به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
تمرین نوبت بعدازظهر تیم فوتبال پرسپولیس با نظر کادر فنی با حضور هواداران برگزار می شود.
کادر فنی سرخپوشان بدلیل اشتیاق فراوان هواداران برای حضور در تمرینات این تیم، دو جلسه تمرینی را در هفته با حضور هواداران برگزار خواهند کرد که طی آن عصر روزهای شنبه و چهارشنبه خواهد بود.
گفتنی است؛ تیم فوتبال پرسپولیس در نوبت بعدازظهر، امروز (شنبه) از ساعت 18:30 در زمین مجموعه ورزشی درفشی فر تمرینات خود را پیگیری می کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس با تاکید بر اینکه علی دایی گزینه مد نظرش در جلسه کمیته فنی است، گفت: از باشگاه پرسپولیس با من تماس گرفتند اما از طریق اخبار تلویزیون مطلع شدم که عضو کمیته فنی شدم و از نحوه انتخابم متعجبم!
محمود خوردبین درخصوص نحوه انتخاب خود به عنوان عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس و همچنین گزینه مد نظرش برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت:
صبح پنجشنبه از باشگاه پرسپولیس با من تماس گرفتند اما از طریق اخبار تلویزیون مطلع شدم که عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس شده ام و هنوز دلیل انتخابم را نفهمیدم، چون نحوه انتخابم برای خودم تعجب آور است!
سرپرست سابق تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد: من نمی دانم چه شد که به یکباره به یاد محمود خوردبین افتادند اما مطمئن باشید اگر به باشگاه پرسپولیس بروم گلایه خود را در این خصوص مطرح خواهم کرد. در حال حاضر منتظر هستم تا از باشگاه پرسپولیس برای برگزاری جلسه کمیته فنی با من تماس گرفته شود. قرار است جلسه کادر فنی روزشنبه یا یکشنبه برگزار شود اما هنوز زمان و مکان آن به ما اعلام نشده است.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: به نظرمن در شرایط فعلی و با توجه به محدودیت زمانی که وجود دارد گزینه داخلی از خارجی بهتراست چون با بازیکنانی که پرسپولیس جذب کرده مربی خارجی شناخت چندانی از آنها ندارد ومحدودیت زمانی برای این کار خواهد داشت اما مربی خوب داخلی برای شروع کارش در تیم پرسپولیس این مشکلات را نخواهد داشت و بهتر می تواند تیم را جمع کند.
خوردبین تاکید کرد: به نظر من در شرایط فعلی تنها گزینه ای که می تواند تیم را جمع کرده و آماده حضور در رقابتهای فصل آینده لیگ برتر کند علی دایی است و هیچ فرد دیگری نمی تواند این کار را انجام دهد.
تمرین امروز پرسپولیس با حضور بازیکن برزیلی این تیم برگزار شد.
تمرین پرسپولیس پس از یک روز استراحت از ساعت 9.30 صبح امروز در ورزشگاه درفشیفر و با حضور 20 بازیکن برگزار شد. در این تمرین بازیکنان بیشتر به کارهای تعادلی و قدرتی پرداختند.
* سوسا هافبک دفاعی برزیلی پرسپولیس برای اولین بار در تمرین امروز حضور یافت. وی ابتدا با بازیکنان دوید، سپس اختصاصی تمرین کرد و در مرحله بعدی بار دیگر همراه با سایر بازیکنان به تمرین پرداخت. این بازیکن برزیلی با شماره 15 به تمرین پرداخت.
* حدود 70 هوادار پشت درهای بسته بازیکنان را مورد تشویق قرار دادند. آنها به دلیل اینکه اجازه نداشتند داخل ورزشگاه بیایند بسیار ناراحت بودند.
* تدابیر ویژهای برای محل اسکان خبرنگاران در محل تمرین انجام شده بود.
* انتخاب سرمربی سوژه اصلی بازیکنان و هواداران بود.
در شرایطی که باشگاه پرسپولیس نام محمد زادمهر را به عنوان یکی از اعضای کمیته فنی تصمیم گیرنده در مورد سرمربی اعلام کرده، این پیشکسوت تا 25 تیرماه در آمریکا حضور دارد!
در حالی که باشگاه پرسپولیس در موضع گیری رسمی اعلام کرده بود که طی روزهای شنبه یا یکشنبه با تشکیل کمیته فنی و همفکری اعضای آن مانند محمد زادمهر و محمود خوردبین با ریاست علی پروین، سرمربی فصل آینده پرسپولیس را انتخاب خواهد کرد.
اما هنوز با خوردبین در خصوص زمان و محل کمیته فنی باشگاه پرسپولیس تماسی گرفته نشده است.
نکته جالب تر اینکه محمد زادمهر نیز برای رسیدگی و انجام برخی از امور شخصی خود به کشور آمریکا سفر کرده و تا 25 تیرماه به ایران باز نمی گردد. با این وجود معلوم نیست که چه فرد یا افرادی در خصوص انتخاب سرمربی فصل آینده تیم فوتبال پرسپولیس تصمیم گیری خواهند کرد و آیا این تصمیم به کمیته فنی باشگاه پرسپولیس منتسب خواهد شد؟به نظر میرسد مسئولان باشگاه پرسپولیس با متسو به توافق رسیدهاند اما به دلیل برخی ملاحظات ، ترجیح دادند با تشکیل کمیته فنی و گرفتن نظر برخی پیشکسوتان فضا را تغییر دهند تا در شرایط آرامتری سرمربی مورد نظرشان را انتخاب کنند.
محمدرضا خلعتبری جزو آخرین بازماندههای سرشناس فصل نقل و انتقالات لیگ برتر است که هنوز تکلیفش برای سال آینده مشخص نیست.
روز پنجشنبه باشگاه الوصل امارات اعلام کرد که قطع همکاریاش با خلعتبری حتمی شده و او دیگر در این باشگاه حضور نخواهد داشت. خلعتبری با تایید جداییاش از این باشگاه اماراتی میگوید:
«جدایی من قطعی است و از لحاظ مالی با آنها به توافق نرسیدم. مسائل دیگری هم وجود داشت و تغییرات مدیریتی در باشگاه الوصل هم باعث شد تا در نهایت در این تیم نمانم. البته هنوز با باشگاه الوصل تسویه حساب نکردم ولی به زودی از طریق مدیربرنامههایم این کار را انجام خواهم داد.»
در دو، سه هفته اخیر خبرهای مختلفی در خصوص حضور خلعتبری در استقلال یا پرسپولیس شنیده شده ولی خودش در این خصوص میگوید: «زمانی که در امارات بودم پرسپولیس اولین باشگاهی بود که با من مذاکره کرد و قرار شد بعد از پایان فصل مذاکره کنیم. در روزهای اخیر هم استقلالیها صحبتهایی با من داشتند ولی هنوز تصمیم نهایی را نگرفتهام. الان در شمال هستم ولی تا یکی دو روز دیگر به تهران میآیم و فکر میکنم تا آخر هفته قرارداد امضا خواهم کرد.»
خلعتبری در پاسخ به این سوال که آیا پیشنهاد باشگاه سپاهان به تو صحت دارد خاطرنشان میکند: «بله، سپاهان هم پیشنهاد داده و من در واقع الان بین 3 راهی هستم و تا این لحظه هنوز تصمیمی نگرفتم. به هر حال باید شرایط را بررسی کنم و در نهایت یک تصمیم درست بگیرم.»
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: زمان را از دست داده ایم اما مسئولان باشگاه تصمیم دارند بهترین گزینه را برای هدایت پرسپولیس انتخاب کنند.
کریم انصاریفرد در پایان تمرین امروز در مورد انتخاب سرمربی تیم پرسپولیس گفت: مسئولان باشگاه در مورد انتخاب سرمربی تصمیم گیرنده نهایی هستند و امیدوارم بهترین تصمیم را اتخاذ کنند.
البته زمان را از دست دادهایم اما حتما تفکری پشت این مسئله وجود داشته و مدیران باشگاه قصد انتخاب مناسبترین گزینه برای تیم را داشتهاند.سیدجلال حسینی هم در این خصوص اظهار داشت: تیم در دوران بدنسازی قرار داشته و بدنهای بازیکنان روز به روز شرایط بهتری را بدست میآورد. ضمن اینکه در این مقطع هم مسئولان باشگاه و آقای رویانیان قصد دارند سرمربی خوبی را انتخاب کنند تا بتواند به تیم کمک کند.
حالي كه تنها 18 روز به آغاز دوازدهمين دوره ليگ برتر باقي مانده تيم فوتبال پرسپوليس همچنان بدون سرمربي تمرينهايش را ادامه ميدهد و در اين ميان بازيكنان اين تيم درباره اين موضوع صحبت كردهاند.
بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز صبح (شنبه) تيمشان به اظهارنظر درباره شرايط كنوني اين تيم و طولاني شدن انتخاب سرمربي اين پرسپوليس پرداختند.
مهرداد پولادي: منتظريم كه باشگاه بهترين تصميم را بگيرد
امروز هم مثل ساير تمرينهاي گذشته بدنسازي خوبي را پشت سر گذاشتيم. هنوز اردوي تيم در تركيه قطعي نشده است، اما اميدواريم كه به اين اردو برويم و به هماهنگي لازم براي ليگ برسيم. باشگاه درباره سرمربي تيم تصميم ميگيرد و ما اميدواريم كه بهترين تصميم را براي پرسپوليس بگيرند. باشگاه زمان زيادي منتظر دنيزلي بود و اين باعث شد كه پروسه انتخاب مربي طولاني شود، هر چند كه فكر ميكنم امروز و فردا مربي تيم انتخاب شود.
غلامرضا رضايي: اين كه هنوز مربي انتخاب نشده، اصلا خوب نيست
اين روزها تمرينهاي خوبي را پشت سر ميگذاريم. اين كه مربي تيم هنوز انتخاب نشده، اصلا خوب نيست، اما همه ما منتظريم كه باشگاه تصميم خود را بگيرد و ما بازيكنان تابع تصميمهاي باشگاه هستيم. شايد برخيها بگويند كه قرعه پرسپوليس در آغاز فصل آسان است، اما به نظر من هيچ بازي آساني در ليگ وجود ندارد و ما بايد از ابتدا كار خود را با قدرت شروع كنيم. پرسپوليس خيلي خوب يارگيري كرده و اصلا قبول ندارم كه برخي گفتهاند تيم ما شبيه استيلآذين ميشود.
كريم انصاري فرد: باشگاه بر اساس تفكرات و برنامههايش سرمربي را انتخاب ميكند
تصميم گيري درباره مربي وظيفه باشگاه است. آنها در حال تحقيق براي انتخاب گزينه مناسب هستند. هر باشگاهي تفكرات خاص خودش را دارد و پرسپوليس نيز بر اساس برنامههاي كه دارد سرمربي خود را انتخاب ميكند.
محسن بنگر: انتخاب مربي كمي طولاني شده است
مثل هميشه تمرين بدنسازي خوبي را پشت سر گذاشتيم و روي برنامه مشخص كار آماده سازي خود را براي ليگ دنبال ميكنيم. انتخاب مربي كمي طولاني شده و طبيعي است كه بازيكنان نگران اين موضوع باشند، اما به نظر من مشكل خاصي نيست و با آمدن يك مربي خوب فصل را با قدرت آغاز خواهيم كرد.
مانوئل خوزه پرتغالی برای به دست گرفتن سکان هدایت سرخپوشان درخواست مالی 5 میلیارد تومانی خود را برای یک فصل به محمد رویانیان رساند.
