Design & Developed BY Patira

صفحه 34 از 75 نخستنخست ... 24323334353644 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 746
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ~¤بحث و تبادل نظر درباره بازیهای پرسپولیس در فصل 90/91~¤

به نام خدا

در این تاپیک به بحث و تبادل نظر درباره بازیــهای پــــرسپــــولیــــس در فصل 90/91 خواهیم پرداخـت.

هواداران و علاقمندان در این قسمت می توانند نظرات و دیدگاههای خودشون رو در فصل جدید رقابتها بیان کنند.

پست های غیرفنی و نامربوط به موضوع تاپیک حذف خواهند شد!

با تشــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 06-06-2011 در ساعت 00:39

2. 10 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

سلام
    تبریک میگم !
    بازی منطقی و لازم رو انجام دادیم !
    این همه بازی ها رو قشنگ و هجومی انجام دادیم و نبردیم ولی این بازی یه گل زدیم و به خوبی ازش محافظت کردیم !
    بازی که کاملا دو نیمه متفاوت داشت !
    نیمه اول که همونجور که فک می کردم استیلی روی خط هافبک صبا فشار آورد و همه توپارو ازشون گرفتیم ! و بارها و بارها توپارو لو دادیم ! و الا میتونستیم تو همون نیمه اول 3 تا رو راحت بزنیم !
    ولی نیمه دوم با یه بازی حساب شده و منطقی ( به نظر من ) تیم روزنه های نفوز صبا رو بست و نذاشت صبا خیلی به دروازه نزدیک بشه ؛ البته اشتباهات فردی توی خط هافبک روی ضد حملات برنامه استیلی رو برای ضد حملات بهم ریخته بود ! میتونستیم با پخش کردن بازی به کناره ها و ضدحملات ضربات ایستگاهی بگیریم و هم وقت رو به نفع خودمون تموم کنیم و هم موقعیت داشته باشیم !
    تو این بازی چیزی که خیلی تو چشم می زد اشتباهات مکرر کریمی بود که انگار روحیه لازم رو واسه بازی نداشت و مث اینکه چیزی اذیتش می کرد ( !) ولی در کل از وقتی رفت رو نیمکت خیلی خوب تیم رو کوچ می کرد !
    فک کنم شبایی که پرسپولیس بازی رو نمی بره علی کریمی با کمربند میفته به جون بازیکنا !
    یه مسئله دیگه بازی دادن به فشنگچی بود ! اصلا هر کاری میکنم این بازیکن رو نمی تونم هضمش کنم ! 90% توپایی که بهش رسید رو لو داد ! همش شیرجه میزد رو زمین ! منتظر بودیکی بهش نزدیک بشه تو فرود رو آغاز کنه ! تک روی هم که الی ماشالله !
    اگر کاظمیان رو می آورد میشد راست صبا رو اتوبان کرد !
    داور بازی هم که !
    اصلا تو باغ نبود ! صحنه های 50 - 50 رو عشقی قضاوت می کرد ! حالا چه به نفع صبا چه به نفع پرسپولیس !
    در کل همونجوری که پیش بینی کردم بازی رو راحت بردیم !
    دست هوادارا و بازیکنا بالاخص حسین بادامکی درد نکنه !

4. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

منم این برد رو تبریک میگم ...

حق با مهدی بود بازیکنای صبا تو آزادی خیلی هول بودن تو نیمه اول که خیلی اشتباه داشتن ولی رفته رفته بهتر شدن که این گاه گاهی به ضرر ما میشود ...

روی هم رفته بازی خوبی از پرسپولیس دیدیم واسه گل زده خودشون زحمت کشیدن ...
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

6. 7 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis

منم تبریک میگم این برد شیرین رو
    ولی اصلا نیمه دوم بهم نچسبید. اگه انصاف رو رعایت کنیم باید گفت افتضاح بودیم. اون طراوت نیمه اول رو نداشتیم.
    و نتونستیم موقعیت آنچنان خلق کنیم!
    نکته ی دیگه ای که مطرح بود نیمکت نشینی کاظمیان و مخصوصا" هاشمیان بعد اون درخشش در بازی مقابل فجر بود که در نوع خودش خیلی میتونست جالب و بحث برانگیز باش!
    نمیدونم ورود اقازمانی چه دلیلی داشت. من که چیز خاصی ازش ندیدم( البته چرا. اشتباهات پی در پی) !! نمیدونم استیلی تو این زمینه چه فکری و ایده ای در نظر داشت.
    ولی خب بهرحال خیلی خوشحالم که تونستیم بازی رو ببریم و یه جهش خوبی در جدول داشته باشیم.
    حرص جوش های داش علی بعد نیمکت نشینیش خیلی واسم جالب بود دیگه کم مونده بود بره به استیلی بگه بیا بشین من خودم تیم رو کوچ میکنم.

