من این فصل 17 روز وارد بازی نشده بودم امروز وارد شدم دیدم 6 هستم با یه برد رفتم 4م.
لیگ قهرمانن هم در حذفی حذ شدم.
این فصل هنوز بازیکن نخریدم![]()
من این فصل 17 روز وارد بازی نشده بودم امروز وارد شدم دیدم 6 هستم با یه برد رفتم 4م.
لیگ قهرمانن هم در حذفی حذ شدم.
این فصل هنوز بازیکن نخریدم![]()
داداش مگه من سر گنج نشستم که بخاطر بازی برم گوشی عوض کنم؟!
کامپیوتر هم که $$$$$ شکن میخواد
با کریو وصل میشم یک بار میاره صد بار نمیاره
اگه اول تا هفتم بشین بودجه بهتون تعلق میگیره. هر چه رتبه پایین تر بیاد بودجه کمتری در اختیارتون قرار میده
منم به خاطر یه همچین مشکلی دیگه خیلی وقته با گوشی نمیتونم برم و نمیرم کلا ! همش اعصاب خوردیه!
راهش همونطور که دوستمون گفت اینه که یه اکانت فیسبوک ایجاد کنید و یه اکانت کریو تهیه کنید و با یه تیم جدید وارد بازی بشید
من چرا نمیتونم تو راند دوم خرید بازیکن شرکت کنم؟!
:)الان فهمیدم تو راند اول هم نمیتونن شرکت کنم...ینی هر چی میزنم پیشنهادم ثبت نمیشه.چرا؟
ى هافبك خيلى خوبى دارم ولى ى بدى داره تو اكثر بازيها كارت ميگيره و چن بازى محروم ميشه با اين چ كنم؟
یکی از بازیکن های حمله ام هست توی هر بازی گل میزد حداقل دو تا
خیلی هاش رو به تنهایی میزد،کلی ام پاس گل میداد ولی الان چند روزی میشه که اصلا محوه ، نه گلی نه پاس گلی، حتی امتیازش هم که قبلا حداقل 8 بود الان کم شده
20 سالش هست و پنج ستاره هم هست
دلیلش چیه؟؟؟؟
روحیه و آمادگیش رو هم همیشه میبرم بالا نمیزارم بیاد پایین ولی فایده نداره
.
.
.
.
.
توی جام حذفی توی 1/8 م به یه تیم خیلی بالاتر از خودم خوردم و بازی رفت رو توی خونش 4-2 باختم ولی بازی برگشت در عین ناباوری 3-0 زدمش و رفتم نیمه نهایی و این تیمه رو هم امروز توی بازی رفت توی خونم 3-0 زدمش.احتمال زیاد رفتم فینال![]()
ویرایش توسط mohammadali202 : 03-01-2015 در ساعت 18:11
بچه ها یه مهاجم24ساله هست قدرتشم47 بخرمش می ارزه؟سریع جواب بدید؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)