به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
پس از درخشش در تيم ملي و لاليگاهيگواين: خوشحالترين مرد جهان هستم
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: اکنون خوشحالترين مرد جهان هستم.
![]()
به نقل از مارکا اسپانیا، گونزالو هیگواین که پس از هتتریک در تیم ملی آرژانتین موفق شد در لالیگا نیز چهارمین هتتریک خود را در هفته هشتم مقابل رئال بتیس ثبت کند گفت: همیشه منتظر بازی کردن بودم و حالا منتظر فرصت برای درخشیدن هستم، هیچ چیز حتی تداوم این هتتریکها تضمینی برای حضورم در ترکیب اصلی تیم نیست و به خواستههای مورینیو احترام میگذارم. او مسئول نتایج تیم است و ما باید به انتخاب او احترام بگذاریم.
هیگواین ادامه داد: مطالب خوب و مثبتی از من در روزنامهها به چاپ رسیده اما تشنه انتقادات رسانهها هستم و دوست ندارم همیشه مورد ستایش خبرنگاران قرار بگیرم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
براي مقابله با ليونمورينيو به بنزما دل بست
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در آستانه ديدار مقابل المپيک ليون ستاره فرانسوي خود را مهره کليدي اين جدال توصيف کرد.
![]()
به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو که در بازیهای اخیر تیمش شاهد درخشش کاکا، هیگواین و اوزیل بوده قصد دارد در بازی فردا شب رئال مادرید مقابل لیون فرانسه از زوج رونالدو و بنزما در خط حمله استفاده کند.
مورینیو در این خصوص گفت: بهترین بازیکنان جهان را در اختیار دارم و از این نظر به خود میبالم، برای مقابله با لیون بهترین مهره ما کریم بنزما است و اطمینان کامل دارم که او سرنوشت این بازی مهم را در دست خود خواهد گرفت.
وی افزود: شکست دادن لیون برای من اهمیت زیادی دارد و خیلی نکات مبهم با این پیروزی روشن میشود. امیدوارم مردانم نیز خوش بدرخشند و پاسخ انتقادات اخیر را به درستی بدهند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رکورد طلایی ایگواین؛هر 38 دقیقه، یک گل
خبرگزاری لالیگا – گونسالو ایگواین اکنون ثابت کرده که برای ماندن بازگشته است. او که بخش عمده ای از رقابتهای فصل گذشته را به خاطر عمل دیسک کمرش از دست داد، اکنون به میادین ورزشی بازگشته و رکورد جالب توجهی را هم به نام خود ثبت کرده.
او در ماه اکتبر 9 گل برای رئال به ثمر رسانده هت تریکی که ایگواین شنبه شب شب و در دیدار با بتیس به ثمر رساند،دومین هت تریک او در دو بازی متولی بود و جالب اینجاست که این هت تریک در طول سیزده روز از راه رسیده و ایگواین در این میان در یکی از بازیهای تیم ملی آرژانتین در رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2014 هم توانست تا یک هت تریک دیگر را به اجرا بگذارد ژوزه مورینیو در کنفرانس خبری یش از دیدار تیمش با بتیس به خبرنگاران گفت:« تمرکز همیشه برروی گلزنان خواهد بود.»
ولی این بار نه فقط تمرکزها ،بلکه تمام نگاه ها برروی ال پیپیتا بود. ایگواین که 13 روز پیش توانسته بود 3 گل را وارد دروازه اسپانیول کند، بعد از آن با پیراهن تیم ملی آرژانتین 3 بار دروازه تیم ملی شیلی را باز کرد و در بازی شنبه شب هم شاهد سومین هت تریک ایگواین بودیم.
او در دیدارهای تیمش مقابل ختافه و رایو وایه کانو از فرصت حضورش در ترکیب تیم نهایت بهره را برده بود. ایگواین اکنون نتیجه تلاشهایش را می گیرد.
این دومین هت تریک او با پیراهن رئال در رقابتهای این فصل و سومین هت تریک او در طول 13 روز اخیر بود. او در مجموع 9 گل را در رقابتهای این فصل با پیراهن رئال به ثمر رسانده که میانگین گلزنی او 38 دقیقه ویک گل است.او بدین ترتیب رقابتی شانه به شانه با کریم بنزما ، دیگر گلزن تیم مورینیو دارد که این رقابت ، از نظر مورینیو واقعا دلنشین و خوب خواهد بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
گزارش ويژه از حرفهاي كارلوس كيروش در جمع بازيكنان تيم ملي: كريس رونالدوعاشق و ديوانه است/آنقدر تمرین می کند تا مسی را جابگذارد
ديديم در جنگل مشرف به ورزشگاه درختها و بوتهها تكان ميخورند وقتي دقت كرديم ديديم كه كريس رونالدو به تنهايي مشغول تمرين است و به صورت مارپيچ از لاي درختها به سرعت رد ميشود
Getty
سايت گل ـ كارلوس كيروش سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با ديسيپلين خاصي روابط خود را با بازيكنان ملي تنظيم كرده است. اين سرمربي پرتغالي كه شايد بشود گفت با اندكي فاصله بازيكنان را به سمت جلو هدايت ميكند، گهگاه در گفتوگوهاي جمعي و خصوصي تجربيات خود از سالها كار با ستارگان جهان را به بازيكنان انتقال ميدهد.
به گزارش سايت گل يكي از بحثهايي كه كيروش در خلال اين چند وقت مطرح كرده است حرفهايي است كه درباره كريس رونالدو ستاره پرتغالي فوتبال جهان به زبان آورده است. كيروش مربي كريس رونالدو در تيم ملي پرتغال و منچستريونايتد بوده و به خوبي با رفتار و ويژگيهاي كريس آشناست. كيروش در توصيف رونالدو قبل از هر چيز به اين نكته اشاره ميكند كه اين بازيكن علاقه وحشتناك و ديوانهوار به تمرين كردن دارد.
او گفته است:« شايد كريس لوناردو از لحاظ استعداد در حد ليونل مسي نباشد اما او در ذهن خود بدون ترديد خود را بهترين بازيكن جهان ميپندارد و فاصله خود را با مسي با تمرين كردن كاهش داده و حالا حتي در مواقعي بهتر از اوست. چيزي كه تنها و تنها با تمرين و تمرين و كار شديد به دست آمده است.»
كيروش در اين جلسه از روزهايي ياد كرده كه كريس رونالدو با او در منچستريونايتد به تمرين انفرادي ميپرداخت. او ميگويد:« كريس صبح زودتر از همه در تمرين حاضر بود و در پايان تمرين مرا نگه ميداشت و يكي، دو ساعت روي ضربات كاشته تمرين ميكرد. آنقدر كه من خسته ميشدم و وادارش ميكردم براي ظهر به من ناهار بدهد.»
كيروش ادامه داده است:« يك بار در دفترمان در باشگاه منچستريونايتد وايستاده بوديم كه ديديم در جنگل مشرف به ورزشگاه درختها و بوتهها تكان ميخورند وقتي دقت كرديم ديديم كه كريس رونالدو به تنهايي مشغول تمرين است و به صورت مارپيچ از لاي درختها به سرعت رد ميشود. حركتي كه او در آن استاد است.»
به گفته كيروش در بعضي روزها وين روني زوج او در منچستريونايتد هم كريس را در تمرينات همراهي ميكرده است. بازيكني كه به عقيده كيروش او هم مظهر پيشرفت فني با تمركز و تمرين است.
به گفته كيروش اين درست كه كريس رونالدو در حال حاضر بازيكني به شدت تندرست و قدرتمند به نظر ميآيد اما او با جواني كه چند سال پيش پرتغال را ترك كرد و به منچستر آمد به شدت تغيير كرده است.
رونالدو كه بازيكني شكننده و ظريف بود زيرنظر دستيار كيروش و مربي بدنساز فعلي تيم ملي عضلات خود را ساخت و حالا در آمادگي بدني، سرعت و ضربات به توپ در تمام دنيا نظير ندارد.
كيروش با اين خاطرهگويي طولاني قصد داشته راه پيشرفت را به بازيكنان تيم ملي ياد بدهد، بازيكناني كه حالا خيلي از آنها آينده خود را در فوتبال اروپا و در بين ستارگان بزرگ جهان دنبال ميكنند. بله، كيروش يك شانس براي فوتبال ماست.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یوفا تصمیم گرفت که چکیر ، داور ترکیه ای را مسئول قضاوت بازی رئال مادرید و المپیک لیون در سه شنبه آینده در برنابئو در مرحله گروهی چمپیونزلیگ کند .
همچنین پاول کرالووچ نیز قضاوت بازی ویارئال و منچستر سیتی را به عهده خواهد داشت
real madrid 4ever
PROSHOTS
ترکیب احتمالی
رئال مادرید
کاسیاس
آربلوا, راموس, په په, مارسلوخدیرا, ژابی آلونسو
رونالدو, اوزیل, کاکا
ایگواینLYON
![]()
لوریس
روویلر, کریس, لوورن, سیسوخو
کالستروم, گونالون,
برایند, گورکوف, باستوس
گومیس
شاگردان ژوزه مورینیو بی صبرانه در انتظار ادامه روند درخشانشان در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هستند. آنها در همین راستا عصر روز سه شنبه میزبان لیون خواهند بود و مربی پرتغالی بعد از سپری کردن روزهای محرومیت اروپایی اش این دیدار را از روی نیمکت مربیگری رئال دنبال خواهد کرد.
از سوی دیگر سه هت تریکی که گونسالو ایگواین در 4 بازی برای تیم ملی کشور و تیم باشگاهی اش در طول 12 روز انجام داد و آخرین هت تریک او در دیدار با رئال بتیس در روز شنبه رقم خورد، نشان از آمادگی بالای این مهاجم آرژانتینی دارد و از همین رو هم ژوزه مورینینو کار سختی را برای انتخاب بین او و کریم بنزما که به روزهای اوج بازگشته خواهد داشت. این طور به نظر می رسد که مارسلو هم بعد از محرومیت از حضور در دیدار مقابل آژاکس در دور دوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در این دیدار به نیمکت رئال بازگشته است.
کاکا هم در غیاب آنخل دی ماریا در روزهای اوج به سر می برد.البته آنخل دی ماریا هم بعد از پشت سر گذاشتن دو جلسه محرومیتش در رقابتهای لالیگا ، اکنون آماده بازگشت به ترکیب رئال است و رقابت سرسختی را با کاکابرای حضور در ترکیب اصلی تیم خواهند داشت. رئال رائول آلبیول را به دلیل شکستگی استخوان گونه اش در اختیار نخواهد داشت و نوری شاهین هم برای این بازی غایب خواهد بود. هنوز مشخص نیست که آیا ریکاردو کاروالیو به اوج آمادگی بازگشته یا نه. سایر بازیکنان رئال، آماده حضور در این بازی هستند
لیون هم درغیاب لیساندرو لوپس هم روزهای رهایی از بند مصدومیت قوزک پایش را پشت سر می گذارد به مادرید سفر می کند و البته بازگشت یوان گورکوف خبر خیلی خوبی برای مربی لیون است.
کریس ،کاپیتان لیون هم به روزهای اوج بازگشته و بعد از دو ماه مصدومیت ،در دیدار با رئال، در قلب خط دفاعی تیمش قرار خواهد گرفت
آیا می دانستید؟
این دو تیم دو بار در دو فصل اخیر لیگ قهرمانان اروپا، در مرحله حذفی مقابل هم قرار گرفته اند که یک بار لیون موفق شده به دور بعدی صعود کند و یک بار هم این رئال بوده که با پشت سرگذاشتن حریف فرانسوی به دور بعد راه یافته
رئال با غلبه برلیون در فصل گشته لیگ قهرمانان اروپا به شش سال ناکامی متوالی اش در صعود از دور یک هشتم پایانی به مرحله بعد پایان داد و درنهایت در مرحله نیمه نهایی این رقابتها مغلوب بارسلونا شد تا از گردونه رقابتها خارج شود
کهکشانی در دو دیداری که درمرحله گروهی رقابتهای فصل 11-2010 برگزار کردند ، تنها دو گل دریافت کردند که هر دوی این گلها در دیدارهای خارج از خانه از راه رسیده بود
لیون فصل گذشته و در مرحله یک هشم پایانی مغلوب رئال مادرید شد و بعد از تساوی 1-1 دو تیم در فرانسه، تیم اسپانیایی توانست در خانه با نتیجه 0-3 به پیروزی برسد
تیم رمی گارد در فصل گذشته رقابتها، در خارج از فرانسه به یک پیروزی دست یافت و آن هم برد 1-3 مقابل مکابی تل آویو بود.
لیون هنوز در دو دیدار ابتدایی اش درمرحله گروهی رقابتها گلی را دریافت نکرده. آنها مقابل آژاکس به تساوی بدون گل دست یافتند و بعد از آن هم با نتیجه 0-2 دیناموزاگرب را شکست دادند. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Getty
سایت گل- رئال مادرید یک ماشین گلزنی است. شاگردان ژوزه مورینیو در یازده دیدار رسمی ای که در رقابتهای این فصل برگزار کرده اند به 32 گل رسیده اند. تیم مادریدی به طور میانگین در هر بازی سه گل می زند و البته این تیم در دو دیدار مقابل لوانته و راسینگ در گلزنی ناکام بود ولی در سایر دیدارهایش، به جز دیدار با دیناموزاگرب در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا و دو دیدار رفت و برگشت سوپرکاپ اسپانیا، در سایر دیدارها با نتایج پرگل 6-0، 2-4، 2-6، 0-3، 4-0 و 1-4 به پیروزی رسیدهماشین گلزنی تیم مورینیو باعث شده تا رئال امسال، پنجمین شروع برتر را در تاریخ باشگاه مادریدی داشته باشد. رئال در 7 هفته ابتدایی رقابتهای لالیگا به 24 گل رسیده و تنها در فصول 0-1959 ( با 29 گل در 7 هفته)، 8-1978 (با 28 گل در هفت هفته)،1-1950 (با 26 گل در هفت هفته) و 9-1958 ( با25 گل در هفت هفته) گلهای بیشتری درمقایسه با این فصل را به ثمر رسانده.<script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=426491?area=2l&po s=2&ord=426491"></script>بدین ترتیب به نظر می رسد که رئال با این شروع طوفانی به دنبال شکستن رکورد 107 گلی است که در طول یک فصل به ثمر رسانده و بهترین رکورد تاریخ در رده رقابتهای یک لیگ داخلی است. دراین رکورد شکنی که در فصل 0-1989 به ثبت رسید، بوتراگنیو، اوگو سانچس، میشل، مارتین وا$$$ و هم تیمی هایش در پایان هفته هفتم رقابتهای لالیگا 17 گل به ثمر رسانده بودند که این ،7 گل کمتر از گلهای مورینیو در رقابتهای این فصل استبا این آمار و ارقام، می توان اتیکت «مربی تدافعی» را از روی مورینیو برداشت. رئال فصل گذشته روند گلزنی خوبی داشت و این فصل هم بهتر می شود.لازم به یادآوری است که سومین گلی که ایگواین وارد دروازه رئال بتیس کرد (گل چهارم رئال در آن بازی)، هزارمین گلی بود که مورینیو به عنوان مربی در کارنامه ورزشی اش می دید و در واقع هزارمین گلی بود که تیمهایی که مورینیو را روی نیمکت مربیگری اش می دیدند به ثمر می رساندند.این گل صد و هشتادمین گل مورینیو برروی نیمکت رئال هم بود.در فصل گذشته بارسلونایی ها فصل را با به ثمر رساندن 95 گل به پایان برده بودند و رئال، 102 گل زده بود ( و تنها 5 گل با شکستن رکورد فاصله داشت) . ولی گویا امسال هر دو تیم عزم خود را برای شکستن 107 گل در طول رقابتهای یک فصل ( با میانگین 2.8 گل در هر بازی) جزم کرده اند. بارسلونا تا پایان هفته هفتم 26 گل زده (با میانیگن 3.7 گل در هر بازی) و رئال هم تا به امروز 24 گل (3.4 گل در هربازی ) را به نام خود ثبت کرده است.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احتمال غیبت لاسانا دیارا در دیدار مقابل لیون
این ستاره 24 ساله در دیدار این هفته تیمش مقابل بتیس در ترکیب اصلی قرار داشت اما پس از بازی احساس ناراحتی کرد و در تمرینات یکی دو روز اخیر رئال حضور پیدا نکرد.
به گزارش نشریه آ. اس، لاسانا دیارا، هافبک فرانسوی رئال مادرید، ممکن است به دلیل مصدومیت دیدار تیمش مقابل لیون در لیگ قهرمانان را از دست بدهد.
این ستاره 24 ساله در دیدار این هفته تیمش مقابل بتیس در ترکیب اصلی قرار داشت اما پس از بازی احساس ناراحتی کرد و در تمرینات یکی دو روز اخیر رئال حضور پیدا نکرد.
در عوض، او به تنهایی در سالن بدن سازی تمرین کرد اما هنوز مشخص نیست که آیا او می تواند تیمش را در دیدار فردا شب همراهی کند یا خیر.
در صورتی که دیارا به این دیدار نرسد، مورینیو به جای او می تواند از سامی خدیرا استفاده کند.
رئال در حال حاضر با دو پیروزی و 6 امتیاز در صدر گروه چهارم چمیپیونزلیگ قرار دارد.
goal.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ایگواین: بازی در کنار رونالدو افتخار بزرگی است
مهاجم آرژانتینی رئال مادرید از اینکه در کنار یکی از بهترین فوتبالیست های جهان بازی می کند بسیار خوشحال سات
Getty
سایت گل – گونسالو ایگواین مهاجم آرژانتینی رئال مادرید که در چهار بازی قبلی خود برای تیم ملی و باشگاهش در مجموع 9 گل به ثمر رسانده معتقد است بازی در کنار کریس رونالدو برای او افتخار بزرگی است.ایگواین که در دو بازی اخیر خود برای رئال دو هت تریک انجام داده است در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" برای من افتخار بزرگی است که در کنار کریس رونالدو و در تیمی که بازیکنان بزرگ فوتبال جهان حضور دارند بازی می کنم.""هر وقت به میدان می روم خدا را به خاطر بازی در کنار چنین بازیکنان بزرگی شکر می کنم. اگر در کنار بازیکنان بزرگ بازی کنید پیشرفت می کنید."ایگواین در پاسخ به اینکه چه بازیکنی بهترین ضربات ایستگاهی را می زند گفت:" رونالدینیو یکی از بهترین ضربه آزاد زن های جهان است که گلهای بسیار زیبایی روی ضربات ایستگاهی به ثمر رسانده است. اما اکنون بازیکنان زیادی هستند که در این زمینه مهارت دارند، نمی توانم بازیکن خاصی را بهترین معرفی کنم."
goal.com
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)