Design & Developed BY Patira

صفحه 32 از 98 نخستنخست ... 2230313233344282 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 992

Hybrid View

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    یه دوست بسیار عزیز و هنرمندی داریم که گاهی به وبلاگ سر می زنند. آقای حسن قلی میرفندرسکی(نام مستعار).ایشون متن زیر رو نوشتن درباره تجربیاتشون در بازار آتی سکه:

به خاطر آتی ....... رفتم پیش فاطی

هفته قبل بعد از یک سال دوری از بازار آتی سکه در حالی که حسابم در آتی تار عنکبوت بسته بود بر آن شدم که آن را شارژ کنم و به هیجان آتی برگردم لذا پولکی جور کرده و برای این که ببینم راه کار گزاری رو یادم رفته یا نه حضورا و نه تلفنا به سمت کار گزاری طی طریق کردم

یادمه آخرین بار که در آتی معامله کردم یک سال پیش بود چنان ضرری کردم که روزی که رفتم حسابم رو ببندم و چندر غازی که تهش مونده بود رو بگیرم فاطی جون مسیول باجه کار گزاری بهم تسلیت گفت و منو میخواست بغل کنه که خوشبختانه در رفتم
    چنان خاطره تلخی در ذهنم نقش بست از اون ضرر که در همون روز برای آخرین بار تابلوی معاملات آتی رو باز کردم و رو به مانیتور گفتم تو خیلی بد ی آتی برو برو دیگه دوستت ندارم و این ترانه رو براش خوندم :

رفتی از یادم دیگه واسه همیشه
    دله من دیگه برات تنگ نمیشه
    ولی اینو بدون واسه همیشه
    دنیا با رفتنت دیگه تموم نمیشه آخ تموم نمیشه

بعدم زبونم رو براش در اوردم و بلافاصله شات دان کردم تا حالش گرفته بشه

ولی حالا که فکر میکنم میبینم آتی گناهی نداشت اون داشت کارشو میکرد و به طور طبیعی فرایند خودشو انجام میداد (نیش عقرب نه از ره کین است اقتضای طبیعتش این است )

در واقع این من بودم که دست و صورت نشسته پریدم وسط معرکه و عینه بختک افتادم کفه بازار در حالی که به نسبت ریسکی که این بازار خفن داشت من به همون میزان یا لااقل نزدیک به اون اطلاعات نداشتم به نظر من آدم وقتی وارد هر بازاری میخواد بشه باید به نسبت میزان ریسک اون بازار اطلاعات خودشم ببره بالا مثلا بازار بورس سهام خودمون نسبت به بازار آتی ریسکش کمتره و در واقع خیلی کمتره بنابراین اگه شما با آگاهی کمی وارد بازار بشید و مثلا سهمی متوسط رو بخرید بعد قیمت اون 30 درصد افت کنه شما میتونید روی اون سهم صبر کنید و در بلند مدت از زیان خارج بشید

بنابراین در این حالت شما همچنان میتونید امیدوار باشید که هم اصل پول و هم اندکی سود به دست بیارید

ولی در بازار پر ریسکی مثل آتی سکه که در حال حاضر با دو روز سه درصد منفی میخورید به کال مارجین شدن و دمتون رو میگیرن و از بازار پرتتون میکنن بیرون مسلما احتیاج به قدرت شناخت بازار و جرات معاملاتی زیادی دارید

در هر حال من امروز رفتم کار گزاری پیش فاطی جون و حسابم رو شارژ کردم بعد دور اتاق کار گزاری شروع کردم به دویدن و نرمش کردن و مقداری هم عملیات پشتک وارو رو که از بچگی یادم مونده بود اجرا کردم

فاطی جون با تعجب گفت چی کار داری میکنی قلی زشته بابا نکن این کولی باز یا چیه آخه الان رییسم میاد خوبیت نداره گذشته از اون جواب همسایه هارو چی بدم
    گفتم راستش از خدا پنهون نیست از شما هم چه پنهون من یه ساله تو آتی نبودم الانم درسته که حسابم شارژ شده و میتونم معامله کنم ولی به جونه خودم نباشه به جونه شما میخوام قبل از شروع معاملات خودمو گرم کنه تا با بدنی آماده وارد رینگ معاملات بشم تا یه وقت زبونم لال وسط معرکه کمرم نگیره و یا احیانا عضلاتم کش نیاد و یا انگشت پام نره تو انگشته دستم

در هر حال بد نیست اشتباه خودم در معامله پارسال رو براتون بگم باشد که عبرتی باشد برای در گذشتگان

اشتباه اولم خوب این بود که بدون آگاهی و شناخت کافی وارد معاملات شدم و از ریسک زیاد این بازار غافل شدم شناخت ریسک در تیوری کافی نیست بلکه ابزار مصونیت از اون ریسک رو باید در حیطه عمل وارد کنی

اشتباه دوم که از همون اشتباه اول ناشی میشه این بود که فول مارجین وارد معامله شدم در حالی که واقعا هیچ پولی هم خارج از حساب نداشتم تا در موقع لزوم حسابم رو شارژ کنم تا مجبور به بستن در قیمتی غیر دلخواه نشم در نتیجه شد اونی که نباس میشد

اشتباه سوم خودم رو هم نمیگم تا دلتون بسوزه فوتینا خیلی زرنگید من همش بیام هی اشتباهامو اینجا بگم خودمو کنف کنم و سنگ روی یخ بشم اونوقت شما ها هیچ چی از اشتباهاتون نگید نه بابا یه وقت نچایید نوشابه بدم خدمتتون

ولی نه شوخی کردم اشتباه سومم هم نداشتن حد سود و ضرر بود به نظر من در چنین بازارهای پر ریسکی باید حد سود و ضرر مشخص باشه نباس طمع کرد بازار آتی سکه به علت نوسان زیاد و مشکل بودن تحلیل آن نمیشه مثل بازار بورس رفتار کرد در بورس سهام شما یه سهمی رو تحلیل میکنی و میخری نکته اول اینه که تحلیل سهم راحت تر از تحلیل رفتار سکه هستش نکته دوم اینه که اگه سهمی رو که با مطالعه خریدی قیمتش بیاد پایین میتونی صبر کنی تا به قیمت مورد نظرت برسه که معمولا هم اگه تحلیلت درست باشه میرسه به قول معروف سوخت و سوز داره ولی دیر و زود نداره

ولی آتی سکه بخوای صبر کنی باید پول زیادی داشته باشی و هی حسابت رو شارژ کنی ضمن این که ظرف زمانی قراردادهای آتی اجازه زیاد صبر کردن بهت نمیده

اشتباه چهارم خودم این بود که فقط به بازار و چارت طلا توجه داشتم ولی بازار طلا وابستگی زیادی به بازارهای دیگه داره و فقط با نگاه کردن به چارت و اخبار طلا نمیشه اونو تحلیل کرد باید بازار و اخبار سهام دنیا و رفتارها و حساسیتهای بانکهای مرکزی کشورها توجه داشت به اخبار فاندامنتال مناطق مهم اقتصادی مثل ناحیه یورو آمریکا و شرق آسیا باید توجه کرد

همین الان یه نیگا به بالا و لیست اشتباهاتم کردم راستش حالا که فکر میکنم میبینم با این لیست بلند بالا از اشتباهات
    اشتباه پنجمم هم این بود که اصلا نباس وارد بازار آتی میشدم فکر میکنم جوونی کردم خام بودم رفتنم به بازار آتی مسلما حاصل رفیق بد و ذغال خوب بوده حالا بی خیال حالا که اومدم دیگه بزار ببینیم چی کار میشه کرد

