سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
Argentina te quiero para siempre
ویرایش توسط saeid_8992 : 04-20-2012 در ساعت 21:41
دوستان مگه فردا شب پیکه نمیتونه بازی کنه؟
راستی دوتا گل دروازه خالی رو سسک و بوسی به فنا دادن ! واقعا الان یادم اومد اعصابم خوُرد شد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] !! گفتم اینجا بگم اعصاب شما هم خُرد بشه![]()
ورزشگاه آماده برای فردا ...
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
برا بازی امشب نمیدونم پپ از چه ترکیبی استفاده میکنه ، ولی از هر تریکیبی استفاده میکنه مثل بازی با چلسی نباشه که الکسیس و سسک
به یاری خدا هم رئال رو تو نوکمپ تحقیر میکنیم و هم چلسی رو به امید برد تو هر دو بازی زنده باد پادشاه لئو![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب حالا بايد بازي با چلسي رو فراموش كنيم و با تمام قدرت بريم برا يك نبرد كلاسيك!
-ديگه،حتي اگه برد تو اين بازي ما رو قهرمان نكنه،باز هم برد اين بازي ميتونه كمك زيادي به ما بكنه....
اولا نشون ميديم كه قهرماني رو يه سري اتفاقات به رئال رسيد و با وجود قهرمان نشدن در لاليگا،همچنان بهترينيم....
ثانيا از نظر من اين برد تاثير زيادي رو بازي با چلسي ميزاره،به طوري كه به اعتقاد من اگه ما الكلاسيكو رو ببريم،به احتمال99.99% بازي با چلسي رو هم برديم!!همچنين يه نمايش مقدرانه تو اين بازي ميتونه چلسي رو از نظر رواني تحت تاثير قرار بده...
-البته اينا بيشتر مربوط به جنبه هايه رواني ميشه!!...با توجه به اينكه در آخراي فصل هستيم و فشار زيادی که الكلاسيكو داره،احتمالا از نظر جسمي برا بازي برگشت چمپيونزليگ وضعيت خوبي نداشته باشيم؛كه تو اين مورد واقعا جاي انتقاد داره كه چرا فدراسيون فوتبال اسپانيا تغييري در برنامه ريزي بازيها ايجاد نميكنه...!!منظورم اينه كه 2تا تيم بزرگ اسپانيايي تو نيمه نهايي ليگ قهرمانان،تو بازيهايه رفتشون -كه اهميت زيادي هم داره- هر دو بازي هاشون رو واگذار ميكنن كه به نظر من يكي از مهم دليل هاش اين بود كه هم رئال و هم بارسا از نهايت توانشون استفاده نكردن،چون مجبور بودن 3،4روز بعد از بازيهايه اروپايي شون،تو حساس ترين و پر فشار ترين دربي(بازي)دنيا بازي كنن....كه اگه اين بازي مثلا تو هفته بعد برگزار ميشد،به نظرم هم رئال و هم بارسا ميتونستن برنده باشن....
-حالا به هر حال اين اتفاق افتاده و كاريش هم نميشه كرد و در ورد تحليل رفتن ما تو بازي با چلسي(و همينطور رئال-بايرن!!)هم چاره نيست جز اميدوار بودن به تاثير آدرناليني!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شرايط 2 تیم از نظر من:
رئال:
-به نظر من باخت در بازي قبليشون(باير) هيچ تاثيري رو انگيزه خيلي زيادشون واسه بردن تو اين بازي نداره و اگه هم داشته باشه،بيشتر انگيزشونو زياد كرده تا كم!
تو بازي قبليشون هم نشون دادن كه خيلي پيشرفت كردند و انصافا نميشه نقش مربيشون(مترجم بارسايي!!) تو اين هماهنگي و پيشرفت رو ناديده گرفت....
-رئال ديگه تيمي نيست كه به سادگي اشتباهايه بازيكنامون بگذره،تو همين بازي قبل كه 2-2 شد،ما 5بار توپو لو داديم كه رئال از اون 5 اشتباه،2گل ساخت و 2 موقعيت خطرناك...حالا با توجه به اينكه انگيزه و توانايي شون بيشتر هم شده،ما حتي نبايد يه اشتباه كوچك داشته باشيم....
-البته اينا نقاط قوت رئال بودن،و انطور نيست كه همه جانبه پيشرفت كرده باشن...
مثلا اين اواخر كاسياس خيلي افت كرده و نسبت به قبل ضعيف تر شده(البته هنوز هم دروازبانه خوبيه!!!)
-همچنين اخيرا اكثر تيمايي كه به رئال گل زدن،اينكارو از رو ضربات ايسگاهي انجام دادن....،گل اول بايرن هم نشون ميده كه هنوز اين نتونستن اين ضعفشونو بپوشونن....
-از ساير نقاط ضعف مهمشون ميشه به نفوذ پذيريشون از دو جناح مخصوصا از سمت راست،اشاره كرد...تو بازيهايه قبليشون ديديم كه تيمها چقدر از اين دو سمت نفوذ كردن(حالا كاري نداريم كه موفق به گلزني شدن يا نه!!)از طرفي ما احتمالا بهترين مهاجم راست زن تاريخ رو داريم(مسي)،-(و اينو مطمئنا ميگم بهترين در تاريخ چون تو اون پست بازيكناي زيادي نيستن كه قابل قياس با مسي باشن،شايد بشه به گرد مولر اشاره كرد،كه مسي در شرف شكستن ركوردشه!)-كه البته تو الكلاسيكوهايه نميدونم چرا پپ ازش تو اون پست استفاده نميكنه،كه به نظرم اگه امشب اينكارو بكنه،(اميدوارم که اینکارو بکنه)خيلي به نفعمونه....
-بارسا:
-اگه راستشو بخواييد من خيلي نگران وضعيتمون هستم و نه منحصرا به خاطر اين بازي!!!!!
تاكتيكهايه پپ ديگه جواب نميده واز طرفي هيچ تغيير خلاقانهاي رو تو اين فصل ازش نديديم......كه البته قبلا در موردش بحث كرديم و الان هم جاش نيست که دوباره اين بحثو تكرار كنيم....
-اما پپ و سبك بازي تنها نگراني من برايه امشب نيست!!.....
اولا هنوز معلوم نشده كه باخت قبلي چه تاثيري رو روحيه بازيكنامون گذاشته و شايد خاطرات بد 2سال پيششون رو زنده كرده و....... اما مهم تر از اون تو چند بازي قبل شاهد افت نسبي همه بازيكنامون بوديم(البته بر خلاف همشون مسي تو چند بازي قبل از افت بي سابقه نيم فصلش در اومده و به خودش اومده كه شايد دليل بيشتر به چشم اومدنش نسبت به ساير تو بازياي قبل همينه....)،به طوري كه ميشه گفت کسايي مثله:ژاوي،پيكه،آلوس،سسك،ا كسيس،پدرو...،خودشون نيستن و بازيكنايه ديگهاي شدن!!!!!!
-به هر حال ما وضعيت تقريبا مشابهي تو رفت (لاليگا)داشتيم و با بازي خوبمون تو اون بازي(3-1)دوباره به خودمون اومديم ...اميدوارم امشب هم همين اتفاق بيافته.....
(ببخشيد اگه سرتونو درد آوردم و زياده نويسي! كردم....مجبور بودم تمام حرفامو يه جا بگم!!)
![]()
امشب ما برنده ایم !!!
زنده باد بارسا![]()
روسل شورشو در اورده.تا پارسال 450 ملیون بدهی داشتیم امسال کردش 500 ملیون.حتما سال دیگه میگه اگه میخوایید باشگاه ورشکسته نشه هرچی پول دارید بدید من.
بچه ها نگفتینا پیکه برا امشب آماده هست؟
فکر می کنید بهتربن مهاجمی که امشب کنار مسی میتونه بازی کنه کیه؟ البته سسک هافبکه
پس مهاجم بگید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)