منم بردو تبریک میگم برد خوبی بود به شدت نیاز بود
تبریک ویژه واسه گل زنی دوباره کاپتان رابین
منم بردو تبریک میگم برد خوبی بود به شدت نیاز بود
تبریک ویژه واسه گل زنی دوباره کاپتان رابین
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مصدومای تیم کی بر می گردن؟؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلا که قصد برگشت ندارن داداش
دقیقا نمیدونم
راستی تو بازی با استون ویلا کسی مصدوم نشد احیانا؟
یه روز خوب میاد ...
منم بازی رو ندیدم.
با توجه به تعویضا فک نکنم که کسی مصدوم شده باشه البته آخر بازی یه تکل بد رو پای فرمایلن رفتن اما بعداز بازی که مشکلی نداشت.
منم با فروش ارشاوین کاملا مخالفم بچه ها !
اگه ونگر ارشاوین رو بفروشه کار خیلی اشتباهی رو انجام داده و با این کارش انتقادات رو بر علیه خودش افزایش میده
به نظر من اگه ونگر میخواد ارشاوین رو بفروشه باید جایگزیناشم انتخاب کنه که بعید میدونم با شناختی که از ونگر دارم بخاد واسه ارشاوین دنبال یه جانشین میگرده
با رفتن ارشاوین از ارسنال بازم وضعیت تیممون میشه همون اشو همون کاسه!و باید دوباره جوون گرایی کنیم و جوونا رو بفروشیم و اصلا هم به فکر جام نباشیم؟
این باز چه جور طرز فکریه که ونگر داره
خداییش ونگر داره تو خرید بازیکن کوتاهی میکنه
همش میاد چن تا بی غیرتو پرورش میده و بی غیرتا هم هر موقع واسه خودشون کسی شدن از ارسنال میرن و دو سه تا فوش هم به ونگر و ارسنال میدن.
به نظر شما بازم ما این فصلو بی جام تموم میکنیم؟
یه روز خوب میاد ...
ارشاوین همونیه که لیورپولو 4 تایی کرد...
ارشاوین همونیه که به بارسلونا گل زد....
ارشاوین همونیه که من دوستش دارم....
ارشاوین همونیه که تو تیم ملی روسیه درخشید...
.....
چرا ونگر اینها رو نمیبینه؟
اما بچه ها من که امید زیادی به کسب جام ندارم! شماها چطور؟
یه روز خوب میاد ...
اگه لیگو نگاه کنی شانس ارسنال در مقایسه با سیتی کمتره الان نیمکت من سیتی هم مهره هاش بیشتر از ارسناله اما همه چی مهره نیس اما هر چقدن که تنیم هماهنگ و مربی فنی هم داشته باشه که نتیجه بدست نمیاد
به نظره من شانسمون تو لیگ پایینه اما حداقل سهمیه باشگاهها اروپا رو میگیریم
تو جام باشگاهها که....................
دیگه به چی دل خوش کنیم
اما این تیم میتونه یه اسکلته قوی واسه فصل بعد و اضافه شدن چند بازیکن بزرگ و در انتها امیدوارم بدست اوردن یه جام بزرگ مثه چمپیونز لیگ یا لااقل فینالیست شدن و بازی با....................![]()
ایشاالله یه جام می گیریم.
شاید شانسمون تو لیگ کم باشه اما جام حذفی و جام باشگاه ها مونده. خدا کریمه یکی رو می گیریم
هنوز خیلی مونده تا اخر لیگ و هنوز امید به قهرمانی هست
در ضمن لیگ قهرمانان هم که داریم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)