به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
مهاجم جدید پرسپولیس عصر امروز در میان استقبال پرشور هواداران این تیم در محل برگزاری تمرینات سرخپوشان پایتخت حضور یافت.
تمرین امروز تیم فوتبال در حالی برگزار شد که ساعت 16 کریم انصاریفرد که به همراه برادرش در محل تمرین پرسپولیس در ورزشگاه درفشیفر حاضر شد.
انصاریفرد در بدو ورود با استقبال حدود 100 هوادار که پشت درهای ورزشگاه ایستادهاند مواجه شد و در همان حال که در ماشین نشسته بود، پاسخ سوالات هواداران را داد.
بازیکنان پرسپولیس پیش از ساعت 18 در محل برگزار تمرین حاضر شدند که علی کریمی زودتر از سایرین به ورزشگاه آمد و خیلی زود در زمین چمن حضور یافت و به تمرین اختصاصی پرداخت. انصاریفرد هم با پیراهن شماره 9 به زمین چمن وارد شد.
هواداران که پشت درهای ورزشگاه بودند با شعارهای "عاشوری یادت باشه - هوادار باید باشه"، "عاشوری ما قول دادیم ساکت باشیم"، "اینقدر در میزنیم - تا در برویم باز کنید" و ... از محسن عاشوری مربی تیم و سعید شیرینی از مسئولان باشگاه خواستار حضور روی سکوها شدند که تا آغاز تمرین به درخواست آنها پاسخ منفی داده شده بود.
در این بین تعدادی از ماموران نیروی انتظامی هم در بیرون ورزشگاه درفشیفر حضور یافتهاند تا مشکل خاصی پیش نیاید. البته با وساطت علی کریمی هواداران پس از 40 دقیقه معطلی، مجوز حضور روی سکوها را کسب کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
تمرین امروز پرسپولیس با حضور کریم انصاریفرد در نوبت بعداز ظهر برگزار شد.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس بعد از ظهر امروز از ساعت 18:35 در ورزشگاه درفشیفر آغاز شد. در این تمرین بازیکنان پرسپولیس ابتدا به وزنه زدن پرداختند، سپس به کار با توپ پرداختند.
* کریم انصاریفرد پس از ثبت قرارداد در تمرین امروز حضور پیدا کرد. او با برخورد گرم حدود 100 هوادار مقابل درب ورزشگاه مواجه شد. هواداران شعار میدادند "آقای گل به پرسپولیس خوش آمدی".
* انصاریفرد پس از حضورش در ورزشگاه درفشیفر در برابر لوگویی که در کنار کلینک باشگاه بود ایستاد و عکس گرفت. خبرنگاران از وی خواستند با انگشت خود عدد 6 را نشان دهد که وی از این کار خودداری کرد و گفت باید همه چیز را در زمین نشان بدهد.
*در ابتدای تمرین حدود 100 هوادار حضور داشتند که با گذشت زمان تقریبا به 200 نفر رسیدند. این هواداران با دستور عاشوری پشت درهای ماندند و اجازه ورود به ورزشگاه را نداشتند. هواداران با سر دادن شعارهایی علیه عاشوری اعتراض خود را اعلام کرده و از علی کریمی خواستند برای حضورشان وساطت کند!
پس از گذشت سی دقیقه از تجمع هواداران پشت درهای بسته به خاطر ایجاد آلودگی صوتی و اعتراض اهالی ساختمان های اطراف ورزشگاه، پلیس 110 در محل حاضر شد. جالب اینکه ماموران نیروی انتظامی از مسئولان پرسپولیس درخواست کردند برای عدم ایجاد ازدحام و سر و صدای بیش از حد اجازه ورود تماشاگران به داخل ورزشگاه صادر شود که با مخالفت پرسپولیسی ها مواجه شدند! همین موضوع باعث شد تا هواداران باز هم به شعارهای خود علیه عاشوری ادامه دهند و با تشویق کریمی از او بخواهند که برای حضورشان در ورزشگاه پا در میانی کند.
