Design & Developed BY Patira

صفحه 34 از 218 نخستنخست ... 2432333435364484134 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal یزدانی: حضورم در ال بلوز خاطرات استقلال را تداعی می‌کند

یزدانی: حضورم در ال بلوز خاطرات استقلال را تداعی می‌کند

خبرگزاری فارس: بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال گفت: حضورم در تیم ال بلوز آمریکا خاطرات استقلال را تداعی می‌کند.

داریوش یزدانی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره عقد قرارداد با تیم آمریکایی ال بلوز اظهار داشت: برای عقد قرارداد با این تیم با آیت اللهی، احمد رسولی نژاد، خلیل صالحی و سردار آجورلو مشورت کردم و نظر این افراد را برای حضورم در این تیم جویا شدم و سپس به عقد قرارداد با این این مبادرت کردم.
    وی افزود: به این دلیل ال بلوز را انتخاب کردم که می خواستم فضای جدیدی را تجربه کنم و حضورم در لیگ آمریکا به تجربه ام می افزاید. از طرفی این فرصت برای من مهیا است که در کلاس های معتبر مربیگری شرکت کنم. دوست دارم وقتی به ایران باز می گردم یک مربی بین المللی باشم.
    یزدانی در خصوص جدایی آرش کوشا از مجموعه مدیریتی باشگاه سایپا گفت: کوشا مدیری متفاوت در فوتبال ایران بود که نصایح او برای تمام عمرم چراغ راه من خواهد بود و متاسفانه ورزش و فوتبال ما یک مدیر با ارزش را از دست داد. امیدوارم روزی او به مدیریت فوتبال بازگردد تا جوانان در فضای امن و سالم مدیریتی به فوتبال خود ادامه دهند.
    بازیکن پیشین استقلال که به عنوان مربی - بازیکن با تیم آمریکایی قرارداد امضا کرده تصریح کرد: از مجتبی تقوی هم که الفبای مربیگری را به من آموخته تشکر می کنم و امیدوارم در سایپا فصل خوبی داشته باشد. از سایپا خاطرات بسیار خوبی دارم و دوستان بسیار خوبی در این تیم پیدا کردم. همچنین آرزو دارم برق شیراز که نیمی از شناسنامه ورزشی من است به لیگ برتر بازگردد.
    یزدانی که فصل گذشته به عنوان مربی در تیم سایپای شمال از تیم های لیگ دسته اول مشغول به کار بود، ادامه داد: مربیگری در فصل گذشته برای من تجربه بسیار ارزشمندی بود. خوشحالم با تقوی و دارابیان در این تیم همکار بودم. باید از هادی آیت اللهی نایب رئیس فدراسیون فوتبال هم یاد کنم که بیشترین کمک را به من کرده و همیشه مشاورم در ورزش و زندگی بوده است. حضورم در تیم آل بلوز خاطره حضورم در استقلال را تداعی می کند چون زنگ پیراهن این تیم هم آبی است. امیدوارم روزی با دست پر به ایران بازگردم و از دکتر کاظمی که شرایط حضورم در این تیم را فراهم کردم ممنون هستم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal نخستين حضور جباري و جان واريو در تمرين استقلال

نخستين حضور جباري و جان واريو در تمرين استقلال

'مجتبي جباري' و 'فابيو جان واريو' براي نخستين بار در تمرين آماده سازي تيم فوتبال استقلال تهران شرکت کردند.

اين دو هافبک که در آخرين لحظات زمان نقل و انتقالات ليگ برتر فوتبال در فهرست بازيکنان تيم استقلال براي حضور در دوازدهمين دوره ليگ برتر قرار گرفتند، ساعت 18 امروز (شنبه) در کمپ اين باشگاه حاضر شده تا نخستين تمرين خود با آبي پوشان را برگزار کنند.

به گزارش ايرنا ،''فابيو جان واريو'' که سابقه پوشيدن پيراهن استقلال را دارد، پس از جدايي از جمع سپاهان اصفهان دوباره آبي پوش شود.

همچنين مجتبي جباري نيز که در آستانه پيوستن به تيم تراکتورسازي تبريز قرار داشت و سابقه اختلافاتش با ''امير قلعه نويي'' واضح است، در آخرين ساعات نقل و انتقالات استقلالي ماند.

حدود 200 هوادار استقلال براي تماشاي تمرين امروز آبي پوشان در کمپ اين باشگاه حضور يافته اند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal چهار بازيکن استقلال آزمايش دوپينگ دادند

چهار بازيکن استقلال آزمايش دوپينگ دادند

چهار بازيکن تيم فوتبال استقلال تهران در جريان تمرين عصر امروز (شنبه) اين تيم، آزمايش دوپينگ دادند.

مرين آبي پوشان پايتخت، ساعت 18 امروز (شنبه) در کمپ باشگاه استقلال تهران آغاز شد.

به گزارش ايرنا ،پس از گذشت دقايقي از اين تمرين، ماموران کميته ضد دوپينگ در کمپ استقلال حضور يافته و از چهار بازيکن اين تيم آزمايش دوپينگ گرفتند.

آرش برهاني، حنيف عمران زاده، سياوش اکبرپور و ''جي لويد ساموئل'' بازيکن اهل کشور ترينيداد و توباگو تيم استقلال، نفراتي بودند که مورد آزمايش دوپينگ ماموران قرار گرفتند.

''مجتبي جباري'' و ''فابيو جان واريو'' که براي نخستين بار در تمرينات پيش فصل آبي پوشان شرکت کرده اند، مورد تشويق هواداران قرار گرفتند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal استقلال دربی نوجوانان را برد

استقلال دربی نوجوانان را برد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، در دیدار دربی میان تیم‌های نوجوانان استقلال و پرسپولیس ديروز جمعه تیم نوجوانان استقلال توانست با نتیجه چهار بر دو تیم پرسپولیس را شکست دهد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal چرا جوابیه منتشر نشد؟!

چرا جوابیه منتشر نشد؟!

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، باوجود سعی وافر باشگاه در تعامل با تمامی رسانه‌ها بعضا مواردی در برخی از این رسانه‌ها رخ می‌دهد که جای تأمل دارد و قابل بررسی و پیگیری است به عنوان مثال امروز در خبرگزاری دولتی دانشجویان (ایسنا) مصاحبه‌ای روی خط رفت از سوی آقای هنکه که در آن اتهاماتی به باشگاه استقلال زده شده بود با این وجود جوابیه‌ای از سوی مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال جهت تنویر افکارعمومی به آن خبرگزاری ابلاغ شد.که آن جوابیه برخلاف مصاحبه‌ آقای هنکه منتشر نشد و جای سوال فراوانی را از خود به جای گذاشت.

اینکه در یک خبرگزاری دولتی چه اتفاقی رخ می‌دهد که مسائل مالی هنکه در قالب یک مصاحبه منتشر می‌شود اما جوابیه باشگاه استقلال انتشار نمی‌یابد جای بسی سوال دارد که باید از رؤسای محترم آن خبرگزاری‌ پرسید با این توضیح و آن تردیدها که پرسش‌های فراوانی را به ذهن متبادر می‌کند باشگاه استقلال اعلام می‌دارد که حق شکایت و پیگیری به دلیل عدم انتشار جوابیه باشگاه استقلال که نقض قانون مطبوعات در رسانه‌هاست را دارد و در این رابطه تصمیم‌های آتی اعلام خواهد شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal برخورد سرد بازیکنان استقلال با جباری

برخورد سرد بازیکنان استقلال با جباری

تست دوپینگ از 4 بازیکن استقلال

خبرگزاری فارس: اولین تمرین تیم استقلال پس از بازگشت از ترکیه با حضور جباری و جانواریو برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس تیم فوتبال استقلال پس از برپایی اردو در ترکیه و انجام 3 بازی دوستانه و پس از دو روز استراحت در تهران، از ساعت 18 امروز تمرینات خود را در کمپ مرحوم ناصر حجازی از سر گرفت. در این تمرین بیش از 500 هوادار حضور داشتند.
    * مهمترین اتفاق تمرین امروز حضور مجتبی جباری بود که این بازیکن مقابل در کمپ با استقبال تماشاگران مواجه شد. جباری به رختکن رفت، لباس‌هایش را عوض کرد و پا به زمین چمن گذاشت. بازیکنان مشغول بازی تنیس فوتبال بودند که در این بین استقبال بازیکنان از جباری بسیار سرد و البته تعجب برانگیز بود. بازیکنان استقلال به سمت جباری نرفتند و با وی دست ندادند و تنها امیر حسین صادقی جباری را در آغوش گرفت و به او خوش آمد گفت.
    * فابیو جانواریو با استقبال گرم هواداران مواجه شد و با تک تک بازیکنان استقلال نیز دست داد.
    * قبل از شروع تمرین یک راس گوسفند مقابل پای بازیکنان قربانی شد.
    * امیر قلعه نویی بازیکنان را در میانه زمین جمع کرد و حدود 10 دقیقه با آنها به صحبت پرداخت. وی از بازیکنان جدید تیم استقلال خواست عقب ماندگی‌های خود را در این چند روز جبران کرده و خود را به شرایط دیگر بازیکنان برسانند.
    * خسرو حیدری هافبک استقلال در تمرین امروز غایب بود.
    * بازیکنان استقلال از اینکه هنوز پول‌هایش را نگرفته‌اند، ناراحت بودند. این ناراحتی به مشوقان باشگاه استقلال هم سرایت کرد و تعدادی از آنها گلایه دارند که چند ماه است حقوق خود را دریافت نکرده‌اند. آنها امروز تنها نظاره گر تمرین بودند و هیچ بازیکنی را تشویق نکردند و فقط در پایان تمرین به تشویق قلعه‌نویی پرداختند.
    * علی لطیفی مهاجم سال‌های نه چندان دور استقلال، رضا رجبی، منصور پورحیدری، شاهرخ بیانی از جمله اشخاصی بودند که در تمرین امروز استقلال حضور داشتند. میرشاد ماجدی نیز در تمرین امروز حضور پیدا کرد.
    * رودریگو توزی، جانواریو و مجتبی جباری بازیکنانی بودند که تنها به دویدن دور زمین پرداختند و کار هوازی انجام ‌دادند.
    * قبل از آغاز تمرین تاکتیکی ساموئل، سیاوش اکبرپور، آرش برهانی و حنیف عمران زاده راهی رختکن شدند تا تست دوپینگ بدهند. از این پس در تمرینات تیم‌های لیگ برتری بازرسان و ماموران ضد دوپینگ سرزده حضور پیدا می‌کنند و از بازیکنان تست می‌گیرند.
    * یکی از نکات قابل توجه تمرین امروز مصدومیت مدد جباری بود. مسئول تدارکات استقلال در حالی که مشغول قدم زدن در کنار زمین بود داخل یکی از چاله‌های زمین کمپ افتاد و زانویش خراش برداشت.
    * حدود 30 دقیقه از تمرین تیم آبی پوشان گذشته بود که هواداران استقلال خواستار این شدند جباری به سمت قلعه نویی برود. شماره 8 تیم استقلال نیز این کار را انجام داد و قلعه نویی را در آغوش گرفت که با استقبال شدید طرفداران این تیم مواجه شد.
    * مسئولان باشگاه استقلال یک وسیله نقلیه مینی بوس را برای جا به جایی اعضای مدرسه فوتبال این باشگاه تهیه کرده و آن را به کمپ استقلال آورده بودند.
    * میثم حسینی به دلیل آسیب دیدگی فعلا در تمرینات استقلال حضور ندارد و به مداومی پای مصدوم خود می‌پردازد.
    * طبق وعده‌ای که از پیش داده شده بود قرار بود فتح الله زاده امروز به محل تمرین بیاید و حتی شایعاتی پیرامون اینکه مدیر عامل استقلال جواد نکونام را به تمرین می‌آورد مطرح شد اما خبری از این دو نفر نبود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal هنکه به ایران نیاید، به فیفا شکایت می‌کنیم

هنکه به ایران نیاید، به فیفا شکایت می‌کنیم

خبرگزاری فارس: مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال گفت: میشاییل هنکه برای بررسی حسابش باید در ایران حاضر می‌شد و در صورتی که نیاید به فیفا شکایت خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، محمد سررشته‌داری درخصوص صحبت‌های میشائیل هنکه و قراردادش با باشگاه استقلال گفت: دو ماه پیش، هم به وکیل ایشان، به نماینده او در تهران و هم به خود وی ابلاغ کردیم که بایستی در ایران حاضر شوند تا به خرده‌حساب‌های مربوط به ایشان رسیدگی شود. این خرده‌حساب‌ها با پاداش‌ها و جرایم همراه بود و رسیدگی به آن باید با حضور خود آقای هنکه انجام می‌گرفت ضمن اینکه چنین خرده‌حساب‌هایی برای تمامی باشگاه‌ها وجود دارد.
    سررشته‌داری ادامه داد: با توجه به اینکه به هنکه اعلام کرده بودیم که باید در ایران حاضر شود غیبت‌های وی غیرموجه تلقی می‌شود و در صورت ادامه این مهم باشگاه استقلال ناچار به شکایت از وی به فیفا می‌شود. قرار بر این بود تا بحث رسیدگی به حساب وی در جلسه حضوری با خود او انجام گیرد تا ضمن بررسی این مهم علت غیبت‌های خود را نیز توجیه کند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal حاشيه تمرين امروز استقلال

حاشيه تمرين امروز استقلال

طرفداران تيم استقلال در پايان تمرين امروز به خاطر گرفتن عکس با بازيکنان با يکديگر درگير شدند.

در حاليکه تمرين امروز تيم استقلال به پايان رسيده بود ازدحام جمعيت به حدي زياد بود که باعث ايجاد بي نظمي در حوالي کمپ باشگاه استقلال شد در اين لحظه طرفداران استقلال که منتظر جان واريو بودند به خاطر اعتراض مسئول آکادمي فوتبال اين کمپ با يکديگر درگير شدند و کار به زد و خورد کشيد که مسئولان کمپ استقلال بلافاصله وارد ماجرا شده و به درگيري پايان دادند.

مسئول آکادمي فوتبال کمپ استقلال اعتقاد داشت تا بازيکنان نبايد از اين محوطه خارج شوند و خروج بازيکنان از آن سالن باعث ازدحام جمعيت شده است.

مسئولان کمپ استقلال بلافاصله طرفداران را به بيرون از اين کمپ هدايت کردند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal گمانه زنى ها درباره رابطه ژنرال و «۸»

گمانه زنى ها درباره رابطه ژنرال و «۸»

يكى از مشكلات بزرگ به ظاهر لاينحل فوتبال ايران بازيكن سالارى است، مشكلى كه با آمدن پول در اين رشته پرطرفدار روزبه روز بر شدت آن افزوده شد، تا حالا كه ديگر مى توان گفت كه امروز در فوتبال پرهزينه ايران اين بازيكنان هستند كه حرف اول و آخر را مى زنند.يكى از اين نمونه ها مجتبى جبارى هافبك ميانى استقلال است، بازيكنى كه هميشه حضورش در جمع آبى پوشان با سروصدا و ماندنش نيز در اين تيم با حاشيه هاى فراوان همراه بوده است. مجتبى جبارى مثل سنوات گذشته تقريباً آخرين بازيكنى بود كه با آبى پوشان قرارداد امضا كرد تا به نوعى يكى از معادلات فوتبال ايران و استقلال اين گونه حل شود. اين بار چنين به نظر مى رسيد كه مديرعامل آبى پوشان براى هميشه قيد اين بازيكن را زده باشد اما با تغييرات كادر فنى باشگاه او نيز تسليم سرمربى تيمش شد تا يك بار ديگر مجتبى جبارى را رودرروى خود ببيند اما حالا چنين به نظر مى رسد كه قضيه به طور كلى نسبت به گذشته فرق كرده است. حالا باوجود اينكه سرمربى استقلال خواهان حضور جبارى در تيمش شده است اما مديرعامل چندان با اين موضوع ميانه خوشى ندارد و خودش را به نوعى تسليم تابع سرمربى فرض كرده است. على فتح الله زاده سرمربى آبى پوشان بعد از ثبت قرارداد جبارى با تيمش براى آنكه براى هميشه به شايعات پايان داده باشد، اعلام داشت كه از لحظه ثبت قرارداد به بعد مسئوليت جبارى با امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان است و چون او كار خودش را در برخورد با بازيكنانش خوب بلد است،من اطمينان دارم كه مشكل چندانى پيش نخواهد آمد. فتح الله زاده كه اعتقاد دارد بايد در باشگاه مديريت كرده و در مواقع لزوم به مسايل ورود كند، يكى از شرايط حضور بازيكنان در تيم هاى بزرگ را تبعيت آنها از تصميمات باشگاه مى داند.
    او كه در ماجراى جبارى و استقلال به نوعى خودش را فداى استقلال كرده است، گفت: در اين ماجرا باشگاه هيچ موضعى نداشت اما امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال اعلام كرد كه جبارى را مى خواهد و ما هم به نظر او احترام گذاشتيم تا او بتواند يك سال ديگر براى استقلال بازى كند. حرف هاى فتح الله زاده مديرعامل آبى پوشان در شرايطى مطرح مى شود كه مجتبى جبارى نيز حرف هايى را به تازگى به زبان آورده است كه جاى تامل بسيار دارد. جالب تر از موضوع قرارداد مسأله وابستگى جبارى به استقلال است، چرا كه او به تازگى اعلام كرده است كه هرچه زمان مى گذرد وابستگى اش به استقلال بيشتر و بيشتر مى شود كه اين مسأله نيز در نوع خود جاى تأمل بسيار دارد اما آنچه از حرف هاى طرفين مى توان برداشت كرد اينكه جبارى ديگر با حضور امير قلعه نويى نمى تواند بازى هاى گذشته اش را با آبى پوشان يك بار ديگر تكرار كند. او خوب مى داند، قلعه نويى در كار مربيگرى خود با هيچ كس شوخى نداشته و ندارد و به دفعات بازيكنانى بزرگتر از جبارى را نيز به نيمكت ذخيره هاى تيم هايش دوخته است. كيانى را در تراكتورسازى در نظر بگيريد. در سپاهان جواد كاظميان مورد غضب قلعه نويى قرار گرفت و در همين استقلال چند سال پيش او چنين برخوردى را با محسن بياتى نيا داشت تا به طور كلى آنها را وادار به ترك تيم هاى خود كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal گزارش تمرين استقلال

گزارش تمرين استقلال

آشتى جبارى و قلعه نويى و تست دوپينگ از ۴ بازيكن

تمرين بعدازظهر ديروز استقلالى ها از ساعت ۱۸ در كمپ اختصاصى اين باشگاه آغاز شد.
    استقبال خبرنگاران
    در تمرين ديروز كه اولين تمرين پس از بازگشت از اردوى تركيه بود، خبرنگاران و عكاسان زيادى حضور داشتند.
    گوسفند قربانى
    در ابتداى تمرين قبل از ورود بازيكنان گوسفند قربانى شد.
    حيدرى غايب بود
    خسرو حيدرى، هافبك استقلال تنها غايب تمرين ديروز بود.
    سپك تاكرا قبل از تمرين
    ۶ بازيكن استقلال قبل از شروع تمرين به بازى سپك تاكرا پرداختند.
    تست دوپينگ
    آرش برهانى، سياوش اكبرپور، جى لويد ساموئل و حنيف عمران زاده ۴ بازيكنى بودند كه قبل از شروع تمرين تست دوپينگ دادند.
    تمرين انفرادى ۳ بازيكن
    توزى، جانواريو و جبارى در اين تمرين به صورت جداگانه با نظر كادر فنى به صورت اختصاصى تمرين كردند.
    درخواست قلعه نويى از هواداران
    در ابتداى تمرين امير قلعه نويى به سمت هواداران پرشمار آبى پوش رفت و از آنها خواست تا براى حفظ تمركز بازيكنان در حين تمرين فقط در ۱۵ دقيقه پايانى بازيكنان را تشويق كنند.
    آشتى قلعه نويى و جبارى
    در حالى كه در ابتداى تمرين و وقتى بازيكنان وارد زمين شدند، جبارى به سمت قلعه نويى نرفت اما در اواسط تمرين با درخواست هواداران اين ۲ نفر كه از سال هاى قبل اختلافاتى با هم دارند، دست يكديگر را گرفتند و به سمت هواداران رفتند كه نشان از آشتى آنها داشت. اين حركت از سوى هوادارانش به شدت مورد استقبال قرار گرفت.
    شرح تمرين
    در ابتداى تمرين بازيكنان ۲۵ دقيقه دويدند. در بخش بعدى تمرين كه حدود۴۰۰ هوادار نظاره گر آن بودند، بازيكنان زيرنظر قلعه نويى و دروازه بانان زيرنظر بابازاده به مرور كارهاى تاكتيكى پرداختند.در بخش پايانى تمرين نيز به حركات با مانع و قدرتى و سرعتى پرداختند و سپس بازيكنان محل تمرين را ترك كردند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 34 از 218 نخستنخست ... 2432333435364484134 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)