Design & Developed BY Patira

صفحه 34 از 100 نخستنخست ... 2432333435364484 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea لمپارد می خواهد در چلسی بماند

لمپارد می خواهد در چلسی بماند

فرانک لمپارد بدنبال تمدید قرارداد خود با باشگاه چلسی می باشد.

کاپیتان دوم تیم فوتبال چلسی که یکی از محبوب ترین های باشگاه نیز به شمار می رود می خواهدقرار داد خود را تا سال 2015 با این تیم تمید کند و 4 سال دیگر در استمفوردبریج باقی بماند.

گفته می شود لمپارد که یک سال دیگر با چلسی قرار داد دارد می خواهد با تمید قرار داد خود ، فوتبال خود را نیز در این باشگاه لندنی به اتمام رسانده تا تا آخر فوتبالش در میان هوادارانش باشد.

در خصوص این ستاره 33 ساله تیم فوتبال چلسی یکی از نزدیکان این تیم به میرور گفت :" او همیشه یکی از آخرین نفراتی است که در تمرینات زمین را ترک می کند و همیشه بدنبال پیشرفت خود می باشد و او واقعا یک بازیکن حرفه ای است."

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 5 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea چلسی بدنبال انتقال بارکلی

چلسی بدنبال انتقال بارکلی

مسئولان باشگاه چلسی بدنبال انتقال هافبک اورتون به چلسی می باشند.

راس بارکلی 17 ساله که مد نظر کادر فنی باشگاه چلسی قرار گرفته است با مبلغی 20 میلیون پوندی رو به رو شده است تا با ترک اورتون و مدرسه خود در مرسیساید در لیورپول به لندن نقل مکان کند.

گفته می شود آندره ویلاس بواس با حمایت های رمان آبراموویچ بر جوانگرایی در چلسی به روند خود در بازار نقل و انتقالات پیش خواهد رفت.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-23-2011 در ساعت 15:15

6. 5 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

ماتا: براي صحبت كردن در مورد زولا زود است

خوان ماتا اعتقاد دارد كه براي مقايسه او با افسانه چلسي فرانچسكو زولا خيلي زود است.

خوان ماتا و آندره وياس بوآس تاييد كردند كه شروع به مقاسيه كردن وينگر چلسي (خوان ماتا) با بازيكن افسانه اي اين تيم زولا بسيار زود است.

بازيكن اسپانيايي كه از زماني كه در تابستان با مبلغ 23.5 ميليون پوند به استمفورد بريج رسيد آمادگي چشمگيري از خود نشان داده اكنون با بازيكن افسانه اي اين تيم فرانچسكو زولا مقايسه شده است.
    اما با وجود اين مقايسه و ارزيابي، ماتا اصرار دارد او هنوز براي رسيدن و بدست آوردن سطح بازي فرانچسكو زولا جا (هنوز كمي كمبود) دارد.

ماتا به Sunday People گفت: "زولا يه قهرمان است. مقايسه شدن با او براي من باعث افتخار است، اما من مي بايستي كارهاي زيادي انجام دهم قبل از اينكه به او نزديك شوم (به سطح يازي او برسم)."

وياس بوآس هم اين مقايسه را فهميده است، اما افزود: "خب، بله، او (زولا) بازيكن تاريخه چلسي است و نزد هواداران ما احترام بسيار زيادي را دارد. اما هنوز (ماتا) فراينده طولاني و بلند مدت (در پيش رو دارد.) اين تنها يك شروع (براي ماتا است. "

زولا زماني كه به چلسي پيوست 30 ساله بود، اين به اين معني است كه خوان ماتا زمان زيادي براي تقليد و رسيدن به استاندارد فوق العاده بازيكن ايتاليابي دارد.

بوآس گفت: "اين موضوع (مقايسه ماتا و زولا در آينده) به آن بستگي دارد كه شما خودتان را عاري از مصدوميت نگاه داريد. اكنون در حال حاضر همه چيز به خوبي براي او (ماتا) پيش مي رود."
    "او براي وقف دادن خود به زمان اندكي نياز داشت كه اين خبر بسيار خوبي برايمان بود، اما در آينده بستگي دارد كه او چگونه مي خواهد نمايش و بازي خود را ادامه دهد و به رقابت بپردازد، اميدوارم شكل فوق العاده استاندارد را از خود نمايش دهد."