پس از گذشت دقایقی از تمرین شیرینی معاون باشگاه پرسپولیس در میان هواداران حضور پیدا کرد و به آنها گفت: "طبق قانون باشگاه و به خاطر خود پرسپولیس باید تمرین پشت درهای بسته باشد و با این شعارها شما فقط تمرکز تیم را به هم میزنید" اما هواداران هم اعتراض خود را ادامه داده و اعلام کردند در فوتبال اروپا هم چنین رفتاری با تماشاگران نمی شود و بهتر است مسئولان باشگاه پرسپولیس در مصاحبه هایشان از علاقه به هواداران سخن نگویند!
معاون اجرایی باشگاه در ادامه صحبتهایش به هواداران گفت شما نباید هواداران ما را با تیمهای دیگر مقایسه کنید و اگر درهای ورزشگاه گشوده شود باید هواداران بدون دادن شعار روی سکوها بنشینند. از این پس نیز هر روز که قرار بود تمرین با حضور هواداران برگزار شود، از طریق سایت باشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.
وی همچنین برای هواداران شرط گذاشت در صورتی که درهای ورزشگاه باز شود هواداران حق ندارند در انتهای تمرین مقابل ورزشگاه تجمع و برای اعضای تیم مشکل ایجاد کنند. در این لحظه کریمی وساطت کرد و پس از گفتوگو با عاشوری و شیرینی معاون باشگاه هواداران مجوز حضور در ورزشگاه را دریافت کرده و به عاشوری قول دادند که سکوت کنند!
* در تمرین امروز محسن بنگر غایب بود.
* 18 بازیکن در تمرین حضور داشتند.
* کریمی پس از دیدن انصاریفرد با وی دقایقی در کنار زمین به گفت وگو پرداخت.
* انصاریفرد با پیراهن شماره 9 کار خود را شروع کرد.
* چیذری با انصاریفرد تمرینات اختصاصی انجام داد.
* کنترل ضربان قلب بازیکنان توسط کریمی نیز در نوع خود جالب بود. در هر دور از دویدن کریمی ضربان قلب بازیکنان را کنترل و با فریاد بلند اعلام میکرد.
*بازیکنان پرسپولیس در مرحله سوم تمرین خود با توب به دور زمین ورزشگاه درفشی فر می دویدند، وقتی که به قسمت شرقی ورزشگاه میرسیدند توپ را روی دروازه سانتر میکردند و وقتی به سمت غرب ورزشگاه میرسیدند به سمت دروازه شوت میزدند.
* هواداران پس از اینکه در ورزشگاه مستقر شدند در سکوت کامل تمرین را تماشا کردند.
* تعدادی از مسئولان باشگاه در زمین همجوار زمین درفشیفر به فوتبال پرداختند.
*علی کریمی در اواخر تمرین در نقش یک دروازه بان ظاهر شد و اقدام به دفع ضربات بازیکنان کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: اگر ظرف ۲۴ ساعت آینده با گزینه خارجی به توافق نرسیم علی پروین سرمربی پرسپولیس میشود.
محمد رویانیان اظهار داشت: تمام تلاش خودم را به صورت شبانهروز برای جلب سرمربی انجام دادم و با گزینههای مختلفی مذاکره کردم اما خدمت هواداران عزیز عرض کنم با توجه به شرایط پرسپولیس در صورتی که ظرف 24 ساعت آینده با گزینه خارجی به توافق نرسیم علی پروین سرمربی پرسپولیس خواهد شد و روی نیمکت این تیم مینشیند.
وی در پاسخ سؤالی که پروین دوست ندارد روی نیمکت بنشیند، نیز گفت: اگر من به علی پروین بگویم این کار را خواهد کرد و در کل به این جمعبندی رسیدهام.
مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تمام سختیها را به جان میخرم و اگر مربی خارجی نیامد به پرسپولیس کمک میکنم.
علی پروین در مورد احتمال انتخابش به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس اظهار داشت:پس از اینکه این موضوع را سردار با من مطرح کرد سریعا استخاره کردم و خدا را شکر همه چیز خوب در آمد اگر مربی خارجی نیامد به احترام سردار و به خاطر مردم این پست را قبول میکنم.
وی افزود: درست است که چند مدتی است از نیمکت دور بودم اما به عشق مردم میخواهم تمام سختیها را به جان بخرم و دوباره وارد گود شوم انشاءالله خدا به من کمک میکند.
پروین ادامه داد: خوشبختانه سردار امسال تیمی را بسته که بسیار قرص و محکم است من هر کاری که از دستم بر بیاید به خاطر رویانیان و پرسپولیس انجام خواهم داد. همه هواداران بدانند اگر سرمربی پرسپولیس شوم نیاز به تک تک آنها دارم و باید همه به من کمک کنند.
پروین خاطرنشان کرد: امروز در تماسی تلفنی به سردار موافقت خودم را اعلام کردم و باید ببینیم اگر اتفاق خاصی پیش نیاید انشاءالله سعی میکنم با این پرسپولیس دهه 50 یا 60 این تیم را زنده کنم. البته باید ببینیم خدا چه میخواهد.
وی در پایان ضمن تشکر از رویانیان گفت:از رویانیان سپاسگزارم، او مرد عمل است و تا به امروز همه چیز را ثابت کرده است اعتماد او قوت قلب من است و سعی میکنم بهترین عملکردم را در صورتی که باشم به نمایش بگذارم. سال سختی را در پیش داریم اما با این بچهها میتوانیم سالی بسیار شاداب و خوب را جشن بگیریم که انشاءالله این اتفاق میافتد البته مردم بدانند که سردار برای جذب سرمربی خارجی همه کار کرد اما شرایط طوری نبود تا این افراد پرسپولیسی شوند باید بنشینیم تا ببینیم 24 ساعت آینده چه اتفاقی میافتد.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت که هر وقت علی پروین رسماً به عنوان سرمربی انتخاب شد، اعلام نظر میکند.
علی کریمی امشب در خصوص احتمال انتخاب علی پروین به عنوان سرمربی پرسپولیس اظهار داشت: هر وقت این خبر رسما اعلام شد نظرم را رسما در مورد پروین اعلام خواهم کرد. فعلا موقع اظهار نظر نیست و باید ببینیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.
در حالی که محمد رویانیان روز شنبه تاکید کرده بود سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تا روز دوشنبه مشخص خواهد شد، اما این اتفاق روی نداد تا تیم پرستاره همچنان بدون سرمربی به تمریناتش ادامه دهد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که در حاشیه تمرین روز شنبه تیم فوتبال این باشگاه با خبرنگاران گفتگو می کرد در مورد انتخاب جانشین مصطفی دنیزلی گفت:
«قطعا سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس و جانشین دنیزلی تا روز دوشنبه مشخص و معرفی خواهد شد.»
با این حال از وعده مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که گفته بود تا 72 ساعت آینده سرمربی سرخپوشان را معرفی خواهد کرد، یک روز گذشته و سرمربی این تیم مشخص نشد. این در حالی است که رویانیان تاکید کرده بود تا سرمربی پرسپولیس را انتخاب نکند نمی خوابد.
تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی تمریناتش را با حضور برخی از بازیکنان و بدون سرمربی پیگیری می کند که کمتر از 23 روز به برگزاری اولین بازی این تیم در دوازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر باقی مانده است.
در شرایطی که انتظار می رفت مسئولان باشگاه پرسپولیس در سریعترین زمان ممکن سرمربی خود را انتخاب کنند، هر روز بر تعداد گزینه های خارجی مورد نظر آنها افزوده می شود و تاکنون آنها با برنو متسو، ژرار هولیه، خوزه مانوئل و کالدرون و بالاخره وینگادا مذاکره کرده اند اما هنوز مشخص نیست چه کسی سرمربی این تیم خواهد شد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس از حل مشكل رضايتنامه كريم انصاريفرد خبر داد و گفت: موضوع رضايتنامه انصاريفرد امروز (سهشنبه) نهايي شده و او ميتواند از اين پس در تمرينات پرسپوليس شركت كند.
محمد رويانيان با بيان اينكه مشكل رضايتنامه كريم انصاري فرد حل شده است، اظهار كرد: كار اخذ رضايتنامه كريم انصاريفرد از طريق كميته انضباطي فدراسيون امروز (سهشنبه) نهايي ميشود. بنابراين او ميتواند از فردا در تمرينات پرسپوليس حاضر شود.
** عملكرد بعضي رسانهها قيمت خوزه مانئول را بالا برد
وي درباره آخرين نتايج از انتخاب سرمربي جديد پرسپوليس نيز گفت: اگر بعضي رسانهها از جمله تلويزيون و برخي مطبوعات اجازه ميدادند ما امروز قراردادمان را هم با سرمربي جديد بسته بوديم. متاسفانه برخي گزينههايي كه هنوز ما با آنها مذاكره نكرده بوديم، نامشان مطرح شد و تحليلهايي را درباره آنها منتشر ميكردند. به طور مثال شبكه خبر تلويزيون يك برنامه مفصل از عملكرد خوزه مانوئل پخش كرد و او را مربي بسيار توانمندي دانست. در برخي مطبوعات هم مانورهايي درباره او دادند تا بالاخره بوجود آمدن اين فضا باعث شد مانوئل رقم پيشنهادياش را بالا ببرد! اجازه ندادند ما با آرامش و بدون جنجالهاي خبري كارمان را پيش ببريم.
** ميدانم كه رسانهها از انتخاب سرمربي پرسپوليس نفع مالي نميبرند
وي در پاسخ به اين سوال كه به نظرتان برخي رسانهها از انتخاب سرمربي مدنظرشان در پرسپوليس نفع مالي ميبرند، خاطرنشان كرد: خير، رسانهها از انتخاب هر كدام از مربيان مطرح شده هيچ نفع مالي نميبرند و صرفا موضوع رقابت خبري باعث شده چنين رويكردي داشته باشند اما به هر حال هرچه كه هست به ضرر ما تمام ميشود. حتي من مانند مرحله قبلي كه بالاخره ما دنيزلي را انتخاب كرديم، شرايطي بوجود آوردهام كه كسي نميداند كجا و با چه كسي مذاكره ميكنم اما باز هم با چنين شرايطي مواجه هستيم.
** هر مربي موفق اروپايي الزاما در پرسپوليس موفق نيست
رويانيان در پاسخ به اين سوال كه آيا گزينههايتان براي هدايت پرسپوليس تغيير كرده و پيشبيني ميكنيد چند روز ديگر سرمربي جديد را معرفي كنيد، گفت: گزينههاي ما چندان تغييري نكرده است. من ميتوانم مربيان بزرگ اروپايي را هم به پرسپوليس بياورم اما بخاطر شرايط متفاوت فوتبال آسيا و اروپا بهتر است مربي خارجي معتبري را انتخاب كنيم كه در آسيا و به ويژه كشورهاي اطراف ايران كار كرده و نتايج خوبي هم گرفته باشد؛ بنابراين دايره انتخابهايمان محدود ميشود.
** بدون توجه به فشار برخي دلالها با همكاري بعضي ليدرها، كار خودمان را ميكنيم
وي افزود: هر چند الان بازيكنان زير نظر يكي از بهترين مربيان بدنسازي ايران با يك برنامهريزي منظم و فشرده مشغول تمرين هستند اما حضور سرمربي بالاي سر تيم بسيار مهم است. اميدوارم ظرف چند روز آينده كار را تمام كنم. متاسفانه عرصه براي جولان دادن بعضي دلالها كه با برخي ليدرها همكاري ميكنند، باز شده است. پيش از اين به آنها اجازه جولان دادن نداده بوديم، اما الان مشغول حركتهايي هستند تا بر ما فشار وارد كنند اما ما كار خودمان را ميكنيم.
** خلعتبري به ما قول محكمي داد كه به پرسپوليس ميآيد
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره نتيجه مذاكراتش براي جذب محمدرضا خلعتبري با توجه به اينكه شنيده مي شود استقلال مبلغ ميلياردي سنگيني را به او پيشنهاد داده، اظهار كرد: ما با خلعتبري صحبت كرديم و او هم قول محكمي داده بود تا به پرسپوليس بپيوندد. الان هم اعلام ميكنيم او را ميخواهيم اما اگر الان در واكنش به پيشنهاد مالي سنگين استقلاليها بخواهد متقاعد شود و به اين تيم برود ديگر خودش ميداند. شايد ما نتوانيم پول سنگين كه دربارهاش طرح شده را بپردازيم.
** ليست قرارداد تمام بازيكنان را به وزارت ورزش دادم
وي با بيان اينكه ليست مبالغ قراردادهاي بازيكنان پرسپوليس را به وزارت ورزش و جوانان داده است، دراين باره توضيح داد: من ليست تمام قراردادهاي بازيكنان پرسپوليس و ترازنامه مالي باشگاه را به وزارت ورزش و جوانان دادم و تصميم دارم آنها را به مسوولان سازمان بازرسي كل كشور، نهادهاي حراستي و هر دستگاه مسوول مرتبط با اين موضوع بدهم. حالا بايد ببينيم بقيه باشگاهها هم اين كار را ميكنند؟ من متاسفم براي اين فوتبال كه عدهاي چنين جنجالهاي بيهوده و كاذبي را در آن ايجاد ميكنند. هر حرفي را بدون اطلاعات ميزنند و شرايطي ايجاد ميكنند كه بعضي بازيكنان باورشان مي شود ارزش ميلياردي دارند!
** به بازيكنم گفتهاند جريمه رويانيان و 200 ميليون بالاتر را ميدهيم به تيم ما بيا!
رويانيان تاكيد كرد: اگر من سقف را رعايت نكردم، ممكن است با اندكي بالاتر از آن بازيكن گرفته باشم، نه چنين مبالغي كه به ما ميبندند، اتهام ميزنند و جو متشنجي راه مياندازند كه از اصول كار مديريتي فاصله دارد. من متاسفم براي آن شيوه عملكردي كه با بازيكن من تماس گرفته و ميگويند، حاضريم جريمه قراردادي كه با رويانيان بستي را بدهيم و 200 ميليون تومان هم به مبلغ توافقي با آنها بيافزاييم تا به تيم ما بپيوندي!
** استقلال يك سردار كم داشت و خوشحالم بالاخره سردارش را پيدا كرد!
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در واكنش به حضور سردار صلاحي در هيات مديره استقلال كه ظاهرا از دوستان اوست نيز اظهار كرد: استقلال يك سردار كم داشت و خوشحالم كه بالاخره سردار خودش را هم پيدا كرد تا اوضاع بهتري پيدا كند.
** درباره حضور مايليكهن و دايي در پرسپوليس انديشيدهام
وي درباره احتمال حضور محمد مايليكهن در كميته فني يا كادر فني پرسپوليس، تصريح كرد: من مايليكهن را دوست دارم. او آدم باشخصيت و مسلماني است. روي حضور او در پرسپوليس فكر كردم. درباره علي دايي هم همين تامل را داشتم. آنها از ستارههاي پرسپوليس بودند؛ حالا بايد ببنيم در آينده چه شرايطي خواهيم داشت تا نهايتا بهترين تصميم را بگيريم.
دبیر هیات مدیره باشگاه مس کرمان با اعلام اینکه چک ضمانت معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس در خصوص انتقال پولادی، برگشت خورده از شکایت این باشگاه به فدراسیون فوتبال خبر داد.
سیدرضا هاشمی امروز سه شنبه ضمن بیان مطلب فوق گفت:
طبق تفاهمنامهای که بین باشگاه مس کرمان و پرسپولیس منعقد شده، قرار شد مهرداد پولادی به عنوان بازیکن قرضی از تیم مس کرمان به پرسپولیس برود تا در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا، برای این تیم بازی کند.
وی در همین خصوص افزود: طبق این تفاهمنامه قرار شد مبلغ 160 میلیون تومان بابت مطالبات باشگاه مس از مهرداد پولادی که شامل مبالغ پرداختی مازاد باشگاه به وی بود، از سوی باشگاه پرسپولیس به باشگاه مس پرداخت شود که در همین رابطه آقای شیرینی، معاون باشگاه پرسپولیس یک فقره چک شخصی خود را به مبلغ 160 میلیون تومان جهت تضمین پرداخت در اختیار باشگاه مس کرمان قرار داد.
دبیر هیات مدیره باشگاه مس کرمان، تاکید کرد: هفته گذشته چک باشگاه پرسپولیس را جهت پرداخت بخشی از قرارداد کیوان امرایی در اختیار وی گذاشتیم که معلوم شد حساب مزبور خالی بوده و بر همین اساس چک را برگشت زدیم.
هاشمی تاکید کرد: متعاقب این موضوع جمشید زارع، قائم مقام باشگاه پرسپولیس با حضور در دفتر رئیس هیات مدیره باشگاه مس با اظهار این موضوع که پویا سیف پناهی پس از انعقاد قرارداد داخلی با پرسپولیس، نقض قرار کرده و به مس کرمان پیوسته است خواستار آن شد که ضرر و زیان ناشی از نقض قرارداد داخلی پویا سیف پناهی با مبلغ چک مهرداد پولادی جبران شده و باشگاه مس کرمان چک مزبور را عودت دهد.
دبیر هیات مدیره باشگاه مس کرمان در ادامه اظهار داشت: این موضوع از سوی داوری، رئیس هیات مدیره باشگاه مس کرمان به دفتر حقوقی باشگاه ارجاع شد و پس از بررسی قرارداد پویا سیف پناهی مشخص شد که در متن قرارداد وی با باشگاه مس آمده است که سیف پناهی هیچگونه تعهدی به سایر باشگاهها ندارد ضمن آنکه سیف پناهی به واحدی، قائم مقام باشگاه مس گفته بود که مسئله قرارداد داخلی من با باشگاه پرسپولیس از طریق مذاکره با سردار رویانیان حل شده و در این رابطه هیچ تعهدی متوجه باشگاه مس کرمان نیست.
دبیر هیات مدیره باشگاه مس کرمان در خاتمه تصریح کرد: با توجه به این مقدمات و پس از عدم پرداخت مبلغ 160 میلیون تومان مربوط به تعهدات مهرداد پولادی به باشگاه مس کرمان، طی نامهای به فدراسیون فوتبال خواستار عدم ثبت قرارداد جدید مهرداد پولادی تا تسویه حساب کامل وی با باشگاه مس کرمان شدهایم.
دروازهبان پرسپوليس با بيان اينكه هيچ مشكلي با پيوستن دروازهبان ديگري به اين تيم ندارد، گفت: بايد با تلاش خودم در تركيب اصلي پرسپوليس جاي بگيرم و برايم فرقي نميكند چه دروازهبانان ديگري در تيم حضور خواهند داشت.
شهاب گردان درباره تمرينات آمادهسازي پرسپوليس اظهار كرد: تمرينات به خوبي در دو نوبت صبح و عصر برگزار ميشود و بازيكنان انگيزه زيادي دارند تا پرسپوليس تا پيش از شروع ليگ به آمادگي و هماهنگي بسيار بالايي برسد.
خدا را شكر هيچ مشكل خاصي نيست و فكر ميكنم اين تيم آينده خوبي داشته باشد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر نميكنيد انتخاب سرمربي پرسپوليس كمي دير شده است، گفت: فكر ميكنم الان اگر پرسپوليس سرمربي هم داشت باز هم بازيكنان بايد زير نظر مربي بدنساز تمرينات را انجام ميدادند. به هر حال ما در هفتههاي پيش از شروع ليگ قرار داريم و كادر همه تيمها از جمله پرسپوليس در حال تكميل شدن است.
دروازهبان پرسپوليس در واكنش به اينكه آيا براي تبديل شدن به دروازهبان شماره يك پرسپوليس با مسئولان اين باشگاه صحبت كردهايد و از اينكه دروازهبان ديگري به تيم اضافه شود، مشكلي نداريد، اظهار كرد: هيچ مشكلي با اين موضوع ندارم. اين كه يك گلر ديگر ايراني يا خارجي به تيم اضافه شود، براي من فرقي نميكند. در حال حاضر يك گلر جوان هم در تيم تمرين ميكند. من براي قرار گرفتن در تركيب اصلي پرسپوليس بايد خودم تلاش كنم و طبيعتا نبايد از اين موضوع نگران باشم.
گردان در پاسخ به اين سوال كه آيا پرسپوليس امسال را اصليترين مدعي عنوان قهرماني ليگ ميدانيد گفت: پرسپوليس هر سال مدعي قهرماني ليگ است. امسال بازيكنان بيشتري جذب كرده كه اميدواريم حضور آنها كنار يكديگر جواب دهد و در مجموع تيم با هماهنگي و قدرت بالايي به مصاف حريفان برود.
اين دروازهبان در واكنش به اينكه آيا بازيكنان و دروازهبانان ايراني ميتوانند به رقابتهاي يورو 2012 به مثابه يك كلاس آموزشي نگاه كنند گفت: قطعا همين طور است. دروازهبانها در يورو 2012 بعضا واكنشهايي نشان ميدهند كه فوقالعاده بوده و جاي يادگيري و تامل دارد هرچند در مجموع بازيكنان اروپايي در كلاس بالاتري نسبت به فوتباليستهاي ايراني كار ميكنند و امكاناتي كه در خدمت فوتبال آنجاست با امكانات فوتبال ايران قابل مقايسه نيست. با همه اين احوال ما از گذشته تاكنون بازيكناني داشتيم كه در بهترين ليگهاي اروپايي بازي كردهاند.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه در این مقطع موضوع مهم آمادگی بدنی بازیکنان است، گفت: همه در حال کار کردن هستیم تا تیمی آماده را تحویل سرمربی جدید بدهیم.
محسن عاشوری در پایان تمرین امروز سهشنبه تیم فوتبال پرسپولیس در جمع خبرنگاران ضمن بیان مطلب فوق گفت: فعلا تمرکز همه بازیکنان روی تمرینات بدنسازی است و مربی بدنساز کارش را انجام میدهد.
درست است که سرمربی تیم هنوز انتخاب نشده اما برنامههای تمرینی را پیگیری میکنیم.
وی افزود: مشکل اصلی تیم این است که دنیزلی قرار بود به ایران بازگردد اما مشکلاتی داشت که مانع از حضورش در ایران شد. این روزها همه در حال کار کردن هستیم تا تیمی آماده را تحویل سرمربی جدید بدهیم. امروز موضوع مهم آمادگی بدنی بازیکنان است زیرا از نظر تاکتیکی آنها در لیگ و تیم ملی کنار هم بازی کرده و شناخت خوبی از هم دارند.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد شایعه حضور افشین پیروانی در تیم پرسپولیس تصریح کرد: در مورد بودن یا نبودن من در تیم یا انتخاب مربی دیگر از باشگاه سئوال کنید زیرا باید مسئولان باشگاه در این خصوص پاسخ دهند.
وی اضافه کرد: خوشحالم با کسی کار میکنم که طبق برنامهریزی جلو میرود، چهار ماه پیش در نشستی برنامهریزی رویانیان را دیدم و امروز همه کارها براساس برنامه پیش میرود. در کل امیدوارم تکلیف تیم با انتخاب سرمربی آن هرچه زودتر مشخص شود.
عاشوری در مورد برنامهریزی لیگ اظهار داشت: نگرانیام از فاصله اندک بازیهاست، زیرا پیش از دیدار با استقلال در هفته ششم، دو دیدار خارج از خانه داریم.
وی در خصوص احتمال برگزار نشدن جام حذفی افزود: بنده در این رابطه فکر نکرده و حواسم به آن نبوده است، زیرا آنهایی که مسئول هستند، در این خصوص به نتیجهای رسیدهاند که قصد عملی کردنش را دارند!
مربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان در مورد نخستین مسابقه این تیم در لیگ برتر برابر صنعت نفت در آبادان گفت: بازی در آبادان شرایط سختی دارد اما برای موفقیت باید تلاش کنیم تا به اهدافمان دست یابیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)