اما حالا کاری که میخوام بکنم اینه که هیچ وقت با کل حساب معامله نمیکنم اگه پول 10 تا قرارداد رو در حساب دارم با 7 تا قرارداد حدا کثر کار میکنم ولی بیشتر دوست دارم با 5 الی 6 قرارداد کار کنم به طور مثال در معامله پارسال که منجر به زیان شد اگر با همین نسبت کار کرده بودم حتی به سود بسیار خوبی هم میرسیدم ولی به دلیل کسری حساب و نداشتن پول جهت پر کردن حساب زیان بدی کردم در نظر داشته باشید که معامله من خرید بود و اگر میتونسم نیگر دارم قرارداد رو میرفتم رو سود ولی اگر رو کاشتیم خیار در اومد اونم چه خیاری ای جونم هر چند که در اون معامله به علت نزدیکی به سررسید حتی اگه پولم داشتم میترسیدم رو معامله بمونم چون افت بدی کرده بود قیمت و من هم پول نداشتم که سکه ها رو تحویل بگیرم

مطالعه بیشتری در رابطه با طلا و رابطه اون با بازارهای دیگه باید داشته باشم به اخبار فاندامنتال باید توجه ویژه نشون بدم و اونارو به ترتیب اهمیت زیر نظر بگیرم و مثلا بررسی کنم این اخبار در صورت خوب بودن یا بد بودن تا چه میزان بر روی انس طلا اثر گذار بوده و یادر آینده خواهد بود و آیا اصولا افزایش زیاد قیمت طلا میتونه برای اقتصاد جهان مخرب باشه و به چه علت و یا ..... حالا کی میره این همه راهو

2. 2 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola _ Arsen Wenger_Vicente Delbousque
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995
    تشکر شده 4,726 در 862 پست

Jadide حقایقی استثنایی در مورد هیتلر

حقایقی استثنایی در مورد هیتلر

ارمندان هیتلر به شکل مخفیانه فیلم هایی از شکنجه یا اعدام زندانیان سیاسی برای او می‌ساختند چرا که او از تماشای آن ها بسیار لذت می‌برد... ۱- اهمیت نداشت که هوا چقدر گرم است، او هیچ وقت کتش را از تنش خارج نمی‌کرد.

۲- در ۱۹۲۳، مدیر مطبوعاتی هیتلر تلاش می‌کند که او را متقاعد کند که یا بی خیال سیبیلش شده یا اینکه اجازه دهد به شکل نرمالی رشد کند. هیتلر پاسخ می‌دهد: “نگران سیبیل من نباش. اگر اینکه الان مد نیست، بعدا مد خواهد شد چرا که من از آن استفاده می کنم.”

۳- موضوعات مورد علاقه وی شامل اینها بود: “وقتیکه من یک سرباز بودم”، “وقتیکه من در وین [پایتخت اتریش] بودم”، “وقتیکه من در زندان بودم” و “وقتیکه من در روزهای ابتدایی حزب رهبر بودم”.

۴- اگر هیتلر صحبتش را درباره ی واگنر و اپرا آغاز می ‌رد، کسی جرات نمی‌کرد که بین صحبت هایش وقفه ایی ایجاد کند. او آنقدر درباره موضوعش صحبت می‌کرد تا شنوندگان خسته شوند.

۵- هیتلر هیچ وقت علاقه ایی به ورزش یا نوعی از بازی نداشت جز پیاده روی اتفاقی.

۶- او همیشه دائما داخل اتاق ها، از کنجی به کنج دیگر، قدم بر می داشت.

۷- تقریبا هر شب بایستی در تئاتر شخصی اش فیلم می‌دید، بیشتر آنها فیلم هایی بودند که پخش آنها در آلمان ممنوع شده بود. وی بسیار به کمدین ها علاقه داشت، از این بین چندین خواننده یهودی نیز وجود داشتند که مورد علاقه ی او بودند. پس از اینکه صدای آنها را می شنید، اینطور اظهار می‌کرد که، “خیلی بد است که او از نژاد آریایی نیست.”

۸- کارمندان هیتلر به شکل مخفیانه فیلم هایی از شکنجه یا اعدام زندانیان سیاسی برای او می‌ساختند چرا که او از تماشای آن ها بسیار لذت می‌برد.

۹- عاشق فیلم اخبار روز بود، مخصوصا زمانیکه که او در آنها بود.

۱۰- او در عکسی دیده می‌شود که در ابتدای جنگ جهانی اول گرفته شده بود:

این عکس در ۱۹۱۴ زمانی که آلمان علیه روسیه اعلان جنگ کرد توسط Heinrich Hoffman که اتفاقا بعدا به عنوان عکاس شخصی هیتلر درآمد، گرفته شد. او را در بین جمعیت می‌توانید ببینید که کاملا هیجان زده شده است.
    ۱۱- هیتلر به عنوان مرد سال ۱۹۳۸ توسط مجله تایم انتخاب شد.

۱۲- هیتلر برای ۸ سال بی خانمان بود.

Always in my heart Zizu

?Once the player like you found

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 6 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

بیا باهم تواین تاپیک کلی بخندیم.

می خوام یکم بخندونمتون.پس این تاپیک رو تا آخر بخونید.

طنز ازدواج

استاد : وقتی بزرگ شدی چه میکنی؟

شاگرد : ازدواج!

استاد : نخیر منظورم اینه که چی میشی؟

شاگرد : داماد!

استاد : اوه! منظورم این است وقتی بزرگ شوی چی بدست می آوری؟

شاگرد : زن!!

استاد : ابله!!! وقتی بزرگ شوی برای پدر و مادرت چی میگیری؟

شاگرد : عروسی میگیرم!

استاد : پسرجان پدر و مادرت در آینده از تو چه میخواهند؟

شاگرد : یک زندگی متاهلی موفق.

عیب کوچولوی عروس

جوانی می خواست زن بگیرد به پیرزنی سفارش کرد تا برای او دختری پیدا کند. پیرزن به جستجو پرداخت، دختری را پیدا کرد و به جوان معرفی کرد و گفت این دختر از هر جهت سعادت شما را در زندگی فراهم خواهد کرد.

جوان گفت : شنیده ام قد او کوتاه است.
    پیرزن گفت : اتفاقا این صفت بسیار خوبی است ، زیرا لباس های خانم ارزان تر تمام می شود.

جوان گفت : شنیده ام زبانش هم لکنت دارد.
    پیرزن گفت : این هم دیگر نعمتی است زیرا می دانید که عیب بزرگ زن ها پرحرفی است اما این دختر چون لکنت زبان دارد پرحرفی نمی کند و سرت را به درد نمی آورد.

جوان گفت : خانم همسایه گفته است چشمش هم معیوب است.
    پیرزن گفت : درست است ، این هم از خوشبختی هاست که کسی مزاحم آسایش شما نمی شود و به او طمع نمی کند.

جوان گفت : شنیده ام پایش هم می لنگد و این عیب بزرگی است.
    پیرزن گفت : شما تجربه ندارید ، نمی دانید که این صفت باعث می شود که خانمتان کمتر از خانه بیرون برود و علاوه برسالم ماندن ، هر روز هم از خیابان گردی ، خرج برایت نمی تراشد.

جوان گفت : این همه کنار ، ولی شنیده ام که عقل درستی هم ندارد.
    پیرزن گفت : ای وای ، شما مردها چقدر بهانه گیر هستید ، پس یعنی می خواستی عروس به این نازنینی ، این یک عیب کوچک را هم نداشته باشد.

مشاجره ی زن و مرد
    زن: عزیزم... اگه من بمیرم تو چیکار می‌کنی؟
    مرد: عزیزم! چرا این سوالو می‌پرسی؟ این سوال منو نگران می‌کنه!
    زن: آیا دوباره ازدواج می کنی؟
    مرد: البته که نه عزیزم!
    زن: مگه دوست نداری متاهل باشی؟
    مرد: معلومه که دوست دارم!
    زن: پس چرا دوباره ازدواج نمی‌کنی؟
    مرد: خیلی خب! ازدواج می‌کنم!
    زن (با لحن رنجیده): پس ازدواج می‌کنی؟
    مرد: بله!
    زن (بعد از مدتی سکوت): آیا باهاش توی همین خونه زندگی می‌کنی؟
    مرد: خب بله! فکر کنم همین کار رو بکنم!
    زن (با سردی): واقعا“؟ لابد عکسهای منو هم می‌کنی و عکسهای اونو به دیوار می‌زنی!
    مرد: بله! این کار به نظرم کار درستی میاد!
    زن (با ناراحتی فراوان): بهش اجازه میدی لباسهای منو بپوشه؟
    مرد: نه عزیزم!!! اون خیلی اندامش بهتر از تو شده! لاغر کرده......!!

افرادمختلف فیلرا چگونه شکار می کنند؟

ریاضیدانها

ریاضیدانها به آفریقا می روند، هر موجودی که فیل نیست را کنار می گذارند و سپس یکی از آنهایی را که باقی مانده است می گیرند.

البته ریاضیدانهای با تجربه، ابتدا سعی می کنند تا ثابت کنند حداقل یک فیل در آفریقا وجود دارد. آنگاه به آنجا می روند.

ریاضیدانها ابتدا ثابت می کنندحداقل یک فیل در آفریقا وجود دارد و سپس پیدا کردن و شکار آن را به عنوان تمرین برای دانشجو باقی میگذارند.

کامپیوتردانها

دانشمندان علم کامپیوتر شکار فیل را بر اساس اجرای الگوریتم زیر انجام می دهند:

گام 1) برو به آفریقا

گام 2) از دماغه رود نیل (جنوبیترین نقطه آفریقا ) شروع کن.

گام 3) به سمت شمال حرکت کن و هر منطقه را از غرب به شرق بپیما

گام 4) در هر گذر

آ) هر حیوانی را که می بینی شکار کن.

ب) آن را با فیل مقایسه کن.

ج) اگر با هم برابر بودند کار تمام است وگرنه برو گام 3

برنامه نویسان با تجربه، ابتدا یک فیل را در قاهره( شمال آفریقا) قرار میدهند تا مطمئن شوند که الگوریتم فوق خاتمه می یابد.

اقتصاددانها

اقتصاددانها فیلی را شکار نمی کنند، زیرا اعتقاد دارنداگر به فیل ها به قدر کافی پول یا،... وعده داده شود خودشان، خودشان را شکار می کنند.

وکلای حقوق

وکلا فیل شکار نمی کنند، ولی دور گله فیل ها می گردندو در مورد اینکه هر کدام از هر کدام از فضولاتی که بر روی زمین ریخته متعلق به کدام فیل است، بحث می کنند.

البته اگر کسی آنها را استخدام نماید می توانند بر اساس شکل و رنگ یکی از همان فضولات ثابت کنند که کل گله به موکلشان تعلق دارد.

معاونین بخش مهندسی، تحقیق و توسعه

معاونین بخش توسعه و تحقیق خیلی سعی می کنند که فیلی را شکار کنند، اما کارمندانشان به آنها اطمینان می دهند که تمام فیل های موجود قبلا شکار شده اند.

مامورین کنترل کیفیت

مامورین کنترل کیفیت به فیل ها کاری ندارند، بلکه دنبال اشتباهات سایر شکارچیان می گردند

انواع امضاها

حق نه دادنی است و نه گرفتنی، بلکه خوردنی است !

(امضا:ذیحق)

شاهنامه آخرش “ه” است!

(امضا:حاج ابوالقاسم)

برای اینکه زیر پایم را خالی نکنند روی دستهایم راه می روم!

(امضا: ژیمناستیک کار)

من کلاه گیس و آبروی آدم کچل را با هم می برم!

( امضا:باد پاییز)

پله های ترقی برای بعضی ها سُر است!

(امضا: نظافتچی پله های اداره)

افراد نمک نشناس شوربخت می شوند !

(امضا: نمکی محل)

ما به جای “آن ور دنیا” شما را به “آن دنیا” می بریم !

(امضا: یک شرکت هواپیمایی)

محافظت از “اتو” های خود را به ما بسپارید !

(امضا:اتوبان

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

6. 5 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

وفا نکردی و کردم، خطا ندیدی و دیدم
    شکستی و نشکستم، بُریدی و نبریدم

اگر ز خلق ملامت، و گر ز کرده ندامت
    کشیدم از تو کشیدم، شنیدم از تو شنیدم

کی ام، شکوفه اشکی که در هوای تو هر شب
    ز چشم ناله شکفتم، به روی شکوه دویدم

مرا نصیب غم آمد، به شادی همه عالم
    چرا که از همه عالم، محبت تو گزیدم

چو شمع خنده نکردی، مگر به روز سیاهم
    چو بخت جلوه نکردی، مگر ز موی سپیدم

بجز وفا و عنایت، نماند در همه عالم
    ندامتی که نبردم، ملامتی که ندیدم

نبود از تو گریزی چنین که بار غم دل
    ز دست شکوه گرفتم، بدوش ناله کشیدم

جوانی ام به سمند شتاب می شد و از پی
    چو گرد در قدم او، دویدم و نرسیدم

به روی بخت ز دیده، ز چهر عمر به گردون
    گهی چو اشک نشستم، گهی چو رنگ پریدم

وفا نکردی و کردم، بسر نبردی و بردم
    ثبات عهد مرا دیدی ای فروغ امیدم؟

ولی داستان عشق و خیانتی که باعث سروده شدن این شعر شد به گوش کمتر کسی رسیده

مهرداد اوستا در جوانی عاشق دختری شده و قرار ازدواج می گذارند. دختر جوان به دلیل رفت و آمد هایی که به دربار شاه داشته ، پس از مدتی مورد توجه شاه قرار گرفته و شاه به او پیشنهاد ازدواج می دهد.
    دوستان نزدیک اوستا که از این جریان باخبر می شوند، به هر نحوی که اوستا متوجه خیانت نامزدش نشود سعی می کنند عقیده ی او را در ادامه ی ارتباط با نامزدش تغییر دهند. ولی اوستا به هیچ وجه حاضر به بر هم زدن نامزدی و قول خود نمی شود . تا اینکه یک روز مهرداد اوستا به همراه دوستانش ، نامزد خود را در لباسی که هدیه ای از اوستا بوده ، در حال سوار شدن بر خودروی مخصوص دربار می بیند...

مهرداد اوستا ماه ها دچار افسردگی شده و تبدیل به انسانی ساکت و کم حرف می شود. سالها بعد از پیروزی انقلاب ، وقتی شاه از دنیا می رود فرح یا نامزد اوستا به فرانسه ..

در همان روزها ، نامزد اوستا به یاد عشق دیرین خود افتاده و دچار عذاب وجدان می شود. و در نامه ای از مهرداد اوستا می خواهد که او را ببخشد. اوستا نیز در پاسخ نامه ی او تنها این شعر را می سراید.

8. 7 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

دختر: می دونی فردا عمل قلب دارم؟
    پسر: آره عزیز دلم
    دختر: منتظرم میمونی؟
    پسر رویش را به سمت پنجره اطاق دختر بر میگرداند تا دختر اشکی که از گونه اش بر زمین میچکد را نبیند
    پسر: منتظرت میمونم عشقم
    ... ... دختر: خیلی دوستت دارم
    پسر: عاشقتم عزیزم

... ... ... ... ... ...

بعد از عمل سختی که دختر داشت و بعد از چندین ساعت بیهوشی کم کم داشت هوشیاری خود را به دست می آورد
    به آرامی چشم باز کرد و نام پسر را زمزمه کرد و جویای او شد
    پرستار: آرووم باش عزیزم تو باید استراحت کنی
    دختر: ولی اون کجاست؟ گفت که منتظرم میمونه به همین راحتی گذاشت و رفت
    پرستار: در حالی که سرنگ آرامش بخش را در سرم دختر خالی میکرد رو به او گفت: میدونی کی قلبش رو به تو هدیه کرده؟
    دختر: بی درنگ که یاد پسر افتاد و اشک از دیدگانش جاری شد: آخه چرا؟؟؟؟؟؟ چرا به من کسی چیزی نگفته بود
    و بی امان گریه میکرد
    پرستار: شوخی کردم بابا !
    رفته دستشویی الان میآد!!!

لعنت به باعث و بانی این بغض

10. 7 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

از اين عكس ها چه نتيجه اي ميگيريد؟

لعنت به باعث و بانی این بغض

12. 10 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

داداش میدونی من چی میفهمم؟ که دارن خیلی قشنگ جلوی دوربین فیلم بازی میکنن.

14. 5 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

پیش فرض به اين ميگن موشك!

اين هم آزمايش يك موشك پيشرفته كه ميتونه از سازه‌هايه بتوني عبور كنه.
    -از دوستان اگه كسي اطلاعات بيشتري در باره اين موشك داره منو بي‌نصيب نكنه!
    -كسي از دوستان(مخصوصا رئالي‌ها)آهنگ مايكل تلو رو نداره؟

16. 5 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

Bia Inja

نقل قول نوشته اصلی توسط raptor نمایش پست ها
    اين هم آزمايش يك موشك پيشرفته كه ميتونه از سازه‌هايه بتوني عبور كنه.
    -از دوستان اگه كسي اطلاعات بيشتري در باره اين موشك داره منو بي‌نصيب نكنه!
    -كسي از دوستان(مخصوصا رئالي‌ها)آهنگ مايكل تلو رو نداره؟
    بلاخره خودم پيداش كردم گفتم شايد كسي از بچه‌ها بخواد:
    1-خود آهنگ:
    2-كليپي از صحنه رقصيدنه بازيكنان به اين آهنگ:
    3-كليپ اصلي آهنگ و 4-كليپ اجرايه زنده اين آهنگ كه نيمار هم توش ميخونه:
    ....LCT3-3!! راستش بدليل مسئال منكراتي! و فيلترينگ از آپلودش منصرف شدم!!

18. 2 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    رائول گنزالز-علی کریمی

ArgentinaPersepolisMilan

تشکر ها
    177
    تشکر شده 260 در 121 پست

bundesliga کمک

دوستان گلم این خبر رو به هر کس میشناسید برسونید:
    امیرعلی این روزها در بیمارستان شفای اهواز بستری است و منتظر روزی است که پدرش با خبر خوش برگردد و او را به زندگی بازگرداند.
    این پسرک ۳ ساله که تقریباً نیمی از زندگی‌اش را در جدال با یک نوع سرطان بوده، اکنون با گذراندن یک دوره طولانی‌مدت شیمی‌ درمانی و قرارگرفتن در سراشیبی زندگی نیازمند چند سی‌سی خون نادری است که به گفته پزشکان ممکن است در میان صدها هزار نفر، یک انسان دارای این نوع خون باشد
    .
    پدر امیر علی: به ما گفته امیرعلی نیازمند چند سی‌سی از یک نوع خون است که فرد اهداکننده باید چند خصیصه داشته باشد. B+
    - دارای HLA با ویژگی خونی
    – A*02,*26
    – B*51,BW4
    – DRB1*13,*15
    بوده و فاقد هرگونه بیماری از نوع قلبی، کبدی و غیره باشد و بین ۱۸ تا ۶۰ سال سن داشته باشد.

mohammad_444_0o : چه خوبه هر کس گروه خونی B+ داره یه آزمایش بده شاید خدا خواست و اینطوری بود(همه جای ایران)
    آدرس سایت:

20. 9 کاربر از پست مفید mohammad_444_0o تشکر کرده اند .

صفحه 32 از 98 نخستنخست ... 2230313233344282 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)