!!! No Totti No Party

8. 8 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

پرسپولیس 20 دقیقه رویایی داشت اما حیف بازم فقط چند دقیقه بعد گل همینجوری بودن
    کاشکی بشه 90 دقیقه اینجوری بازی کنن
    ولی واقعا جای هاشمیان خالی بود
    اخر نفهمیدیم ملاک حضور بازیکن تو زمین چیه؟
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 9 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

من بازی رو ندیدم . فقط میخوام بدونم پرسپولیس امروز خوب بازی کرد ؟؟؟ چند تا موقعیت گل داشت ؟؟

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

12. 6 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

رمز موفقیت پرسپولیس تو این بازی در دست گرفتن میانه زمین بازی بود!!
    دروازه بان صبا هم چند تا واکنش خوب نشون داد!!
    اگه جای غلومرضای بیییییییققققق ، کاظمیان یا هاشمیان تو زمین بودند حتما بیشتر از یه گل این فلان فلان شده گل میزدند!!
    شیث تو این بازی خوب بازی کرد و البته نور محمدی هم خوب بود ، مطمئنن خط دفاع تو بازیهای آینده به هماهنگی بهتر و کاملتری میرسه و خیالمون کاملا از بابت دروازه راحت میشه!!
    به امید بردهای دنباله دار !!

ali
    only
    karimi

14. 6 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

دوستان من بازی رو ندیدم و شنیدم خوب بازی کرده.
    این پیروزی رو هم به همگی تبریک می گم.امیدوارم ادامه داشته باشه.
    هنوز شانسه قهرمانی رو داریم.

HALA MADRID

16. 6 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

اول تبريك واس اين برد روحيه بخش .مخصوصا گل دوم كه بمب روحيه بود

دوم اينكه فكر كنم در مواضعم در حمايت از استيلي بايد تجديد نظر كنم !

اين چه تركيب و تعويضهايي بود آخه ؟ بنظرم نياز مبرمي هست تا سلطان گوشش رو بپيچونه يادش نره چه خبره

_ مهرداد اولادي در آمادگي كامل وقتي ديد اسمش در ليست 18 نفره پرسپوليس نيست به حالت قهر اردوي تيم رو ترك كرد
    _ جواد كاظميان كه باور نمي كرد بعد از زدن 4گل در 2بازي اينچنين نيمكت نشين بشه با چهره اي بسيار درهم و اخمو رو نيمكت پرسپوليس نشسته بود و جيك نمي زد. آخر سر هم گفت "...بخاطر يك اعتراض كوچي در بين نيمه بازي با استقلال از من استفاده نمي كند..."!
    _ وحيد هاشميان كه مسبب اصلي برد مهم بازي قبل در شيراز بود كلي گرم كرد و آخر سر هم سرخورده گفت :..چي كار كنم...خودكشي كه نمي تونم بكنم !

اگر در بازي ديشب از زوج كاظميان - اولادي استفاده ميشد مطمئن باشيد در همون نيمه اول 3-4 تا گل مي زديم .حضور وحيد هاشميان هم به شكرانه بازي قبل بسيار مفيد بود و حداقل مي تونست با حضور يك نيمه ايش تاثير مهمي در روند بازي بذاره

تعويضهاي حميد استيلي در بازي باصبا فاجعه بود .3 بازيكني كه وارد زمين شدند عدم حضورشون بهتر بود چون تمامي توپها رو لو مي دادن و بقيه بازيكنا فقط كارشون شده بود دفاع كردن !!

حميد استيلي داره اشتباه مي كنه .كلكل با كاظميان و اولادي به نفع هيچ كس نيست. همينطور وحيد .استفاده دائمي از بادامكي و غلومرضايي هم اشتباه محضه .بخدا هر كس ديشب جاي غلومرضايي بود حداقل 3گل مي زد .ديگه تك به تك به اون راحتي....اين همون شيوه علي داييه .ببينيد چه بلايي سر راه آهن اورده ؟!

خدا رو شكر كه بازي رو با 2گل برديم و روحيه و وضعيت تيم تو جدول خيلي بهتر شده ولي نيمه دوم بازي كه نيمه مربيانه رو استيلي از ويسي باخت . ما انقدر بازيكن بزرگ داريم كه نيازي به استفاده از فشنگچي و سامان آقازماني نداشته باشيم.

بازم تبريك و آرزوي بردهاي بيشتر و پرگل تر

18. 4 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط David Sina نمایش پست ها
    من بازی رو ندیدم . فقط میخوام بدونم پرسپولیس امروز خوب بازی کرد ؟؟؟ چند تا موقعیت گل داشت ؟؟
    سینا خان پرسپولیس 6 تا موقعیت گل بالای 80 داشت و صبا یه موقعیت !
    نقل قول نوشته اصلی توسط kick up نمایش پست ها
    دوم اينكه فكر كنم در مواضعم در حمايت از استيلي بايد تجديد نظر كنم !
    _ مهرداد اولادي در آمادگي كامل وقتي ديد اسمش در ليست 18 نفره پرسپوليس نيست به حالت قهر اردوي تيم رو ترك كرد
    _ جواد كاظميان كه باور نمي كرد بعد از زدن 4گل در 2بازي اينچنين نيمكت نشين بشه با چهره اي بسيار درهم و اخمو رو نيمكت پرسپوليس نشسته بود و جيك نمي زد. آخر سر هم گفت "...بخاطر يك اعتراض كوچي در بين نيمه بازي با استقلال از من استفاده نمي كند..."!
    _ وحيد هاشميان كه مسبب اصلي برد مهم بازي قبل در شيراز بود كلي گرم كرد و آخر سر هم سرخورده گفت :..چي كار كنم...خودكشي كه نمي تونم بكنم !

اگر در بازي ديشب از زوج كاظميان - اولادي استفاده ميشد مطمئن باشيد در همون نيمه اول 3-4 تا گل مي زديم .حضور وحيد هاشميان هم به شكرانه بازي قبل بسيار مفيد بود و حداقل مي تونست با حضور يك نيمه ايش تاثير مهمي در روند بازي بذاره

تعويضهاي حميد استيلي در بازي باصبا فاجعه بود .3 بازيكني كه وارد زمين شدند عدم حضورشون بهتر بود چون تمامي توپها رو لو مي دادن و بقيه بازيكنا فقط كارشون شده بود دفاع كردن !!

حميد استيلي داره اشتباه مي كنه .كلكل با كاظميان و اولادي به نفع هيچ كس نيست. همينطور وحيد .استفاده دائمي از بادامكي و غلومرضايي هم اشتباه محضه .بخدا هر كس ديشب جاي غلومرضايي بود حداقل 3گل مي زد .ديگه تك به تك به اون راحتي....اين همون شيوه علي داييه .ببينيد چه بلايي سر راه آهن اورده ؟!
    درود بر ساسان که همیشه از دیدن پست هاش تو این انجمن آدم لذت می بره !( یکی بیاد این شیشه خالی های نوشابه رو جمع کنه ! )
    ولی ...
    یه توضیحی در مورد تعویض ها بدم !
    من در مورد تعویض فشنگچی به طور کامل و جامع باهات موافقم ! اصلا این بشر بره تو تیم فوتبال بانوان بهتره ! شاید نتیجه بگیره !
    ولی درمود آقا زمانی من این تغییر استیلی رو کاملا تایید می کنم !
    علی کریم خوب بازی نکرد ! حالا به هر دلیل ! مصدومیت ، روحیه نداشتن ! بدنسازی ضعیق یا هر چیز دیگه ...
    از یه طرف تو تیم پرسپولیس مد شده هر وقت به مشکل برخوردند بازیکنا سریع توپو می رسونند به کریمی ولی بازی دیشب کریمی تیم رو له کرده بود ! همه توپا به کریمی ختم می شد ول کریم هم لوشون می داد !
    ولی با اومدن آقا زمانی همونطور که تو پست قبلیم گفتم؛ پرسپولیس بازی منطقی انجام داد و خواست که روزنه های نفوذ صبا رو بننده !
    تحرک آقا زمانی به مراتب از کریمی بیشتر بود ! و تو درگیری ها میانه زمین خوب و موثر عمل می کرد و من که حسابی ابن بشر رو زیر نظر داشتم متوجه شدم که روی تو دو سه تا توپ عالی عمل کرد !
    در کل موثر بود !
    درمورد کاظمیان هم که موافقم ولی هاشمیان بازیکن 90 دقیقه ای نیست ! هر چند که من انتظار داشتم تو ترکیب ثابت باشه ! ولی بازم به همون دلیل منطقی بازی کردن و اینکه تیم جلو بود عانلی بود برای اینکه این بازی از هاشمیان استفاده نکنه !
    اولادی رو هم که اصلا هیچ اطلاعاتی درموردش ندارم وا به قول شریفی خدا بیامرز تو این قضیه ورود نمی کنم !

20. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

لطف شما هميشه شامل حال ماست خان مهدي

در مورد تعويض كريمي خود تعويض درست بود به شرطي كه وقتي هم كريمي و هم نوري رو مي كشه بيرون حداقل يه نفر رو بذاره جلو تا تيم حريف نياد تو زمين ما خراب شه سرمون . يعني دفاع از نيمه حريف ضمن حفظ قدرت تهاجمي . ضمن اينكه وقتي يه بازيكني توي يه بازي ستاره ميشه هيچ وقت نبايد نيمكت نشينش كرد .اين يه قانون نا نوشتست تو فوتبال .هاشميان بايد حتما بازي مي كرد .يا كاظميان

در مورد اولادي گويا آماده بوده و وقتي شنيده تو 18 تا نيست رفته خونه ولي امروز مصاحبه كرده گفته به استيلي حق ميدم چون 7 هفته با تيم بازي نكردم . كاظميان هم گفته بيشتر تمرين مي كنم تا بازي كنم

يهر حال بازي رو با نتيجه مناسبي برديم و فعلا بقيش مهم نيست .تو بازي بعد ميشه هم از اولادي بهره برد و هم جواد و وحيد ضمن اينكه يه بازي هم استراحت كردند و سرحال تر ميشن .سوراخام كه امروز باختن و....من چقد خوشبختم. ...همه چي آرومه ...

22. 4 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

صفحه 34 از 75 نخستنخست ... 24323334353644 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)