Design & Developed BY Patira

صفحه 34 از 100 نخستنخست ... 2432333435364484 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال ۞ آخرین اخبار از توپچی های لندن در فصل 2011-2012 ۞

به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...

سلام
    به تايپك آرسناليها خوش اومديد
    در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
    اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم

2. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

کاپلو: اکسلاد-چمبرلن من را به شدت تحت تاثیر قرار داده

مربی تیم ملی انگلیس گفته از پیشرفت این بال آرسنال خوشحال است.

Getty Images

سایت گل – فابیو کاپلو، مربی تیم ملی انگلیس گفته عملکرد الکس اوکسلاد-چمبرلن، بال جوان آرسنال او را تحت تاثیر قرار داده.
    مربی ایتالیایی که اسامی بازیکنان تیمش برای دیدار با مونته‌نگرو را اعلام کرده از این بازیکن جوان دعوت نکرده است، اما امیدوار است که به زودی به او فرصت حضور در تیم ملی را بدهد.
    او می‌خواهد با حضور بازیکنان جوان و خوش‌آتیه تیمش را جوان کند، و بر این ابور است که اکسلاد-چمبرلن می‌تواند تاثیر زیادی بر تیم ملی بگذارد.
    اگر انگلیس بتواند دست کم یک امتیاز از مونته‌نگرو در دیدار جمعه بگیرد صعود خود را به یورو قطعی می‌سازد. در این صورت است که کاپلو پیش از شروع این مسابقات بازیکنان جوان بیشتری به تیم ملی دعوت خواهد کرد، از جمله این خرید 12 میلیون پوندی توپچی‌ها از ساوتهمپتون را.
    کاپلو گفت: «من تحت تاثیر او قرار گرفته‌ام. او بازیکنی بسیار جذاب است. بازیکن خوبی است، کیفیت بالایی دارد و در سطح بسیار بالایی بازی می‌کند.
    او برای دیدارهای دوستانه پیش از یورو بازیکن بسیار جالبی برای دعوت به تیم ملی خواهد بود؛ امیدواریم که صعودمان قطعی شود.»
    انگلیس بعد از مسابقات مقدماتی دو دیدار دوستانه با دو تیم برتر دنیا، یعنی هلند و اسپانیا برگزار می‌کند و کاپلو امیدوار است که بازیکنان جوانش مانند اکسلاد-چمبرلن در آنها بدرخشند.
    یه روز خوب میاد ...

4. 4 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

ردنپ و ونگر شعارهای نژاد پرستانه هواداران را محکوم کردند

هر دو مربی شعارهای نژادپرستانه هواداران علیه امانوئل آدبایور مهاجم توگویی تاتنهام را محکوم کردند

Getty Images

سایت گل – هری ردنپ و آرسن ونگر سرمربی تیم های تاتنهام و آرسنال هر دو شعارهای نژادپرستانه هواداران را در جریان دیدار شب گذشته دو تیم که بیشتر خطاب به امانوئل آدبایور مهاجم توگویی تاتنهام بود را محکوم کردند.
    آدبایور که زمانی در آرسنال بازی می کرد سال گذشته نیز با شعارهای نژاد پرستانه تماشاگران مواجه شده بود.
    ردنپ در گفتگو با بی بی سی گفت:" این اتفاق ممکن است برای هر بازی کنی در دوران فوتبالش بیفتد. به نظر من آدبایور اکنون از اینکه بعد از گلزنی مقابل آرسنال در پیروزی چهار بر دو من سیتی مقابل این تیم به سمت هواداران توپچی دوید و خوشحالی کرد پشمان است."
    "هواداران هم باید دست از این رفتار ناشایست بردارند و با او همانند دیگر بازیکنان رفتار کنند. امیدوارم دیگر شاهد چنین شعارهایی علیه او نباشیم."
    ونگر نیز در این مورد گفت:" ما به همه احترام می گذاریم و انتظار هم داریم مورد احترام دیگران قرار بگیریم.امیدوارم دیگر هیچ تماشاگری علیه آدبایور شعار نژاد پرستانه ندهد."
    ونگر همچنین شایعه دست ندادن با کلایو آلن کمک مربی تاتنهام را رد کرد و گفت:" من با هری ردنپ و دستیار او دست داد دادم. باید با چند نفر دیگر دست می دادم؟"
    یه روز خوب میاد ...

