Design & Developed BY Patira

صفحه 327 از 470 نخستنخست ... 227277317325326327328329337377427 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,261 تا 3,270 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

perspolis

استارت رسمي پرسپوليس با مارش نيروي دريايي/ملی پوشان عصر می آیند

کانون هواداران پرسپولیس : مراسم افتتاح رسمي تمري
    نات تيم فوتبال پرسپوليس با حضور با حضور مدير عامل اين باشگاه آغاز شد.

اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس با حضور بيشتر بازيكنان اين تيم و در غياب ملي‌پوشان به جز محمد قاضي و با حضور هواداران اين باشگاه در ورزشگاه «درفشي فر» آغاز شد. پيش از شروع تمرين مدير عامل پرسپوليس امروز (شنبه) را روز "خوب و قشنگي" براي تمرين اين تيم توصيف كرد.
    در حالی که قرار بود دور جدید تمرینات پرسپولیس با حضور بازیکنان ملی‌پوش آغاز شود اما در تمرین امروز خبری از نفراتی همچون سید جلال حسینی، مهرداد پولادی، شهاب گردان، کریم انصاری‌فرد و حسین ماهینی نیست. تاکنون مهدوی‌کیا، کریمی،‌ محمد نوری،‌ کاظمیان، فشنگچی، نورمحمدی، علی‌عسگر،‌ نوروزی،‌ بنگر، اسماعیل‌زاده و قاضی حضور دارند

پيش از اين باشگاه پرسپوليس اعلام كرده بود كه تمرين امروز (شنبه) از ساعت 9 صبح آغاز مي شود، اما به دليل اين كه اين باشگاه قصد داشت پيش از آغاز تمرين مراسم ويژه‌اي را برگزار كند، تمرين با تاخير آغاز شد و اين در حالي بود كه از ساعت حدود 8 صبح بيش از 50 هوادار پرسپوليس در مقابل دروازه اصلي ورزشگاه درفشي فر اجتماع كرده بودند و منتظر رسيدن بازيكنان و مدير عامل باشگاه پرسپوليس بودند. تعداد تماشاگران در هنگام آغاز تمرين بيش از سه برابر افزايش پيدا كرد كه بخش عمده آن‌ها روي سكوي مخصوص تماشاگران جا گرفتند.

همچنين ساعتي پيش از آغاز تمرين مسئولان ورزشگاه درفشي فر در كنار زمين چمن اين ورزشگاه صندلي چيده بودند تا مراسم ويژه افتتاح رسمي تمرينات برگزار شود، به اين منظور يك گروه موسيقي نيروي دريايي ارتش در محل مستقر بود تا مراسم را با مارش حماسي آغاز كنند.

محمود شهرياري مجري نام آشناي صدا و سيما و داريوش خواجه نوري خوانده پاپ كه هر دو از طرفداران پرسپوليس هستند، در اين مراسم حاضر بودند تا برنامه افتتاح تمرين را اجرا كنند.

خبرنگاران و عكاسان زيادي از ساعت حدود 9 در ورزشگاه درفشي فر حاضر بودند تا مراسم را پوشش دهند.

علاوه بر بازيكنان و كادر فني پرسپوليس، مدير عامل و معاونان وي به همراه تني چند از پيشكسوتان پرسپوليس از جمله اسماعيل حلالي در ورزشگاه حاضر بودند.

محمد رويانيان كه قصد داشت وارد ورزشگاه درفشي فر شود، به دليل ازدحام جمعيت هوادار پرسپوليس ناچار شد از اتومبيل پياده شده و با پاي پياده وارد ورزشگاه شود كه در اين بين هواداران پرسپوليس با شعارهاي خود از وي استقبال و وي را تشويق كردند.

اين هواداران رويانيان را با لقب «سردار سرخ ايران» مورد تشويق قرار دادند.

هواداراني كه روي سكوهاي ورزشگاه نشسته بودند پيش از شروع تمرين با بلند كردن بنر بزرگي كه حاوي تصوير رويانيان بود، با شعارهايي براي هواداران استقلال كري خواندند.

هواداران پرسپوليس با سر دادن شعارهايي با ريتم سرود «يار دبستاني من» محمد رويانيان را تشويق مي‌كردند كه در همين حال مدير عامل پرسپوليس و بازيكنان به همراه معاونان باشگاه در ميان نواخته شدن مارش نظامي وارد زمين چمن شدند و مراسم با تلاوت آياتي از قرآن كريم آغاز شد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 4 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

perspolis

رویانیان: فتح‌الله‌زاده توهین می‌کند، اما من بی‌احترامی نمی‌کنم

از امروز بازیکنان را با نظر سرمربی جدید می‌گیریم

کانون هواداران پرسپولیس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: فتح‌الله‌زاده همیشه به من توهین می‌کند اما من هرگز به ایشان بی‌احترامی نمی‌کنم.

محمد رویان قبل از تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: امروز به تمرین پرسپولیس آمدیم تا جشن آغاز سال جدید را بگیریم و سال خوبی را پیش رو داشته باشیم. امروز بازیکنان ملی پوش و خوب به تیم اضافه خواهند شد و انشاالله استارت با قدرتی را در این روز خوب و به یاد ماندنی خواهیم زد.

وی در خصوص اعلام نام سرمربی پرسپولیس گفت: با گزینه‌هایی صحبت کرده‌ایم اما عجله نکنید. تا روز دوشنبه سرمربی جدید معرفی می‌شود.

رویانیان در پاسخ به این سؤال که نفرات جدید این تیم با نظر چه کسی جذب شده‌اند عنوان کرد: این چه سوالی است که می‌پرسید؟ تا روز گذشته دنیزلی سرمربی تیم ما بود و با نظر ایشان بازیکن جذب کردیم. ما هر بازیکنی که گرفتیم تا روز گذشته بوده و از امروز بازیکنی نگرفته‌ایم. از امروز به بعد با توجه به اینکه دنیزلی دیگر در پرسپولیس نیست هر بازیکنی که جذب کنیم با نظر سرمربی جدید تیم است.

وی در خصوص جنگ لفظی‌اش با فتح الله زاده گفت: دوست ندارم به هیچ کس در تمرینات ما بی احترامی شود. فتح الله زاده عزیز و زحمت کش فوتبال ما است. من او را قبول دارم هر چند که ایشان همیشه به من توهین می‌کند اما من هرگز به ایشان بی‌احترامی نمی‌کنم و شان او را حفظ خواهم کرد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: خیلی از تیم‌ها سال گذشته هر چه پول داشتند خرج کردند اما امسال ما نسیه در حال کار کردن هستیم ولی مثل اینکه به برخی‌ها برخورد. این حرف‌هایی که در مورد پول‌ها می‌زنند را باور نکنید چون درست نیست.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 4 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض شکوری قراردادش را با سایپا ثبت کرد.

ايراهيم شكوري و سه بازيكن ديگر رسما به سايپا پيوستند.

قرارداد ابراهیم شکوری، محسن ارزانی، حمید لطف الله نژاد و منصور تنهایی در هیات فوتبال استان البرز به ثبت رسید تا این بازیکنان در فصل دوازدهم ليگ برتر فوتبال، با پیراهن سایپا به ميدان بروند.

همچنین وحید مهدی‌خانی نیز در هیات فوتبال استان البرز قرارداد خود را با باشگاه سایپا برای يك فصل دیگر تمدید کرد و اسامی روزبه شاه علی دوست، مجید ایوبی، سجاد شهباززاده، شعیب امیری، حامد شیری و اسحاق سبحانی نیز به عنوان بازیکنان سایپا در هیات فوتبال ثبت شد.

Just Real Madrid & Man Utdl

7. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض پرسپولیس تیمی با تجربه 552 بازی ملی!

یکی از ویژگی های پرسپولیس 91 تجربه 552 بازی ملی بازیکنان این تیم است.

اگر پیوستن محمدرضا خلعتبری به پرسپولیس نهایی شود، سرخپوشان پایتخت در لیگ دوازدهم تیمی را در اختیار خواهند داشت که تجربه 552 بازی ملی را دارد!

مجموعا 16 بازیکن پرسپولیس سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارند و بسیاری از آن ها به تناوب در فهرست های کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران قرار داشتند و این تعداد بازیکن در مجموع 552 بازی ملی در کارنامه دارند. تنها کریمی و مهدوی کیا به عنوان کاپیتان های پرسپولیس نزدیک به 250 بازی ملی را در کارنامه دارند.
    علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، سید جلال حسینی، محمدرضا خلعتبری، کریم انصاری فرد، مهرداد پولادی، حسین ماهینی، محمد نوری، غلامرضا رضایی، جواد کاظمیان، محمد قاضی، شهاب گردان، حمیدرضا علی عسگری، محسن بنگر، هادی نوروزی و امیرحسین فشنگچی 16 بازیکنی هستند که در مجموع 552 بازی ملی در کارنامه دارند.
    در این میان نفراتی مثل کنعانی، اسماعیل زاده، خانزاده و سامان آقازمانی در ترکیب تیم های ملی پایه بازی های زیادی انجام دادند که در این محاسبات قرار نگرفته است.

9. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض سرمربی پرسپولیس دوشنبه معرفی می‌شود.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از اعلام نام سرمربی این تیم در روز دوشنبه خبر داد.

محمد رویانیان پیش از آغاز تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به رایزنی‌های انجام شده روز دوشنبه سرمربی پرسپولیس را معرفی خواهیم کرد.

دنیزلی روز گذشته از سرمربیگری پرسپولیس استعفا کرد و هم‌اکنون کالدرون آرژانتینی، مانوئل خوزه پرتغالی و متسوی فرانسوی گزینه‌های هدایت سرخپوشان هستند.

11. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض فشنگچی: پرسپولیس را رویایی معرفی کنید، نه کهکشانی.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازیکنان خیلی خوبی را جذب کردیم و بهتر است به جای پرسپولیسی کهکشانی این تیم را رویایی بخوانیم.

امیرحسین فشنگچی پس از تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همان‌گونه که بارها گفته‌ام به هیچ وجه مشکل من و پرسپولیس بر سر مسائل مالی نبوده، بلکه حرف‌هایی بود که در جلسه با رویانیان آن را حذف کردم.
    من پرسپولیس را دوست دارم و همه می‌دانند از تیم‌های دیگر پیشنهادهای خوبی داشتم.

وی افزود: خدا را شکر امسال بازیکنان بسیار خوبی را جذب کردیم، اما لطفا اسم ما را کهکشانی نگذارید و بگویید پرسپولیس رویایی؛ چون از الان خیلی از تیم‌ها از قدرت این تیم هراس دارند.
    فشنگچی ادامه داد: ما در فصل نقل و انتقالات بسیار خوب کار کردیم و باید خیلی از تیم‌ها مثل شرایط فصل گذشته ما آستانه تحمل خود را بالا ببرند. بالاخره این هوشیاری یک مدیر است. زمان را به خوبی ارزیابی می کند، سپس بازیکنان مورد نیاز را جذب می‌کند. امیدواریم که امسال بتوانیم ناکامی‌های فصل گذشته را جبران و در 2 جام به نتایج خوب برسیم.

13. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض کریمی: برای دشمنانم آرزوی موفقیت می کنم/ عاشق پرسپولیس هستم.

هافبک پرسپولیس گفت: برخی‌ها فصل قبل بهتر عمل کردند و بازیکنانشان را گرفتند و امسال که عقب مانده‌اند حرف و حدیث و حاشیه درست می‌کنند.

علی کریمی در حاشیه تمرین امروز در جمع خبرنگاران گفت: امیدوار هستم مربی‌‌ای‌ به پرسپولیس بیاید که بتواند به این تیم خدمت کند. فکر کنم باشگاه در حال بررسی گزینه‌ها است که بهترین انتخاب را در کمترین زمان‌ داشته باشد.
    گزینه‌هایی که در حال حاضر وجود دارد باید روی آن فکر شود تا بهترین آن انتخاب شود. باید زودتر کار خود را شروع کنیم چون به نظر من همین امروز هم دیر است. یک ماه به شروع لیگ مانده و باید محکم و با قدرت تیم خود را ببندیم چون کار سختی در ادامه بازی‌ها داریم.
    وی در خصوص بازیکنان جدید این تیم گفت: بازیکنان بسیار خوبی جذب کرده‌ایم. جا دارد به تک تک بازیکنان پرسپولیس که به این تیم اضافه شده‌اند خیر مقدم بگویم و برای آنها آرزوی موفقیت کنم و یک خسته نباشید به بازیکنانی بگویم که دیگر در جمع ما نیستند و از ما جدا شده‌اند. برای این بازیکنان در تیم‌های دیگر آرزوی موفقیت می‌کنم.
    کریمی ادامه داد: در جذب بازیکنان بسیار خوب عمل کرده‌ایم و در فصل نقل و انتقالات عالی کرده‌ایم. حالا باید همه دست به دست هم دهیم تا تیمی قوی،‌ محکم و با تعصب داشته باشیم.
    وی در خصوص سقف قرار دادهای بازیکنان عنوان کرد: در مورد سقف قراردادها باید با باشگاه صحبت کنید. من نباید در این باره حرفی بزنم و همه چیز را باید باشگاه بگوید. برخی دوست دارند زیاد در این باره حرف بزنند اما مطمئن باشید اگر لازم شد باشگاه همه چیز را اعلام می‌کند. در فوتبال مسائل زیادی است که می‌شود در مورد آن صحبت کرد و فقط به این موارد پیش پا افتاده نپردازیم.
    کریمی خاطرنشان کرد: برخی‌ها دوست دارند حاشیه سازی کنند. در فصل نقل و انتقالات هر فردی زرنگ‌تر باشد می‌تواند بهترین‌ها را بگیرد. فردی که تلاش کند مزد زحمات خود را می‌گیرد. آقایان فصل قبل بهتر عمل کردند و بازیکنانشان را گرفتند و حالا امسال عقب مانده‌اند و فقط حرف و حدیث درست می‌کنند. پرسپولیس امسال خوب عمل کرده و باید این مسئله را قبول کنیم. به نظر من بهتر است با هم جوانمردانه برخورد کنیم تا رقابت سالم ایجاد شود. تنش‌ها هیچ سودی ندارد و طبیعتا هر تیمی که بیشتر تلاش کند و با هوش باشد بیشتر به نتیجه می‌رسد.
    وی در پاسخ به این سؤال که برخی بازیکنان اعلام کردند دوست ندارند کریمی در پرسپولیس بماند گفت: من به صحبت‌های مازیار زارع و این حرف‌ها کاری ندارم. من عاشق پرسپولیس هستم و خیلی چیزها باورم نمی‌شود اما اگر چنین چیزی باشد از ضعف آن بازیکنان است که دوست داشتند من نباشند و خودشان باشند. برای این افراد حتی اگر دشمن من باشند آرزوی موفقیت می‌کنم و انشاالله در زندگی ورزشی و فوتبالی خود موفق باشند.
    کریمی افزود: اگر این افراد ورزشی هستند که حرفی ندارم. برخی از آنها اگر ورزشی نیستند جای سؤال دارد که دنبال چه منافعی هستند اما از همه مهمتر این است که الان علی کریمی در پرسپولیس حضور دارد. به آنها اعلام می‌کنم یک سال دیگر من را تحمل کنید انشاالله سال دیگر این آقایان که دوست ندارند کریمی باشد به هدف خودشان می‌رسند. من فقط به عشق پرسپولیس با این تیم قرارداد امضا کرده‌ام و به دنبال هیچ منافع و هیچ سودی نبودم.

15. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض رویانیان: تا انتخاب سرمربی جدید نمی خوابم/ آن ها مشغول دعوا بودند، من بازیکن خریدم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس با انتقاد از كساني كه مي‌گويند او براي جذب بازيكنان جديد پول‌هاي هنگفتي خرج كرده است، گفت: من از همه اين افراد قانونمندتر و متشرع ترم و اين پول‌ها را از طرق قانوني كسب كرده‌ام.

محمد رويانيان در مراسم افتتاح رسمي تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس براي حضور در فصل دوازدهم ليگ برتر با انتقاد از كساني كه مي‌گويند براي به خدمت گرفتن بازيكنان جديد هزينه‌هاي زيادي انجام داده است، گفت:
    من از زماني كه به فوتبال آمدم، ديده‌ام كه برخي‌ها براي گرفتن جام هزار كار مي‌كنند. در حالي كه قهرماني به كسب جام نيست، بلكه قهرماني اين است كه بازيكنان با اخلاق باشند و هواداران با احترام تيم را تشويق كنند. من هم اگر فريادي در رسانه‌ها زده‌ام، تنها به خاطر دفاع از تيم و 30 ميليون هوادار است وگرنه هر كسي مي‌خواهد به من ناسزا بگويد، من كاري به اين حرف‌ها ندارم. ما براي گرفتن جام خودكشي نمي‌كنيم.
    وي ادامه داد: ما امروز در كنار بازيكناني هستيم كه محبوب هواداران هستند. بازيكناني نظير كريمي و مهدوي كيا نه تنها در آسيا بلكه در دنيا محبوب هستند. همچنين ساير بازيكناني كه در پرسپوليس هستند، براي ما ارزشمندند و تك تك آن‌ها برايمان جام محسوب مي‌شوند.
    مدير عامل پرسپوليس همچنين با اشاره به حضور محسن عاشوري به عنوان مربي پرسپوليس در غياب سرمربي اين تيم، گفت: از عاشوري تشكر مي‌كنم كه در شرايط سخت تيم را هدايت كرد و اكنون هم تمام كارهاي تيم از جمله بدنسازي، تمرين و ساير كارها به بهترين شكل انجام مي‌شود و ما اكنون بهتر از هر تيم ديگري كار مي‌‌كنيم.
    رويانيان درباره سرمربي جديد پرسپوليس نيز هم گفت: من تا ديروز منتظر دنيزلي ماندم، چون وظيفه انساني‌ام اين حكم را مي‌كرد. او عاشق پرسپوليس است و بسيار دوست داشت كه امسال هم با تيم بماند، اما در نهايت كارها به گونه‌اي پيش رفت كه او ديگر در بين ما نباشد و حالا هم بايد فردي را به عنوان سرمربي جديد انتخاب كنيم كه شايسته پرسپوليس و نام بزرگش باشد و به هواداران هم اين قول را مي‌دهم كه شبانه روز به دنبال اين كار باشم و تا وقتي كه سرمربي جديد انتخاب نشده است، نخوابم.
    مدير عامل باشگاه پرسپوليس در ادامه صحبت‌هايش با بيان اين كه برخي از مي پرسند من اين پول‌ها را از كجا آورده‌ام و بازيكنان ملي‌پوش را چگونه جذب كرده‌ام؟ اظهار كرد: در جواب اين افراد بايد بگويم آن زماني كه آن‌ها مشغول دعوا با يكديگر بودند، من به دنبال كسب درآمد و پول براي فصل نقل و انتقالات بودم. من اين كار را از طرق قانوني انجام دادم و بايد بگويم كه من از همه قانونمندتر و متشرع‌تر هستم. من اين پول‌ها را از طريق وام، اسپانسر و خريد و فروش از طريق شركت‌هاي اقماري به دست آورده‌ام. بايد بگويم كه هم اكنون پرسپوليس در اربيل عراق ، مالزي و كشورهاي همسايه ايران شركت‌هاي تجاري داير كرده‌ و به زودي شركت هولدينگ پرسپوليس معرفي مي‌شود. پرسپوليس بايد بر روي پاي خود بايستد و ما اين كار را انجام خواهيم داد.
    رويانيان ادامه داد: سال گذشته دو تيم در نقل و انتقالات رقابت مي‌كردند كه امسال پرسپوليس هم به آن‌ها اضافه شده است. بازيكناني هم كه به پرسپوليس آمده اند به خاطر بزرگي اين تيم آمده‌اند. پس چرا آقايان به آن‌ها توهين مي‌كنند و حرف مفت مي‌زنند و مي‌گويند كه آن‌ها به خاطر پول بيشتر به پرسپوليس آمده‌اند. پرسپوليس بزرگ‌ترين تيم آسيا است و بازيكنان از آمدن به آن افتخار مي‌كنند. تمام بازيكناني كه امسال به ما اضافه شده‌اند به عشق پرسپوليس، علي كريمي، مهدي مهدوي كيا و 30 ميليون هوادار اين تيم آمده‌اند. حتي پيش آمد كه برابر من به يكي از همين بازيكنان زنگ زدند و از او خواستند با 200 ميليون تومان بيشتر به تيم آن‌ها برود، اما آن بازيكن نپذيرفت و به عشق پرسپوليس در نزد ما ماند.
    مديرعامل پرسپوليس در ادامه با شدت بيشتري به انتقاد از كساني پرداخت كه او را متهم به پرداخت پول‌هاي هنگفت به بازيكنان كرده‌ بودند و افزود: چرا اين افراد شخصيت ملي‌پوشان ما را خراب مي‌كنند؟ چرا اين رفتارها در فوتبال ما بروز مي‌كنند؟ اين افراد از چه مي‌ترسند و نگران چه هستند كه حقيقت را نمي‌گويند؟ سوال من اين است كه چرا اين‌ها به بازيكنان توهين مي‌كنند. يك موي ملي‌پوشان ما به بازيكنان خارجي مي‌ارزد. امروز روز ولادت امام حسين (ع) است و من به همه مديران و دست اندركاران فوتبال توصيه مي‌كنم كه بازي زندگي ، اخلاق و انسانيت را نبازند! يك جام كه اگر آن را وزن كنيد، ارزش چنداني ندارد، نمي ارزد كه به خاطرش اخلاق را زير پا بگذاريم. ما بايد از مولا و سرورمان ياد بگيريم كه به يكديگر توهين نكنيم و با يكديگر با احترام رفتار كنيم.
    وي همچنين افزود: پرسپوليس متعلق به همه ايران است و من هم خادم و نوكر هوادارانش هستم. همچنين براي آن كسي كه گفته رويانيان براي راضي كردن هواداران پول خرج مي‌كند، متاسفم و مي گويم كه هواداران تمام دارايي پرسپوليس هستند. به آقاياني هم كه براي كسب جام هر كاري مي‌كنند، مي گويم كه اگر قهرماني به جام گرفتن است، پس قهرماني مال شما. اما اگر قهرماني به جوانمردي و مردانگي است، پرسپوليس قهرمان است. امسال هر تلاشي كه مي‌‌كنيم و هر موفقيتي كه به دست بياوريم به امام زمان (عج) تقديم مي‌كنيم.

17. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض تقدیر پیشکسوتان پرسپولیس از رویانیان و کریمی.

کمیته پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس از محمد رویانیان و علی کریمی تقدیر و تشکر کرد.

پیش از شروع تمرین امروز کمیته پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس که به نمایندگی از آنها ترابی، قاسمیان و آشیانی حضور داشتند از علی کریمی به پاس تلاش‌هایش و رویانیان به دلیل بستن تیمی مناسب و قدرتمند تقدیر و تشکر کردند.

19. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض مهدوی کیا: رویانیان کار مدیران فصل قبل را انجام داد/ جنجال‌ها بی‌فایده است.

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس کاری که بقیه تیم‌ها در فصل گذشته می‌کردند را انجام داد.

مهدی مهدوی کیا پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بسیار خوشحال هستم که امروز هوادارانی را در ورزشگاه درفشی فر دیدم که هر روز بر تعداد آنها اضافه می‌شود.
    بالاخره این هواداران از 16 سالگی گردن من حق دارند و به همین دلیل هیچ وقت برای پرسپولیس شرط و شروط نگذاشتم.
    وی افزود: خوشبختانه رویانیان در فصل نقل و انتقالات از زمان بهترین استفاده را کرد، او کاری را انجام داد که سایر تیم‌ها در فصل گذشته این کار را می‌کردند و زود بازیکنان خوب خود را جذب می‌کردند. این هم به نظرم در فصل نقل و انتقالات یک هنر است که رویانیان به خوبی آن را پیاده کرد.

مهدوی کیا ادامه داد: جار و جنجال و این حرف‌ها هیچ فایده‌ای ندارد، بالاخره باید قبول کنیم این بازیکنان به ما اضافه شدند و الان پرسپولیسی‌ هستند. امیدوار هستم با پتانسیلی که داریم بتوانیم با نتایج خوب دل هواداران را به دست آوریم.
    مهدوی کیا در خصوص وضعیت خودش نیز گفت: برای من که در این تیم هستم مهم موفقیت پرسپولیس است و به هیچ عنوان به فکر مسائل دیگری نیستم.
    امیدوارم همانطور که در فصل نقل و انتقالات قوی ظاهر شدیم در بازی‌ها استارت محکمی بزنم و در یک ماهی که فرصت داریم با بهترین شرایط عازم مسابقات شویم.

21. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

صفحه 327 از 470 نخستنخست ... 227277317325326327328329337377427 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)