سرمربي (بوآس) بعد از اظهاراتي كه ديويد مويس (سرمربي اورتون) مبني بر اين داشت كه ماتا شبيه و دنباله روي بازيكنان هموطن اسپانيوليش است، اين اعتقاد را دارد كه ماتا اكنون قابل مقايسه با مهاجم منچسترسيتي داويد سيلوا است.

او (بوآس) اضافه كرد: به فكر مي كنم او اكنون به آن سطح مورد نظر رسيده است."

8. 5 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea قرارداد لمپارد تا سال 2015 تمدید می شود

قرارداد لمپارد تا سال 2015 تمدید می شود

سران باشگاه چلسی اعلام کردند قرارداد هافبک ملی پوش خود را به زودی تمدید خواهند کرد

بر اساس گزارش های رسیده باشگاه چلسی قرارداد فرانک لمپارد هافبک ملی پوش خود را تا سال 2015 تمدید خواهد کرد.

لمپارد 33 ساله در سال های اخیر و بعد از آمدن رومن آبراموویچ به عنوان مالک باشگاه یکی از مهره های کلیدی چلسی در سال های اخیر بوده و نقش موثری در موفقیت های این تیم داشته است.

مصدومیت لمپارد او را تقریبا برای 1 سال از حضور در ترکیب اصلی چلسی و تیم ملی انگلیس محروم کرد و با توجه به این که قرارداد فعلی او تابستان آینده به پایان خواهد رسید سران چلسی قصد دارند حضور او را تا سال 2015 در استمفورد بریج تضمین کنند.

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-23-2011 در ساعت 17:25

10. 5 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea ماتا : من زولا نیستم

ماتا : من زولا نیستم

خوان ماتا معتقد است که برای رسیدن به لقب زولا راه بسیاری در پیش خواهد داشت.

خوان ماتا که برای اولین بار از سوی آلن شییر در یکی از برنامه های تلویزیونی لقب زولا را به خود گرفت و شیرر بازی او را شبیه به زولا مثال زد ، در مصاحبه ای گفت :" زولا یک اسطوره است ، یک بازیکن تاریخی در اینجاست و نسبت دادن من به زولا یک افتخار است ، اما برای نزدیک شدن به او کار های بسیاری باید انجام دهم."

هافبک 23 ساله چلسی ادامه داد :" بله ، چرا که خوشحال نباشم ، او یک بازیکن تاریخی برای چلسی است و هوادارانمان به او احترام زیادی قائلند . اما هنوز فاصله زیادی باقی مانده است و این تنها آغازی برایم خواهد بود."

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-23-2011 در ساعت 18:13

12. 4 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

کوئینز پارک رنجرز 1-0 چلسی؛ شکست آبی های 9 نفره

در این دیدار پربخورد، دو بازیکن از آبی ها در همان نیمه اول اخراج شدند تا این تیم بیش از 50 دقیقه با 9 بازیکن به بازی ادامه دهد.

بعد از شکست تحقیر آمیز منچستریونایتد، چلسی هم مقابل کوئینز پارک رنجرز شکست خورد تا این هفته را بتوان، هفته ناکامی بزرگان لیگ برتر دانست.

در این دیدار پربخورد، دو بازیکن از آبی ها در همان نیمه اول اخراج شدند تا این تیم بیش از 50 دقیقه با 9 بازیکن به بازی ادامه دهد.

در این دیدار کوئینزپارک رنجرز در دقیقه 10 و از روی یک ضربه پنالتی توسط هلگوسن به گل رسید.

تلاش بازیکنان چلسی برای زدن گل تساوی بی نتیجه بود و در عوض بوسینگوا در دقیقه 33 و دروگبا در دقیقه 41 از بازی اخراج شدند.

البته این دو کارت قرمز موجب نشد تا بازیکنان چلسی دست از خشونت و اعتراض بردارند و در نیمه دوم لمپارد، ایووانوویچ، داوید لوئیس، رائول میرلس، اشلی کول و جان تری نیز کارت زرد گرفتند.

علی رغم این شکست، چلسی جایگاهش در رده سوم را از دست نداد اما آنها اکنون با نیوکاسل هم امتیاز هستند.

14. 4 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

سرمربي چلسي: باز هم از داوري ضربه خورديم

در ديدار امروز مقابل کوئينز پارک رنجرز، ژوزه بوسينگوا و ديديه دروگبا در همان نيمه اول از بازي اخراج شدند تا چلسي بيش از 50 دقيقه 9 نفره بازي کند.