6. 4 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

آرسنال

در حسرت فشردن دست ونگر

آقای Clive Allen یکی از مربیان کادر فنی تیم تاتنهام اسپرز، همیشه رویای دست دادن با آرسن ونگر را داشته، که گویا این افتخار نصیبش نشد.
    دیروز عصر تیم آرسن ونگر که مستحق حداقل یک امتیاز بود، مقابل رقیب دیرینه خود تاتنهام 2-1 باخت، دیداری که باکاری سانیا مدافع راست مستحکم توپچی ها قربانی آن بود. با این حال ونگر بعد از اتمام بازی با هری ردنپ و دستیارش دست داد، اما کلایو آلن یکی دیگر از دستیاران ردنپ ادعا میکند ونگر از دست دادن با او خودداری کرده و اصلا او را حساب نکرده!

آقای آلن میگوید: " ونگر از دست دادن با من امتناع کرد، او میگوید صدای مرا نشنیده اما به من توجهی نداشت و من حرف بدی به او نزدم."

اما ونگر به این حاشیه ها پاسخ داد: " من با ردنپ و دستیارش دست دادم، به چند نفر دیگه باید دست بدم؟ فکر نکنم در این زمینه قانون خاصی باشد. چیزی بین ما رد و بدل نشد و اقای الن قصد داستان سازی را دارد."

ردنپ هم به داستان سازی دستیارش پاسخ داد: " بعد از اتمام بازی، ونگر با من و دستیارم دست داد و من از این موضوع خوشحالم. کلایو میخواست با ونگر دست بدهد اما نتواست چون ونگر صدایش را نشنید."

" به هر حال، چیزی که برای من اهمیت داشت دست دادن ونگر با من بود که انجام شد و من خوشحالم اما کلایو خوشحال نیست."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

8. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

نتایج مالی باشگاه تا پایان ماه می2011

مجموع بدهی های خالص باشگاه به رقم 97.8 میلیون پوند، تا زمان اعلام این نتایج، کاهش پیدا کرده است...

گردش مالی باشگاه برابر 255.7 میلیون پوند بوده است(در سال 2010 این رقم معادل 379.9 میلیون پوند بوده). کاهش این رقم به دلیل پیش بینی شده کاهش فروش املاک باشگاه بوده است.
    فروش ساختمانهای میدان هایبوری در مراحل پایانی قرار دارد، با 69 فروش تکمیل شده (در سال 2010، 362 واحد فروخته شد) که درآمدی معادل 30.3 میلیون پوند را نصیب باشگاه کرده است( این رقم در سال 2010، 156.9 میلیون پوند بوده).
    سود عملیاتی در بخش املاک 12.6 میلیون پوند بوده است (2010، 56.8 میلیون پوند). این رقم شامل استراداد مبلغ اختلال در ساخت و ساز املاک باشگاه به دلیل توسعه Queensland Road نیز بوده.
    سود عملیاتی (قبل از هزینه های پرداختی، افت بها، تبادل بازیکنان) در زمینه تجارت فوتبالی 45.8 میلیون پوند بوده است (2010، 56.8 میلیون پوند) به همراه سود تبلیغات و با در نظر داشتن افزایش دست مزدها.
    ضرر ناشی از تبادل بازیکنان 14.7 میلیون پوند (2010، سودی معادل 13.6 میلیون پوند) بدون در نظر گرفتن ترتیب دادن به خدمت گیری های جدید در این سال یعنی تابستان 2011.
    سود مالی باشگاه قبل از پرداخت مالیات 14.8 میلیون پوند بوده (که این رقم در سال 2010 معادل 56 میلیون پوند بوده است).
    فعالیت تجاری باشگاه بر روی املاک بدون داشتن بدهی، برای جذب پول بیشتر برای باشگاه ادامه دارد. مجموع بدهی های خالص باشگاه به رقم 97.8 میلیون پوند، تا زمان اعلام این نتایج، کاهش پیدا کرده است (که این بدهی ها در سال 2010، 135.6 میلیون پوند بوده).

صحبت های پیتر هیلوود رئیس باشگاه در مورد نتایج بدست آمده:
    "فوت ناراحت کننده همکار ما، دنی فیزمن باعث تغییراتی در ضمینه مالکیت شد. ما به پیش بردن موثر باشگاه به صورت خود کفا که برای برنامه های بلند مدت ما بسیار مهم است ادامه میدهیم. ما عملکرد مالی قدرتمندی داشته ایم که مجددا سود دهی را در سال گذشته به همراه داشته است."

ایوان گازیدیس، مدیر اجرایی:
    "اهداف اولیه ما، همانطور که ما باشگاه را به پیش میبریم، موفقیت در زمین مسابقه است. برای فراهم کردن بهترین فرصت به باشگاه برای رسیدن به آن، ما باید چرخه سالمی را در سوددهی، افزایش سرمایه گذاری بر روی تیم و بزرگتر کردن مجموعه هوادران دنبال کنیم و ما باید این را در مسیر خود کفایی و آینده بلند مدت باشگاه پیش بگیریم.
    اهداف ما کاملا روشن و تغییر نیافته است:
    حمایت و پشتیبانی تیم در زمین; برای فراهم کردن تجربیات خوب برای هواداران.
    ما به راهمان در همه زمینه ها ادامه میدهیم و باشگاه نیز 125مین سال تاسیسش را در وضعیت قدرتمندی (از نظر ثبات) شروع کرده است."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

مصاحبه بسیار مهم ایوان گازیدیس در مورد نتایج مالی

آرسنال نتایج مالی باشگاه را تا پایان 31 می 2011 اعلام کرد. مصاحبه ایوان گازیدیس در این مورد...

ایوان، باشگاه نتایج مالی را تا پایان 31 می 2011 اعلام کرد، جمع بندی کلی تو چیست؟
    بله، اینها نتایج سال گذشته هستند. فکر میکنم مهم است که در ابتدا بگویم چیزی که برای هواداران ما مهم است این است که چه اتفاقاتی در زمین رخ میدهد و اینکه باشگاهشان چه نمایشی برای آنها دارد. دلیل اینکه ما در مورد نتایج مالی صحبت میکنیم فقط بخاطر این است که پایه اقتصادی باشگاه برای تحقق این دو موضوع بسیار مهم است. این تمام چیزی است که در این زمینه وجود دارد.
    بر حسب پایه اقتصادی و بر حسب خط مشی، ما بسیار قدرتمند هستیم. مجددا مجموعه ای دیگر از نتایج خوب وجود دارد. ما پیش از پرداخت مالیات، سودی معادل 14.8 میلیون پوند داشته ایم. اینها نتایج فصل قبل هستند، بنابراین بازتاب دهنده ی فعالیت هایی که در این تابستان داشته ایم نیستند، خصوصا در زمینه نقل و انتقالات. ولی این نشان دهنده سال خوب دیگری برای باشگاه است. ما سود مشابه فعالیت تجاری بر روی املاکمان همانند گذشته را نداشته ایم که البته این موضوع کاملا پیش بینی شده بود. فعالیت تجاری ما بر روی املاک کاملا بدون بدهی است بنابراین فروش های جدید املاک باعث اضافه شدن مستقیم پول میشود، که این موضوع برای آینده بسیار مهم است.
    در مجموع سال خوبی را سپری کردیم. ما سود مشابهی در مقایسه با فصل گذشته از فروش بازیکنان را نداشته ایم و این موضوع توضیح دهنده کاهش اندک درآمد ما از این ضمینه است. ولی این بسیار مثبت و قوی است. وضعیت نتایجی بسیار سالم که به ما جایگاه خوبی برای پیشروی میدهد.

تو گفتی که مدل خود کفایی باشگاه در حال بازدهی است. آینده باشگاه چگونه خواهد بود؟
    این مدل بازدهی دارد و به ما جایگاه خوبی برای موفقیت میدهد. روشی که باشگاه بوسیله آن اداره میشود روشی است که میدانیم هوادارانمان به آن افتخار میکنند، ولی آنها به دنیا نگاه میکنند و میبینند که قیمت بازیکنان رو به بالا سیر میکند و برایشان این سوال پیش می آید که آیا ما میتواینم رقابت کنیم یا خیر. باور دارم که میتوانیم، باور دارم که ما برای رقابت کردن ساختار اقتصادی بسیار خوبی داریم و همچنین فکر میکنم که دنیای فوتبال دارد به مسیر ما وارد میشود. ما آینده دنیای فوتبال را نشان میدهیم و سایر باشگاه ها تلاش میکنند که به مدل خودکفایی مانند آنچه آرسنال دارد برسند. آنها به آرسنال مانند مدلی که چگونه میتوانند این کار را انجام دهند نگاه میکنند.
    یوفا در حال وارد کردن قوانین عادلانه مالی (Financial Fair Play) است. به این معنی که باشگاه ها نیمتوانند بیشتر از آن چیزی که درآمد دارند هزینه کنند. ما هم اکنون وضعیت خوبی در همسو بودن با این قوانین داریم بنابراین ما احساس میکنیم آمادگی خوبی برای پیشرفت و توسعه ای که در بازی و طی چند سال آینده اتفاق خواهد افتاد خواهیم داشت.

160 میلیون پوند در بانک وجود دارد، که بسیار قابل توجه است. آیا این بدین معنی است که آرسنال پول برای هزینه کردن در نقل و انتقالات را دارد؟
    این رقم بزرگی است و همانند تمام باشگاه هایی که نتایج خود را اعلام میکنند، بسیار مهم است که بدانیم این رقم بسیار زیادی است که باشگاه در مسیر سال پس از جمع آوری تعداد زیادی درآمد و سود به دست آورده. ولی از طرفی ما مخارج را درطول سال داشته ایم. بنابراین مانند همه باشگاه ها شما میبینید که این مقدار در طول سال با توجه به کارهای بزرگ و سایر مواردی که ما نیاز داریم تا پولمان را در آنها خرج کنیم، مانند دستمزد بازیکنان و از این دست، کاهش پیدا میکند. این مقدار پول یک رقم واقعی که در نقل و انتقالات وجود داشته باشد نیست، یا مواردی مشابه آن.
    با گفتن همه این موارد، مطمئنا ما برای هزینه کردن در نقل و انتقالات زمانی که آرسن تشخیص دهد لازم است تا ترکیب تکمیل شود پول خواهیم داشت. مجدادا این یک وضعیت سالم مالی است و این موضوع که اگر بخواهیم، توانایی به خدمت گرفتن بازیکنان را داریم.

پس خارج از زمین حرکت در سمت درستی است، پیشرفت را طی پنج سال آینده چگونه میبینی؟
    فکر میکنم که فوتبال دارد به راه ما قدم میگذارد. مطمئنا قوانین عادلانه مالی یوفا در حال فراهم کردن چهارچوب و بستر لازم برای آن است. این اولین سالی است که باشگاه ها باید تطبیق با این قانون را شروع کنند و پس از این فصل و فصل بعدی اجرای این قانون آغاز میشود. دنیای فوتبال به سمت آرسنال حرکت خواهد کرد و ما مزیت جایگاهی باورنکردنی و فوق العاده را داریم زیرا باشگاه را در طول مدت زمان بسیار زیادی مسئولانه اداره کرده ایم. باشگاهی را ساخته ایم که یکی از موفق ترین باشگاه ها است. بدون شک در انگلستان و همچنین در اروپا.
    باشگاه مدرنترین استادیوم را دارد. درست همینجا در منطقه آیلینگتون لندن، ورزشگاهی که همه ما میتوانیم به آن افتخار کنیم. و این جایگاهی بسیار بسیار مستحکم برای آینده است. فکر میکنم در طول مسیر پستی و بلندی ها و چالش هایی وجود دارد، ولی فکر میکنم که بسیار مهم است تا چشم اندازی عظیم را در نظر بگیریم و مسیر حرکت باشگاه را ببینیم که رو به جلو، رو به بالا و پیشروی است و همچنین مسیر حرکت فوتبال که در راه ما قرار دارد و فاصله چندانی با آن نداریم.

محیطی بسیار رقابتی وجود دارد، آرسنال چگونه در این رقابت ادامه خواهد داد؟
    محیط همواره رقابتی بوده است و همواره در حال تغییر است. ما در رقابت سطح بالای انگلستان، سطوح بالای بازیهای اروپایی، در سالهای متمادی ثبات بسیار زیادی داشته ایم و قویا باور دارم که این موضوع ادامه خواهد داشت. یکی از زمینه هایی که در آن رشدی واقعی دشته ایم، سود تبلیغات برای ما بوده است. ما در حال حاضر میبینیم که سرمایه گذاری ای که ما در بخش تبلیغات انجام داده ایم، جواب داده است.
    ما شرکای جدیدی داریم و افزایش سودهایی که از مسیر تبلیغات داشته ایم و من فکر میکنم که این موضوع در سالهای آتی ادامه پیدا خواهد کرد. این موضوع باشگاه را رو به جلو خواهد برد مانند پولی که از املاک طی سالهای آینده بدست خواهیم آورد و به پایان عمر طبیعی خود خواهد رسید. ما جریان بسیار قدرتمند سوددهی خواهیم داشت که هر سال به باشگاه تزریق خواهد شد و ما را درست در بالای بازی قرار خواهد داد. این به من اطمینان بسیار زیادی از آینده میدهد.

12. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

مصاحبه کوکلین بعد از بازی با تاتنهام

نظر شما در مورد بازی؟
    بازی را خوب شروع کردیم و خیلی خوب توپ را به گردش در می آوردیم. تاتنهام تیم خوبی است اما میتوانستیم بهتر از این هم باشیم، همچنین آنها از ما بهتر نبودند و حالا با ناامیدی به خانه برمیگردیم.

- از اینکه در ترکیب ابتدایی قرار گرفتی تعجب کردی؟
    تا حدودی،هر وقت رییس بخواهد از من استفاده کند، به زمین میروم و با تمام توانم بازی میکنم، کاری که دیروز سعی در انجام آن داشتم.

- نظر شما در مورد تاتنهام چیست؟
    انها میزبان بودند و طبیعتا فشار روی ما بیشتر بود اما همانطور که گفتم توپ دست ما بود و بازی روانی داشتیم. چندین موقعیت خوب نصیب جروینیو و رابین ونپرسی شد که میتوانستیم جلو بیفتیم. یک گل خوردیم که توسط ارون جبران شد . اما واقعا بازی سختی بود و در آخر ناامید برگشتیم.

- ونگر بین دو نیمه چه گفت؟
    فکر میکنم نیمه اول خوب نبودیم ، دررختکن رییس از ما خواست تا توپ را سریعتر بچرخانیم و ما این کار را در 20 دقیقه ابتدایی نیمه دوم انجام دادیم.

- بعد از به ثمر رساندن گل تساوی بخش، به نظر میرسید که بهتر بازی میکنید.
    بله، وقتی مساوی کردیم، فشار خود را افزایش دادیم، که موقعیتهایی بدست آوردیم تا گل بعدی را بزنیم اما نشد

- نظر شما در مورد گل دوم تاتنهام چیست؟
    گل از راه دور خوبی بود. فکر کنم ووچیچ روی آن شوت دید خوبی نداشت و دو بازیکن تاتنهام دید او را گرفته بودند. به هر حال باید بازیهای بعدی خودمان را ببریم و این روند را حفظ کنیم.

- بازیکنان از این بازی چه درسی گرفتند؟
    به نظرم هر کسی باید عملکرد خود را ببیند و بر روی آن متمرکز شود و درتمرینات به سختی تلاش کند. ما ترکیب خوبی داریم و به زودی نتایج بهتری خواهیم گرفت.

- از عملکرد خودت راضی هستی؟
    جا برای پیشرفت وجود دارد و میخواهم پیشرفت کنم. به تمرینات ادامه میدهم و خواهیم دید که میتوانم پیشرفت کنم یا نه.

arsenal.ir

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

14. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

اخبار مصدومان: ژسنی و سانیا

سانیا دیروز عصر زیر نظر چندین متخصص و پزشکان آرسنال بود و طبق بررسی های انجام شده باکاری میبایست تحت عمل جراحی قرار گیرد.

جراحی روی استخوان نازک نی وی انجام شد و علامت خاصی در زمان اولیه پیش بینی شده برای بهبودی سانیا رخ نداد. این بدان معناست که سانیا حداقل برای سه ماه از میادین دور است.

بازی با تاتنهام مصدوم دیگری نیز داشت.

به کمر ووچیچ ژسنی فشاری وارد شده و او دو بازی ملی مقابل بلاروس و کره جنوبی را از دست میدهد. او در لندن میماند و بخاطر احتیاط بیشتر استراحت خواهد کرد.
    arsenal.ir

16. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

بیانیه باشگاه فوتبال آرسنال در قبال برخی از شعارهای هواداران

دو باشگاه آرسنال و تاتنهام طی بیانیه ای مشترک، ناراحتی خود را از شعارهای برخی از تماشاگران اعلام کردند.

دو باشگاه آرسنال و تاتنهام طی بیانیه ای مشترک، ناراحتی خود را از شعارهای برخی از تماشاگران اعلام کردند.

" هر دو باشگاه از شنیدن شعارهایی از طرف تماشاگران در بازی روز گذشته ناامید شده اند. هیچکدام از دو باشگاه تحمل شنیدن شعارهای زشت، نژادپرستانه، ضد انسانی و رفتارهای ضداجتماعی را از سوی هواداران خود ندارند."

" ما طی همکاری نزدیک با یکدیگر، افراد متخلف را شناسایی خواهیم کرد."

پیام باشگاه فوتبال آرسنال به همه

" ما تحمل رفتارهای تبعیض آمیز را نخواهیم داشت و در صورت مشاهده هرگونه تبعیض لطفا با پیامک 67777 ما را مطلع کنید یا این موضوع را با ناظرین بازی در میان بگذارید."
    arsenal.ir

18. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

پیش بینی روزنامه سان

آرسنال حداکثر ششم یا هفتم خواهد شد.

یکی از روزنامه های پرتیراژ انگلیس در مطلبی جایگاه تیم فوتبال بحران زده آرسنال را در بین تیم‌های درجه دو لیگ برتر عنوان کرد.

یان رایت پس از ناکامی‌های فصل جاری تیم لندنی باور دارد وضعیت این تیم پس از خروج ستارگانش درتابستان گذشته بغرنج شده و توپچی‌ها که در ادوار گذشته همیشه یکی از اضلاع قدرت لیگ برتر محسوب می‌شدند، امسال در خوش ‌بینانه‌ترین وضعیت می‌توانند حداکثر در جدول ششم یا هفتم شوند.

این تحلیل‌گر که روزگاری عضو خط آتش آرسنال بود،‌ در یادداشتی پس از شکست 2 بر یک تیم تحت رهبری آرسن ونگر در دربی شهر لندن مقابل تاتنهام نوشت:‌ پس از دربی روز یکشنبه شمال لندن، تاتنهامی‌ها ششم شدند و تیم سابق من اکنون در مکان پانزدهم قرار دارد. آرسنال در این جایگاه به سختی می‌تواند خودش را بیابد و با توجه به ادامه ناکامی‌های تیم حداکثر می‌توانم پیش بینی کنم تا رده ششم و هفتم بالا بیاید.

وی افزود: حضور در چنین جایگاهی حتی نمی‌تواند به آرسنال که همواره پای ثابت حضور مطرح‌ترین جام اروپایی بوده تضمینی دهد. با این حال کسب چنین جایگاهی احتمالا حداکثر دستاورد فصل جاری آرسنال خواهد شد.

وی ادامه داد: به باور من با رفتن بزرگانی مثل فابرگاس و نصری، آرسنال از بازیکنان مجرب خالی شده و نفرات کم تجربه حداکثر می‌توانند ششمی یا هفتمی در جدول را به ارمغان بیاورند.
    آرسنال پس از گذشت 7 هفته از فصل جاری تنها 7 امتیاز اندوخته که در سال‌های اخیر چنین اتفاقی هیچ‌گاه روی نداده است.

20. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

عمل جراحی موفقیت آمیز باکاری سانیا

مدافع فرانسوی روز گذشته پایش را به تیغ جراحان سپرد و گفته می شود حداقل 12 هفته از میادین دور خواهد بود

باکاری سانیا که در دیدار مقابل تاتنهام پایش شکسته روز گذشته تحت عمل جراحی قرار گرفت و گفته می شود حداقل 12 هفته دور از میادین خواهد بود.
    بعد از بازی اعلام شد که پای سانیا هر چه زودتر باید عمل شود به همین دلیل پزشکان فردای روز بازی پای او را عمل کردند. ونگر که با بحران مصدومیت در ترکیب تیمش مواجه است این بار سانیا یکی از بهترین بازیکنانش را از دست داد و گفته می شود کارل ینکینسون در بازی های بعدی جانشین او خواهد بود.
    ونگر امیدوار است سانیا هر چه زودتر بهبودی خود را به دست آورد توپچی ها را در این شرایط سخت و دشوار بار دیگر همراهی کند.
    goal.com

22. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 34 از 100 نخستنخست ... 2432333435364484 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)