Design & Developed BY Patira

صفحه 34 از 50 نخستنخست ... 24323334353644 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 495
    مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

بایرن مونیخ ⚽️ Bayern News / اخبار تیم بایرن مونیخ در فصل 2014/15 ⚽️

به نام خدا

اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15

به امید سه گانه مونیخی ها

ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-13-2014 در ساعت 15:50

2. 4 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

پیش فرض پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا در سال 2014/15

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران
    ، سرمربی سابق رئال مادرید معتقد است که این تیم با فروش بازیکن کهنه کار خود، یک عنصر حیاتی را از دست داده است.
    ژابی آلونسو هافبک 32 ساله و کهنه کار رئال مادرید در روزهای آخر نقل و انتقالات به باشگاه بزرگ فوتبال آلمان بایرن مونیخ پیوست.خورخه والدانو بازیکن مربی و مدیر ورزشی پیشین رئال مادرید معتقد است که رئال با فروش دی ماریا به منچستر و آلونسو به بایرن باارزش ترین بازیکنان خود را از دست داده است:"آلونسو با توجه به سطح بازی و تعصبش یک بازیکن فوق صروری برای رئال بود. او یک بازیکن باهوش است که به خوبی تیم را رهبری می کند."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ بار دیگر نسبت به استقلال زادگاهش از اسپانیا تمایل نشان داد.
    پپ گواردیولا یک بار دیگر به صورت علنی از برگزاری همه پرسی برای استقلال کاتالونیا از اسپانیا حمایت کرد. گواردیولا در یک پیام ویدئویی در خصوص این همه پرسی که قرار است نهم نوامبر (18 آبان) توسط فرمانداری ایالت کاتالونیا برگزار شود، اظهار داشت: بالاترین و بهترین راه به نمایش درآوردن دموکراسی رای دادن در یک همه پرسی است.تاکید گواردیولا بر لزوم برگزاری همه پرسی استقلال کاتالونیا از اسپانیا در شرایطی است که ماریانو راخوی، نخست وزیر اسپانیا این همه پرسی را فاقد اعتبار دانسته و از عدم برگزاری آن خبر داده است.انتشار پیام ویدئویی حمایت گواردیولا از برگزاری این همه پرسی یک هفته قبل از آغاز مراسم دیادا در این ایالت است که در آن گردهمایی بزرگی در شهر بارسلونا برای تبلیغ استقلا ل طلبی کاتالان ها از سایر مردم اسپانیا صورت می گیرد.این نخستین بار نیست که پپ گواردیولا تمایل خود را نسبت به استقلال کاتالونیا ابراز می کند. مربی باواریایی ها پیش از این در ماه ژوئن در شهر برلین در مراسمی از برگزاری همه پرسی استقلال کاتالونیا حمایت کرده بود.گواردیولا سال گذشته هم در مراسم دیادا گفته بود: هیچ عملی دموکراتیک تر از برگزاری یک همه پرسی نیست. اگر مردم با استقلال کاتالونیا مخالف هستند، این همه پرسی برای آنها فرصتی بی نظیر برای اعلام این مخالفت است، فرصتی که تکرار نخواهد شد. قوانین عوض می شوند اما این مردم هستند که باید خواهان این تغییر باشند.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، دروازه‌بان تیم فوتبال شالکه آلمان به خاطر ضربه محکم مهاجم بایرن مونیخ دچار مشکل شنوایی شد.

«رالف فئرمان» در جریان بازی هفته گذشته با بایرن از ناحیه گوش سمت راست قادر به شنیدن صدا نبود.وی حتی بعد از بازی نیز همین مشکل را داشت که به بیمارستان برای معالجه منتقل شد. گلر آبی‌پوشان در این مورد اظهارداشت وقتی حین بازی شوت محکم روبرت لواندوفسکی محکم به سمت راست سرش اصابت کرد، دچار این مشکل شد.البته بعد از وقوع این اتفاق گلزن لهستانی فصل جاری مونیخی‌ها از دروازه‌بان مصدوم عذرخواهی کرد و گفت که هیچ قصد و نیتی نداشته است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، روز گذشته خبری تکان دهنده در برخی خبرگزاری های اسپانیایی منتشر شد و به سرعت در شبکه های اجتماعی بازتاب داده شد.
    خبر این بود که دلیل جدایی ناگهانی ژابی از رئال و پیوستنش به بایرن مونیخ، خیانت ژابی به همسرش بوده است و اینکه همسر ژابی، خانم "ناگوره آرانبورو" به وی برای خروج از اسپانیا اولتیماتوم داده بود.کمی بعد، ژابی در توئیتر خود به شدت نسبت به این خبر واکنش نشان داد و عنوان کرد که از منتشر کنندگان این خبر به مراجع قانونی شکایت خواهد کرد.طبق شایعات، به اطلاع همسر ژابی رسانده اند که وی همچنان با نامزد سابق خود ارتباط دارد.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، تیم ملی آلمان در اولین بازی از مقدماتی یورو 2016 به مصاف اسکاتلند می رود.

به نقل از Sport 1، یواخیم لوو امروز در کنفراس خبری قبل از بازی با اسکاتلند شرکت کرد. لوو برای این بازی هوملز، دراکسلر، اوزیل و خدیرا را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت. همچنین لوو از رفع مصدومیت بواتنگ و بازگشت او به ترکیب خبر می دهد.خط دفاع: "ژروم بواتنگ بازی خواهد کرد و من فرض می کنم همراه هوودس زوج خط دفاع خواهند بود. ما نباید همانند بازی با آرژانتین در خط دفاع بی دقت عمل کنیم. گزینه های زیادی برای قسمت در خط دفاع نداریم، تا حدی خوب کار کرده ایم اما باید وضعیت را بهبود ببخشیم. "

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، ماریو گومز، مهاجم تیم ملی آلمان، با توهین آمیز خواندن رفتار هواداران تیم ملی کشورش با خودش، معتقد است که همیشه در زمان کسب نتایج ضعیف، نقش قربانی را ایفا می کند.
    گومز که به دلیل مصدومیت رقابت های جام جهانی را از دست داد، در دیدار دوستانه چند روز قبل مقابل آرژانتین، با از دست دادن چند موقعیت خوب، باعث عصبانیت هواداران شد؛ به طوری که او را هو کردند؛ اتفاقی که معتقد است به آن عادت دارد.او به خبرنگاران گفت:" من به هو شدن عادت دارم و در دیدار مقابل آرژانتین، این موضوع بار دیگر تایید شد. این اتفاق از سال 2008 در حال رخ داده است و تا جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی ادامه پیدا کرد. من در یورو 2012 سه گل زدم اما باز هم طوری رفتار می شد که انگار من مسئول شکست مقابل ایتالیا هستم.اکنون هواداران در هر دیدار ملی من را هو می کنند. بعضی بازیکنان مانند لوکاس پودولسکی همیشه تصویر خوبی در بین هواداران دارند اما من همیشه نقش قربانی را بازی می کنم. من آدم مسئولیت پذیری هستم و همان طور که دوستانه و خانواده ام می دانند، من در هر بازی با تمام وجود بازی می کنم. دیگر به هو شدن عادت کرده ام و نمی دانم چرا. در بایرن هم همین طور بود. من سه ماه نیمکت نشین بودم اما وقتی به زمین رفتم، باز هم هواداران ناراضی بودند. در ایتالیا این طور نیست."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، مدافع ملی پوش، مراکشی و تازه وارد بایرن علت انتخاب مونیخی ها را با توجه به داشتن پیشنهاد هایی از لیگ برتر انگلیس را برشمرد.
    یکی از خرید های لحظه آخر تیم قهرمان فصل گذشته بوندس لیگا آلمان «مهدی بن عطیه » از آ.اس.رم ایتالیا بود. ستاره ملی پوش و مراکشی که در ازای 21 میلیون پوند در آخرین روزهای نقل و انتقالات تابستانی جذب شد و قراردادی 5 ساله بست.وی در حالی چنین اقدامی انجام داد که از چند تیم لیگ برتر انگلیس نظیر منچستریونایتد، چلسی و آرسنال پیشنهاد داشت اما هیچیک را نپذیرفت. مدافع ٢٧ ساله در گفت‌وگویی با یک شبکه تلویزیونی علت این موضوع را بیان کرد. وی اظهار داشت: برای من بهترین گزینه جهت انتخاب و همراهی بایرن بود. از هر جهت حضور در بایرن می‌توانست بهترین گزینش باشد. از این بابت خوشحالم که انتخاب صحیحی انجام دادم.وی ادامه داد: وجود بهترین شرایط در بایرن‌، به بازیکنان این فرصت را می‌دهد که بسیار پیشرفت کنند. بعد از چند سال حضور در ایتالیا،‌ واقعا بهترین گزینه برایم همین انتخاب بایرن بود.بن عطیه افزود:‌ از این بابت بسیار خرسندم و لذت می‌برم. فکر می‌کنم ماجراجویی تازه‌ای با ورود به مونیخ را آغاز کرده‌ام. اکنون در بوندس‌لیگا آلمان شاغل شده‌ام که به نظرم لیگی سریع‌تر و دشوارتر از کالچو ایتالیا است. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، رئیس اتحادیه فوتبال اروپا از تصمیم فرانک ریبری برای خداحافظی با تیم ملی فرانسه انتقاد کرد و حتی بحث در نظر گرفتن جریمه را مطرح کرد.

از زمانی که ریبری بعد از مسابقات جام جهانی اعلام کرد از حضور در تیم کشورش در سن 31 سالگی کناره‌ می‌گیرد، میشل پلاتینی، هموطنش که ریاست این اتحادیه یعنی یوفا را برعهده دارد، در چند محفل انتقاد کرده است.عالی‌ترین مقام فوتبال قاره سبز روز گذشته یکبار دیگر این بحث را پیش کشید و از هافبک عضو تیم بایرن مونیخ آلمان انتقاد کرد. حتی هموطن لژیونرش را تهدید به در نظر گرفتن جریمه کرد.پلاتینی اظهار داشت: وقتی سرمربی تیم فرانسه یعنی شخص دیدیه دشان او را دعوت می کند، وظیفه دارد به تیم ملی بیاید. این نکته کاملا در قوانین یوفا درج شده است.اگر نیاید و به دعوت مربی بی‌توجهی کند، آنوقت سه بازی باید در تیم بایرن مونیخ جریمه شود و حق حضور نداشته باشد.رئیس فرانسوی که در گفت‌وگویی با یک نشریه آلمانی شرکت کرده بود، افزود:‌ این تصمیم بازیکن نیست که او به تیم ملی بیاید یا نیاید. بلکه تصمیم مربی است. ریبری که خودش نمی‌تواند در این مورد تصمیم‌گیری کند که برای کشورش بازی کند یا نه.رئیس یوفا که خود در سال 1984 به عنوان کاپیتان «خروس‌های آبی»‌ (فرانسه) برای نخستین مرتبه تیم کشورش را به مقام قهرمانی اروپا رساند، متوجه تصمیم عجیب بازیکن بایرن نیست. وی عنوان کرد: واقعا منظورش را از این تصمیم‌گیری درک نمی‌کنم. او فرانسوی است و جام ملت‌های 2016 نه در لهستان که در کشورمان برگزار خواهد شد. پس باید بخواهد که در این جام حاضر باشد.این موضع‌گیری از طرف نفر نخست یوفا در حالی عنوان شد که بازیکن فرانسوی بایرن اواسط ماه اوت بعد از انجام 81 بازی ملی تصمیم به کنار‌ه‌گیری از جمع خروس‌های آبی کرد. او آن موقع گفت: نمی‌خواهم خانواده‌ام را اذیت کنم. بلکه تمام توانم را معطوف بایرن خواهم کرد. ضمن آنکه با کناره‌گیری به بازیکنان پرشمار و جوان تیم ملی فرصت خودنمایی می‌دهم.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، لژیونر تیم چلسی از این که در دقایق پایانی بازی‌های تیم ملی آلمان به میدان بیاید ناراحت نیست.

«آندره شورله» در ماه‌های اخیر در تیم ملی آلمان بیشتر نقش یک بازیکن تعویضی طلایی در دقایق پایانی را داشته است. بازیکنی که برای تغییر نتیجه به زمین آمده،‌ گل زده یا پاس گل داده است. یعنی نقش یک «ژوکر» را ایفا کرده است.شاید «طلایی‌ترین» حضور اینگونه وی فینال جام جهانی برزیل بود که دقیقه 113 به «ماریو گوتسه» پاسی زیبا داد تا هم‌ تیمی‌اش دروازه آرژانتین را فرو بریزد و ژرمن‌ها برای چهارمین مرتبه قهرمان جهان شوند.در این مورد یعنی داشتن نقش یک بازیکن حاضر در دقایق پایانی، وی در مصاحبه‌ای نظرش را بیان کرده است.شورله گفت: ژوکربودن نفرینی بر من نیست. در جام جهانی در هر 6 مسابقه به عنوان ژوکر به میدان آمدم. با این حال قابلیت‌هایم را نشان دادم. مشخص کردم می‌توانم گل بزنم و در همان زمان محدود ویژگی‌های خود را نشان دهم. داشتن چنین نقشی به فوتبال و اعتبارم لطمه نزد.وی ادامه داد: طبیعی است که من هم دوست دارم از ابتدا در ترکیب باشم. ولی وقتی سرمربی تیم ملی آلمان تصمیمی متفاوت می‌گیرد، به نظرش احترام کامل می‌گذارم و هر آنچه را که از دستم برآید وقتی به زمین می‌روم، انجام خواهم داد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، هافبک تهاجمی سرخپوشان مونیخ فاش کرد بایرنی ها پیش از شروع جام جهانی ۲۰۱۴ پیشنهاد لیورپول را برای جذب وی رد کرده اند.
    از زمانی که ژردان شقیری در سال 2012 از تیم اف سی بازل سوئیس به بایرن مونیخ ملحق شد، تا کنون با این تیم دو قهرمانی در بوندس لیگا، یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و دو عنوان قهرمانی در جام حذفی آلمان را تجربه کرده است. این هافبک 22 ساله در بایرن پشت بازیکنان سرشناسی همچون آرین روبن و فرانک ریبری مانده است و در فصل نقل و انتقالات تابستانی 2014 شایعه جدایی او از مونیخی ها و حضور احتمالی اش در تیم های رم و یوونتوس مطرح شد.شاقیری در آستانه دیدار دوشنبه تیم ملی فوتبال سوئیس مقابل انگلیس در چارچوب رقابت های مرحله انتخابی یورو 2016 با حضور در کنفرانس خبری گفت: انتظارم این است که انگلیس با بازیکنان جوان زیادی که خیلی سرشناس هم نیستند به مصاف ما بیاید. آنها به دنبال این هستند تا ناکامی خود در جام جهانی را در این رقابت ها جبران کنند. شاگردان روی هاجسون به دنبال پیروزی مقابل سوئیس خواهند بود ولی ما هم بازی عادی خود را انجام می دهیم و به دنبال پیروزی خواهیم بود.وی همچنین عنوان کرد: لیورپول پیش از شروع جام جهانی پیشنهاد رسمی برای به خدمت گرفتنم را داده بود ولی مسئولان بایرن با پافشاری برای حفظ من گفتند که تو را نمی فروشیم. قرارداد من با بایرن تا سال 2016 است و احتمال اینکه قراردادم را با این تیم تمدید کنم، وجود دارد. به هر حال تصمیم نهایی در این خصوص را در تعطیلات زمستانی خواهم گرفت.

صفحه 34 از 50 نخستنخست ... 24323334353644 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)