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، بعد از شکست 1-0 تیمش مقابل کوئینزپارک رنجرز که با اخراج دو بازیکن تیمش به پایان رسید، کریس فوی، داور بازی را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

ژوزه بوسینگوا و دیدیه دروگبا در همان نیمه اول از بازی اخراج شدند تا چلسی بیش از 50 دقیقه 9 نفره بازی کند.

سرمربی جوان آبی ها در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" باید بازیکنان را مورد ستایش قرار دهم زیرا آنها فوق العاده بودند. ما یک نیمه کامل 9 نفره بازی کردیم. این شجاعت و تعهد بازیکنان تیم را نشان می دهد.

این سومین پیاپی است که تصمیمات داوری مستقیما روی نتیجه بازی ما تاثیر می گذارد و ما از این موضوع خوشحال نیستیم. در این سه بازی، اشتباهات داوری مسخره ای رخ داد من از عملکرد کریس فوی بسیار ناراحتم.

ما با 9 بازیکن به خوبی بر احساسات مان غلبه کردیم. اما تیم داوری در مقابل هواداران حریف بسیار احساسی سوت زد و اشتباهات بدی مرتکب شد."

varzesh3

HALA MADRID

16. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

آندره : داور عدالت را رعایت نکرد

آندره ویلاس بواس در دلیل نا عدالتی توسط داور در بازی با کوئین پارک رنجرز را نمی داند.

آندره ویلاس بواس که تیمش یکی از دربی های لندن را از دست داده است در مصاحبه ای پس از بازی تیمش برابر کوئین پارک رنجرز در خصوص اتفاقاتی که رخ داد و مسائل داوری گفت :" من به تیمم افتخار می کنم ، من با نظم و انظباط مشکلی ندارم بلکه با اجرای نظم توسط داور مشکل دارم . داور می تواند پنالتی بگیرد یا نگیرد ، اما زمانی که بدین نرمی برای آنها پنالتی می گیرد باید برای ما نیز در چنین شانسی که هستیم پنالتی گرفته شود . من نمی دانم چه تفاوتی وجود دارد."

آندره اضافه کرد :" اگر شما پنالتی اینچنینی می دهید ، اگر پرتابی یا چیزی شبیه به آن باشد همانطور که در محوطه چندین بار اتفاق افتاد باید آنها را نیز پنالتی اعلام می کرد . بنابراین یک تفاوتی در معیار ها وجود دارد که نمی گذارد ما خوشحال باشیم . قضاوتی که درمورد ما انجام شد ، یکسان نبود."

سرمربی چلسی که از عملکرد داور این دیدار دلخوشی نداشت ادامه داد :" در خصوص اخراج دیدیر چیزی برای گفتن ندارم ، چرا که به نظرم عادلانه بود . اما اخراج بوسینگوا برایم عادلانه نبود چرا که جان تری در موقعیت پوششی او بود و فکر می کنم باید از کارت زرد برای او استفاده می شد."

او گفت :" من نمی دانم ، نمی توانم تفاوت قضاوت را از سوی دارو متوجه شوم ، نه تنها در تصمیم گیری های بزرگ . بلکه در گرفتن خطا ها ، پرتاب ها نیز همینطور بود . من تنها نمی توانم دلیلش را متوجه شوم . شاید به من اشتباه ثابت شده است اما باید هر آنچه از نا امیدی داور دیدم را بگویم . "

آندره که پس از بازی به سراغ فوی ، داور این بازی رفته و با او به صحبت پرداخته بود گفت :" من به او هجوم بردم که فکر می کنم باید همینطور باشم . برایم مهم نیست او مشکلی دارد یا خیر ، هرکسی می تواند روز بدی داشته باشد، اما این روز بد ما نبود. روز خوبی برای ما و روز بدی برای داور بود."

ویلاس بواس افزود:" این یک توطئه از پیش تعیین شده نیست ، آنها ما را وارد باندشان کردند و گفتند کودکان گریه کنید ، ما کودکان گریان نیستیم . ما مردمان سخت کوشی هستیم مانند چیزی که امروز نیز نشان دادیم . اما در حال حاضر اینچنین رخ داده است ما امیدوارم تعهد و قدرت خود را در عمق انعکاسش در راهمان نشان دهیم."

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-24-2011 در ساعت 20:59

18. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

جان تری : به آنتون فردیناند توهین نژاد پرستانه نکردم؛ ماجرا فقط یک سوءتفاهم بود

مدافع چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که مشکلی میان او و بازیکن کوئینزپارک رنجرز وجود ندارد

جان تری بازیکن باتجرهب چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که در جریان دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل کوئینز پارک رنجرز که با شکست 0-1 چلسی به اتمام رسید، هیچ توهین نژادپرستانه ای خطاب به آنتون فردیناند برزبان نیاورده

در جریان این دیدار، ژوزه بوسینگوا و دیدیه دروگبا از زمین مسابقه اخراج شدند و اعلام یک ضربه پنالتی به نفع تیم حریف که حیدر هلگوسن آن را مبدل به گل کرد باعث شد تا سه امتیاز این بازی به حساب کوئینز پارک رنجرز واریز شود.

درپایان این مسابقه ویدئویی در اینترنت پخش شد که در آن جان تری برسر آنتون فردیناند، بازیکن حریف فریاد می کشید و برخی ها معتقد بودند که تری به فردیناند توهین نژاد پرستانه کرده

دراین میان جان تری با انتشار بیانیه ای به دفاع از خود برخاسته:« دیدم که صحبتهای زیادی درمورد این ویدئو که در اینترنت پخش شده، مطرح شده است. من واقعا ناامید شدم که مردم برداشت اشتباهی درمورد آنچه من به آنتون فردیناند گفتم، دارند.»

او ادامه داد:« من فکر کردم آنتون مرا به اهانت نژادپرستانه به او متهم کرده؛ به همین خاطر با خشونت با او برخورد کردم و به او گفتم که من هرگز چنین کلماتی را نگفته ام. من هیچ وقت چنین حرفهایی را برزبان نمی آورم و ناراحتم که مردم این طور فکر می کنند.»

جان تری ادامه داد:« من مدتی طولانی است که آنتون را می شناسم و بعد از بازی با او صحبت کردم و هیچ مشکلی بین ما نیست. من برد کوئینز پارک را به آنتون تبریک گفتم و او من را به هیچ چیزی متهم نکرده بود. ماجرا تنها یک سو تفاوهم بود و بس. بعد از نتیجه دیدار یکشنبه شب که برای ما دردناک بود، از شنیدن چنین صحبتهایی بیشتر ناراحت شدم. من با اتفخار می گویم که کاپیتان یکی از برترین تیمهای بین المللی درلیگ برتر هستم و باور دارم که در دنیای ورزش هیچ جایی برای نژاد پرستی نیست و البته در هیچ یک از عرصه های زندگی جایی برای رفتار نژادپرستانه نیست.»

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-24-2011 در ساعت 20:57

20. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

احتمال محرومیت ویلاس بواس

سرمربی آبی های لندنی به احتمال زیاد به دلیل اظهاراتش بعد از شکست یک بر صفر مقابل کوئینز پارک رنجرز با محرومیت روبرو خواهد شد

به نوشته روزنامه دلیل میرر آندره ویلاس بواس سرمربی چلسی به دلیل اظهاراتش در مورد کریس فوی داور دیدار شب گذشته مقابل کوئینز پارک رنجرز که دو بازیکن چلسی را از بازی اخراج کرد با محرومیت روبرو خواهد شد.

چلسی در دقایق ابتدایی با گلی که از روی نقطه پنالتی دریافت کرد یک بر صفر از میزبان خود عقب افتاد، در ادامه بازی داور ژوزه بوسینگا و دیدیه دروگبا دو بازیکن این تیم را از زمین بازی اخراج کرد.

چلسی به دلیل 7 کارت زرد و 2 کارت قرمزی که در این دیدار خشن دریافت کرد از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس 25 هزار پوند جریمه شده و به نظر می رسد ویلاس بواس هم با محرومیتی روبرو شود.

این مربی پرتغالی در پایان بازی اعتراض خود را به فوی و کوین فرند داور چهارم بازی اعلام کرد و در کنفرانس خبری بعد از بازی نیز اعلام کرد:"فوی نتوانست این بازی را کنترل کند و مرتب از کارت های خود استفاده کرد."

ویلاس بواس صحنه پنالتی که داوید لوئیز مرتکب آن شد و حیدر هولگوسن آن را به گل تبدیل کرد و همچنین صحنه اخراج ژوزه بوسینگا را اشتباه داوری دانست.

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-24-2011 در ساعت 22:20

22. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

صفحه 34 از 100 نخستنخست ... 2432333435364484 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع