Design & Developed BY Patira

صفحه 34 از 48 نخستنخست ... 24323334353644 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 494

Hybrid View

سدانی ها
    Guest

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

نقل قول نوشته اصلی توسط omid2 نمایش پست ها
    دوست گلم اینجا جای خبر هست
    اگه امکانش داره اینجا فقط خبر بزن
    قربون داداش گلم
    به روی چشم معذرت حتما ممنون بابت تذکرت

2. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

رایان گیگز به عنوان بازیکن/مربی منصوب شد

دیوید مویس رایان گیگز را برای یک اثر فوری به عنوان بازیکن/مربی منصوب کرده است.

رایان گیگز 39 ساله پر افتخارترین فوتبالیست تاریخ بریتانیاست و نیز تا چندی دیگر گواهینامه حرفه ای یوفا برای مربیگری را دریافت خواهد نمود. او قرارداد خود را در ماه مارس به مدت 1 سال دیگر تمدید نمود و با وظایف جدید او با یک عضو از تیم اول تریکب خواهد شد.
    دیوید مویس پس از اعلام این انتصاب گفت:" من خوشحالم که رایان گیز فرصت خود برای تبدیل شدن به عنوان یک بازیکن/مربی پذیرفته است. موفقیت و توانایی او برای انطباق با بازی خود برای چندین سال به او چشم انداز بی نظیری از بازی مدرن امروزه میدهد. کار او یک نمونه برای بازیکنان جوان و مشتاق است و من مطمئن هستم که هم رایان گیگز و هم بازیکنان از نقش جدید او بهره مند خواهند شد".

رایان گیگز نیز در این باره اضافه کرد:" منصوب شدن به عنوان یک بازیکن/مربی امتیاز بزرگیست. من امیدوارم که بتوانم تجربیاتم را منتقل کنم، من برای مدت زمان طولانی هم بازیکن تیم منچستر یونایتد یوده ام و هم بخشی از خانواده منچستر یونایتد. هیچ رازی در خصوص اخذ مدرک مربیگریم وجود نداشت و من به این به عنوان اولین گام در زندگی حرفه ای آینده خود نگاه میکنم. من مشتاقانه در انتظار کار با دیوید مویس و تیم هستم".
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

سدانی ها
    Guest

هافبک ژاپنی تیم منچستر یونایتد ،شینجی کاگاوا در گفتگویی بیان میکند که اوضاع در الدترافورد انگونه که انتظارش را داشت پیش نرفته است. این بازیکن ملی پوش در این فصل توانست تنها در ۱۷ مسابقه ی لیگ برتر به میدان برود که طی ان توانست شش گل را نیز وارد دروازه ی حریفان بکند.
    در هر صورت با توجه به قهرمانی در لیگ برتر شینجی کاگاوا معتقد است که از لحاظ فردی میتوانسته بهتر کار کند.
    او در گفتگو با سایت رسمی لیگ برتر می گوید :
    “من در این فصل اصلا از نمایش خود برای تیم راضی نیستم. من نتوانستم گل های زیادی به ثمر برسانم و همچنین مصدومیت نیز برای من مشکلاتی به وجود اورد”
    ” جدای این حرفها برای من فوق العاده بود که قهرمانی در لیگ انگلستان را تجربه کنم. من فقط احساس میکنم که نتوانستم چیز هایی که میخواستم را کسب کنم. برای شخص خودم، فصل چندان خوبی نبود”

6. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ماه گذشته دیوید مویز به عنوان جانشین الکس فرگوسن اعلام شد و در ۱ جولای به صورت رسمی معرفی میشود.
    با این حال هافبک لک لک ها امیدوار است منچستریونایتد پس از تغییر مدیریت خود بلغزد تا لیورپول دوباره بتواند به قدرت گذشته باز کردد و تاج سلطنت را از سر شیاطین سرخ بردارد.
    استیون جرارد به اسکای اسپرت نیوز گفت:”آنها یک مدیر در کلاس جهانی را جانشین فرگی کردند.او در اورتون کارش را به خوبی انجام داد و اکنون دیوید در جایگاهی بالاتر کار خود را به خوبی ادامه میدهد.”
    “این ک خبر خوبه برای منچستریونایتد چون مدیری با توانایی های بالا رو استخدام کردند.اما من امیدوارم تا آنها تلو تلو بخورند و به لغزش بیافتند اما آنها بازیکنان خیلی خوبی دارند که همین باعث میشود از کورس قهرمانی عقب نمانند.”
    “بازیکنانی در کلاس جهانی باعث میشود تا آنها بتوانند دوباره قهرمان لیگ برتر شوند.”

هافبک ۲۲ ساله بارسا پس از اینکه به تعداد بازی های او به حد نصاب نرسید قیمت آزاد سازی او ۱۵ تا ۱۸ میلیون پوند اعلام شد.این خبر خوبی برای باشگاه هاییست که خواهان تیاگو هستند. و یونایتد در صدر این لیست است و ماه هاست (!!!!) که دنبال وی است.
    اما پپ گواردیولا مدیر وقت بایرن نیز جز افرادی است که به تیاگو علاقه مند است.
    مارکا معتقد است بارسا سعی دارد تیاگو را مجبور به ماندن نکند و او را بفروشد زیرا جلو گیری از فروش وی اجتناب نا پذیر است.
    درحال حاضر این بازیکن پیشنهادهای مناسبی از دو باشگاه منچستریونایتد و بایرن مونیخ دارد(!!!).

ویرایش توسط سدانی ها : 06-28-2013 در ساعت 16:40

8. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

باشگاه اورتون پیشنهاد ۱۰ میلیون پوندی منچستر یونایتد برای جذب لیتون بینز را رد کرد و اظهار کرد که لیتون بینز فروشی نیست.
    گمانه زنی ها بر این است که قهرمان پریمیر لیگ بار دیگر و اینبار با مبلغ ۱۲ میلیون پوند پیشنهاد خود را مطرح سازد چرا که به نظر میرسد دیوید مویس خواهان حضور شاگرد سابق خود در ترکیب یونایتد است.
    این پیشنهاد برای اولین بار در عصر پنجشنبه توسط The Times پوشش داده شد. سر الکس فرگوسن مدت ها از بینز ستایش میکرد تا اینکه مربی سابقش یعنی دیوید مویس برای جذب وی اقدام کرده است ، بازیکنی که شش سال زیر نظر دیوید مویس در گودیسون پارک توپ زده است.
    تابستان گذشته نیز یونایتد برای جذب لیتون بینز اقدام کرد ولی باشگاه اورتون برای صدور رضایت نامه ی وی ۱۸ میلیون پوند را طلب کرد و پیشنهاد یونایتد را رد کرد.
    در ان زمان منابعی در الدترافورد اعلام کردند که یونایتد راضی نبود بیشتر از ۱۵ میلیون پوند برای جذب وی هزینه کند و با دیدن این شرایط به جذب الکساندر بوتنر از باشگاه ویتسه پرداختند تا بتوانند به عنوان یک پشتیبان برای اورا از او استفاده کنند.
    به نظر میرسد باشگاه اورتون قصد دارد برای تا مبلغ بیشتری را طی پیشنهاد های اینده برای فروش این مدافع طلب کند ولی هر چه سن این مدافع ۲۸ ساله بیشتر شود ممکن است ارزش این بازیکن نیز کمتر و کمتر شود.
    به نظر میرسد خرید او برای یونایتد لازم است و با این خرید شیاطین سرخ میتوانند در پست دفاع چپ به طور چرخشی به بازیکن ها بازی دهد چرا که در چند سال اخیر پاتریس اورا از بازی های مداوم و پی در پی و بدون استراحت کافی رنج برده است.
    تصاویر کوچ فایل پیوست تصاویر کوچ فایل پیوست xpckxwrsuusdvepl0s.jpg  
    ویرایش توسط سدانی ها : 06-28-2013 در ساعت 16:40

10. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

اخیرا رونالدو در توییتر توییتی ارسال کرده بود و نوشته بود تمام شایعات تمدید قرارداد با رئال را رد میکند.و علی رغم نگاه خوش بینانه فلورنتینو پرز مبنی بر تمدید قرارداد ، رونالدو از تمدید قرارداد با رئال سر باز میزند و قصد دارد به باشگاه سابق خود برگردد.
    با توجه به قانون فیفا که ” بازیکنانی که قرارداد رسمی با باشگاهی دارند نمیتوانند با باشگاه های دیگر مذاکره کنند” به نظر میرسد جلسه ای غیر رسمی در روزهای آینده برگزار شود(بین یونایتد و کریس).

رونالدو بارها اعلام کرده که از جوی که در مادرید حاکم است راضی نیست و باشگاه از وی حمایت نمیکند.
    با این حال منچستر یونایتد میتواند ستاره خود را در این تابستان پس بگیرد و یا تا سال ۲۰۱۵ صبر کند تا رونالدو بازیکن آزاد به یونایتد برگردد.
    دیوید مویز سعی دارد تا دوباره رونالدو رو با الدترافورد برگرداند و تیم یونایتد را قوی تر از پیش سازد.
    پاریس سن جرمن با پیشنهادی وسوسه انگیز و حقوق هقتگی ۲۲۵٫۰۰۰ پوند در هفته سعی دارند رونالدو را به پاریس بیاورند ، اما سران یونایتد مطمئن هستند که رونالدو در صورت ترک رئال منچستر را انتخاب میکند.

12. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

باشگاه اورتون اعلام کرده است که لیتون بینز مدافع کناری و ملی پوش این فروشی نیست ولی به نظر میرسد حتی پس از رد کردن پیشنهاد اول شیاطین سرخ پیشنهاد دیگری برای بینز دریافت خواهند کرد.

همانطور که انتظار می رفت مربی سابق اورتون و حال حاضر منچستر یونایتد ،پس از نمایش خیره کننده ی بینز زیر نظر مویس و انتخاب وی به عنوان بهترین دفاع چپ لیگ برتر انگلیس، برای خرید لیتون بینز اقدام کرده است.
    پیشنهاد اولیه ی یونایتدی ها که مبلغی حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون پوند بوده است توسط تافی ها رد شد و انها اعلام کردند که بینز فروشی نیست. ولی به نظر میرسد که این امر با افزایش مبلغ از سوی یونایتدی ها فرق کند و اورتون برای انتقال بینز چراغ سبز نشان دهد.
    کوین راتکلیف (بازیکن سابق اورتون) نیز طی گفتگویی به باشگاه سابق خود توصیه کرد که به خاطر وجود مشکلات مالی ، بینز را در مقابل دریافت مبلغ قابل قبول بفروشند چرا که اگر سن این بازیکن ۲۸ سال بیشتر شود قیمت وی نیز به همان میزان کاهش می یابد و باشگاه اورتون ضرر خواهد کرد.
    به نظر میرسد با پا فشاری دیوید مویس نسبت به خرید بینز یونایتدی ها مبلغ پیشنهادی خود را بالاتر ببرند که انتظار می رود رقم جدید چیزی حدود ۱۶ میلیون پوند باشد.
    ویرایش توسط سدانی ها : 06-28-2013 در ساعت 16:39

14. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

تیاگو آلکانترا، ستاره جوان بارسا، قصد دارد به مدیران این باشگاه اعلام کند که می خواهد این باشگاه را به مقصد منچستریونایتد ترک کند.

گفته می شود این ستاره جوان اسپانیایی با مدیران باشگاه منچستریونایتد به توافق رسیده و آماده است تا تصمیمش را با مدیران باشگاه بارسلونا در میان بگذارد.
    به نقل از گل، منابع نزدیک به این انتقال اعلام کرده اند که منچستریونایتد مطمئن است که می تواند این ستاره جوان را با انتقالی ۱۸ میلیون یورویی به خدمت بگیرد؛ هرچند باشگاه بایرن مونیخ به تازگی برای خرید تیاگو ابراز تمایل کرده بود.آن طور که به نظر می رسد، مدیران بارسا از نگه داشتن این ستاره جوان ناامید شده اند؛ هرچند به او اطمینان داده اند که فصل آینده فرصت بیشتری برای حضور در ترکیب اصلی تیم به دست خواهد آورد.تیاگو که در فینال رقابت های زیر ۲۱ ساله های اروپا مقابل ایتالیا، سه گل برای اسپانیا به ثمر رساند، معتقد است که ستاره های باتجربه تر تیم مانع از رسیدن فرصت بازی بیشتر به او شده اند.او که در حال حاضر در تعطیلات به سر می برد، از پدرش، مازینیو، ملی پوش سابق برزیل، که مدیر برنامه هایش نیز هست، خواسته تا این تصمیم را به اطلاع مدیران بارسا برساند.او تا سال ۲۰۱۵ با بارسا قرارداد دارد اما از آنجا که فصل گذشته به اندازه کافی بازی نکرد، مبلغ جدایی اش از ۹۰ میلیون یورو به ۱۸ میلیون یورو کاهش پیدا کرد. در صورتی که تا اول آگوست به باشگاه دیگری نرود، بار دیگر مبلغ انتقال او ۹۰ میلیون یورو خواهد شد.

16. 2 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

همانطور که انتظار می رفت مربی سابق اورتون و حال حاضر منچستر یونایتد ،پس از نمایش خیره کننده ی بینز زیر نظر مویس و انتخاب وی به عنوان بهترین دفاع چپ لیگ برتر انگلیس، برای خرید لیتون بینز اقدام کرده است.
    پیشنهاد اولیه ی یونایتدی ها که مبلغی حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون پوند بوده است توسط تافی ها رد شد و انها اعلام کردند که بینز فروشی نیست. ولی به نظر میرسد که این امر با افزایش مبلغ از سوی یونایتدی ها فرق کند و اورتون برای انتقال بینز چراغ سبز نشان دهد.
    کوین راتکلیف (بازیکن سابق اورتون) نیز طی گفتگویی به باشگاه سابق خود توصیه کرد که به خاطر وجود مشکلات مالی ، بینز را در مقابل دریافت مبلغ قابل قبول بفروشند چرا که اگر سن این بازیکن ۲۸ سال بیشتر شود قیمت وی نیز به همان میزان کاهش می یابد و باشگاه اورتون ضرر خواهد کرد.
    به نظر میرسد با پا فشاری دیوید مویس نسبت به خرید بینز یونایتدی ها مبلغ پیشنهادی خود را بالاتر ببرند که انتظار می رود رقم جدید چیزی حدود ۱۶ میلیون پوند باشد.

18. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928

دیون دابلین معتقد است ویلفرد زاها خرید جدید باشگاه منچستر یونایتد برای پیوستن به این تیم تصمیم درستی گرفته و با اغاز تمرینات خود در تیم جدیدش به سرعت با شرایط جدید هماهنگ میشود.

دابلین ۴۴ ساله به خوبی میداند که پیوستن به منچستر یونایتد از یک تیم دسته پایینتر برای یک بازیکن چقدر میتواند سخت باشد چرا که خود او در سال ۱۹۹۲ با نظر سر الکس فرگوسن از تیم کمبریج یونایتد دسته چهارمی به تیم منچستر یونایتد منتقل شد.
    اکنون نیز زاها دقیقا شرایطش کاملا مشابه با دابلین می باشد که با انتقالش از تیم تازه لیگ برتری شده ی کریستال پالاس به جمع شیاطین سرخ پیوسته است.
    دابلین در گفتگو با شبکه ی تلویزیونی باشگاه mutv در مورد اظهار داشت :
    “این مسئله را تکذیب نمیکنم که ان انتقال برای من خیلی ترسناک بود”
    “حدود ۳-۴ ماه طول کشید تا به خودم فهماندم که از تیم دسته چهارمی کمبریج یونایتد به یکی از باشگاه های بزرگ دنیا یعنی منچستر یونایتد ملححق شده ام.”
    “سر الکس کسی بود که میخواست با من قرار داد امضا کند ولی او هیچوقت بازی من را از نزدیک مشاهده نکرده بود . جان بک برای او یک فیلم از بازی من فرستاد و سر الکس به او گفت ‘این بازیکن هم با پای چپ و هم با پای راست گلزنی می کند میخواهم وی را در تیم خود داشته باشم’ و تصمیم گرفت تا به من یک شانس بدهد و پس از چند جلسه تمرین به من این اعتماد را پیدا کرد که در منچستر یونایتد خواهم درخشید.”
    “پس از من کمش ارام شدم و در بازی های تیم نیز توانستم عملکرد خوبی از خود در زمین مسابقه نشان دهم . بازیکنانی مثل پل اینس ، گری پالیستر، پل پارکر و اسپارکی با من رفتار بسیار خوبی داشتند و من را در جمع خود پذیرفتند. این برای من شگفت انگیز بود.”
    “کاری که زاها باید انجام دهد این است که جایگاه خودش را پیدا کند. شما نمیتوانید بدون داشتن روابط خوب با دیگران موفق شوید و مطمئنا اگر بخواهید در مقابل گروهی از بهترین بازیکنان جهان قرار بگیرید مطمئنا شما را به زمین خواهند زد. تو صیه ی من به زاها این است که حال که در یونایتد هستی به چیزهایی که در اطرافت میبینی احترام بگذار و به کسانی که میخواهند به تو نکات جدیدی بیاموزند خوب گوش بده و سعی کن تا بازیکن بهتری شوی. وقتی که زاها وارد تیم شود میبینید که او عملکردی خیره کننده خواهد داشت.”
    جدا از دوران درخشانی که زاها در یونایتد خواهد داشت وی موفق شده است تا عنوان بهترین بازیکن سال چمپیونشیپ را به دست اورد و به تیم کریستال پالاس کمک کند تا دوباره به لیگ برتر باز گردند. دابلین معتقد است با وجود تمام اینها زاها کار های زیادی دارد که باید انجام دهد و همچنین اضافه میکند که این ستاره ی جوان در ترکیب یونایتد شکوفا خواهد شد:
    “جا افتادن در ترکیب اسان نیست. شما باید روش درستی را انتخاب کنید تا مورد تایید قرار بگیرید و بتوانید هر چه سریعتر در ترکیب تیم جای بگیرید.”
    “من شخصا زاها را نمی شناسم ولی بازی های وی را دیده ام و دریافته ام که او یک استعداد باور نکردنی دارد و تنها چیزی که نیاز دارد کسی است که او را هدایت کند. او لازم دارد که بداند چه کاری انجام دهد ، چه جایی کاری را انجام دهد، چگونه کاری را انجام دهد ، چگونه بشنود و چگونه به تیم کمک کند. ولی من معتقد هستم که مربی تیم ، اقای مویس ، این کار را به خوبی انجام میدهد و وی را راهنمایی میکند.جا افتادن در ترکیب اسان نیست. شما باید روش درستی را انتخاب کنید تا در ترکیب قرار بگیرید”

20. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

صفحه 34 از 48 نخستنخست ... 24323334353644 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع