Design & Developed BY Patira

صفحه 34 از 40 نخستنخست ... 243233343536 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 401

Hybrid View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

مسي خيال هواداران را راحت كرد: به باشگاه ديگر فكر هم نمي كنم

فوق ستاره تيم فوتبال بارسلونا به هواداران اطمينان داد تحت هيچ شرايطي بارسلون را ترک نمي کند.

پس از اين که رسانه‌ها از علاقه‌ي باشگاه‌هاي انگليسي چلسي و منچسترسيتي براي جذب بهترين بازيکن جهان خبر دادند، ستاره‌ي 23 ساله تيم بارسلونا با رد تمام شايعه‌ها به باشگاه و هواداران وعده داد که از بارسلونا جدا نمي شود.

مسي درباره‌ي وضعيتش در آينده گفت: نمي توانم حتي به باشگاه ديگري فکر کنم. به هيچ وجه نمي توانم خودم را در پيراهن تيمي غير از بارسلونا تصور کنم.

بهترين بازيکن جهان در دو سال اخير درباره‌ي وضعيت حضورش در تيم ملي آرژانتين براي رقابت‌هاي کوپا آمريکا هم عنوان کرد: با باپتيستا، کارلوس توس و هيچ کس ديگري مشکلي ندارم. اين قدر خوشبخت بوده‌ام که به همراه بارسلونا به موفقيت‌هاي زيادي دست پيدا کنم و اکنون زمان آن فرا رسيده که به همراه تيم ملي آرژانتين قهرمان شوم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

HALA MADRID

2. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

ونگر: بارسا امسال براي بهترين بازيکن مياني دنيا ابراز تمايل نکرده است

آرسن ونگر مربي فرانسوي آرسنال در صحبتهايي اعلام کرده که سران بارسا در تابستان امسال هنوز براي جذب سسک فابرگاس وارد عمل نشده اند.

چند سالی است که گمانه زنی های مختلفی در مورد بازگشت سسک فابرگاس به بارسلونا به گوش می رسد و تابستان گذشته بود که کاتالونیایی ها برای جذب او درخواستی رسمی را ارائه کردند.البته این درخواست رد شد وسسک فابرگاس از تعهد رسمی اش به آرسنال گفت.
    با این وجود آرسن ونگر مطمئن است که سسک فابرگاس را برای فصل 12-2011 در اختیار خواهد داشت و در صحبتهایی گفت:« سال گذشته سران بارسلونا برای جذب سسک تمایل داشتند که این را پنهان نمی کنم ولی امسال ابراز تمایلی نبوده.»
    مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« خواسته اصلی من ادامه حضور سسک است .او از نظر من بهترین بازیکن خط میانی دنیاست و طبیعتا تیممان را برپایه او می سازیم.»
    فابرگاس در فصل 11-2010 با مصدومیتهای متعددی دست و پنجه نرم می کرد و توانست در 25 دیداری که برای آرسنال برگزار کرد، سه گل زده و 14 پاس گل بدهد و در 5 حضورش در لیگ قهرمانان اروپا هم سه گل به ثمر رساند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

HALA MADRID

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

پويول: انگيزه هاي زيادي دارم تا سريع به ميادين برگردم

روز چهارشنبه بود که کارلس پويول، مدافع باتجربه بارسلونا زانوي چپش را به تيغ جراحي سپرد و روز پنجشنبه بود که از بيمارستان مرخص شد.

مدافع باتجربه کاتالان بعد از مرخصی از بیمارستان گفت:« انگیزه های زیادی دارم تا روند بهبودم را برای رسیدن به آمادگی 100% طی کنم.»
    پویول از پزشکان پرسیده که چه زمانی می تواند به زمین چمن بازگردد و اکنون مطمئن است که اندکی بیش از یک ماه دیگر به روزهای اوج می رسد. البته به نظر می رسد که بازگشت او به شرایط آرمانی فیزیکی حدود 2 تا 3 ماه دیگر خواهد بود.
    دکتر پرونا به این نکته ای اشاره کرده که در دیدارهای پایانی فصل گذشته هیچ ریسکی درمورد پویول انجام نشده و حتی اگر گواردیولا می خواست، پویول می توانست در فینال ومبلی هم به میدان برود :« حضور پویول در دیدار فینال هیچ ریسکی نبود.»

HALA MADRID

5. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

سيلي يك ناشناس به صورت مسي و بازداشت از سوي پليس

مرد سال فوتبال جهان در کشورش مورد حمله يک فردناشناس قرار گرفت.

به نقل از شبکه تلويزيوني ال. تي. 3، يک مرد ناشناس که صورت خود را با پارچه پوشانده بود، يک روز گذشته به ليونل مسي، در رستوراني در شهر رزاريو حمله کرد و با دست خود به صورت وي سيلي زد.
    مطابق اين گزارش ستاره تيم ملي آرژانتين که سال گذشته عنوان بهترين بازيکن سال را کسب کرد، هفته گذشته با انجام بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل منچستريونايتد وکسب موفقيت در اين رقابت ها ، به کار خود در فصل 2011- 2010 خاتمه داد.

او همراه با 2دوست خود و بدون محافظ در رستوراني مشغول صرف شام بود که با اين اتفاق روبه‌رو شد. اين گزارش مي افزايد فرد خاطي که هنوز هويتش فاش نشده، توسط پليس دستگير شد. مسي نيز در اين حادثه آسيب جدي به وي وارد نشد،‌اما ستاره آرژانتيني بعد از اين اتفاق رستوران را خيلي سريع ترک کرد.

HALA MADRID

7. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

مسي: نگران نباشيد، مشت نخوردم

ليونل مسي، ستاره آرژانتيني بارسلونا، خبردرگيري اش در يکي از رستوران هاي روساريو و ضربه اي که هوادار منسوب به باشگاه روساريو سنترال به او زده را رد کرد و گفت که کسي با او برخورد فيزيکي نداشته است.

روزنامه های آرژانتینی امروز اعلام کردند که مسی در حالی که برای خوردن شام با دوستانش به یکی از رستوران های روساریو رفته بود، مورد حمله یک هوادار قرار گرفت.
    اما این ستاره 23 ساله در گفتگو با نشریه ای اعلام کرد این اتفاق آن طوری نبوده که رسانه ها اعلام کردند.
    " از چیزهایی که گفته می شود واقعا تعجب کردم زیرا اتفاقی برای من رخ نداد. تنها چیزی که می دانم همان چیزهایی است که گفتم.
    در حالی که در روزنامه ها اعلام شد بیرون رستوران یک نفر با مشت به صورت من کوبید. برای اینکه خیال آنهایی که برای شان سوال ایجاد شده، راحت شود باید بگویم کسی مشتی به من نزد. من کاملا خوب هستم. من از سرو صداهایی که این اتفاق ایجاد کرد، متعجب شده ام. به هر حال از همه آنهایی که نگران شدند و برای من پیام فرستادند، تشکر می کنم."
    اما پابلو مویانو، صاحب رستورانی که این اتفاق در مقابل آن رخ داد، حادثه را طور دیگری تعریف می کند.
    " وقتی آنها از رستوران بیرون رفتند، افراد زیادی تجمع کرده بودند و همه سعی می کردند تا با مسی احوالپرسی کنند یا امضایی بگیرند. ناگهان یک بچه دبیرستانی سعی کرد با مشت به صورت او بکوبد یا شاید هم فقط می خواست او را تهدید کند. اتفاق چندان جدی ای نبود. مسی تقریبا بلافاصله از محل دور شد. او رفتار فوق العاده ای داشت. او کلی وقت گذاشت تا با همه عکس بگیرد و با همه احوال پرسی کرد."

HALA MADRID

9. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

ونگر: بارسا امسال به بهترین بازیکن میانی دنیا،سسک،ابراز تمایل نکرده

مربی فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرده که سران تیم قهرمان اروپا در تابستان امسال برای جذب سسک فابرگاس ابراز تمایل نکرده اند

سایت گل- آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی اعلام کرده که سران بارسا در تابستان امسال هنوز برای جذب سسک فابرگاس وارد عمل نشده اند
    چند سالی است که گمانه زنی های مختلفی در مورد بازگشت سسک فابرگاس به بارسلوناب ه گوش می رسد و تابستان گذشته بود که کاتالونیایی ها برای جذب او درخواستی رسمی را ارائه کردند.البته این درخواست رد شد وسسک فابرگاس از تعهد رسمی اش به آرسنال گفت.
    با این وجود آرسن ونگر مطمئن است که سسک فابرگاس را برای فصل 12-2011 در اختیار خواهد داشت و در صحبتهایی به ایی اس پی ان ساکرنت گفت:« سال گذشته سران بارسلونا برای جذب سسک تایل داشتند که این را پنهان نمی کنم ولی امسال ابراز تمایلی نبوده.»
    مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« خواسته اصلی من ادامه حضور سسک است .او از نظر من بهترین بازیکن خط میانی دنیاست و طبیعتا تیممان را برپایه او می سازیم.»
    فابرگاس در فصل 11-2010 با مصدومیتهای متعددی دست و پنجه نرم می کرد و توانست در 25 دیداری که برای آرسنال برگزار کرد، سه گل زده و 14 پاس گل بدهد و در 5 حضورش در لیگ قهرمانان اروپا هم سه گل به ثمر رساند

HALA MADRID

11. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Striker
    مربی مورد علاقه
    Mourinho
    بازیکن محبوب
    Cristiano Ronaldo
    اسم واقعی شما
    Mostafa

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    66
    تشکر شده 134 در 50 پست

هواداران عامل موفقیت بارسا تی وی و سایت
    رسمی باشگاه هستند.

روز یک شنبه که روز بعد از قهرمانی چمپیونز لیگ بود٬ بارسا تی وی به رکورد 2.5 درصد مخاطب دست پیدا کرد. در روزهای شنبه و یک شنبه٬ سایت رسمی باشگاه بیش از 1900000 بازدید داشت.

بارسا تی وی عملا ثابت کرده که در میان هوادران بسیار محبوب است و بیشتر آنها خواستار تماشای جشن قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا از این کانال هستند. بارسا تی وی نیز به بالاترین رکورد خود - 2.5 درصد بیننده سالانه - دست پیدا کرد.

بیشترین بازدید روز یک شنبه از ساعت 5 - که راهپیمایی در سطح شهر آغاز شده بود - تا ساعت 9 - که جشن با حضور بازیکنان در نیوکمپ برگزار شد = بود. در حدودساعت 9 مصادف با زمانی که بازیکنان در استادیوم حاضر شدند شمار بینندگان به 169000 رسید٬ که تقریبا با 3.8 درصد مخاطب برابری می کند.

جشن قهرمانی در سراسر جهان دیده شد.

جشن قهرمانی علاوه بر بارسا تی وی٬ از سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که سایت رسمی باشگاه است٬ نیز قابل مشاهده بود و 229.046 نفر از 180 کشور از همین طریق به تماشای جشن قهرمانی از راهپیمایی در شهر تا مراسم اهدای جام به هواداران در نیوکمپ پرداختند. بیشترین بازدیدکنندگان به ترتیب از کشورهای آسپانیا٬ آمریکا٬ لهستان٬ یونان و کلمبیا بودند.

محبوبیت سایت افزایش یافته است.

روزهای شنبه و یک شنبه همین هفته٬ سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بیش از 1900000 بازدید کننده داشته است؛ تقریبا نیم میلیون بیشتر از فینال جام حذفی.
    سایتی نیز برای فینال ومبلی طراحی شده است که شامل اطلاعاتی از شبکه های اجتماعی hست. این سایت 1708471 بازدید از 167 کشور جهان داشت. بیشترین بازدیدکننده ها از کشور اسپانیا (416000)٬ آمریکا (198000) و انگلیس (120000) بوده است. بازدید سایت از طریق گوشی همراه نیز رو به افزایش است و تقریبا 8% از بازدیدها از طریق گوشی همراه انجام شده است.

هواداران در فیس بوک و توئیتر رو به افزایشند.

شبکه های اجتماعی نیز شاهد افزایش چشمگیری در تعداد بازدیدکننده ها بوده اند؛ مثلا طرفداران صفحه فیس بوک باشگاه در یک شب 247688 افزایش یافته است.

سه صفحه رسمی باشگاه در توئیتر - به زبانهای کاتالونیایی٬ اسپانیایی و انگلیسی - هم اکنون بیش از 2206532 هوادار (Follower) دارند و با اختلاف زیاد از سایر تیم های جهان برترند. دومین تیمی که در این لیست جای می گیرد٬ رئال مادرید با 1788724 هوادار (Follower) می باشد.

شما می توانید با همراهی کردن ما در توئیتر، علاوه بر اخبار سایت، از خبرهای کوتاه، تبریک مناسبت های مختلف به طور مستقیم به بازیکنان و عوامل، ارتباط با شبکه های اطلاع رسانی و یا شخصی باشگاه (که در خبر مربوطه ذکر شده) و سایر فعالیت های سایت مطلع شوید. همراهی شما مایه دلگرمی ماست.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

13. 2 کاربر از پست مفید mostafa8670 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Striker
    مربی مورد علاقه
    Mourinho
    بازیکن محبوب
    Cristiano Ronaldo
    اسم واقعی شما
    Mostafa

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    66
    تشکر شده 134 در 50 پست

آبیدال، 150 بازی

حضور مدافع فرانسوی در فینال لیگ قهرمانان، 150مین بازی وی برای تیم اول بود. او این فصل 41 بازی انجام داده و یک گل به ثمر رسانده است.

آبیدال با در اختیار داشتن جام در دست و جشن گرفتن عنوان قهرمانی، تنها چند هفته پس از عملی که برای تومور کبدش انجام شد، یکی از تصاویری بود که به طرزی بی نقص نشان می دهد تیم تا چه حد فوق العاده است.

آبیدال از ابتدا در بازی ومبلی حضور داشت؛ بازی که همانند داستان های افسانه ای تمام شد. هیچ کس نمی توانست تصور کند که وی به این بازی برسد؛ تنها خودش بود که می دانست. او می دانست و همواره این اراده، انرژی و توان فائق آمدن بر سخت ترین مشکل زندگی اش را داشته و می تواند به موقع بری حضور در فینال لیگ قهرمانان 2011 آماده شود؛ دیداری که مقارن با 150مین حضور وی در 4 فصل بازی کردن برای بارسا شد.

از 41 بازی این فصل وی، 26 بازی در لیگ، 8 بازی در لیگ قهرمانان، 4 بازی در کوپا دل ری و 2 بازی در سوپر جام اسپانیا بوده است.

در بهترین وضعیت

در واقع وی از زمان بازگشتن از بیماری جدی اش، آبیدال حتی از گذشته نیز بهتر بوده است. شکی نیست که وی برای بازی کردن آماده بوده است و این حقیقت قلب تمامی هواداران بارسا را تسخیر کرده است.

او این فصل بیشتر در پست مدافع میانی بازی کرده است؛ پستی که در آن سریع و شجاع نشان داده است؛ او در حرکت کردن با توپ تاثیرگذار بوده و در یارگیری مدافعان میانی حریف، بسیار عالی نشان داده است. افتخار او گلش در کوپا دی ری بود که در سن مامس به ثمر رسید؛ چیزی که به عنوان یکی از بهترین نکات امسال در یادها خواهد ماند.

دومین حضور بیشتر در یک فصل

آبیدال در اولین فصل حضورش در بارسا (2007/08) در 46 دیدار برای بارسا حضور یافته است. او در فصل سه جام، 32 بازی برای تیم داشته است و سال گذشته نیز در 31 دیدار حضور یافته است. او در فصل 2010/11، با وجود بیماری اش در 41 بازی حضور یافت.

15. 2 کاربر از پست مفید mostafa8670 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

بارسلونا به دنبال آرائوخو، بازيکن مدنظر رئال

سرخيو آرائوخو، مهاجم جوان بوکاجونيورس نظر مثبت سران بارسا را به خود جلب کرده.اين در حالي است که رئالي ها اخيرا براي خريد او پيشنهادي را ارائه کرده بودند که اين پيشنهاد با پاسخ منفي سران باشگاه آرژانتيني مواجه شده است.

رئالی ها بعد از آن که در سال 2006 فرناندو گاگو را با قراردادی 20 میلیون یورویی به رختکن تیمشان منتقل کردند، اولویت اولشان را خرید از آکادمی جوانان بوکاجونیورس قرار داده اند.
    با این وجود بارسلونا اکنون انگشت روی گزینه مدنظر رئال گذاشته است.به نظر می رسد که سران باشگاه بوکاجونیورس مبلغی 5 میلیون یورویی را برای فروش این ستاره طلب کرده اند.
    رئالی ها بارها به عنوان اولین تیم دست روی بازیکنی از بوکاجونیورس گذاشته اند و با رد پیشنهاد آنها، این بازیکن به تیم دیگری منتقل شده که از جمله می توان به انتقال خوان فورلین به اسپانیول و اسکیل مونیوس به پالرمو اشاره کرد.
    آرائوخو 10 بازی برای تیم اصلی بوکا برگزار کرده و توانسته یک گل برای تیمش بزند.

HALA MADRID

17. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

فوق ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا بعد از دریافت جایزه «دی ‌استفانو» برای سومین بار پیاپی گفت: احساس افتخار و اضطراب می‌کنم چرا که جایزه را از دست دو نفر از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال جهان دریافت کردم.

به گزارش ایسنا، لیونل مسی فوق ستاره آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا با پیشی گرفتن از کریستیانو رونالدو و ژاوی هرناندز برای سومین بار پیاپی جایزه «دی استفانو» را بدست آورد.
    مسی که در حضور مارادونا جایزه را از دست دی‌استفانو گرفت، گفت: بسیار احساس افتخار و اضطراب می کنم نه به این خاطر که جایزه را به دست آورده‌ام بلکه به این خاطر که جایزه را در حضور دو اسطوره تاریخ فوتبال جهان دریافت کرده‌ام.

HALA MADRID

19. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

صفحه 34 از 40 نخستنخست ... 243233343536 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)