ارگان مطبوعاتی باشگاه در شماره روز پنجشنبه اش با تایید این مطلب دلیل کم شدن شانس این مربی پرتغالی را برای هدایت سرخپوشان در لیگ دوازدهم بیان کرد.روزنامه "پرسپولیس" روز پنجشنبه پیشنهاد اولیه 5 میلیارد تومانی مانوئل خوزه را برای یک فصل هدایت سرخپوشان تایید کرد.هر چند خوزه ظاهرا شب گذشته به مسئولان باشگاه پرسپولیس برای حضور در این تیم تخفیف داده است، اما ظاهرا همانطور که محمد رویانیان در مصاحبه روز گذشته اش با تلویزیون عنوان کرد، باشگاه توانایی پرداخت دستمزد این مربی پرتغالی را ندارد.با وجود اینکه برونو متسو پیش از این اعلام کرده است در زمان اندک باقی مانده تا شروع مسابقات نمی تواند به پرسپولیس کمک کند، اصرار یکی از نزدیکان باشگاه بر حضور این مربی فرانسوی که به طور همزمان با یک باشگاه تونسی هم در حال مذاکره است، باعث شده مذاکرات پرسپولیسی ها با او همچنان ادامه داشته باشد.گابریل کالدرون آرژانتینی نیز دیگر گزینه هدایت سرخپوشان است.
اردوی تیم فوتبال پرسپولیس در ترکیه لغو شد و این تیم در تهران به تمرینات خود ادامه خواهد داد.
قرار بود پرسپولیس اردوی تدارکاتی خود را از روز دوشنبه به مدت 10 روز در ترکیه برگزار کند اما پس از تمرین امروز علی کریمی و مهدی مهدویکیا به نمایندگی از بازیکنان جلسهای با محسن عاشوری مربی تیم برگزار کردند و پس از این موضوع اردوی پرسپولیس در ترکیه لغو شد.
قرار شده باشگاه هتلی را در نزدیکی ورزشگاه درفشیفر در نظر بگیرد تا پرسپولیسیها اردوی خود را در تهران برگزار کنند.
سوسا را شاید باید مطرح ترین هافبک دفاعی خارجی سرخ ها هم دانست.
از سال 1385 بود که پرسپولیس با طور کلی با سیستم کهنه 2-5-3 خداحافظی کرد و با ورود سیستم های -1-3-2-4 و 3-4-3 و حتی 3-3-4 به چیدمان نفرات این تیم، بحث هافبک دفاعی در ترکیب سرخ ها به طور جدی مطرح شد.
البته در سال های قبل هم نفراتی چون حسین عبدی ، حمید استیلی و... یا حتی مدافعین میانی چون افشین پیروانی و نادر محمدخانی در پست هافبک دفاعی برای پرسپولیس به میدان رفتند اما ضرورت جذب بازیکن تخصصی در این پست از سال 1385 به بعد مطرح شد.
کریم باقری، ابولفضل حاجی زاده، ژاک الونگ، فرزاد آشوبی، جرج آراندا، تیاگو فراگا، محمدرضا مامانی، سامان آقازمانی، سید محمد علوی، حسین بادامکی، پژمان نوری و مازیار زارع در این سال ها هافبک های دفاعی سرخپوشان بودند.
حالا سوسا برزیلی برای پر کردن خلاء کمبود بازیکن در این پست به پرسپولیس آمده و کارنامه اش نشان می دهد او را باید مطرح ترین هافبک دفاعی خارجی تاریخ پرسپولیس بدانیم.
این بازیکن برزیلی بعد از کریم باقری که یکی از اسطوره های باشگاه پرسپولیس محسوب می شود و مدتی در پست هافبک دفاعی برای این تیم به بازی گرفته شد، کارنامه ای به مراتب درخشان تر از سایر هافبک های دفاعی تاریخ پرسپولیس دارد اما برای قضاوت در خصوص او باید تا شروع بازی های لیگ در انتظار بمانیم.
سوسا رزونده در هر حال، سیزدهمین هافبک دفاعی باشگاه پرسپولیس خواهد بود!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)