 در ساعت 16:05
به نظر من که نمیتونه این کارو به نحو احسن انجام بده
ببخشد آقا سعید چرا دلتون می خواد این جوری بازی کنن؟
آخه اگه تنها یک گل بزنن ما نیاز به زدن سه گل داریم که با دفاع بسته ی چلسی کار بسیار دشواری هست.
بابا ایول به تو داداش
با این کاری که کردی انگیزه بازیکنانمون بیشتر میشه
ویرایش توسط David7 : 04-24-2012 در ساعت 16:06
توی همچین بازی هایی ما به بازیکن های قولی مثل زلاتان و توره و کیتا نیاز داریم ! که فقط کیتا در دسترسه !
عجب بازیکنایی رو از دست دادیم![]()
به هیچ وجه فکر نمیکنم تهاجمی بازی کنن اونا دفاعی بازی میکنن حتی دفاعی تر از بازی رفت و واقعا نمیدونم پپ چه تاکتیکی واسه این دفاع قوی داره .
فقط امیدوارم گل نخوریم که دیگه کارمون فوق العاده سخت میشه ولی همین طوریشم قبلا گفتم که اگه بخوان مثل بازی رفت بازی کنن نباید امید برای صعود داشته باشیم
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
خب اگه حمله کنن و تو زمین خودشون هم بازیکن داشته باشن باز هم اگه یک گل بزنند ما نیاز به زدن سه گل داریم که کاره سختیه و اون 5 گلی که شما می فرمایید مگه می خواد با رئال بازی کنه که 5تا بزنه
چه خبره
چلسیه ها![]()
Argentina te quiero para siempre
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
صادق جان خب اگه اونا تهاجمی بازی کنن مسلما دیگه هافبک ها و مهاجماشون نمیرن تو زمین خودشون و دفاع نمیکنن و ما میتونیم از خالی شدن بازیکنای چلسی تو زمین خودشون استفاده کنیم و راحت تر به دروازشون برسیم نه اینکه کلی پشت محوطه پاسکاری کنیم و راهی برای نفوذ نباشه .
بازم میگم که چلسی دفاعی بازی میکنه و نباید انتظار یه بازی تهاجمی رو ازشون داشته باشیم .![]()
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)