بابا چقدر بی ذوقین حالا منم یه عکس دادم اومده حرف از حساب و مطلق میزنه
عبدالله درکت میکنم!!!چی میکشی
بابا چقدر بی ذوقین حالا منم یه عکس دادم اومده حرف از حساب و مطلق میزنه
عبدالله درکت میکنم!!!چی میکشی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گربه دستش به گوشت نمیرسه!!!!!!!!!!!
این دوره زمونه که همه گوشتا دسته گربه هاست
در ضمن چیزی که الان قحطیش اومده شوهره!!!!!!!!!!!!!
تازه مردا یکم عقل داره میاد تو کلشون
نمونش خودم و خب مهدی که دمش گرم اونم بسی خوش فکره
ولی امضاتو خیلی حال کردم روحت شاد
تو رو خدا تو دیگه جو گیر نشو هر جای میرم رد پای ابی اونجاس
الان تو این وسط چی میگی!!!!!!!!!
شانس ما همه زدن تو کار تاخت و تاز
داداش جواب حرفات همین بود دلیل پست ندادنه عبدالله هم چیز دیگس اصلا ربطی نداشت![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 07-16-2012 در ساعت 00:34
به به بحث شیرین ازدواج
دوستان حرفای تک تکتونو خوندم ,در اینجا جا داره از جمله ی گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده استفاده کنم
الان دیگه ازدواج معنا نداره .از چند لحاظ میگم:
1.ارتباطای قبل ازدواج,بی بند و باری ,وقتی یه آقای پسر یا دختر خانوم میدونن و به این درک رسیدن که بدون مسئولیت پذیری نیازاشون برطرف میشه از نظر عاطفی و هر چیزه دیگه ,سراغ همین دوستی میرن.آمار نشون داده 90 درصد از جونای الان با جنس مخالف دوستن و ارتباط دارن ,شاید بین ما هام باشه که 100 در 100 هستخودش میدونه کیه
2.ماشالله با این وضعیت اقتصادی ,هیچ جوون عاقلی به فکر ازدواج نمیوفته,از قیمت تغذیه بگیر تا طلا و مسکن و ....الان بخوای یه عروسی بدون هیچ تشریفات و صرفه جویی بگیری,شیرین 50 60 میلیون باید خرج کنی.الآنم که ماشالله تمام آقا پسرا منبع درآمدشون جیب بابایی !
در نتیجه : پسر احمق +دختر احمق=ازدواج
والا
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
حمید ؛ نقل قول چند تایی واسه پست تو کار نکرد ! از این طریق جوابتو میدم ! این تجربه شما و اطرافیان شما بوده و من هم مثال های متعددی دارم که افرادی رفتن اون ور و به شدت از کرده خود پشیمون هستند ! آقا جان نکن اینکارو ... بشین تو همین مملکت خودمون چار تا لیچار من به تو میگم چارتا تو به من زندگیمون میگذره !
- معذرت میخوام ؛ ولی دور زمونه بدی شده الان .... گوشت پا در آورده دنبال گربه راه افتاده ! علف زیاده منتها کمتر به دهن بزی ....
- ارتباط قبل از ازدواج ممکمنه میل به ازدواج رو کم کنه ولی از کمترین تاثیر ها برخورده چون به غیر از یه تعداد خصیصه پیش پا افتاده دیگه هیچ کدوم از نیاز های انسان در این روابط برطرف نمیشه ! حالا هستند عده کثیری که تمام نیازهاشونو سرکوب می کنند و تن به هیچ کدومشون یعنی نه رابطه های این شکلی و نه ازدواج نمیدن ! که خدا خیر امواتشونو خودشونو یه جا با هم بده! چون خیلی مردن !
- بخش اقتصادی اصلی ترین دلیلشه که کمر ملت رو خرد کرده بی وجدان ! منتها این هم اغراقه که شما میگین یه عروسی ساده 50 الی 60 میلیون آب میخوره ! حالا دیار شما رو نمیدونم ولی اینجا میشه با 2 ، 3 تومن یه عروسی آبرومندانه راه انداخت ! البته صرف خرج خود عروسی نه بقیه بدبختی ها و مشکلات از قبیل طلا وکوفت و زهر مار دیگه !
- الان ساکس دم دست نیست والا جواب امضاتونو خفن داشتم !![]()
اصلا چرا چرت و پرت میگید؟میدونید اصلا چرا من یووه ای شدم مهدی بلده به خاطر این
پیام تصویرم یادتون نره
الان خودم یه پیامشو بگم تا بقیه ازش پیام دربیارند
پیام 1: کاسیاس اینجور دیوار بچین تا یه وقت دلپیرو نیاد به طرز فوق العاده راحت بهت مفت و مجانی گل بزنه
اینا رو وللش الکس دلپیرو مدیر هواداران چرا اطلاعاتتو پاک کردی ؟فقط تعداد تشکر ها وپست ها نمایش در میاد!
رضا جان میخواد تغییر جنسیت بده!!!!![]()
♣ The King ♣
♣ The King ♣
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)